עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ravenclock,

שלום לכולם! שמתי לב שישנם משחקים שעובדים אצלי לאט ללא סיבה, לצורך העניין קרייסיס עבד אצלי חלק על הדרישות הכי גבוהות לעומת פאר קריי 2 שקרטע גם בדרישות נורא נמוכות. לדוגמא ג'יטיאי 4 קרטע אצלי גם בדרישות גרפיות נמוכות. לא הקדשתי לזה תשומת לב עד אתמול כאשר התקנתי את neverwinter nights 2 משחק אשר המחשב יכול להריץ בלי להזיע ולהפתעתי אני אני צריך לשחק עם הגדרות שהן יחסית נמוכות. המחשב שברשותי: intel qx9770 extrrem edition radeon hd 3870X2 4GB DDRAM vista 64bit מספיק מקום פנוי.. אין וירוסים ואין רוגלות, הטמפ באוורסט אינה גבוהה לא עוברת את ה:40 גם במאמץ גם ויסטה וגם הכרטיס מסך מעודכנים נכון לאתמול. למישהו יש רעיונות ממה נוצרת ההאטה במשחקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. המפרט שלי רשום בצד, בכל מקרה בהמשך לטרד הזה שפתחתי ולא קיבלתי תשובה ברורה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550294.0 השאלה שלי כאן היא דבר ראשון, אם לפי הט׳רד שכבר פתחתי אין הבדל יותר מדי בביצועים במשחקים, אז מדוע כשאני מריץ היטמן החדש או farcry3 המחשב בקושי סוחב עם רזולוציה טבעית (1680-1050) והגדרות גבוהות? הרי הכרטיס אמור להספיק... אם אקבל תשובה גם לזה וגם האם כדאי לי לרכוש q9400 במקום הe8400 כי אראה הבדל ברור בביצועים והמעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך (אם הוא עושה בכלל) , אז אני אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by liran12345,

לא יודע מה לעשות כל משחק שאני מתרין עולה ותוך 30 שניות יוצא לשולחן עבודה מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by shahar91,

בן דוד שלי התקין את המשחק בגירסא של SKIDROW והמשחק עובד לי בתקיעות כול הזמן ולעומת זאת אצל חבר שלו עובד מעולה. פירוט מחשב: כרטיס מסך - Geforce GTS 450 חדש 1GB מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - 4GB DDR2 יכול להיות שיש בעיה עם הDirectX במחשב וצריך למחוק אותו לגמרי ולהתקין שוב?? הגירסא שלו עכשיו הכי מעודכנת זה משנה אם הווינדוס הוא 64 או 32?? במחשב כזה כדי 64? המשחקים יעבדו יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by edenpk,

שלום כרגע יש לי Windows 7 32 bit ואני חשוב לפרמט לWindows 7 64 bit רציתי לדעת אם יכולות להיות בעיות עם משחקים מסויימים במערכת 64 bit. תודה על העזרה

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. Started by za-david,

מישהו יודע אולי אם על מחשב אפל עם מערכת הפעלה של WINDOWS ניתן להריץ את כל המשחקים שניתן להריץ על PC

7. Started by Shbd,

מחפש המלצות למשחקים עם המלחמה הזאת. מלחה"ע נמאס כבר. משהו בסגנון של COD ניסיתי את BF: V , זה נחמד אבל זה יותר מולטי. האם קיימים עוד משחקים על מלחמה זאת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Godmoney,

יש לי שני מסכים מחוברים למחשב. מישהו מכיר משחק שתומך בשני מסכים בצורה זו או אחרת? צריך להיות די מיוחד...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shlomibandit,

מהם עשרת המשחקים שנחשבים להכי חזקים ובעלת גרפיקה הטובה ביותר שיש היום??? חבר שלי קנה כרטיס 8800 והוא רוצה לראות את הביצועים במשחקים כבדים ביותר? אני יודע שיש את אוליביון .. מה עוד? יש גם איזה תוכנה שמראה את האפקטים של דיירקט 10? למשהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Idan-h,

הורדתי שני משחקים כאלה, הבעיה היא שאני מנסה לפתוח אותם עם אלכוהול 120 זה מראה לי את הדיסק ואת תוכנו אבל אין שם שום Setup או משו כזה, קבצים מוזרים כאלה, האם חייב לצרוב את הדיסק? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by overload,

התקנתי את הדמו של GTR ושל ה"מעניש". שניהם פועלים כאילו יש לי מסך רחב, אני רואה רק חצי מהתמונה על המסך והיא מרוחה. במעניש זה גם במשחק עצמו וגם בתפריטים. בGTR זה רק בתפריטים. בשניהם זה בכל רזולוציה קורה. מישהו יודע מה הבעיה? בדקתי בהגדרות של הכרטיס אבל לא מצאתי שם דבר שקשור לזה. זה מוזר כי HL2 פועל בסדר גמור, וגם הדמו של החדש של FAR CRY (GF 4MX 440, הדריברים מעודכנים)

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by aXe,

שלווווווום!! הגעתי לפורום הזה ורק רציתי לשאול אם רואים דיבורים על משחקים ותוכנות פרוצים בעין טובה. בקיצר - מאיפה הכי טוב להוריד? והאם זה נכון שיצא GTA3 לפי סי (לא בישראל כמובן...)?

