עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KOBRA CHOPER,

מתי יוצא HALO 2 ל PC?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, עד עכשיו שיחקתי במשחק world in conflict על DX9, טרציתי לדעת האם באמת יש הבדל בין גרסאת הDX 9 ל DX10.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. כותרת תודה!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by yuval1101,

היי, נכון ב-BF2, יש רובים שמגיעים עם החיילים שנותנים תחמושת, שיש להם רגליות כאלה שעוזרות ליציבות של הרובה וכך לדיוק, אז אפשר במשחק באמת לפתוח את הרגליות כשאתה עלהאדמה או כשאתה שם את הרובה על חומה נמוכה או משהו כזה? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

מתי אני מקבל את המסעדות הסיניות במשחק.. ראיתי אצל חבר שלי כבר קיבל מזמן ואני עדיין לא, מדוע ??

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by ofsher,

אהלן אנשים אני מחפש פאצ' כמה שיותר מעודכן!! אם יש עם ליגה ישראלית, וכמובן תיקונים לכל השמות... שיהיה יום אחלה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. אני מחפש משחקי אסטרטגיה ו FPS שירוצו על המחשב הנייד שלי ברזולוציה 800X600 לפחות. Centrino 1.7GHZ, video card 855GME, 1GB RAM. תודה

8. Started by Atlon-Xp,

איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  9. NEED FOR SPEED UG איפה אני יכול למצוא את השמירות של המשחק כי אני רוצה לפרמת תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by gtf,

מישהוא יכול לייעץ לי איך לעבור את הקטע שבו אני נלחם בקיילינה בפעם השנייה? האם ישנה דרך מיוחדת? תמונה: http://img386.imageshack.us/img386/1710/prince22dp.jpg

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  13. שלום חבר'ה. למי שטרח להשקיע ולבדוק מה יש בדיסק השלישי של אנריל 2003 ודאיי שם לב לחבילת צ'ופרים מעניינית הכוללת תוכנות עריכה ותמונות לסקינים של דמויות באנריל 2003, אני אישית לא ממש הבנתי כיצד לעשות כן ויש המון המון סקינים ממש יפים בדיסק השלישי. אם מישהו יוכל להדריך אודה לעזרתו מכייון שיש אפשרות להרחיב את מגוון הדמויות בהרבה! אגב מכסחים לי את הצורה בכל השרתים אבל זה עוד ישתנה

14. Started by naoriko,

אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה משחק תפקידים ואם אתם מכירים אז גם למשחקים כמו מקס פיין..... תודה רבה רבה למגיבים!!!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by yoyo_shir,

רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by TheDiesel,

שלום אני כרגע משחק בחבילת ה-STANDARD, ואני רוצה לרכוש את הגרסה הכי יקרה את גרסת UNITED BUNDLE. האם כדאי?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by almog333,

יהיה נחמד לשחק עם או נגד מישהו און ליין. שנים אחרי ששיחקתי בו, התקנתי את המשחק שוב ואני ממש נהנה.

19. Started by older,

האם בכלל אפשר לשחק עם שלט כזה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by yarl,

חברים איפה אני מוצא אתר למשחקים לפאלם בחינם כמובן תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. איך?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. כל מי שיש לו TRACKMANIA NATIONS שיכנס עכשיו בשעה 15:00 יום שבת לסרבר:pcg.co.il כי יש שם איזה 10 תורכים שכל פעם מעיפים מישהו

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by wooper,

קניתי את המשחק המקורי עידכנתי לpatch האחרון יש לי geforce 6600 gt אבל כל פעם שאני נכנס לסרברים אני מגיע לעמוד של בחירת הkit אבל המחשב נתקע ואני צריך לאתחל משהו מכיר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by Mamimo,

לאחר שהרמה הקשה ביותר ב NBA LIVE 2005 אינה פקטור, אני מחפש יריבים אנושיים.... אשמח לקבל הודעה לפרטי.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. Started by nimrods,

מאיפה אני יכול להוריד gta vice city מקורי לא דמו תודה מראש לעוזרים...!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.