עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by nondos,

משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …

4. Started by דנבר 33,

*לא ידעתי שאסור לבקש מס' סריאלים* אנא קרא את חוקי הפורום בראש כל פורום ושמור עליהם!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

מישהו עדיין משחק במשחק הזה?

6. Started by ITSIK86,

יש לי את המשחק החדש של ספידרמן בקיצור אני במשימה הזאת יחסית בהתחלה,שאני הולך לרכבת התחתית ורודף שם אחרי איזה איש מעופף כל פעם המשחק קורס לי שם לוינדוס,מה הבעיה פה? יש איזה תיקון או פאץ למשחק?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by dragon772,

התחלתי לשחק במשחק הזה ונתקעתי בקטע שצריך לפתוח תכספת. (אחרי שהילדה מתה ומאשימים תאבא )...איך יודעים תקוד שלה? אף אחד לא נותן שום קוד

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by nadnad,

שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  9. יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Twister,

משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Cyberpunk 2077 מוכיח לנו שגם הכרזה על עותק זהב לשכפול המוני לא מבטיחה חסינות מוחלטת מדחיות של הרגע האחרון - משחק התפקידים העתידני המרהיב מיועד כעת לנחות אצלנו רק בדצמברלכתבה

12. Started by PROSK8,

כשאני מתקין GETTING UP בקיצר בסוף אחרי כול זה אני בא לוחץ על המשחק ונותן לי תקיה שחורה כזאת ויצאת ואם צריך CRACK אז מאיפה אפשר להוריד וגם זה משחק שהורדתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. המפיצה ומפתחת המשחקים THQ Nordic אינה מפסיקה להתחמש - ומכריזה על רכישתם של 11 אולפני פיתוח חדשים שיצטרפו אל המערך המשמעותי שכבר פעיל תחתיהלכתבה

14. קצת מפדח לדבר על זה אבל נתקעתי בשלב במשחק צבי הנינג'ה החדש... זה איזה שלב מסריח כזה עם רובוט ואין לי מושג איך להרים ת'מניאק... מי שגם ירד לרמה שלי וגם יתוודה שהוא משחק בצבי הנינג'ה (אגב יש למשחק גרפיקה בתזונה לדעתי והוא יצא שנה, כאילו זה לא הישן) אז שיגיב לי ואני יפרט יותר איפה נתקעתי בשלב... אנא תחסכו לי פאדיחות ותתייחסו תודה!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.

16. יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?

17. Started by aleXtazi,

הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3

18. Started by liormix,

סרטון חדש עלה לערוץ ואיתו גיימפליי בnuketown עם הנשק mp7 אני באמת מקווה שתהנו אם האיכות לא משהו אני ישפר את זה בפעם הבאה סורי.. תהנו חברים!!!!!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  19. לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. אולי אני טיפה לא אובייקטיבי כי אני אוהב את סדרת המשחקים של ספיידרמן... אבל המשחק הזה שונה טיפה. אתה רוכש קומבואים, רוכש בני ברית, אתה יכול להשתנות לספיידרמן ההסגול ובעצם כל המשחק הזה פשוט חוויה ואני באמת אומר את זה בלב שלם. מי שלא קנה\"השיג" שירוץ לדעתי נ.ב אין לי מושג כמה המשחק ב-GS אבל באמת שזה משחק שלא שווה לפסוח עליו... תנו לו הזדמנות.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

אתם מעוניינים לשחק יחד TEAM? IP: 80.179.153.17:16567 השרת של אמגיימרס, נשחק בסקואד עבודת צוות, מה אתם אומרים? הוא יתמלה בשעה 9 עם השחקנים של גיימר ונראה להן מאיפה משתין הדג?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by --Adidas,

תשמעו יש לי בעיה אני אף פעם לא נהנה ממשחק בגלל שאני הרבה פעמים לא מבין מה לעשות אולי זה בגלל שאני יודע אנגלית ברמה מאוד נמוכה מה אתם אומרים ? ואני כבר רוצה לשחק באיזה משחק ולסיים אותו ! תגידו לי מה עוד יכול להיות שמפריע לי שאני לא טוב במשחקים ? ותמליצו לי פה על משחק שלא קשה לעבור אותו יריות אם אפשר שיעבוד לי על 7300 gs ויש לי גי'גה זיכרון מעבד 3.0

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום, אני צריך להחליף מערכת הפעלה ויש לי Saveים של CRysis ואני לא רוצה שזה ימחק אז אני צריך גיבוי שלהם. באיזה תיקיה נמצאים הSAVEים ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by trxman,

שלום לכולםםם :} (ושבת שלום ורגוע במיוחד לתושבי הצפון!). אוקיי לנושא, אני יודע שיש דיון רשמי על המשחק אבל יש בו כבר 29 עמודים והסיכוי שמישהו כבר ייכנס לשם שואף לאפס =\. תראו, אני בא להיכנס למשחק, אני בעיר Megara, ולפתע אני רואה שכל הקווסטים שעשיתי נעלמו. תמונה: http://img226.imageshack.us/my.php?image=tq6hx.png נכון יש את הסימן קריאה מעל אנשים של קווסט? אז אין אותו למשל מעל Timon ואני לא השלמתי את המשימה שלו עדיין.. זה ממש מוזר =\. נ.ב ולמה כל פעם שאני נכנס למשחק החיות שוב פעם בחיים זה מטריף אותי ...עד שהרגתי את הסייקלופ האימתני הזה אני לא הולך להרוג אותו שוב...

• 8 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.