עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JohnnyBravo,

משחק פעולה מרובה משתתפים חדש. משחזר את אירועי "מלחמת השושנים" באנגליה.יש הרשמה לבטא.יוצא לקראת סוף השנה. http://www.paradoxplaza.com/games/war-of-the-roses http://www.waroftherosesthegame.com/?ref=06bc4c45a93 דרך אגב,http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. הידעתם שסדרת משחקי ההתגנבות והפעולה הנודעת מבית הידאו קוג'ימה חוגגת יום הולדת 30? בואו לשמוע על הדרך שעברה מאז ועד היום לכתבה

3. פלטפורמת הגיימינג והמפיצה היפנית החליטו לחגוג את יום האהבה הבינלאומי בצורה קצת שונה, ומציעים מספר כותרים להורדה חינמית לגמרי לכתבה

4. Started by r1plet,

רוב המשחקים הטובים הם בעצם פורטים (לא כ'כ טובים) מהקונסולות, יש למישהו רשימה של משחקית שפותחו ספציפית לPC (ואולי גם לקונסולות בנפרד) ואינם פורטים?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by yossia23,

התקנתי כמה פאצים עם גרסאות שונות של KITSERVER אבל במסך הטעינה לפני המשחק עצמו המחשב כאילו נתקע וצריך לחכות בערך 5 דקות עד שמשחקים זה קרה לי גם בPES 2008 בלי KITSERVER המשחק לא נתקע עשיתי עידכונים לא עזר כלום מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. Started by tzvi770,

קניתי קשת שמבעירה את החיצים ועכשיו הפס התכול שנמצא שם התרוקן והיא כבר לא מדליקה את החיצים , איך אני טוען אותה מחדש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אני זוכר שלא 8)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. שאני בא להפעיל את המשחק Blazing Angels Squadrons of WWII זה אומר לי שגיאה שהיישום x3daudio1_0.dll לא נמצא שאלתי היא האם למישהו יש את הקובץ או יודע מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by benor,

שלום, הפעלתי את המשחק ולא ראיתי שיש בו Multi Player אוליי יש בו ואני פשוט לא יודע איך מפעילים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום, אני רוצה לשחק בVICE CITY ברשת ואני הורדתי את התוכנה MTA 0.5 והתקנתי. אבל שאני רוצה לפתוח אותה היא לא נפתחת וניהיה לי חלון שגיאה בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה או שתביאו לי MTA 0.4 תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by nadaviz,

לכל מי שצריך לשחרר קיטור

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  12. חברת דיסני סגרה את כל הפעילות של חברת לוקאס-ארט.כל הפרוייקטים בוטלו,וכל העובדים 'הלכו הבייתה'.המשחקים שתוכננו לצאת השנה(כמו Star Wars 1313) בוטלו. http://kotaku.com/disney-shuts-down-lucasarts-468473749?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. Started by tombcatz,

חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. Started by dani3333,

שלום כפי שאתם רואים אני חדש פה ויש לי בעיה במשחק אני מתקין את המשחק ובינתיים הכל בסדר עד שאני נכנס למשחק עד עכשיו גם הכל בסדר עד שזה מגיע לתפריט המשחק ופשוט לא מגיב אני לא יודע למה זה קורה אם בבקשה תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. שלום לכולם התקנתי את המשחק המקורי 4 דיסקים הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיית סאונד למשל את הרעש של המנועים שומעים ואת הסאונד של השיעורי טיסה לא שומעים ולא את מגדל הפיקוח ושניסיתי ללכת לתיקיה של השיעורים יש שם את הקבצי סאונד ושניסיתי להפעיל אותם בווינאמפ הוא רשם שאי אפשר להפעיל בגלל שאין קודק והתקנתי את חבילת המקודדים של קזה לייט הכי חדשה ועדיין זה לא עזר מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אוריפ,

שלום! יש לי דיסק מקורי לגמרי ששילמתי עליו מחיר מלא, של דיסק DVD של FAR CRY. מכיוון שאני רוצ הלשחק ברשת של הבית באתי לשכפל את הדיסק בשביל לשים אותו בעוד מחשב ולהריץ את המשחק במקביל על 2 מחשיבם. עשיתי DVD COPY דרך NERO, וכשהכנסתי את הדיסק פנימה, הAUTORUN של המשחק עולה אבל כשאני לוחץ PLAY הוא אומר לי להכניס את הדיסק לכונן! מישה ויודע איך מתקנים זאת או מאיפה להוריד תוכנה שלא תאלץ אותי להכניס כל פעם את הדיסק? למנהלים - הדיון הזה חוקי לגמרי מפני ששכפלתי את הדיסק למטרות שימו שעצמי בלבד ואני לא מפיץ את הדיסק. תודה!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by hardware maniac,

