עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ואיך אני מריץ משחקים אחרים במצב כזה? האים יש אופציה להריץ את 3DMARK בנול? תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. Started by ofsher,

אהלן המפרט שלי רשום מימין, ואני מנסה למדוד את ה - FPS בזמן משחק באובליביון. השתמשתי בתוכנה שהמליצו לי עליה פה בפורום.. (לא זוכר את שמה - אני לא ליד המחשב שלי...) אבל כשאני נכנס למשחק הוא נהיה הרבה יותר איטי מאשר בלי התוכנה... מבקש עזרה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  3. יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by RayZ,

שמעתי שיצא פאטץ' תיקון למשחק Need For Speed: Most Wanted. קודם כל, מאיפה אפשר להוריד את הפאטץ', ומה הוא בדיוק מתקן?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by Mike_b,

הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by japaN,

שלום (: בקשר למשחק ברשת של Crysis אני גיימר שמאוד אוהב משחקים בעלי הרבה skills כמו שאומרים ולאו דווקא גרפיקה... זאת אומרת משחקים בסגנון counterstrike 1.6 וwarcraft 3 tft ניקח לדוגמא את cs1.6, הוא משחק בעל גרפיקה מכוערת אבל אני ועוד מליוני אנשים אוהבים אותו בגלל עניין הaim וחומכת המשחק... זה לא משחק שאתה הולך מרסס בלי לחשוב אלא זה מן קרב מוחות בין שתי קבוצות שכוללות כעשרה שחקנים שהקבוצה היותר חכמה ובעלת הaim הטוב יותר גם בייחד וגם לחוד היא זו שתנצח אז השאלה שלי אם crysis online יהיה כמוהו מבחינת הקישורים ששחקן יצטרך לצבור? והיו קלאנים קהילות וכו'? יהיו ליגות lan כמו cpl ו eswc? כי אמרתי כבר שלא ממש מעניין אותי הגרפיקה למרות שאם תהיה גרפיקה יפה וגם יצטרכו לצבור game skills …

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. תמונה שלכדתי מתוך המשחק בזמן טעינתו: הנרי מנבחרת צרפת מדלג מעל בנאדו וזיתוני. לבאדיר נותר להביט בהערצה.

8. Started by avi333,

התקנתי אותו והכל והוא אומר שהוא לא מוצא תקובץ d3d9.dll ואני לא מבין מה הבעיה כי כשעשיתי חיפוש במחשב הוא מצא תקובץ הזה אז מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. איזה יש ואיפה אני יכול להוריד אותה? חוץ מה valve hammer editor תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. מהם כל הגופים במשחקים ואיך הם נראים? כלומר : מה זה גוף ראשון + דוגמא של משחק בגוף ראשון מה זה גוף שני + דוגמא של משחק בגוף שני וכדומה... ככה על כל הגופים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by redti,

שלום לכולם חזר לי החשק לשחק בגלל הpatch החדש של americas army שהוא כולל מפה חדשה sand storm מפה מאוד כיפית מתאימה גם לחיילים הרגילים וגם לכוחות המיוחדים משהו פצצה הpatch שוקל 9.4 mb בלבד. הורידו אותו ותנו את חוות הדעת שלכם ניתן להוריד את הpatch מפה:http://www.3dgamers.com/games/americasarmy/ תבחרו indiana שאתם מורידים זה כי מהיר 110 kb בשבילי...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by קאופמן שי,

ברשותי התוכנה החוקית לאחר רשום מסודר והתקנה מסודרת איני מצליח לכנס למשחק רק לדמו HL2 מה עושים?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. יש לי אנטיוירוס מקאפי, העניין הוא שהכל בסדר בד"כ, וזה מוצא לי המון... אבל כמו עכשיו זה מוצא לי רק איזה 20 מה לעשות? מישהו מכיר את הבעיה? תודה על כל עזרה!!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. ראיתי בyes בערוץ 30 טק טוי עשו ראיון עם מפתחי המשחק ועם הגרפקיה המשופרת של המשחק הזה.. והוא חדש חדש מה השם שלו ?! כי אני יודע שיש כבר משחק ישן שנקרא שר הטבעות ???

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by Twister,

משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. היי לכולם השבוע גמרתי להרכיב את המחשב החדש לי וכמובן הדבר הראשון שעשיתי אחרי עידכון של המערכת זה התקנה של המשחק אמריקן ארמי. כמובן שנכנסתי בשם המשתמש שלי והסיסמא וע כאן הכל תקין לאחר כניסה לאחד השרתים, אני ממתין עש שתורי מגיע, מצחיל לשחק ואחרי שניה השרת זוקר אותי בהודעה של בעיית פאנקבאסטר לא מעודכן, הוא טוען שהגירסא שלי היא C1.101 והוא צריך V1.104 . . . A1340 מי ? מה ? מו ? מה עושים ? עד היום שיחקתי במחשב הישן והכל היה בסדר. מישהו אולי יכול לעזור ? תודה

18. שאני מנסה לשחק במולטיפלייר בקול אוף דיוטי 2 (לא קניתי אם אתם מבינים..) ושאני ניכנס לסרבר מסויים זה אומר לי ככה: **** Has been kicked via punkbuster ושאני מבטל את הפאנקבאסטר זה אומר לי שאני צריך להפעיל אותו אותו דבר גם במישחק war Rock שאני ניכנס לאיזה שהוא סרבר מעיפים אותי ויש אותה שגיאה כמו בקול אוף דיוטי מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by Mamimo,

לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

לחבר שלי יש את המשחק sprinter cell2 על דיסק. כשהוא מכניס את הדיסק ההפעלה האוטומטית נתקעת, ואיתה כל המחשב. בלי ההפעלה האוטומטית הוא ניסה לפתוח את קובץ ה-setup.exe וגם אז נתקע לו. הוא ניסה לעדכן את דריבר כרטיס המסך שלו (geforce 5000), אבל לא עזר. יש לו sp2.המחשב חדש לגמרי עם 512 ram , ושטח של 80 ג'יגה. המשחק "הנסיך הפרסי 2" למשל עובד לו מצוין.יש כזה וירוס שאינו מאפשר כניסה לexe בדיסק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  21. אני לא מצליח לעבור את הקטע של הדינוזאור הגדול מישהו יכול אולי לשלוח לי שמירה של אחרי השלב הזה או פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=EhvWMio1B8Qפרטים בקרוב

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. אני משחק וכל פעם אחרי משחק של 10 דקות 15 דקות אני מקבל הודעת שגיאה ! למה זה ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by masteryoda91,

שאלה קניתי כרגע את המשחק לאח שלי.מה השלבים הבאים שאני צריך לעשות כדי שהוא יוכל לשחק ב MULTIPLAYER ? בבקשה תביאו הסבר מפורט!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:

• 6 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים