משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
קנו לי מחשב חדש... ועכשיו אני מנסה להפעיל את פיפ"א 2002 בעברית, אני בוחר קבוצה והכול ואז מתי שאני בוחר קבוצה ואז אתם יודעים זה טוען את המשחק אז אחרי זה שומעים כאלה קולות ולא רואים כלום ואחרי שנייה זה יוצא ורושם לי ארעה שגיאה בפיפ"א 2002... איך אני מסדר את זה? מתן.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך למצוא איזה משהו לפתוח את החלון זכוכית בכדי להשיג את הניטרוליצרין. קראתי שזה אמור להיות על השולחן אבל אני לא מוצא את זה! מה זה ? מפתח? נראה לי איך שנכנסתי לחדר שם התפרעתי עם הטלקינזיס וזה עף לעזאזל ואין לי מושג איפה זה עכשיו. עזרה הצילו...
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש משחק ל- PS2 ואני לא יודע אם יש אותו במחשב כי אני מאוד רוצה אותו... קוראים לו: Ratchet And Clank... מישהו יכול לעזור ?!??!?!?!?!
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום קיבלתי ת360 מסין!!! עכשיו בתפריט הראשי של המכשיר הוא בסינית איך אני יכול לשנות אותו לאנגלית? מישהו יכול אולי לעזור לי לאן לגשת בתפריט בערך? תודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, בבקשה תמליצו לי על משחקים למחשב המוגבל שלי.. אני משחק בדרך כלל ב medeival II וגם בזה הוא מתקשה מדי פעם... stalker רץ סביר למרות שהמשחק מעט משמים. episode 2 היה בסדר גמור. gta sa היה ענק.. חבל שנגמר. אני לא הולך לשדרג שדרוג גדול בזמן הקרוב. זה מה יש. מחכה להצעות..
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך המשחק? מעניין? כמו הקודמים לו? (academy, outcast) מבחינת משחקיות. תודה חבר'ס
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם אפשר לכבוש ערי בירה ואם כן איך דרך אגב זה הראשון בסדרה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן אנשים הודעה ראשונה שלי התקנתי את המשחק ג'י טי אי סאן אנדראס והמשחק עובד בצורה טובה עד שמגיע קטע שצריך לראות איזה סרטון קישור או לשמור משחק בבית של סי ג'יי המשחק נתקע לי ועושה ריסט למחשב מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני מטפל בה מקווה שתוכלו לעזור לי בדחיפות בתודה מראש לכל העוזרים ובכלל
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קובעים הגדרות וידיאו בדבר הזה? פ'סדר. מצאתי
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את Need for speed most wanted - Black edition. עשיתי career חדש, ושמתי לב שלפעמים זה מדלג לי על מתמודדים ב-Blacklist, כלומר, אחרי שניצחתי את מספר 11 ברשימה, הוא קפץ לי למספר 9 (דילג על 10), וכו'. מישהו יודע למה זה קורה? אולי ישנו באג במשחק? יש אולי דרך לפתור את זה? דרך אגב, המשחק סוף הדרך!!!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
אחרי שבחרתי את הLOCK PICK איך אני פורץ?איזה מקשים?מה הולך כאן
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חברה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/channel/UCGkKbsdHIx72TS5I8tv5H-A
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Bethesda+Employee+Leaks+Plans+for+New+Elder+Scrolls+Game/article13323.htm נתקלתי בזה לפני כמה דק', נראה מאוד מעניין.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כן קצת נוסטלגיה. אני נתקעתי בשלב ב', ממש ממש בהתחלה יש כאלו אבנים בתוך בוץ שנעלמים אחרי שעוברים עליהם, ואז ישנו כזה סלע גדול שאני לא יודע איך לעבור. יש מצב שמישהו זוכר? לא יכולתי לעשות screen shot כי זה עובד על dosbox תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. היום באתי להיכנס למשחק מייפל סטורי, ואז הופיעה לי הודעה של עדכון אוטומטי של המשחק. אז הוא הוריד את העדכון, סיים, ואז כשלחצתי על Play Game, הופיעה לי ההודעה הבאה: גם אחרי זה שניסיתי להיכנס למשחק רגיל ההודעה הזו הופיעה... מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האלן קניתי אתמול מיק,חלק מהמשחקים עובדים אבל יש משחקים שפשוט לא שומעים אותי. כמו HL או CSS.יש אולי משהוא במשחק שאני אמור להגדיר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם קיים במשחק Enemy Territory : Quake War אופצייה של מולטיפלייר או ריבוי משתתפים בלי אינטרנט .
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-