משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ריכזתי את כל השאלות בהודעה אחת בשביל לא להציף רציתי לדעת למה כל המשחקים הטובים הם רק לקונסולות יש סיכוי שהם יצאו ל-pc אלה המשחקים Call Of Duty Finest Hour 25 To Life Burnout 3: Takedown GoldenEye Rogue Agent Juiced driver 3 Grand Theft Auto: San Andreas Def Jam: Fight for New York Def Jam Vendetta MIDNIGHT CLUB 3 DUB EDITION NBA Street nba ballers die hard vendetta Close Combat: First to Fight Midtown Madness 3 Need for Speed: Underground: Rivals TIMESPLITTERS האם כדאי לי לקנות ps 2 או שכל המשחקים האלה יצאו למחשב (כמו שפעם GTA 3 היה רק ל-PS2 והוא יצא בגירסת מחשב) Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? איזה half life אני צריך להת…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=323
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק Halo, בקרוב אני הולך לקנות אותו, אז הורדתי את הדמו. זה מה שאני מקבל, וגם במחשב של אח שלי: " A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, may run DXDIAG " מערכת: 6800GT Forceware 71.24 DX9.0C
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק CyberJudas? (יצא בשנת 1996) משחק ההמשך לShadow President
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מי ששיחק Carrier Command: Gaea Mission, איך הוא? הוא נראה קצת מזכיר את XCOM -Enemy Unknow
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%a7-%d7%94%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a9%d7%9c-shadowrun-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מממ מעניין אפילו הורדתי את הסרטון מהאתר ולי זה לא נראה כמו הלבשה אבל באמת מעניין הלואי והלואי וזה יהיה XBOX נייד שיחליף את כמות המשחקים העלובה שיש לPSP <וגם את מחירו> ובטח יהיה ניתן להפעיל עליו יותר ממשחקים וסרטים אוך שישמע אותי http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3221904,00.html
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי כידוע בכל סיום של תערוכת e3 יוצאים מספר אתרים...בדירוג שונה של קטגוריות ובהן המשחק בעל הגראפיקה הטובה ביותר. אחרי שראיתי משהו וזה נורא עצבן אותי (הדירוג של האתר gametrailers נתן לcall of duty 4 מקום 1 ) אז החלטתי לקחת את היוזמה ולעשות פה.דיורג חדש רק שפה יתווספו משחקים חדשים. המועומדים הם: 1)unreal 3 2)graes of war 3)bioshock *הערה: נכון שכולם משתמשים באותו מנוע אבל חלקם במלוא עוצמתו וחלקם בדברים אחרים (ביושוק למשל מתמקד ביופי של המים) 4)killzone 2 5)call of duty4 6)rage 7(crysis 8)farcry 2 הערה:נכון שפורסמו רק תמונות ככה שזה לא רלוונטי לשפוט,אבל יש כמה סירטונים שמראים חפצים מהמשחק בזמן אמת,וסרטון אחד שמראה ממש יער בזמן אמת שזז מהרוח.) אלה המועמדים.תנו דעה./תגובה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
אני משועמם ברמות ואני אשמח למשחק שבו אפשר לפתח דמות מסוג של דיאבלו או כמו מאסס אפקט אשמח גם להמלצה למשחק בסגנון של הנסיך הפרסיוטומב רידר... או אפילו בסגנון של גוטיק\אובליוויון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1)איך עושים מצב קומנדור שזה כמו אסטרטגיה בזמן אמת עם מבט מלמעלה כמובן 2)אין לי אינטרנט במחשב שנמצא בן המשחק ולכן אני משחק נגד המחשב וראיתי שהמפות של המולטיפלייר הם יותר גדולות וגם שונות אז האם אני יכול לשחק במפות האלה גם נגד המחשב או שזה מיוחד רק למולטיפלייר
