משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צילומי מסך ראשונים מתוך גירסת ה-PC החינמית והמסקרנת עד מאוד של משחק המירוצים הנהדר מבית מיקרוסופט עלו לרשת בתחילת החודש קיבלנו אישור רשמי לכך ש-Forza Motorsport, אחת מסדרות המשחקיות המפורסמות והוותיקות ביותר מתוך אלו שהיו בלעדיות לקונסולות ה-Xbox לדורותיהן – תשבור את הבלעדיות הזו ותושק גם לפלטפורמת ה-PC. כעת, אלבום תמונות שעלה לו לאתר imgur מציע שלל צילומי מסך מתוך מה שנראה כמו Forza Motorsport 6 Apex, אותה גירסה מיועדת למחשבים אישיים, עם הזדמנות ראשונה להתרשם מהאיכות הגראפית וגם מההגדרות הגראפיות אשר יהיו זמינות לשינוי והתאמה עבור הגיימרים. להלן מספר דגימות, מתוך האלבום המלא שממנו תוכלו להתרשם בקישור הזה. נזכיר כי Forza Motorsport 6 Apex מיוע…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
סיימתי דום 3 היום ולא הבנתי תעלילה כל כך אז מי שיש לו תמשחק והבין שיסביר לי בבקשה אה וראיתי שיש חבילת הרחבה אז למי שיש שיסביר לי גם את העלילה שלה כי אני לא אולך ליקנות אותה תודה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תגידו לי,זה Stand Alone או שזה צריך את HL2 הבסיסי ?? ועוד משהו,יש לזה Single Player?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את האפצ'י האם יש אפשרות לשמור אותו איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היה לי אותו במחשב הישן שלי...המשחק הישן הכי טוב!!! יש לך גדוד של נמלים והם יכולות לבנות גשרים מנהרות והם צריכות להגיע לנקודה כל שהיא... מישהו יודע עם עדיין אפשר לקנות את זה או משהו???
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחי שינה בטעות את השם של תיקייה בפרו אבולושיין סוקר 6 ועכשיו המשחק לא עולה. אני צריך לדעת את השם של התיקייה המרכזית בתיקיית המשחק כדי לשנות בחזרה,בתקווה שזה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הכירו את המשחק שמקווה להיות יורש רוחני לכותר הסימולציה ההומוריסטי Theme Hospital לכתבה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
הסבר קצר:בתמורה ל - 30$ נקבל פעם בחודש חבילה שקשורה לגיימינג בלי לדעת מה בקופסה.זה יכול להיות בובות, צעצועים, משחקים, מכשירי אלקטרוניקה (USB), ביגוד, מגנטים, פוסטרים, קומיקסים, סיכות, וכו'...בדרך כלל החפצים יהיו קשורים למשחקים עדכניים כמו Fallout 4 בחבילה של נובמבר 2015, או מלחמת הכוכבים בחבילה הנוכחית.ב - 06.01.2016 קיבלתי את החבילה של חודש דצמבר, הוידאו לפניכם:
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חיייייייב שמישהו יעזור לי וימצא לי או שיגיד לי מאיפה להוריד או איך לכתוב קונפייייג לקאונטר סטריייק 1.6 אני חיייב אחים שלי תעשו טובה עם מישהו יודע שיגיד לי סבבה :kopfpatsch:
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.cheatcc.com/pc/kingpin.html Load the game with the "kingpin.exe +developer 1" צריך לשמור עם השם הזה ???
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אמרו לי שיש איזהשהו פיקס... שמוריד את הקוניפגורציה ל Nvidia או משהו כזה.. אפשר לקבל יותר FPS ככה על כרטיסי ATI.. אמרו לי לשאול פה (אנשים עצלנים) אז אני שואל (אני לא עצלן ^^) זה נכון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=6IZup2sPc7M תגידו מה אתם חושבים ואיך אפשר לשפר אם אפשר לייק וסאב (:
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יהיה נחמד לשחק עם או נגד מישהו און ליין. שנים אחרי ששיחקתי בו, התקנתי את המשחק שוב ואני ממש נהנה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%a7-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
eze manoa yoter hazak a cry engine o aunreal? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים טובים ומעניים שיעבדו על כרטיס מסך מובנה. משהו כמו מרוצים , כדורגל, יריות. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 09:26:28 מישהו מוכן לענות לי?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המשחק ביום שישי בפריק, וציפיתי לשחק במשהו טוב בסוף שבוע הזה. בינתיים כל מה שקרה זה שאני מקבל מהסטים הודעה שהסידיקי שלי בשימוש, שזה לא יכול להיות כי המשחק מקורי ולא נרשמתי עדיין לסטים עד אז. יש דרך לתקן את זה? אני אצטרך להחליף עותק? אם זה מה שסטים עושה, עדיף כבר בלי. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי PS2 אני רוצה להוסיף לבד ציפ יש למישהו לינק מדריך משהו הדגם הוא : scph-30004 pal
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר הואממש נראה טובו זה פעם ראושנה ששמעתי עליו .. בכלל
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
Natural selection הינו מוד לhalf life 1, בעבר היה למוד קהילה גדולה. כיום הקהילה קטנה ומבוססת על שרת ישראלי אחד. יש ניסיון "לחדש" את הקהילה ע"י משחק מאורגן. מי שמעוניין מחר לשחק שירשום את השם שלו בtopic בirc channel #ns.israel @ quakenet שרת:80.179.151.252:27019 המשחק יתחיל בשעה 16:00-17:00 מחר. (יום שישי ה14.4.06) להורדה: http://www.nsarmslab.com/files/ns_install_v31.exe מקווה לראות אתכם שם, Blade
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-