עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

כמו אנקלייב והנסיך הפרסי...גם משחקים קצת ישנים נכנסים לרשימה..מי שיכול לעזור תודה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by shimon23,

כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני מכור,אני מודה,אני משחק מאז שהמשחק יצא ובעבר היה לי כל מיני SKINPACKS אבל היום עקב כך שהמשחק כבר לא כל כך פופולארי אין זמינות ברשת לנושא חוץ מבאתר של GAMES-FUSION שגובים תשלום חודשי לאתר שלהם בשביל להוריד את הערכה שלהם. אם למישהו יש איזושהיא ערכת סקינים אני אשמח כי אני חרשתי בגוגל ולא מצאתי משהו חינמי אלא הורדה של כל סקין בנפרד. תודה לעוזרים נועם

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. מיקרוסופט מאשרת כי הצליחה למכור 21 מיליון יחידות מקונסולות ה-Xbox Series X וה-Xbox Series S שלה עד כה - בזמן שסוני ממשיכה להגדיל את הפער ומתקרבת למכירות של 40 מיליון יחידות עבור ה-PlayStation 5לכתבה

5. Started by shay tidhar,

אני בערך ב83% אחרי שהגעתי לשעון חול ואחר כך היא נעלמת ואני מגיע למזרקה ואין לי מושג מה עושים שם! תודה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  6. היי, אני משחק ב-NBA 06 מדי פעם, ולמען האמת המוזיקה שמשמיעים שם לא כלכך מוצאת חן בעניי, מתאימה או לא מתאימה זה עדין לא מוצא חן בעני, אני לא שומע ראפ, אני שומע רוק ( כמו pink floyd, red hot chilli peppers, symphony x וכאלה.. ) ולכן אני רוצה להוסיף שירים משלי למשחק. מישהוא יודע ויכול לומר לי איך עושים את זה??? תודה מראש, יובל

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב, אני לא יודע אם יש פה שחקני סורס אבל שווה לנסות, אני אישית נימאס לי לשחק "לבד" בפאבליק, אולי גם לאחרים. מי שרוצה, שיציין את הכינוי שדרכו ניתן להוסיף אותו לרשימת החברים וכבר נתראה במשחק. שלי זה shaYknp, (או כתובת דואר אלקטרוני שדרכה גם ניתן להוסיף shay87@gmail.com), ד"א אני בן 19.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. אז אחרי שאח שלי דרך על הדיסק והוא לא קורא אותו יותר אז הורדתי תדיסק מהנט והוא עושה לי שהוא לא אורגינאלי עכשיו מן הסתם הוא לא אורגינאלי איך אפשר שזה יעבוד הפעלתי עם הדימון

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by Lost Spirit,

הבחור קיבל מיוט [ :lol:] ולכן ביקש ממני לפתוח לו ת'רד עזרה, מה עושים וכיצד עוברים את המקום הזה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  10. הכתבה הבאה לקוחה מVGAMES: ברוב המקרים אנחנו מאמינים בחוזקו של הבנק שלנו, ומפקידים את כספנו היקר בידיו ללא חשש. בנקים עלולים כמובן לקרוס, כמו בארה"ב בשנות השפל הגדול או כמו בארגנטינה לפני כמה שנים, אבל מדובר בהתרחשות נדירה למדי. לצערם של השחקנים במשחק התפקידים ההמוני החללי EVE Online, הבנקים שם הרבה פחות עמידים ממה שהם רגילים אליו בעולם האמיתי. במשך החודשים האחרונים שכנע השחקן Cally מאות אלפי אנשים כי הבנק האינטר-גלקטי אותו הוא מנהל בתוך עולם המשחק הוא המקום המושלם עבור כספם הוירטואלי. הם מפקידים כסף, הכסף הזה צובר ריבית, והעולם ורוד ומושלם. אלא שכידוע, שום עולם אינו מושלם, גם לא זה של EVE. לאחר שהכספת של הבנק התמלאה ב- 790 מיליארד ISK (המטבע המקומי ב- EVE), החליט אתי אל…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. אחי שינה בטעות את השם של תיקייה בפרו אבולושיין סוקר 6 ועכשיו המשחק לא עולה. אני צריך לדעת את השם של התיקייה המרכזית בתיקיית המשחק כדי לשנות בחזרה,בתקווה שזה יעזור.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by ofsher,