13. Started by hlv,

לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by Alex89,

אני לא יודע למה אבל משחקים קורסים אצלי כמו סוניק C&C וכו... מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by שמעון לוי,

זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT אלה השגיאות שאני מקבל: חייב לציין שהטמפרטורות מצויינות בזמן המשחק - 40 מעלות ללוח אם, 34 למעבד, 60 לכרטיס מסך. * הדרייברים של הכרטיס מסך הכי מעודכנים שיש. * אין מה לעדכן באתר של מייקרוסופט.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by the king2006,

שלום ... מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים קטנים כאלה שאפשר לשים לילדים קטנים במחשב החינמיים האלה כמו ( טרזן , גאז ) דברים כאלה .. תודהה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...

18. שלום! יש לי בעיה בהרצת משחקים כמו COD4 , CRYSIS וכו' המשחקים פשוט רצים לאט למרות שהגדרות הגרפיקה על הכי נמוך ודבר זה לא צריך להיות מכיוון שהמפרט שלי עונה על דרישות המערכת המבוקשות. *ניתן לראות את המפרט בצד ימין -טמפרטורת הכרטיס מסך בזמן המנוחה היא 53 - דבר שלא אמור להוות בעיה בהתחלה חשבתי שבאמת המחשב שלי לא כל כך טוב ובגלל זה הוא לא מריץ לי טוב את המשחקים בדקתי עם חבר את הדבר ולו יש גם כן את אותו כ. מסך כמו שלי7600GT ו1.5GB זכרון. אצלו קרייסיס רץ חלק גם כשכמה מההגדרות הם על מדיום ואצלי שכל ההגדרות על low המשחק בכלל לא זז. אותו דבר קורה בCOD4 הוא מפעיל את המשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות ומקבל FPS יותר יציב וטוב מאשר הFPS שאני מקבל שאני מריץ את המשחק על הגדרות גרפיקה נמוכות.…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Hollow,

שלום אני חדש פה ממצב? תראו פתחתי את הדיון הזה כדי שתגידו לי מה המשחקים (חמישה משחקים) שהכי אהבתם כמעט ואין לי משחקים במחשב ואני רוצה להוריד כמה אז בבקשה תגידו לי! :)

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by r1plet,

רוב המשחקים הטובים הם בעצם פורטים (לא כ'כ טובים) מהקונסולות, יש למישהו רשימה של משחקית שפותחו ספציפית לPC (ואולי גם לקונסולות בנפרד) ואינם פורטים?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. רק אם מותר לשאול את זה בפורום...באיזה משחקי fps אפשר לשחק במולטיפלייר בצורה חופשית (בלי סריאל)? מדבר על משחקים בסגנון sof2,cod,moh,css וכו' איזה לא דורשים מספר סידורי בשביל לשחר במולטי? אם אסור למחוק בבקשה...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מכיוון שרובנו משחקים בהרבה משחקים, תמיד ישנו משחק אחד לפחות שחרשנו עליו הרבה זמן או מכורים אליו ויכולים לשוב ולשחק בו בכל זמן, אז הנה שלושת המשחקים שאני מכור אליהם קשות נגיד(הסדר לא מחייב): 1)WWF95 The Road To Wrestlemania- אני כבר 9 שנים על המשחק הזה, יודע את כל השיטות קומבואים, וה"קסם" עם UNDERTAKER שבסוף שני הסיבובים ניתן לקבור את האויב, R.I.P כמה שהמשחק הזה ישן, זה משחק מכות מצוין למחשב WWF ויש שם המון כיף וצחוקים ומעל הכל יש את THE LORD UNDERTAKER!!!!. COMMAND AND CONQUER RED ALERT 2+YR XP: ללא ספק יצירת אומנות ע"י חברת WESTWOOD,ז"ל. משחק עם משחקיות פשוטה, גרפיקה דו מימדית אבל מה שכן מה שהוא עושה אי אפשר לעשות יותר טוב, אני מכור למשחק הזה כבר 7 שנים ועדיין הוא נראה…

• 123 תגובות
    • 12.4k צפיות
  23. יש לי ati 9800pro 256 והשגתי הילו, משחק ממש כיפי אבל משהו פאקינג לא בסדר ה-fps זז על 30-50 פריימים אפילו מגיע ל15 מה שלא אמור להיות, הלכתי לחבר התקנתי אצלו (שלו יש radeon 9700pro ) ואללה אותו הדבר . טיפה פחות טוב הלכתי לעוד חבר שלו יש gforce4 mx440 התקנתי, והנה המשחק זז משהו בן זונה 60 פריימים דבוק (אולי יורד ל-40 ) אבל לא רציני כן כן.... אני יודע שהמשחק היה של אקסבוקס (gforce) אבל זה הומר למחשב.... לאומת זאת גנרלס טס על 60-100 פריימים על המחשב שלי, ובגי פורס הוא זז חרא, יש לכם עוד דוגמאות למשחקים שפועלים באחד טוב ובשני לא משהו... ומה אפשר לעשות כנגד זה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איזה משחקים קיימים?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. הכוונה, אפשר להוריד את גרסתם המלאה, ללא תשלום כמובן (מכל מקור שהוא) לפי החוק?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים