משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע על המשחק? בקצרה, זהו משחק RTS שבו אתה מגלם את צבאו של ארתור המלך (אתה מתחיל מעט לפני) ומשחזר את מה שהוא עשה (כמובן לא במפות מציאותיות וכו'). בקיצור, בשלב השלישי, שבו אמורים לשחרר את האבן מהצהובים (אתה משחק את האדומים), יש להם שתי חומות. הגעתי לחומה הראשונה, חיבלתי את הקשתים, אבל איך אני פורץ אותה? לא מצאתי שום מבנה שיאפשר לי לבנות קטפולטות והכחות שלי לא מסוגלים לעבור. ANY IDEA?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום! התקנתי את המשחק ובסוף ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין הגנה מסויימת על הדרייברים. זה הודעה שבאה מהמשחק,מה היא קשורה להורדה? מי אמר שהורדתי את המשחק בכלל? זאת שאלה שבאה עם יצרן המשחק שקשורה למשחק עצמו. המשחק דווקא עובד לא רע בכלל,זה לא ניראה שזה מעורר בעיות גרפיקה או משהו. מישהו יכול להגיד לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זה לא קורה תמיד אבל לרוב כשאני מעלה מפה או אפילו באמצע משחק לפעמים זה קורה עוד לפני שאני מגיע לתפריט ההתחלה המשחק קורס לי! ומה שגורם לזה הוא הקובץ kernel32.dll זה מה שכתוב לי מישהוא יודע למה ואיך לתקן את זה??? בבקשה עזרה!:'(
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותח משחק ב quake 3 שסוג המשחק הוא נגיד excessive או instagib, למי שלא מכיר יש את זה בשרתים באינטרנת, אלה סוגי משחק מיוחדים שלמשל כול הנשקים מהירים או יש מלחמה בקבוצות שצריך "להקפיא" את אנשי הקבוצה היריבה. איך אני מתחיל אצלי משחק נגיד excessive ב skirmish ? יש איזו פקודה בקונסול? נ.ב יש לי קובץ שהורדתי כשנכנסתי לexcessive וכך גם לשאר הסוגים תודה מראש לכול מי שמגיב וסליחה על השגיאות כתיב
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ניתן להריץ את כל המשחקים של PC רגיל על מחשבי אפל אם מותקנת שם מערכת הפעלה של WINDOWS???
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים.... (שלושת אלפים מתאים שמוני ותשע )כפול 200 חחח שנון שכמותי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/media.html?mode=gameplay ניראה מעולה ! וזה עוד מעט צריך לצאת !!!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת רכשתי באטלפילד 3, ולפני יומיים את הפרמיום. אני יודע שזה ישמע כמו שאלה של אידיוט, אבל אני מעדיף לשאול מאשר לאכול חרא. בBFBC2 כשהוספים תוספת/יכולת לנשק, יש אפשרות בחירה של השדרוג בתפריט בחירת נשקים. אבל בבאטלפילד 3 אחרי שאני פותח יכולות חדשות לנשק, אני לא רואה אותם ולא יודע איפה אפשר לבחור אותם. צירפתי תמונה מהbattlelog של השידרוגים לM249 בשביל הדוגמה. הבעיה שאני רואה את הנשק בדיוק כמו שקיבלתי אותו ברגע הראשון בלי שום שיפצור ושיפור בדיוק/ירי. חיפשתי בכל התפריטים ובמשחק ואני לא ידע מה לעשות. זה באג? מצטער על הבורות, אבל זה משגע אותי כי אני נשחט על ימין ועל שמאל שאיזה NOOB ברמה 4 עם כוונת (ואני יודע שיש כאלה שקונים את כל השידרוגים, ואני לא אחד מאלה) פו…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק CyberJudas? (יצא בשנת 1996) משחק ההמשך לShadow President
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעייה בגרפיקה של המשחקת לא רואים את האדמה והשמיים ושאר האובייקטים (אנשים וכו') חצי שקופים ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות בתפריט הגרפיקה אבל כלום לא עוזר!!! הכרטיס מסך שלי asus v6800 (ישן, אבל עובד....) והדרייברים 30.82 של nvidia לפני זה היה לי את היותר ישנים ה 21.81 , המומלצים לכרטיסים ישנים וגם אז זה לא עבד תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המשחקים NBA 2005 ו NHL 2005 ..בכללי היה שיפור רציני מהשנים שהיו והעם בכלל אתם אוהבים את המשחקים האלה ועם NHL2005 VS NBA2005 מי ינצח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי את ה UPDATE מהאתר הרישמי http://syberia2-game.com/syberia2/english/downloadCenter/updates/updates.asp וזה אומר לי: Cannot install this patch: syberia is not installed
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם סוף סוף נקבל אישור לשמועות אודות המחירים המומלצים בדור החדש והמרשים מבית סוני? תשובות בפנים, אנחנו מקוויםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המשחקים של נייד פור ספיד אם מישהו מוכר אשמח לקנות חשוב לציין שאני מחפש רק את המשחקים האורגינלים תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קרה לי בהרבה משחקים שאני משחק בהם שבאמצע המשחק המסך נהיה שחור ואני שומע סאונד זה קרה לי ב BIOSHOCK NFS UNDERCOVER COD 5 למה זה ככה אני כבר מתחרפן המחשב חדש לגמרי E8400 4GB RAM ATI 4850
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/461711/battle_field_2_yea_right/ lol!!!!! :lol:
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תודה.. מנהלים לא ידעתי איפה בדיוק להשים את זה אם זה לא מתאים תעבירו, עמכם הסליחה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-