אהלן אנשים אני מחפש פאצ' כמה שיותר מעודכן!! אם יש עם ליגה ישראלית, וכמובן תיקונים לכל השמות... שיהיה יום אחלה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by galedri,

הורדתי את המישחק בשבעה חלקים וזה ירד לי בתיקיות של ווינראר עכשיו כשאני פותח אותם יש לי בפנים עוד תיקייה קטנה של ווינראר וכשאני רוצה לפתוח אותה מופיע לי מין מלבן כזה ובצד יש משולש צהוב עם סימן קריאה בצבע שחור ולמטה רשום: ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: You need to start extraction from a previous volume to unpack Need.For.Speed.Pro.Street-RELOADED-www.iDown.tv\rld-nfps.iso ! C:\NFS PROSTREET\התקנה\nfsps-www[1].iDown.tv1.r00: No files to extract מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. CC רץ דווקא טוב אצלי ב 7800GT כפול ליבה ושני ג'יגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי , חבר שלי הביא לי את המשתמש של הסטים שלו לכמה ימים ואני לא מצליח להיכנס אליו דרך המחשב שלי דרך המחשב שלו אפשר אבל דרך שלי אנחנו לא מצליחים מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות ? תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Rong,

הורדתי את המשחק מסבבה דיסי הכל טוב ויפה... עכישיו שאני לוחץ על STUP הוא פותח חלון וישר סוגר אותו וכותב שם PROGREM CANT FIT IN MAMORIY ופיניתי מקום במחשב למשחק וזה עדין עושה לי את זה מישהו יודע אולי מה בעיה??

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. שלום לכולם משחק ענק חולה על קרייסיס אבל יש בעיה שכל הזמן צריך מה שנקרא "לרדוף אחרי המתים" זתומרת לקחת להם את הנשק ומה שלוקחים נגמר מהר וגם אני נהרג מהר על הרמת קושי easy השאלה שלי זה האם אפשר לשחק כמו בcall of duty 4 שהנשק לא נגמר?? חיפשתי בהגדרות המשחק ואין אופציה כזו לנשק שלא נגמר אבל אולי מישהו ראה במקום מוסתר מאוד בהגדרות את ההגדרה הזו?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%a7-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. Started by faceless,

יש לי בעייה בגרפיקה של המשחקת לא רואים את האדמה והשמיים ושאר האובייקטים (אנשים וכו') חצי שקופים ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בתפריט הגרפיקה אבל כלום לא עוזר!!! הכרטיס מסך שלי asus v6800 (ישן, אבל עובד....) והדרייברים 30.82 של nvidia לפני זה היה לי את היותר ישנים ה 21.81 , המומלצים לכרטיסים ישנים וגם אז זה לא עבד תודה!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. חלוקת הכותרים החינמיים של פלטפורמת ה-Humble Bundle מתחדשת - אז אל תפספסו את ההזדמנות לכתבה

22. Started by poltergeits,

מה קורה אנשים אני תקוע בקטע מאוד מרגיז והלוואי ומישהו יוכל לענות לי על השאלה הגעתי למין מעבר עם הרחפת כאשר פותחים לי שער אוטומטי ומשם ישנו עוד שער כמה מטרים ספורים שאני לא מצליח לעבור בגלל שיש שם עוד שער אבל הוא לא נפתח לכן הבאתי תמונה מן המשחק בתקווה שמישהו יעזור ..... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by azaz,

מישהו יכול להביא לי קישור להורדה של פרו אבולושן 5 המלא? אני יודע שזה קצת ישן אבל אני חייב את המשחק הזה ואת הגרסא הזאת זה דחוף תודה לעוזרים!

24. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים