עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Refaelo,

הגעתי למרוץ שאני לא יכול להשתתף בו כיוון שאין לי כוכב אחד ,וכאשר אני מנסה לקנות דברים שחסר לי יש עליהם סמל של מנעול. חוץ מהמרוץ הזה אין עוד מרוצים ב"underground" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. החנות המקוונת עורכת מכירה בהנחה לכותרים אשר התמודדו על פרסי טקס ה-Game Awards המקוון הלילה לכתבה

3. Started by BloodFist,

אני נכנס למשחק ויש משחקים שבה אני משתמש בלחצן של הגלגלת בתור עוד כפתור ( RAINBOWSIX VEGAS למשל) במשחק הנ"ל הכפתור של הגלגלת הוא כניסה למצב של כוונת, עכשיו כל פעם שאני לוחץ על זה הזווית צפיה זזה.. נניח הסתכלתי למקום מסוים ברגע שלחצתי על הגלגלת זה הפעיל לי את הכוונת וזז 30 מעלות שמאלה נגיד (סתם זרקתי מספר אבל זה מה שקורה בערך). מישהו יודע איך אפשר לסדר זאת? תודה מראש. עריכה בדקתי את זה שוב וזה קורה רק בRAINBOW SIX... אז אני מניח שזאת לא בעיה בהגדרות של העכבר ואני מניח שלכן גם עכשיו צריך להעביר את ההודעה לפורום משחקים לא?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. אחרי שחלק ניכר מהמפיצות הגדולות בשוק בחרו לאמץ רכישות בכסף אמיתי בתוך כותריהן ויצרו המולה - אנחנו מתחילים לשמוע על כותרים חדשים מבתים צנועים יותר שמתגאים בהליכה נגד הזרם לכתבה

5. Started by taltola,

ראיתי באוריג'ין שמי שקונה את BF4 הגרסה הסטנרדט מקבל אחד כזה ומי שקונה את חבילת הדלוקס מקבל 3 כאלו. מה זה בכלל? איזה גרסה עדיף לקנות? מה ההבדלים בינהן?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. Started by dante123,

היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?

7. Started by rank,

אני התקנתי את המשחק ועכשיו הוא לא פועל לי הוא כותב שיש שגיעה ... ההתקנה הייתה 2 קבצים אני השתמשתי באחד מהם בDEAMON TOOLS ואז שאני רוצה לשחק , זה יוצא מהמשחק וכותב לי מערכת משנה של MS-DOS של 16 סיביות רכיב ה-CPU של NTVDM נתקל בחריגה שאינה מטופלת לחץ סגור כדי לסיים את פעולת היישום זה בגלל שהמחשב חדש מידי ? או שמישהו יודע מה הסיבה

8. יש לי win2k , לאחר שסיימתי להתקין את gta3 , אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר לי שGta3.exe ביצע שגיאה וסגר את gta3 . מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב אותו התקנה רצה חלק במחשב של אחי הקטן שיש לו xp ...

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

אני רוצה להוציא משמשחק ג'נרלס כמה מפות מהקובץ MapsZH.big מישהו מכיר תוכנה כל שהיא ?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  10. אחרי שנה שלמה שהייתי קבור בטכניון ולא חלמתי אפילו על משחקי מחשב, אני חוזר ובגדול בזמנו הייתי מוריד משחקים מהאימיול דרך ליונטוורק וכאלה. אם יש למישהו אתרים טובים או תוכנות מומלצות שדרכן הוא מוריד אני אשמח לדעת תודה !

11. Started by Dark Respect,

אהלן בהתחלת המשחק, אחרי כמה שניות עד דקה או שתיים של משחק בלבד, המשחק עושה פריז עצבני למחשב או שבכלל דופק אותו לריסט... ניסיתי הכל, בדקתי DX, כיביתי אנטיוירוס, שיחקתי עם ההגדרות, כלום... בבקשה תעזרו לי... הנה כמה פרטים: מחשב פנטיום 4A כרטיס מסך ג'יפורס 4 64 מגה ALICE מקורי כמובן... תודה

12. Started by almog333,

אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. בבקשה טריינר שעובד ולא סתם מששהו שמצאתם ברשת. תודה

