עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by m83b4,

יש לי את המשימה הזו להסיע את הלימוזינה של להקת הרוקנול הזאת (שחכתי את השם) ואסור לי להפסיק כי אם אני יספיק המכונית תתפוצץ, הקיצר הצלחתי לנסוע כמה דקות אבל אין מה לעשות תמיד נתקע בי איזו מכונית או שאני לא פונה טוב... אני בטוח שהרבה סיימו את המשימה הזו, אז אולי תוכלו לעזור? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  2. אם אני לא טועה המשחק הוכרז כ"אבוד"(כלומר זה חוקי להוריד אותו בחינם). הורדתי אותו מהאתר של HOME OF THE UNDERDOGS,הרצתי אותו,והכל הלך מצוין,אבל אז גליתי שהוא לא מראה את הסרטים. אין לי מושג אם הסרטים נמצאים בתוך המשחק,או שזה קובץ נפרד שאמור להיות על הדיסק,אבל בכל מקרה אני לא מצליח לראות אותם. מי שיכול לעזור, בבקשה :-\. נ.ב האתר חוקי לגמרי,ולכן מותר להוריד ממנו. נ.נ.ב אני ממליץ בחום על המשחק הזה,למרות היותו RPG מכות עם עלילה לינארית וגרפיקה ישנה משנת 96 ,זה משחק ענק, עם עלילה לינארית מצוינת.שיחקתי בו בדמו בלי הסרטים ואני באמת ממליץ עליו. נ.נ.נ.ב אתם משחקים ערפד.(סתם חשבתי שאולי זה יעניין אנשים)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by The Dom,

כשנכנסתי למחשב והתחברתי לאינטרנט LOGIN-STEAM קפץ וביקש סיסמא. הכנסתי את הסיסמא (הנכונה) ואחרי כ5 דקות יש לי הודעה שיש לי בעיות לנתחבר לשרתים של סטים. יש לי סטים מקורי וכול המשחקים בו קנויים. בדקתי אם יש וירוסים או ספייורים עם NOD32 ו SPYBOT ואין כלום. עד עכשיו סטים עבד מצויין. לעוד מישהו יש בעיה להתחבר?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Coca Cola,

אתם מעוניינים לשחק יחד TEAM? IP: 80.179.153.17:16567 השרת של אמגיימרס, נשחק בסקואד עבודת צוות, מה אתם אומרים? הוא יתמלה בשעה 9 עם השחקנים של גיימר ונראה להן מאיפה משתין הדג?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  6. אז ככה אנשים אני צריך שם של תוכנה או יותר עדיף תוכנה שנותנת אפשרות להריץ משחקים של פלייסטיישן על פיסי תודה אנשים אני צריך גם משו לאקס בוקס יענו שידמה אקס בוקס על פיסי בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by bitzikc,

די נהנתי מ-supcom וההרחבה יצאה כבר לפני זמן מה! http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommanderforgedalliance/index.html?tag=tabs;summary למישהו כבר יצא לשחק? אני אשמח לשמוע ביקורות.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. שכחתי בבקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by sd1,

תקשיבו התקנתי את המשחק שמתי קראק אני צריך את התוכנה safe disc כדי לפרוץ את המשחק תעזרו לי בבקשה ממכם תנו קישור לתוכנה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by orelzion,

כן קצת נוסטלגיה. אני נתקעתי בשלב ב', ממש ממש בהתחלה יש כאלו אבנים בתוך בוץ שנעלמים אחרי שעוברים עליהם, ואז ישנו כזה סלע גדול שאני לא יודע איך לעבור. יש מצב שמישהו זוכר? לא יכולתי לעשות screen shot כי זה עובד על dosbox תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by nondos,

משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Pure,

Battlefield 3 beta Gameplay [HD]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Mankind Divided, המשחק הרביעי בסדרת משחקי התפקידים המצליחה מגיע בעוד פחות מעשרה ימים. בואו לבדוק האם המחשב שלכם מוכן לקראתו לכתבה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  14. בבקשה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by J0HNiE,

זה משגע אותי אני מחפש ומחפש וEA עשו רק למי שיש PS2... אני מתכוון לתחרויות הטבעות שאפשר לעשות דברים מטורפים, יש למי רעיון או כל דבר אחר?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by urielka,

יש לי בעיה המפרט שלי הוא 2.4ghz intel 512ram 266mhz GeForce 4MX 440 זהו לפחות מה שחשוב הfar cray עובד ב1280*1024 על medium בקצב מעל30 fps(ב1024*768 medium מעל50) אבל הbf:v על 800*600\16 ביט מדיום ונוסה על lowest ובלי shadows ו lightmap לא עובר את ה20 יש לי דריבריים הכי חדשים איך משחק בגרפיקה נמוכה עובד כל כך לאט ונוסהגם עם מספר קטן של בוטים כנ"ל למחשב של אח שלי שיותר חלש אבל עדיין בהגדרות המינימום לא עולה מעל 20+תקיעות והמפרט של אח שלי: 900 mhz duron 256mb 133mhz sdram GeForec 2MX400 ועוד דבר יש כזה מן אלפי צללים של דבר אחד כלומר יש צל של מכונית בכל השלב! איך פותרים את שתי הבעיות

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by דנבר 33,

*לא ידעתי שאסור לבקש מס' סריאלים* אנא קרא את חוקי הפורום בראש כל פורום ושמור עליהם!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. שאניישם אותה בציוד שלי ישר עולה לי הכוח? או שצריך לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by IPIP,

אני מתקין את המשחק ובסוף ההתקנה עולה לי הודעה : http://www.fastup.co.il/images/26014467.bmp אני לוחץ RETRY וזה עולה עוד הפעם ועם אני לוחץ CANCEL זה מבטל את ההתקנה אני חייב עזרה המשחק הזה ממש חשוב לי מישהו יודע מה עושים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by Twister,

משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by alex15,

אני לא מבין אני רוצה לשחק בבטלפילד 2 או ב CONTROL STRIKE בסרברים אבל עושה בעיות לא מראה לי את הסרברים אז אוליי כדי לשחק אונליין אני צריך לקנות את המשחק האורגינל או שמוריד ומתקין איזה פאטצ כדי לעבוד ....

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Cyberpunk 2077 מוכיח לנו שגם הכרזה על עותק זהב לשכפול המוני לא מבטיחה חסינות מוחלטת מדחיות של הרגע האחרון - משחק התפקידים העתידני המרהיב מיועד כעת לנחות אצלנו רק בדצמברלכתבה

23. Started by shaynet,

אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by ac1240,

קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.