משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
NARNIA אחלה משחק. משחק הרפתקאות. השליטה במשחק קצת קשה אבל מתרגלים. גרפיקה מעולה, סאונד מעולה... אני ממליץ בחום לכל אוהבי הזא'נר. סקירה הורדות וכו'..... http://www.gamespot.com/pc/action/thechroniclesofnarnia/index.html?q=NARNIA
-
טוב עברתי מאיפה שנתקעתי התקדמתי די הרבה ונתקעתי שוב http://img219.imageshack.us/img219/9895/pop320051217002218579vy.jpg תודה מראש שוב
-
בבקשה תעזרו לי להבין איך משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
חבר שלי הגיע עכשיו וסיפר שקנו לו פלייסטיישן 2 בארצות הברית - האם הוא לא יוכל לשחק שום משחק שאפשר לקנות בארץ? (כנראה הוא יקבל NTSC) ואם לא מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה (אם הוא לא יספיק לבטל) - האם צ'יפ יכול לפתור את זה? אני מצטער אם שאלו את זה 10000 פעם אבל עשיתי חיפוש (מהיר) ולא ראיתי את זה והוא קצת לחוץ אם צריך לבטל.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
התקנתי Battlefield 2 Demo בכונן D עכשיו אני צריך להתקין את הפאץ 1.2 אבל ה לא מוצא לי תמשחק כי הוא כנראה לי מחפש בכונן D מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני משחק בGUNZ ואיך שאני נכנס לסרבר כלשהו הוא רושם לי בצד AGENT ERROR: AGENT NOT AVAILABLE וכל השחקנים שנגדי תקועים במקום חסרי חיים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
איך אני מעביר להחלפת שחקנים ידנית ב-pro evolution soccer 5 ? אין לי מושג איך לעשות את זה....(במחשב)
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את המשחק Need For Speed איפה אני יכול לקנות אותו בזול +קישור לחנות תודה לכולם
-
איפה אני יכול להוריד את הדמו של הניד פור ספיד הישן או החדש אים זה אפשרי בכלל?? אם כן תנו לי את הקישור עד להורדה כי אני לא יודע מה עושים שם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני באמצע עונה במשחק. אני חיפשתי את השמירה בתיקיות, אבל לא מצאתי. חבל לי לאבד אותה אז החלטתי לחכות עוד קצת עד שמישהו פה יוכל לעזור לי... יש מישהו כזה? ???
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
זה משחק שפועל עם אמולטור ואפשר לבחור בו כמה לוחמים וזה בסגנון של גולדן אקס יכול להיות שזה אחד מהגודלן אקס פשוט עוד משהו שיעזור זה שאני זוכר שאחד הלוחמים הוא פנתר ואחד זה לוחם ענקי כזה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
איך אפשר להיכנס לבסיס הצבאי בלי לעורר את כל העולם וגם בלי קודים
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
טוב רק התחלתיתמשחק ואז הגעתי למסך איפה שבוחרים תסקילים.. אני לוחץ אנטר מנסה לבחור ואז זה מראהלי תסקיל ואני לא מצליח לשדרג :-[ עוד משהו אני עושה שם level select משהו כזה וזה נותן לי תשלב החרא הזה באימונים שיעמום רצח עם היפני הזה עם החרבות..אני חייב לעבור אותו?מתי אני מסיים את האימונים?אני יכול לדלג עליהם?תודה:\
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להפעיל את המשחק James Bond 007 Nightfire, מופיע לי ההודעה הבא (לא רואים תמונה? תלחצו רענן): מערכת הפעלה: Windows XP Professional Service Pak 2 כרטיס מסך:Geforce FX5200 הערה: לא הבנתי איך להוריד Codec.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מחבר את SILENT HILL III אחרי כמעט שנתיים שניסיתי להשיג את המשחק מקורי סוף סוף השגתי אותו,אחרי שסיימתי את SILENT HILL I או בשמו האחר SILENTSCAPE ואת SILENT HILL II DIRECTURS CUT הגעתי ל משחק השלישי ובכולם יש את אותה תחושת מתח ופחד כיפיים :errrr: עם זאת המשחק השלישי קשה מאוד יחסית לקודמיו והגעתי לשלב שבוט אני נלחם כנגד תולעת מוטנטית ענקית ולא הצלחתי להרוג אותה :'( יש עוד אנשים שמשחקים בסדרת המשחקים הטובה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פה דיון לפני כמה זמן על העלילה של המשחק FEAR (עשיתי חיפוש ואני לא מוצא) אז אם מישהו יכול לתת לי לינק לדיון או לספר לי בקצרה על העלילה כי ממש הסתבכתי איתה (או שהיא לא מובנת מספיק)
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
היי, אני מצאתי באנטרנט אמולטור של DreamCast אני רוצה לדעת איפה יש משחקים להוריד בשביל האמולטור הזה... ;Dמי שיכול לעזור לי, אני מחפש את Sonic Shuffle, Sonic Adventure 1 and Sonic Adventure 2 תודה.
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש לי קובץ של אצטדיונים חדשים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם. יש לי את התוכנות שאפשר דרכן לשנות את הקבצים של המשחק אבל אני לא מוצא שם משהו שקשור. תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אם אתם משחקים אז יאללה שתפו פעולה תנו שם מדינה וקצת פרטים ואם בא לכם אולי נפתח איזה ברית בין כמה מדינות המדינה שלי היא frostland רק התחלתי לשחק לפני כמה ימים אז אני דיי חדש אתם מוזמנים לתקוף או לעשות ברית או מה שבא לכם המשחק ממכר ומומלץ. http://hebrew.gindis.com/ תהנו.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה http://img211.imageshack.us/my.php?image=0...060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש המשחק כמובן מקורי..
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני כבר בקטע שאני צריך לסדר מחדש את הכפר וכבר בניתי להם בתים ועכשיו הוא כותב לי: " create 3 diciplne builders" - אז איך עושים את זה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן , בתור מעריץ מושבע של סדרת המשחקים , דאגתי לקנות גם את Thief :DS אך גדולה היתה האכזבה לראות שהמפתחים (מה לעזלזל קרה לוורן ספקטור?) פשוט הרסו את המשחק. ישר רצתי לפורומים שונים וראיתי שיצא מעין פאטצ' (מעריץ כתב אותו , הוא לא רשמי של מפתחת המשחק) שנקרא : Minimalist Project שמחזיר קצת את המודלים לאיך שהם אמורים היה להראות (כלומר כמו במשחקים הקודמים) ולא כמו החרא שהמפתחים חידשו. על כל פנים , הורדתי את הMinimalist Project , הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתקין את הפאטצ' , בחלון שבו הוא שואל אותי איזה בדיוק Component אני רוצה להתקין , ברשימה אין לי שום Component ואז הוא כותב לי שכנראה שכבר התקנתי את כולם למרות שאף פעם אפילו לא הורדתי את הפאטצ' . עוד מישהו הוריד את הפאטצ'? מיש…