משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה אני כתומך נלהב של desperados שוטתי בvgames ומצאתי חדשה לגבי פיתוח המשך רוחני של desperados הלא הוא robin hood: the legend of sherwood לפי התמונות המשחק הולך להיות שווה לאללה הנה קישור http://www.strategyfirst.com/games/GameInfo.asp?sLanguageCode=EN&iGameID=59&sSection=Overview
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בנושא נמצא הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שהזכירו את הבעיה הזאת כבר בפורום, אבל לא מצאו פיתרון (?) כשאני נכנס לAA אז אני רואה את המשחק מטושטש, למה זה? כל הכתב מטשטש וכזה חרא. יש לי רדאון 8500 (וכל הפרטים האחרים במפרט המחשב...) התקנתי את הפאץ כבר. בבקשה תעזרו. ??? :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אותו אבל אין לי את האופציה של Snipr מישהו יודע למה ???
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להפעיל את המחשק וכל זה.. אך עכשיו יש בעיה חדשה! כשאני משחק באחד השלבים אני רואה את כל הגופים קיצור את כל המחשק בירוק סלט כזה.. קיצור תמונה שטוחה צורתית בצבע סלט! ניסיתי לשחק עם האפשרויות לא עזר! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! ושכחתי להגיד שאני עובד עם TI 4200 128DDR ועם מפרט די חלש. תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
-
אנשים רוצים למכור את Blizzard החברה :-\ :'( :'( http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4205 תקראו
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
-
תוכנה חדשה שבניתי בשם Creeper כרגע מה שיש בה זה מאגר נתונים של כל המרכיבי אלכימיה, ואפשרות חיפוש מאוד נוחה לפי אפקט/ערך/שם/קוד/משקל וכו'. [פרסום לא סמוי] מומלץ לכל חולי הלב, נשים בהריון, וסתם שחקני Morrowind! [/פרסום לא סמוי] הנה Screenshot: תראו איזה מותק! התוכנה בנויה בC#.Net ככה שלמי שאין, יצטרך להתקין את התמיכה בדוטנט, מה שנקרא: Net Framework. ניתן להוריד או מWindows Update או מפה: http://download.microsoft.com/download/.netframesdk/Redist/1.0/W98NT42KMeXP/EN-US/dotnetredist.exe בינתיים התוכנה הינה לפני הגרסה הסופית לגמרי שלה, וידוע לי כבר על באג אחד (אבל בתור משתמשי חלונות אני בטוח שזה לא יפריע לכם ;D ) התוכנה משתמשת בתוכנת התקנה מבית מיקרוסופט. אם …
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
-
אני ראיתיי איפשהוא את המשחק הזה Hard Truck 18 Wheels of Steel ולא הבנתי אותו מישהו אוליי מכיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שנים רבות חי לו משחק הקלפים FREECELL במחשב תחת 98WIN לפתע הוא החליט לא לתפקד. כלומר, הוא עולה אבל נשאר עם שעון חול. אבקש לא לסקול אותי על העלאת נושא מטופש ופרימיטיבי כמו זה אבל אולי יש למישהוא רעיון איך להחזיר עטרה לישנה? ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש מCD המקור של 98 אבל ללא הועיל. אני יודע גם על האפשרות לשחק את המשחק ברשת אבל ..... איך מחזירים את המשחק המקורי למחשב ? איך? תודה מראש לכל מי שפנייתי תתקבל בהבנה...
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
למישהוא יש לינקים למשחקים חדשים, כמו WARCRAFT 3 ועוד? :asthanos:
-
אני צריך צלף טוב! אני פשוט רוצה צלף וצריך לעשות36 פגיעות אך לא הצלחתי אז חשבתי שמישהו יכול לעזור לי בזה שאני יביא לו את הUSER שלי והוא בטובו יוכל להסיג לי את הצלף באימונים אבל רק את זה של הצליפה עם הM16 של ה36 פגיעות לפחות
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-