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אחלה משחק, באמת, אחלה דבר. יש לי כמה דברים שאני לא כל כך אוהב לעומת הקודם, אבל עדיין - משחק משובח. ובכל זאת... המשחק הזה פשוט מפגר! המפרט שלי הוא כלהלן: AMD +3000 512 GeiL DDR 400Mhz Radeon 9800p 128mb עוד משהו חשוב יש? אני מדליק תמשחק - בא לשחק, בסבבה... אבל יש לי פאקינג 10FPS!! יש לי ה-כ-ל על low חוץ מהים והאנטיאנלייסינג שהם על high. המחשב שלי אמור להריץ את זה סבבה על הגרפיקה הכי טובה - והוא מריץ את זה על גרפיקה נמוכה עם 10FPS!! עם כל הכבוד לעולמות הענקיים של המשחק הזה, HL2 רץ לי על 90-100FPS, וCSS רץ על 70-80... (בCSS ההגדרות יותר גבוהות) ואל תגידו לי שההשוואה לא נכונה, כי גם B&W2 הוא תומך ATI... יש לי דרייבר של 5.9, יחסית חדש. מה רע? סעמק. >< אשמח אם תעזרו ל…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן הורדתי שני קבצי זיפ הראשון בשביל לעדכן את הקבוצות בFIFA06 והשני עושה שכל הדברים הנעולים נפתחים יצא ששני הזיפים הם אותו דבר שמכילים שלושה קבצים - אחד הוא DATA.BIN השני הוא סתם תמונה של פיפא והשלישי הוא קובץ PARAM.SFO איפה אני תוקע את הקבצים האלה? אין בשום מקום במשחק סוג קובץ SFO וכל הBIN נמצאים באותה תיקיה..... תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מאות כותרים מוצעים בהנחות בפלטפורמת המשחקים גם בסוף השבוע הנוכחי, בואו לשמוע על המשתלמים והמעניינים ביותר שבהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הגעתי למשימה 7-You Better Watch Out ... סיימתי את שני הדברים הראשונים-הרגתי את שני האנשים שביקשו ממני (לא זוכר את השמות, זה לא עקרוני כ"כ) עברתי לדבר השלישי-"החזרת קלטת הוידאו", חרשתי על כל הבניין, עד שמצאתי חדר אחד עם שני מחשבים וכמה מסכים, ועוד מכשיר וידאו... כשאני מגיע למכשיר וידאו אז יש הוראה כזאת, שאם אני לוחץ E, אז זה "Steal the video tape"... חשבתי שזה מה שפותר את המשימה של "החזרת הקלטת הוידאו" אך אני רואה שטעיתי... יש מקום אחר שבו נמצאת הקלטת שאותה אני צריך לגנוב? כי אני רואה שזה לא עזר... (יש לציין שעברתי על כל הבניין לפני ששאלתי כאן, אז אני די מיואש מכך...) או שזה בכלל באג במשחק? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני מאמין שזה בטח בעייה מוכרת כאן, אם אני עושה SAVE בזמן משימ…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. אם נסיך הפרסי יכול ללכת על קירות (ברור ברור) למה הוא לא יכול לעשות את זה כשהרצפה רטובה? מה, זה לא הגיוני? 2. אם הוא פרסי למה הוא נראה כמו בריטי ולא נראה כמו ערבי? ולדברים קצת יותר רציניים 1. מה היו המטרות של כל הפעמים שמצאנו חורים בקירות, נכנסו דרכם ועברנו דרך גשר אל הברזייה הקסומה ההיא? 2. איך זה שהחרב האחרונה שמקבלים במשחק הורגת את המפלצות ללא צורך בDAGGER? זה חרב ALL IN ONE? מישהו הצליח לעשות את זה?: אני חושב שזה בשמירה 33% אבל לא מצאתי
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כמה אני יכול לדרוש על בקר רוטט מקורי וכרטיס זיכרון 8 מגה מקוריים חדשים לפלייסטיישן 2??
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-