עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Aviad6,

הודתי בטעות בספרדית או משהו כזה איך אני מחליף?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. תחת פורום קניות קבוצתיות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547887.msg4673479#msg4673479

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. SECRET OF THE SILVER BLADES, POOL OF DARKNESS היו סדרה של FORGOTTEN REALMS שהתחילה כמדומני מ POOL OF RADIANCE שעשו לו הרחבה חדשה יחסית ב-2001... והיה עוד משהו עם GATEWAY חיפשתי ברשת אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, בטוח יש איזה מנוע שמאפשר לשחזר את הדברים האלה על גרפיקה סבירה(הדרך היחידה שלי לשחק זה דרך אמולטור של אמיגה) הכל בפיתוח של SSI ... אשמח לעזרה נזכרתי בעוד שניים GATEWAY TO THE SAVAGE FRONTIER ןההמשך TREASURES OF THE SAVAGE FRONTIER משחקים משנות התשעים המוקדמות.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. המתנקשים הלונדוניים של יוביסופט והכותר החדש הראשון של היילו לדור הקונסולות החדש זוכים לקבלת פנים חמימה מהמבקרים לכתבה: http://hwzone.co.il/סיפתח-נאה-לעונת-השקות-המשחקים-הגדולה-ש/

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by zzz727,

הורדתי את red alert 3 ושאני מנסה לדוגמא בסקרימיש כל המפות בסימן שאלה נגיד ואני בוחר באיזה מפה זה יוצא לי מהמשחק ורושם שגיאה עכשיו מצאתי מפה אחת באינטרנט ועכשיו זה עובד אבל רק מפה אחת אתם יכולים להעלות לי את הקובץ של המפות ולהגיד לי איפה לשים את זה בדיוק אני חושב משהו data ואז office או משהו כזה......

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. עדכנתי את הBF 2 דרך האינטרנט והתקנתי את ה SPECIAL FORCES ועכשיו שאני מנסה להפעיל את המשחק (ספיישל פורסס) הוא לא עובד לי ומראה גם את הבעיה הבאה: וגם BF הרגיל כותב את אותה הבעיה... נ.ב - איך אני מבטל את ה REFRESHOCK הזה(יש לי LCD..)?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Silol,

כשאני בא להתקין את המשחק מופיעה לי ההודעה הזאת: אפילו שהתקנתי את הגרסא האחרונה של DIRECTX..למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  8. היה פעם משחק כזה עם פינגווין שכשלוצים ל רווח הגוף שלו מתארך ויש שם מכונית מטוס וכול מיני. אני זוכר שהוא היה בצבע כתום-אדום כזה. משחק ישן מאוד משהו למחשב 386. יוו אם מישהו מוצא על זה מידע או לינק הוא תותחחחח!!

9. אהלן אנשים, אני יודע שאני חיי קצת בדיליי, אבל רק לפני כמה ימים התחלתי לשחק ב-COH. בשלב הרביעי כמדומני, כשצריך לחלץ את dog company, יש לי בעיה קטנה. כמובן שהרגתי את כל הנאצים בסביבה, והשתלטתי על האיזור הזה. אבל מסיבה כלשהי עדיין רשום לי בצד שלא השלמתי את המשימה, והם נשארים בתוך המבנים. מה אני צריך לעשות כדי "לחלץ" אותם? תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by iveco,

ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה

11. Started by BOTNEK,

אתמול צילמתי סרטון קצר אני אשמח לתגובות! לא שומעים אותי* בכל מקרה תהנו ותראו על HD

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס מסך 8800GTS 512 G92 OC משחק על פרטים הכי גבוהים. אני מאמין שמשהו מגביל את המערכת.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. עניין נוסף עם ה 6600GT החדש שלי ודרייבר 66.93. נראה שביישומי OpenGL הריצה מתבצעת בקצב רענון נמוך ומקובע של 60 הרץ. על אף כל הנסיונות לעשות אוברייד באמצעות הדרייבר נראה שהעניין לא מסתדר, חלק מהיישומים רצים ב 100 הרץ, חלק ב 60 נכון לעכשיו רק OpenGL. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by Dr.Casper,

אני חיייייייב שמישהו יעזור לי וימצא לי או שיגיד לי מאיפה להוריד או איך לכתוב קונפייייג לקאונטר סטריייק 1.6 אני חיייב אחים שלי תעשו טובה עם מישהו יודע שיגיד לי סבבה :kopfpatsch:

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by soldier,

שלום יש לי שאלה לגבי משחק GHOST RECON החדש לPC multiplayer שלו פופולארי ? כמה סרברים במולטי יש למשחק הזה? כדי לקנות את המשחק רק בשביל המולטי?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by Yakim Peled,

הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by omri_ro,

מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על קווסטים, משהו בסגנון של "THE LONGEST JOURNEY" שיחקתי אותו לא מזמן (למעשה סיימתי אותו רק אתמול) ומאוד התרשמתי ממנו (למרות שזה משחק משנת 2000, אבל אני חושב שעלילה עמוקה ומעניינת מתעלה אלף מונים על גרפיקה לא משהו (בניגוד למשחקים היום)) קיצר אשמח לקבל עוד המלצות לקווסטים מעניינים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by GbeTech,

הרגע סיימתי את המשחק... פשוט הנאה! הסיפור יפה, המשחקיות, הגרפיקה, החפצים... אפילו נותנים לך לבחור בין כמה סופים למרות שהוא ממש לא יציב (נתקע לחצי שעה-שעה כשמחליפים הגדרות בזמן המשחק, מסכים כחולים לפעמים וקריסות) אני ממליץ לכולם! דרך אגב איך המולטי? המוני כזה כמו WOW? או סרברים קטנים? בחיים שלי לא שיחקתי MP במשחקים כאלה. יש לך קו מסויים שצריך לעקוב אחריו (כמו ב SP במשחק) או שיש לך עולם שאתה יכול להסתובב בו, למכור וכאלה (כמו OBLIVION / GTA)? תנו חוויות מה MP

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. יש לי P4 2.8Ghz 1GB 6600GT זה יעבוד בצורה נורמלית או שלא לנסות בכלל?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותח משחק ב quake 3 שסוג המשחק הוא נגיד excessive או instagib, למי שלא מכיר יש את זה בשרתים באינטרנת, אלה סוגי משחק מיוחדים שלמשל כול הנשקים מהירים או יש מלחמה בקבוצות שצריך "להקפיא" את אנשי הקבוצה היריבה. איך אני מתחיל אצלי משחק נגיד excessive ב skirmish ? יש איזו פקודה בקונסול? נ.ב יש לי קובץ שהורדתי כשנכנסתי לexcessive וכך גם לשאר הסוגים תודה מראש לכול מי שמגיב וסליחה על השגיאות כתיב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by guy_pr,

שלום יש לי הגה ואני רוצה שתמליצו לי על משחק של מרוץ מכוינות שווה .

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by composite,

אני רוצה לשחק Halo, בקרוב אני הולך לקנות אותו, אז הורדתי את הדמו. זה מה שאני מקבל, וגם במחשב של אח שלי: " A problem occured initializing Direct3D. Hardware acceleration maybe disabled, may run DXDIAG " מערכת: 6800GT Forceware 71.24 DX9.0C

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by LIOR42,

התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שאני לוחץ על המשחק Dark Messiah of Might and Magic אז הוא פשוט לא עולה לא קורה כלום לחצתי על MM.EXE שזה מה שמפעיל ת'משחק וזה נמצא בתיקית המשחק ואין פשוט לא קורה כלום המחשב חושב שניה וזהו..

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. Started by hlv,

לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.