משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי גויסטיק תרסטמאסטר מדגם hotas x מחפש משחק או סימולטור טיסה מתאים לבקר עם רזולוציה טובה יש לי מחשב חזק שיתאים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
משהו טוב שאפשר לשחק בו לא רק ברשת? חשוב שיהיה חינמי ושיהיה איכותי (גרפיקה) ומעניין. תודה...
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, זה משחק ממש ישן, אני עוד זוכר ששיחקתי את זה על מחשב NEWRON של חבר מתקופת תרפ"ח בערך. משחק מדליק כמו שודדי ים שיש לו משימות, זהו משחק פלטפורמה ממה שאני זוכר, אבל הקטע הוא שהדמות הראשית היא חתול שלבוש בתור שודד ים והאוייבים שלו הם כלבים, אני מחפש את המשחק הנ"ל לאחי כי זה משחק שהוא יאהב. תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אחותי מנסה לשחק במשחק ישן של טרזן על windows 7 כרטיס מסך geforce 6200 (דרייברים מעודכנים) במסך מלא המשחק עובד לאט במיוחד במצב חלון המשחק עובד טוב ניסיתי את כל מצבי התאימות של הוינדוס + שינוי הגדרות בפאנל של הכרטיס מסך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי! רוצים לנסות חדר בריחה בחינם? נרגש לשתף אתכם במשחק חדש שיצרתי שיכניס אתכם לחדרו של פסיכופת מטורף. המשחק בעברית, ברוח משחקי ההרפתקאות של פעם, זמין למשחק דרך הדפדפן (לא דורש הורדה\התקנה) ולוקח כ-30דק‘ לסיום. האם תצליחו להימלט בזמן? אם הצלחתם, שתפו בתגובות כמה זמן לקח לכם תהנו! יום טוב, יהונתן הלינק: https://planariastudio.itch.io/psycho-room
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש משחק שאפשר לשחק בין מחשבים בחיבור בלוטות'. יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אז ככה קניתי עם חבר את ההגה G25 במצבע של 1+1 בבאג... עכשיו אני מחפש לקנות משחק טוב לשחק בו עשיתי חיפוש ברשת ה 2 משחקים הכי טובים שמצאתי הם GRID ו GTR2 האם יש משהו שפספסתי שאתם יכולים להמליץ?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משחק מ YNET קישור חמוד מאוד , מארבעת היסודות יוצרים ובוראים את העולם ע"י צרופים של אלמנטים http://y.net-games.co.il/game/puzzle/402/?utm_source=ynet&utm_medium=computer&utm_campaign=article_dok_Games
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=38223כולם להכנס זה אחלה משחק ברשת נסו ותהנו
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, משחק אסטרטגיה רב משתתפים. הורדה מ play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=createix.com.www קהילת השחקנים בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/829637923783490 עלילת המשחק: תהנו.....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אם מישהו זוכר את שנות ה95-96 הרחוקות בטח מכיר משחק בשם Crusader: No Regret, שהוא ההמשך המשופר והמושקע יותר של החלק הראשון Crusader: No Remorse, שהיה להיט איסטרי בין חובבי הז'אנר . באותה תקופה יצא גם משחק שאותו אני מחפש בנרות, גם בסגנון של המשחק הקודם, אין לי שמץ איך הוא נקרא, אבל אני זוכר בוודאות שמשחקים בתור רובוט קטן וחמוד (או שלא כ"כ חמוד ;D) ודבר ראשון שהוא אומר כשמתחילים לשחק הוא: I'm ready to rumble יש למשהו מושג על מה אני מדבר??
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי... מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת. אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמרי אבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבה ניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות לחבר מתנה משחק בסגנון IGI2 (משחק שאהוב עליו מאוד). הבעיה היא שהמחשב שלו די חלש: כרטיס מסך (כנראה מובנה): NVIDIA GeFORCE 7025 / NVIDIA nFORCE a630 מעבד: AMD Athlon64 X2 dual core 4000+ 2.10 Ghz זכרון: 2GB (מדווח כ-1.87GB, אני מניח שהשאר מוקצה לכרטיס המסך) האם יש משחק עכשווי בסגנון הזה (tactical shooter?) שייאפשר לו לשחק באופן סביר, כלומר רזולוציה של 1280x1024, ללא AA, ועם fps סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחשפש משחק שאני לא זוכר כלום מהשם שלן אני רק זוכר שצריך לסנות גשרים סין אי לאי וליתפןס את הפריסט של האוייב אני מקווה שהתאור מספיק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-