עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by crak100,

שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני הורדתי את המשחק הזה: Yugioh Virtual Desktop http://www.xerocreative.com/index.php?goto=yvd⊂=downloads אבל אני לא מצליח לשחק בו, מישהו אוליי מכיר את המשחק ויודע איך משחקים בו? תודה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. אני לא מצליח [glow=yellow,2,300]לקחת את המכתב מהבית של הכפיל ולשלוח לALIX כדי שהיא תצא מהחנות ואוכל לקחת את התחפושת.[/glow] את החליל והחנית כבר יש לי.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by gigabot,

בגלל בעיות גרפיות שיניתי שם דברים על בליינד איך אני משנה לאנגלית בבקשה כמה שיותר מפורט

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  5. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את BO2 ואני רואה במבצע דרך סטים את גרסאת הדלוקס (דרך אגב התחילו מבצעי הXMAS ) השאלה שלי היא האם מפת הניוק טאוון זומבי תהיה זמינה בעתיד דרך DLC או משהו אחר? כי בתכלס בדלוקס לא ממש מעניין אותי שם שום דבר רק המפות הנוספות (את COD:WAW כבר קניתי עוד בזמנו). ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה בגוגל לגבי העניין הזה. אני מתאר לעצמי שהם בסופו של דבר יפתחו את המפה הזאת לכולם כדי לא להגביל את עצמם. השאלה איך יהיה אפשר להשיג אותה ומתי זה יהיה (בDLC הראשון, האחרון)? כל מידע בעניין יתקבל בברכה תודה מראש

6. Started by Art Tatum,

משחק זומבי קטן ונחמד. המשחק די קצר, לא לגמרי מהונדס טוב מבחינת איזון, ועדיין משום מה מאוד כיף. השליטה בדמות טובה(גם עם שלט XBOX וגם עם מקלדת עכבר), הריגת זומבים עם הנשקים היא פעולה מהנה. שווה את הזמן, ואולי גם את הכמה גרושים שהוא עולה. IGN נתנו לו 5.4, אבל הקהל נתן לו 8.2 כי הוא מהנה. http://www.youtube.com/watch?v=L2yR7LlIa4c

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by IIIways,

אני משחק ב-2 כל יום כל היום... מתי ייצא שלוש?!?! ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אדר39,

חבר שלי לא יודע מה הדרישות המינימליות של המישחק והוא רוצה להיות בטוח בזה אז מישהוא יכוטל לעזור לי

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  9. Started by amit_flame,

שלום, רציתי לשחק Dungeon Siege ב internet אז נרשמתי ל- gamezone. אבל כשאני נכנס ל-gamezone במשחק הוא מודיע לי שאני לוא מחובר ל-gamezone. מה ניתן לעשות כדי להיתחבר? והאם יש דרך אחרת לשחק online? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. איזה עוד משחקי אסטרטגיה מומלצים חוץ מסופרים קומנדר יש ? ומה זה COH ? מה השם המלא ? והאם זה גם אסטרטגיה ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. שלום לכולם, פרצו לחשבון האוריג'ין שלי. בהתחלה קיבלתי הודעה על שינוי האימייל שמשוייך לחשבון, עם אפשרות ללחוץ על קישור כדי לבטל. אך כשלחצתי על הקישור, הוא הפנה אותי לעמוד של אוריג'ין שכותב שאין אפשרות לסיים את הפעולה. יצויין שפעם ראשונה שלחצתי על הקישור היה רק יומיים לאחר שנשלח אלי המייל. אח"כ גם שינו את הסיסמא לחשבון, וכעת אין לי גישה כלל לחשבון, וגם אני לא מצליח לשלוח איזה מייל או להתקשר עם EA. יש למישהו ניסיון עם זה, או רעיון לפתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by rroonnii,

http://www.gamershell.com/download_24468.shtml נחמד ביותר. סרטונים : http://www.gametrailers.com/player/32345.html http://www.gametrailers.com/player/32345.html http://www.gametrailers.com/player/32342.html [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by wallaman,

הורדתי לפני כמה ימים את המשחק...(היה רשום שזה 5 ... אם עוד לא יצא אני מתנצל אני ממש לא מעודכן בדברים האלה ואז כנראה זה 4) בכל אופן... התחלתי לשחק וזה נתקע לי לפעמים ואז אני חייב לעשות ריסט... בהתחלה שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה... ואז זה נתקע מהר אחר כך התקנתי מחשב ולא שיניתי את ההגדרות הדיפולתיות... והגעתי לקטע עם טנקים וכאלה שיש עשן ורואים שהגרפיקה ממש גבוהה... וזה נתקע לעיתים קרובות יותר השאלה היא: אם למחשב הנ"ל אמורה להיות בעיה להריץ את זה על הכי גבוה? (ואז אם אני יוריד את ההגדרות לנמוך זה אמור לפעול סבבה או שהבעיה היא במשחק) מעבד quad core 9550 2.83 ghz לוח אם p5q pro 4 ג'יגה זיכרון 800 מגה הרץ (דידיאר 2) כרטיס מסך geforce 9800 gt (עם הדרייברים הכי עדכניים - בוודאו…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. המשחק Halo 2 החדש שיצא יעבוד עים כרטיס מסך ATI RADEON X600 PRO? בקשה אני צריך לדעת דחוף עים אני יכול לקנות בשביל לשחק

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  16. Started by davidcohen,

הורדתי את המשחק ואת הפאצ' והתקנתי אותם אני חייב להתקין את התוכנה Punk Buster בשביל שהמשחק ימצא לי סרברים ? ואם לא, אז מה התוכנה בעצם עושה או נותנת לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. Started by HoLy4EvEr,

היי לקראת היציאה של THE WITCHER 2 החלטי שאני חייב לסיים את המשחק הראשון...כן אני יודע תגידו לי הכי עדיף להתחיל מהתחלה עם אין לי שמירות שלי מהתקופה כשיצא המשחק...אבל לצערי אין לי ממש זמן...בגלל זה אני חייב שמירות מסודרות מבנאדם מסודר לפי פרקים או איך שהמשחק התחלק שם... אני ממש לא זוכר איפה נעצרתי אבל הייתי דיי מתקדם אולי אפילו לקראת סיום.... בהזדמנות אני יקרא ספויילרים של העלילה עד איפה שגעתי בזמנו כדי להיכנס לעניינים קצת... מישהו יכול לעזור לי עם השמירות? תודה

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  19. יעזור לבנות מחשב לפי צרכים

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. שלום אני משחק פיפא 2008 ברשת ואני לא יודע איך אפשר לשנות את הרמה מהירות המשחק והדקות אם זה אפשרי בכלל ומישהו יודע איך משנים שיסביר לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by X - DreaM,

תודה

22. Started by amir.o,

לא חשוב אני הסתדרתי כבר

23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a1-%d7%94%d7%a8%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברים, אני צריך המלצה למשחק מולטי חביב (דמו או חינמי) לרשת ביתית שכוללת פנטיום 4 עם X550 (רחמנא ליצלן) ופנטיום D עם 8600GT. שניהם עם 2 ג'יגה זיכרון. ה 8800GTX נותר בודד וגלמוד בירושלים הקרירה, גם ככה אני לא משחק בו בזמן האקדמיה.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. שאלה | אפשר לעשות פיצול מסכים ב-COD במחשב? אפשר לשחק שני אנשים על אותו המסך כמו בקונסולות ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.