משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שמעתי שיצא גירסה חדשה למשחק.... אולי משהו יודע מאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כאשר מקבלים משימה מהcommander ומבצעים אותה אני פשוט יודע שהפשר לשדר לו לתת לי משימה חדשה אבל אני לא הבנתי איך
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני תקוע עכשיו ואני מחפש את אזור המדע משהו כזה היצור הקטן הזה נכנס בתוך אנה ואני אמור להציל אותה... עכשיו אני מנסה להגיע לשם אבל הגשר לא שלם אני לא יודע מה לעשות זה מתסכל פאקינג מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היגעתי לשלב שאני צריך לגנוב את מטוס הקרב ואני לא יודע איך להטיס אותו
-
- 2 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום... אני כבר הרבה זמן לא מצליח לעבור קטע מסויים במשחק (המצויין) HALF LIFE2. אני לא זוכר את שם השלב אבל זה לאחר שפרימן נכנס לכלא בו מוחזק המדען השחור , והבת של המדען עוזרת לגיבור דרך המצלמות. הקטע הוא כשיש שני מזדרונות משני הצדדים ויש שלושה תותחים קטנים שצריך להציב בהם , לאחר שמסדרים את התותחים מתחילים לזרום חיילים משני צידי כל מסדרון.. ופה אני פשוט לא מצליח לעבור, אני כל הזמן נהרג . אפילו ניסיתי להוריד את הרמה של הקושי.. יש איזו טקטיקה או משהו שיכול לעזור לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המשחק פועל לי מצויין אבל הבעיה שאני יכל לעלות עד ל-768*1024 ,משום מה אין לי שם רזולוציות אחרות,יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה.?ואני עם הפאט'צ החדש אגב
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנית את ERAE 51 ממיטב כספי אומר) העניין הוא שהשליטה על כמות האפקטים לא נראת לעין אני רגיל ממשחקים אחרים שיש ממש תפריט של הצללות ועומק וכו ופה ממש אין כלום רק רזולוציה ואיכות גבוהה האם פספסתי משהו?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם גירסת ההרחבה למישחק תהיה בחינם למי שרכש את המישחק המקורי או שייאלץ לשלם עבורה?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
התקנתי את DIABLO 2 ועכשיו אני רוצה להתקין את ההרחבה... הבעיה היא שאני כבר באמצע ההתקנה הוא מבקש נראה לי בפעם האחרונה להחליף לדיסק של ההרחבה ומשום מה הוא לא ממשיך בהתקנה ושוב מבקש את אותו דיסק... (ההחלפה הזאת קוראת בערך באמצע ההתקנה) הדיסק של ההרחבה הוא מקורי מהחברה.... אני לא יודע מה לעשות !!!!! אה אם זה עוזר הקובץ האחרון שכתוב הוא d2exp.mpq אשמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בpes 4 במצב ניבחרות כן. אבל לא במצב קבוצות החץ מופיע רק לצד שמאל ואין אפשרות לשנות. מה אפשר לעשות.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/2005/08/01/news_6130138.html?tag=lastword_pc_image http://news.softpedia.com/news/Diablo-3-a-secret-revealed-1545.shtml http://www.bit-tech.net/news/2005/06/14/blizzard_battlegrounds_diablo_3/ היתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את הדמו על ה-R9200 שלי לפני כמה ימים, ואני עד עכשיו מנסה להבין איך להטיס את המוטים שבמשחק! זה קשה מאוד עם העכבר והמקלדת להטיס את מטוס הסילון. אבל להטיס את מטוס ההליקופטר, או איך שקוראים לו, זה כמעט בלתי אפשרי! או שאני פשוט לא יודע איך. אני תמיד מתהפך עם המטוס הזה, ובסוף עושה הצבעה נגדי ומעיפים אותי מהשרת בגלל כל המטוסים שאני הורס
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?
-
יש לי דיאבלו 2 מקורי ואת התוספות LOD גם בלי השיפורים וגם עם המשחק לא עובד לי האם זה בגלל xp המשחק נפתח ומיד מופיע מסך מלא שחור וברגע שלוחצים על כל מקש הוא יוצא מהמשחק יש הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שזה משחק שווה, בדקתי בביקורות והמשחק קיבל ציון 94 נדמה לי בGAMER ולא הרבה משחקים זוכים לכך, אז רציתי לשאול מי שמכיר אותו, איך המשחק? והאם הוא שווה "קנייה"?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעלה מסך שחור ואז חוזר חזרה ל ווינדוס ....... 2.4 512 MB 9550 128 צנ מישהו יודע למה זה קורה ואיך לסדר שיעבוד ???? תודה.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב.....וחושב להשאר עם הכרטיס הזה..... נגיד FIFA 2005 ...אפשר ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו אולי זוכר את המשחק היפה הזה ? אני מדבר על המשחק ה-6.... אם מישהו שיחק בו פעם... אני אשמח לדבר איתו על זה.. כי פשוט אז אכלתי את עצמי איך לעלות לקומה השנייה במשחק... ולא הצלחתי והייתי תקוע... מישהו שיחק פעם ?
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-