עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by domuzy,

אני משחק כבר כמה ימים ופתאום, בלי שום תרומה מצידי (לפחות לא בשליטתי) רשום לי על המסך "A.I DISABLED" ואין יותר אויבים אקטיבים וכל הדברים שאמורים לעבוד עם אינטיליגנציה מלאכותית לא עובדים, כך שהמשחק נהיה די מיותר. מה לעשות? איך זה קרה?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by Wolf90,

בוקר טוב לכולם, הבעיה היא כזאת: כשאני ניכנס למשחק, אחרי 5-10 דק' של משחק המחשב ניתקע וזה קורה בכל המשחקים ורק במשחקים. זאת לא תופעה קבועה, זה יכול ליקרות לי פעם ביומיים ויכול ליהיות גם פעם בשבועה. אין לי מושג למה זה קורה... זה כבר מתחיל לשגע אותי, בבקשה עזרה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by ben_20,

התקנתי את המשחק הפעלתי את הקראק עם ה DAEMON Tools המשחק עולה יש מסך שחור וכתוב OUT OF RANGE וזהו זה נשאר ככה מה אני עושה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. Started by shay tidhar,

אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  6. לא יודע, פתאום תקף אותי חשק מטורף לשחק את המשחק המדהים הזה. איזה מזל שיש אמולטורים שיכולים להשיב את המשחקים הנכחדים האלה לחיים. Cps1 & Cps2 Rules!!! בהחלט נכון גם ב-2006

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by dani k,

הורדתי מולטיפלייר לסאן אנראס מפה [http://light.mtavc.com/] אבל אני לא יודע איך משתמשים בו אם מישהו יודע אז שיגיד או יתן מדריך תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by אלון פ,

שלום לכולם, עד עכשיו שיחקתי במשחק world in conflict על DX9, טרציתי לדעת האם באמת יש הבדל בין גרסאת הDX 9 ל DX10.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. אחרי שאני עושה login המשחק נכנס ישר לשרת, וזה לוקח איזה 5 דקות,בזמן הזה אי אפשר לעשות כלום וזה מראה כאילו המחשב תקוע ואז שזה מסיים זה נכנס לאיזה שרת שהוא רוצה. יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by yan_ymar,

שלום רב קניתי את המשחק המקורי Call Of Duty 4 ואני מעוניין לשחקו בלי דיסק... כיצד אני מכין Mini Image למשחק... אני מבין עניין אבל מבקש הסבר קצרצר להכנת MINI IMAGE ..

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by killerg,

אני שמח להכריז על שרת חדש של Battlefield 2142 מדורג בחסות vgames כתובת השרת היא: 213.8.254.38:17567 אז אם אתם אוהבים לשחק Battlefield 2142 תיצתרפו לקהילת vgames ב- bf.vgames.co.il

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by IG,

אני חושב שהגעתי לשלב האחרון... אני נמצא בפריז, והימ"מ מסתער עלי... אני צריך לחסל 3 אנשים, כששניים מהם כבר מתים, ורק מפקח המשטרה נשאר... איך אני עובר את הימ"מ??? (בלי להרוג את כולם... אני רוצה לשמור על הדרוג שלי- פרופשיונל 8)... אהבתי את המשימה לפני זו- לחסל את ראש המאפייה היפנית ולגנוב את הפסל... )

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by bobby323,

משגע אותי החיילים שאיתך כאלה טמבלים, אומרים להם ללכת לאן שהוא והם עומדים שם גם שיורים בהם

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by starline,

אהלן, שהייתי קטן היה לי משחק במחשב של מין חייזרים כאלו והיה גם ילד אחד (בלונדיני) והיה להם חלליות כאלה עם מנועים בצדדים והם היו עושים תחרויות.. זה היה משחק ממש מהיר וגם שהיו מתנגשים במשהו המנוע היה עף.. מישהו יודע על מה אני מדבר, יותר טוב איך קוראים למשחק?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. עם ההצלחה הנאה המסתמנות ל-Assassin's Creed Valhalla לאחר הפוגה בסדרה, האם גם דחייה של מספר חודשים בתאריך הנחיתה של משחק הפעולה הבא בסדרת Far Cry יאפשר לנו לקבל מוצר מפתיע לחיוב?לכתבה

17. Started by YAHOOGEEK,

היי אחי בן 9 כבר הרבה זמן משגע אותי שהוא רוצה משחק דייג... נמאס לו מכל המשחקי פלאש אונליין הללו. יש הצעות למישהו? תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. לדעתי, ישנן חמש מפות שפשוט לוקחות חלק גדול בהצלחה של המשחק והן : Kubra Dam Gulf of Oman (מפת ההיכרות מהדמו המשובח) Mashtuur City Sharqi Peninsula והמפה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת -----> Strike @ Karkand מה אתכם?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by ninbert,

האם מישהו מבין הרוסים פה התחיל לשחק או מישהו מצא תיקון לאנגלית ומשחק גם? מישהו הגיע לחלק שצריך למצוא את KLIK (ברוסית) או FANG (באנגלית)? ואז שהוא מגיע לבונקר קטן כזה ולוקחים את כל הנשק? מה עושים מפה? איפה אפשר למצוא את הכל? חחח עד שהשגתי מלא נשק וכולו משובצר נשארתי רק עם אקדח ..

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by nirh216,

יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ככה: קנית כרטיס מסך 9800 PRO הוצאתי את הכרטיס הקודם שלי-->8500 SE והמישחק פועל לי ברזולוציה 800 על 600 DETAILS הכי נמוך תקיעות קשות מוות. עכשיו אחרי ששמתח 9800 הורדתי את הדריברים של 8500 והתקנתי חדשים של 9800 (אין לי מושג) הינה את זה הורדתי: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=12&submit.y=6 וזה פועל לי לאטטטטטטטטט! אגב יש לי INTEL 1.2 GHZ 512 sdram! למה זה פועל ככה? אני חושב רימו אותי ולקחתי איזה VOODOO 2! אבל אחי אומר שלא התקנתי טוב, וניסית 20 פעם! בבקשה אני נואש! (אגב מדובר פה ב Radeon) נ.ב:כשהיה לי ה 8500 זה פעל יותר טוב!

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by older,

האם בכלל אפשר לשחק עם שלט כזה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. קניתי עכשיו את הקרייסיס וואר האד דרך סטים ב30 דולר.. למרות שסיימתי אותו כבר קניתי אותו כי זה משחק טוב ואהבתי את הרשת שלו... השאלה שלי אם אתם יודעים על שרתים ישראלים או שרתים עם םינגים נמוכים?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by yarl,

חברים איפה אני מוצא אתר למשחקים לפאלם בחינם כמובן תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.