עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by methodman,

http://www.gametrailers.com/player/48084.html הטריילר החדש מגלה לנו משהו שפחות או יותר כבר ידענו ומגלה שהמשחק יתרחש באיטליה בתקופת הראנססנס

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by q1234,

מתי הוא צפוי לצאת ?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by mega1234,

במיוחד מעניין אותי איזה שריון וכלי נשק אתם משתמשים כי אני עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב מהציוד של הCRUSADER. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by MotherShip,

חום הקיץ מגיע, המחשב כבר מפוצץ במשחקים מותקנים שמחכים לחופש הגדול, אני חוגג לי את היום האחרון של חופשת פסח בFO3 ..... ואז רציתי לבדוק משהו ונכנסתי לWIKI של FO, שם גיליתי משהו שלא ראיתי עד עכשיו - FALLOUT ONLINE מה זה? הטריילר שם כבר משנת 2010, יש למישהו מידע כלשהו לגבי המשחק ? איך יכול להיות שלא פתחו כאן דיון על משחק כזה ? ולגבי ההרשמה לבטא - רק אצלי זה לא עובד טוב? אני רואה רק את השורות של תאריך הלידה והמיקום, כל השאר כולל התיקייה שעליה הכל נמצא (אפשר לראות בטיסר) לא נוכח אצלי ... ניסיתי על כרום אקספלורר ופיירפוקס =\ http://www.fallout-on-line.com/ http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Online

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Kak,

אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by tal^_^,

מישהו יודע איך אפשר למחוק חבילות שמורדות ב Tactical Ops? פשוט יש שרת שאני אוהב והוא אומר לי שיש לי גירסה לא מתאימה. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. הכירו את המשחק שמקווה להיות יורש רוחני לכותר הסימולציה ההומוריסטי Theme Hospital לכתבה

9. Started by koby058,

אין לי כוונת במשחק כ.מסך:ג'יפה 4 mx4000

10. אם אפשר הורדה מהירה מאוד לקאונטר סטרייק 1.6 הפרוץ!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. כמו בכותרת אני צריך קראק למשחק Alliance Future Combat אם מישהו יכול בבקשה להביא לי קראק טוב אנהי ממש יודה לו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  12. כותרת

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. ???? תודה לכל העונים!!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=323

15. Started by אמיר יצחקי,

אהלן. יש לי סטים עם משחקים של הלף לייף 2 אבל השרתים כל הזמן עמוסים מדי ואי אפשר להוריד אז אני מחפש קישור שמאפשר הורדה של המשחקים רק לא דרך סטים ושה יהיה חוקי. שוקרם

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. אמור לצאת בסוף אוגוסט http://www.gametrailers.com/player/35862.html הקודם: http://www.gametrailers.com/player/32525.html

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by *NightMare,

התחלתי היום לשחק אותו, אבל בשעות הערב הסרוורים מפוצצים!!! אין מצב להיכנס... למשהו יש אולי איזה שיטה/עצה/טיפ איך להיכנס?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
    • 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by Mishmish,

חברה ...... מה יש להגיד על המשחק...... פשוט משחק ענק ....... יש לי אותו מלפני ארבע שעות .... גרפיקה מעולה ....בין הטובות שראיתי..... מגוון של דמויות נשקים כלי רכב ......... אומנם שוקל די הרבה אבל ממש ממש שווה את זה..... ניסיתי לחפש באגים במשחק .... כמעט ואין.... לכול מי שמחזיק כרטיס מסך חזק המשחק ממומלץ בחום .... תהנו....!!! נ.ב. : גם far cry משחק מצויין עם גרפיקה מעולה גם כן .....

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. היי, ראיתי את המשחק על PS3, נראה טוב מאוד. מצ'יטוט באינטרנט הבנתי שאין אותו ל PC. מכירים משה דומה? אופיר

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by baragg,

שלום, לפני זמן קצר הורדתי את המשחק Gta San andreas כקובץ iso , ופתחתי אותו בעזרת deamon tools. הגעתי להתקנה , באמצע ההתקנה מופיע לי :

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה בזמן שאני מריץ את המשחק counter strike 1.6 ומנסה להתחבר לשרת המשחק יוצא לי ונפתח חלון שבו כתוב NET_Sendpacket error: WSAEINTR עשיתי מחקר וחיפשתי פיתרון אפשרי במשך כמה שעות טובות וניסיתי דרכים שונות לפתור את הבעיה..היא קוראת בעיקר לאנשים שמתחברים למשחקי רשת באמצעות ראוטר ורשת אל חוטית... מצאתי מספר פיתרונות שאנשים הציעו אבל אף אחד לא עזר.. אז חשבתי לעצמי שאולי בפורום הזה שמסתובבים בו כמה מהאנשים שהכי מבינים במחשבים בארץ אולי אתם תוכלו לעזור לי סוף סוף להבין איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת!! אני חייב לציין שהיא קיימת במספר משחקים ולא רק בקאונטר סטרייק אבל הבעיה בעיקרון היא אותה בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by silky,

שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by J0n1,

1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  24. היי לכולם השבוע גמרתי להרכיב את המחשב החדש לי וכמובן הדבר הראשון שעשיתי אחרי עידכון של המערכת זה התקנה של המשחק אמריקן ארמי. כמובן שנכנסתי בשם המשתמש שלי והסיסמא וע כאן הכל תקין לאחר כניסה לאחד השרתים, אני ממתין עש שתורי מגיע, מצחיל לשחק ואחרי שניה השרת זוקר אותי בהודעה של בעיית פאנקבאסטר לא מעודכן, הוא טוען שהגירסא שלי היא C1.101 והוא צריך V1.104 . . . A1340 מי ? מה ? מו ? מה עושים ? עד היום שיחקתי במחשב הישן והכל היה בסדר. מישהו אולי יכול לעזור ? תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.