עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by maxshuk,

היי, יש לי כרטיס מסך GEFORCE GS 7600 , ושאני מעלה את המשחק הוא אומר לי שהדרייבר א מועודכן וצריך להוריד דריבר מעודכן הורדתי , וזה עדיין לא עובד לי , הוא מתחיל ואז קורס ועושה לי ריסטארט למחשב , ויש לי מחשב חזק , למשל CALL OF DUTY פועל לי חלק . עם יש למישהו רעיונות זה יעזור מאוד.....

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  2. Started by lumi,

הסרתי את כל התוכניות והמשחקים מהמחשב והתקנתי מחדש הכל עובד כמו שצריך למעט MOHAA כשאני לוחץ על האייקון אני רואה תמונה של המשחק ובנוסף הודעה: please insert the correct CD-ROM , select OK and restart application למיותר לציין: 1. הדיסק בכונן 2. משחקים אחרים כגון דיאבלו2 פועלים כרגיל דרך הכונן 3. הסרתי והתקנתי מספר פעמים אבל אני מקבל אותה הודעה מה אפשר לעשות? האם הcd נפגם?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. Started by wombatz,

אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. אני את sonic the hedgehog 1 - mega drive [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by KermitShor,

לא יודע אם יש את זה לעוד אנשים אבל זה הבעייה מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ואז מתחילים להסביר איך להסתובב בעולם , לסובב את זווית הראיה וכו מיד אחרי זה מסבירים על המגילות (מממממש בהתחלה של המשחק.. אפילו לפני משימות וכו'..) מזה מגילת זהב כסף וברונזה. מיד אחרי זה אומרים לי ללחוץ על המגילת ברונזה ואיך שאני עושה את זה המחשב עושה לי ריסטרט!!!! מה זה לעזזל? זה באג במשחק בעיה אצלי?? זה קורה רק כשאני לוחץ על המגילה הזו שהם אומרים לי ללחוץ עליה יש לי Asus 6600GT extreme pcx 1024 MB kingstone amd 64 3000 מספיק חזק בשביל להעלות את המשחק... אבל לא יודע מה בעיה בבקשה עזרה

6. Started by Anas-Nanas,

אני מעניין ל"ארח" משחק אונליין אצלי במחשב. הבעיה היא שיש לי רשת ואני לא יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח... אם מישהו יודע איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לארח משחק רשת זה יוכל מאוד לעזור לי! בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by e.s,

המשחק יכול לעלות ב-windows xp???

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

סיימתי דום 3 היום ולא הבנתי תעלילה כל כך אז מי שיש לו תמשחק והבין שיסביר לי בבקשה אה וראיתי שיש חבילת הרחבה אז למי שיש שיסביר לי גם את העלילה שלה כי אני לא אולך ליקנות אותה תודה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. שלום! יש לי את המשחק Doom 3 ואת חבילת ההרחבה Resurrection of EViL. השאלה שלי היא, האם הסיפור המקורי של DOOM 3 ישתנה לאחר התקנת חבילת ההרחבה? או שההרחבה היא רק המשך לסיפור? כי קודם כל אני רוצה לשחק במקורי, ואז בהרחבה, כדי לא להפסיד את הסיפור של המקורי. אלא אם זה פשוט תוסף להמשחק העלילה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by yotam360,

היה לי אותו במחשב הישן שלי...המשחק הישן הכי טוב!!! יש לך גדוד של נמלים והם יכולות לבנות גשרים מנהרות והם צריכות להגיע לנקודה כל שהיא... מישהו יודע עם עדיין אפשר לקנות את זה או משהו???

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by rasta22,

היי אנשים נראה לי המשחק לא חף מבאגים הגעתי לשלב של התאטרון שבו צריך לפרוץ למחשב פרצתי ואחר כך צריך לעלות בסולם עליתי חטפתי כדור ונהרגתי ופתאום אני צריך להתחיל את כל השלב מההתחלה עד שסוף סוף שוב הגעתי למחשב אז אין על המחשב את הפקודה שצריך לתת להם לפרוץ למחשב שוב ואז אני עומד שם על הבמה ואין לי מה לעשות מה עושים ? אם אני יתקין את המשחק מחדש זה יעזור ? ואיפה שמורים כל ה SAVE שלי מה אני יתחיל אותו מההתחלה ? בעסה בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  13. זקוקה לעזרה נואשות ! הורדתי מייפל סטורי למחשב חדש עם כרטיס מסך צלצ מיימד ואני לא מצליחה לראות דבר ! רק לשמוע. מה עושים ??? אנא עזרתכם

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by davidcohen,

אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה

15. Started by shoam67,

שלום יש לי בעיה מעצבנת במחשב כול המשחקים שאני מתקין רצים לי מהר כאילו הכול מהר אי אפשר להישתלט על המשחק ואז אם אני מכבה את המחשב זה מיסתדר לאיזה שעתיים ושוב חוזר לעבוד מהר יש למישהו פיתרון

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by shnord,

שלום, לא ממזמן קניתי את המשחק Halo, ולצערי לא היה שם שחקנים ישראלים.... אז החלטתי לפתוח חדר ישראלי רק לישראלים! לחדר יהיה קוראים Israel והסיסמה שלו תיהיה Halo. אם אין חדר כזה חדר בזמן שאתם מחפשים תצרו אחד חדש ככה שכל הזמן יהיה לנו מקום לשחק.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by shoeyal,

יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by Mishmish,

חברה ...... מה יש להגיד על המשחק...... פשוט משחק ענק ....... יש לי אותו מלפני ארבע שעות .... גרפיקה מעולה ....בין הטובות שראיתי..... מגוון של דמויות נשקים כלי רכב ......... אומנם שוקל די הרבה אבל ממש ממש שווה את זה..... ניסיתי לחפש באגים במשחק .... כמעט ואין.... לכול מי שמחזיק כרטיס מסך חזק המשחק ממומלץ בחום .... תהנו....!!! נ.ב. : גם far cry משחק מצויין עם גרפיקה מעולה גם כן .....

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Vissor,

היי...יש לי בעיה ב underground2 אני רוצה לשחק online אבל הוא כותב שה cd-key שלי לא טוב...ניסיתי כבר הרבה cd key שונים,אם כולם אותה בעיה... אם מישהוא משחק או שיחק ויודע מה אפשר לעשות אני ישמח לקבל עזרה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by shlomi8,

בחודש נובבר יוצא משחק החדש wwe 2007 למשחק יש גריפקה מדימה ואפשר לילכם בקהל ןלקפוץ מהיציאה אחד הסוסים יש סרטון ג'ון סינה נגד קורט אנגל ותמונות מהקרב של ג'ון סינה נגד ריי מסטריו http://media.ps3.ign.com/media/775/775530/vids_1.html

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by Interl-Conore,

יש לי מלא LAGS במשחק!! אני מכבה הכל!!! גם את האנטי וירוס...הכל!! יש לי מחשב AMD3800X2 1 GB RAM X1800XT בבקשה מישהו יודע למה זה קורה?? אין SPY.. VIRUSES... :-\ אני רוצה לעשות פירמוט בגלל זה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/41897.html

24. Started by The Dom,

אני צריך המלצות למשחקים שצריכים לחשוב כדי להיחלץ ממצבים אבל גם שיהיה אקשן. לא חשוב לי מאיזה שנה. (אולי אתם יודעים אם יש ל"זהות בדויה"- הסרט, משחק?)

• 8 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.