אוקיי..קודם כל זה הדמו. קודם כל שיחקתי משחק Skirmish הכל הלך חלק ניצחתי הכל סבבה. לאחר מכן הלכתי למשימות (התחלתי במשימה הראשונה)והמשימה ממש ממש ארוכה וכשהתחלתי אותה הכל הלך חלק והכל זז טוב וזה.לאחר בערך 3-5 שעות של משחק הזמני טעינה נדפקו לא כולם רק זה שאתה מעביר את התור ליריב (במקרה זה הוא צבע אדום)ולוקח לזה בערך דקה שלמה להעביר תתור של המחשב שלפני זה לקח לו בערך 2-3 שניות.כיביתי את המחשב ושהיום שיחקתי זה עדייך המשיך-אבל זה מאותה שמירה. אם למישהו יש מושג ממה זה קורה שיעזור בבקשה :]

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

משהו יודע אם יצא? ומתי יצא?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. אני מתחרפן, לא מצליח לשחק באטלפילד אחרי 19:00. הפינג תמיד על 80 ומשהו, לא יורד מזה. הסרגל ירוק מה שאמור להגיד שהקשר בסדר, אבל ברגע שאחרי 19:00-20:00 בום, לא מצליח לשחק בכלל, למרות שהפינג נשאר אותו הדבר. לפני 19:00 אפשר לשחק בכיף גם על שרתים מארה"ב אפילו. אני ב012 בבקשה תמליצו לי על ספק אחר שלא מנתב אותך מחדש בשעות העומס כדי שאני אוכל לשחק! במילים אחרות, מי כאן משחק באטלפילד 1 בשעות הערב בלי בעיה, מה הפינג שלו ומי הספק שלו?

21. Started by RobiNooB,

אני מסתכל על המחיר של ה tf300 לדוגמא ולא מצליח להבין אין הוא עולה 800 ובעל מסך של 10 מול הנקסס שבע או המיני אייפד החדש שעולים 1300 ומעלה ? האם הבטריה בגדלי השבע אינץ טובה יותר ? תודה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  22. Started by Ben N,

אהלן אהלן כולם. הורדתי את המשחק (שאני משתוקק לשחק בו כבר) ולהפתעתי לא מצאתי דרך לשנות את המקשים של המקלדת.. יש למישהו מושג אם יש אופציה איכשהו לשנות את המקשים?.. או שלא קיימת תכונה כזו במשחק? (אני מדבר על הגרסא שיצאה לPC)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ את רוב המשחקים על גרפיקה ממש טובה מעב E8400 כרטיס מסך HD6870 4 גי'גה זיכרון הכול עובד לי מצויין גם שיצא Super Street Fighter IV עד עכשיו יש לי אותו על הגדרות גרפיקה גבוהות הוא עובד מצויין. Super Street Fighter IV: Arcade Edition מפעיל את המשחק, המשחק בקושי זז, מוריד את הגרפיקה למינימום משתפר אבל בקושי. עכשיו עשיתי בדיקה הפעלתי את המשחק הגעתי למסך הראשי של המשחק מיזערתי לווינדוס באמצעות ALT TAB הפעלתי את מנהל המשימות ואני רואה את המעבד על 100% איך זה יכול להיות? מישהו נתקל בתופעה?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. Started by peacebringer7,

אקיצר רעיון טוב שכל מי שרוצה שימצאו אותו בסטים חברה מהפורום יכול לכתוב כאן את השם שלו. מי שרוצה להקל על החיפוש יכול לצרף לינק אל עצמו. מי שרוצה יכול להוסיף איזה משחקים הוא משחק העדפות אישיות,זמנים שהוא פנוי,סוגי שחקנים שהוא מעדיף וכו'.. מתחת לשם שלו. בתקווה שזה יהיה לתועלת הציבור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by AKA Psyco,

יש לי APELL2 וFIFA 2002 לא עובד לי מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.