14. Started by Kenny,

היי אנשים קניתי את המשחק לפני חצי שנה, שיחקתי מעט.. לא זוכר את הפרטים בכלל.. עשיתי אחזור סיסמה.. לא עוזר, רושם שיש בעיה. (הוא מבקש שלושה דברים : אימייל, סריאל ושם של אחת הדמויות) אימייל - כמעט בטוח שזה אותו אחד שהשתמשתי, סריאל - יש כאן מולי, שם של אחת הדמויות... ממש לא זוכר. בכל מקרה, שלחתי מייל ל SUPPORT, הם בדקו שזה אכן אני ושלחו לי מייל חזרה שהם יצרו לי Support account לא רשמו מה לעשות איתו.. לאן ללכת עכשיו.. שום דבר.. אני קצת תקוע, למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. BF-IL.Com Ranked By Beesites.biz - 80.179.153.14:16567 כנסו ותתפרעו!

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

17. הכרטיס דורש מינימום I7 4770K ואני משחק עם I3 7100 וזה עובד חלק כמובן עם כרטיס מסך טוב RX 7600 איך המשחק לא נתקע ? זה אמור להיתקע לא ?

18. Started by orpa,

אני חייב עזרה דחוף! ניסיתי להתקין את SPLINTER CELL, והוא לא מפעיל לי את ההתקנה במקום זה הוא רושם לי Error-6002 Close any running programs Empty your temporay directory Check your internet connection מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by nirgilad1,

ברצוני להזמין שלושה עותקים של המשחק, בכל אתרי המכירות האנגלית באינטרנט המשחק אזל וכנראה שיחודש המלאי לקראת אפריל. האם מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה שעוד יש ברשותו את המשחק והוא שולח לארץ? האם מישהו ממכם מכיר אנשים אפילו מהארץ שמעוניים למכור את המשחק שמכרו ? במקרה ואתם לא יודעים על אתר אנגלי המוכר את המשחק, האם מישהו יודע אם הגירסה האמריקאית, במידה ואקנה למשל מ AMAZON.COM, מותאמת למשחק בישראל והאם לעביר את המשחק לשרתים אירופאיים איך שהוא ?? תודה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by amitsh,

היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד 5.1. המחיר הוא לא זול. השאלה היא כמה מהמשחקים החדשים הם "משדרים" ב- 5.1 ? האם הדבר תופס תאוצה, אם בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by Holography,

אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  22. Started by SHAY951,

אם תריצו חיפוש , תראו כי בשנה שעברה נתקלתי בבעיה עם NBA LIVE 2005, שבה המחשב פשוט קופא ומחייב ריסטרט ברגע שאני מתחיל משחק מסוג כלשהו (אימונים, עונה או סתם משחק חופשי - הכל קופא אחרי 2 שניות). עברה שנה , ומה השתנה? שום דבר. אותה בעיה בדיוק עם NBA LIVE 06. זאת לא בעיה של חום או דרייברים לא מתאימים - משחקים אחרים עובדים מצויין (כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI וכרגע עם הדרייברים האחרונים 5.10) . אני חושב שניסתי פחות או יותר 6 גרסאות של הדרייבר CATALYST וגם ניסתי את הדרייברים של OMEGA - אבל המשחק קופא תמיד באותו מקום. אני משתגע כי אין לי מושג מה הגורם לזה...חשבתי שזה בעיה עם המשחק המסוים בשנה שעברה ועכשיו אני רואה שזה ממשיך... עזרה תתקבל בברכה :-\

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. Started by sofix4,

איפה אפשר להוריד מפות למשחק, כדי שיהיו יותר אפשרויות בSINGLEPLAYER ?? ועוד משהו - כמעט לכל השרתים במשחק אני לא מצליח להיכנס (זה כותב שיש בעיה באינטרנט, אבל יש שרתים שאני כן מצליח להיכנס), יש משהו לעשות?? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. שלום יש לי בעיה בניד פור ספיד התקנתי אותו ואחרי זה אני מפעיל אותו מהקראק ולא עובד לי המשחק הוא ניכנס לקטע של מסך שחור שניה ויוצא לי ישאר מימנו מישו יודע מה הבעיה? יש לי כרטיס מסך nvidia riva tnt 2 ! תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. Started by b-boyoav,

אני משחק בGUNZ ואיך שאני נכנס לסרבר כלשהו הוא רושם לי בצד AGENT ERROR: AGENT NOT AVAILABLE וכל השחקנים שנגדי תקועים במקום חסרי חיים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.