עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה לפני כמה חודשיים שמעתי שיצאו שתי תוכנות חדשות למשחק(במחשב) ורציתי קצת פרטים עליהם וקישור להורדה עם אפשר תודה נ.ב נראה לי שאחת התוכנות יכולה לעצב שלבים או מודים או שעם זה תוכנה נפרדת אז אפשר בבקשה קישור תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. אני לא מצליח לשחק ברשת שאני מחפש שרתים אין כלום הכול רק וניסתי הכול מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

3. Started by shloosh,

הורדתי את הפאטצ' והתקנתי אבל זה לא שינה ולא הוסיף כלום אפילו בתחילת המשחק רשום שזה גרסא 1.1.משהו התקנתי בלי שום בעיה מיוחדת אבל זה כאילו לא עשה שום דבר, מה אני עושה??

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by MATOK,

בעת הפעלת משחק מתקבלת ההודעה הבאה..מה זה אומר? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by yosizach,

ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by mrbig,

אחד המשחקים הכי כיפיים ששיחקתי בהם אי פעם. מומלץ בחום למרות שהמשחק די ישן - מדובר במשחק מאוד מעניין ושונה... תבדקו ביקורות וסרטונים שלו כדי להבין על מה מדובר - זה ו Baldur's Gate הם המשחקים היחידים ששיחקתי יותר מפעם אחת..

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. הכותר החדש בכיכובה של לארה קרופט וגם הפרק החדש בסדרת Call of Duty מצליחים להשאיר רושם חיובי אצל המבקרים, הרבה יותר מכותר המירוצים החדש והמדובר של EA לכתבה: http://hwzone.co.il/הטובים-והמאוכזבים-עונת-ההשקות-ממשיכה/

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by KermitShor,

לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה

10. Started by Frequency,

היש לי את המשחק והכל אבל כשאני ניכנס זה עושה לי מסך כחול כזה דיי דומה לבאג המוכר שיש בווינדוס ואז כמובן שאני חייב לעשות ריסטרט והוא כתב לי גם שהוא זורק \ משליך משהוא שקשור לזיכרון.. מה אני עושה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים [: *מקווה שאני שואל במקום הנכון

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by IG,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087042,00.html המקלדת שלי רטובה מהריר שנוזל לי...

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה... ניסיתי לשנות דרייברים של כרטיס מסך (ATI 9700PRO, להכי חדשים, ואז החזרתי לגרסאות קודמות כדי לבדוק) אבל זה לא עזר... כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הקונסולה (כמו שיש גם בRTCW ET) עולה מסך אפור כזה, ואז נכבה המחשב! מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by bitzikc,

די נהנתי מ-supcom וההרחבה יצאה כבר לפני זמן מה! http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommanderforgedalliance/index.html?tag=tabs;summary למישהו כבר יצא לשחק? אני אשמח לשמוע ביקורות.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by dror_gh,

התקנתי את BIOSHOCK ב VISTA 64Bit והוא לא עולה לי , תראו בתמונה מה הוא רושם לי. למישהו יש פתרון ? תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by Shadowman,

יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by itai_1813,

יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. האם יש תמיכה במעבדי ליבה כפולה גם בגרסה זו ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by avinos,

יש לי מחשב זבל.... פנטיום 3 800 256 ראם אבל כרטיס מסך שיכול להפעיל....ג'יפורס 4 4800 אבל המשחק פשוט לא פועל....אם מישו שמע על איזה פיקס לג'יפורס (לא הפאטצ' ולא הדרייבר שהוציאו נוידיה בשביל המשחק) אז שבבקשה יגיד לי אני פשוט מת לשחק בזה... תודה בכל מקרה נ.ב. אל תגידו לי לקנות מחשב חדש או שום חלק כי אין לי כסף לזה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי lock on חוקי !!!!!!! ובאמצע המשחק יוצא לי ההודעה הבאה חשוב לי לומר שבעבר לא היתה הבעיה הזו רק לאחר התקנת windows home sp2 !!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by avivbar,

אני בהונג קונג ואני בשגרירות וצריך להאזין עם מיקרופון לייזר לבחור שמדבר עם ניקולדס. אחרי שאני מאזין כל פעם למברט אומר לי שלא הצלחתי ניסיתי עשרות פעמים ואני לא מצליח לעבור. הבנתי שיש פאץ' שמתקן את הבעיה והורדתי אותו וממש בסוף הה תקנה זה רושם לי: could not retrive version number! installation will be aborted. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. ממש מעצבן לשחק ככה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by urielka,

יש לי בעיה המפרט שלי הוא 2.4ghz intel 512ram 266mhz GeForce 4MX 440 זהו לפחות מה שחשוב הfar cray עובד ב1280*1024 על medium בקצב מעל30 fps(ב1024*768 medium מעל50) אבל הbf:v על 800*600\16 ביט מדיום ונוסה על lowest ובלי shadows ו lightmap לא עובר את ה20 יש לי דריבריים הכי חדשים איך משחק בגרפיקה נמוכה עובד כל כך לאט ונוסהגם עם מספר קטן של בוטים כנ"ל למחשב של אח שלי שיותר חלש אבל עדיין בהגדרות המינימום לא עולה מעל 20+תקיעות והמפרט של אח שלי: 900 mhz duron 256mb 133mhz sdram GeForec 2MX400 ועוד דבר יש כזה מן אלפי צללים של דבר אחד כלומר יש צל של מכונית בכל השלב! איך פותרים את שתי הבעיות

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by IPIP,

אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by Impreza,

משהו בסגנון SILENT HILL, PARASITE EVE וכאלה למחשב

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.