משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני כמה ימים שני gamepads ואני רוצה לדעת אם יש הרבה משחקי פלייסטיישן שהמירו אותם בשביל מחשב... אני רוצה משחקים שאני יוכל לשחק עם שני הgamepads...מישהו יכול לעזור ולהמליץ על משחקים?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ניראה משו ענק מהחיים http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183370&sid=10
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי! אני וחבר טוב מארגנים אירוע של צפייה בלייב בתחרות הDota 2 international בבר בתל אביב. יש מלא אירועים כאלה בחו"ל וחשבנו שיהיה גם נחמד שיהיו כמה בארץ. פרטים נוספים לגבי האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/398464970190334/ זה יהיה אירוע גדול ובמידה והוא יצליח כנראה שנעשה אירועים דומים גם בהמשך. מקווה לראות אתכם שם
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי prince of persia: the two thrones יוצא?
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ייצא פאטץ' חדש, כמה תיקונים קלים, במיוחד לאלה שיש להם בעיית זיכרון במשחק, נוסף לכם מד שימוש ב-COH במאפיינים>גרפיקה. אין לי קישור להורדת הפאטץ' כי כנראה לא מודעים על פאטץ' קטן שכזה או שיודיעו בהמשך, אם מישהו מצא קישור אחלן. אם לא אפשר להוריד דרך הכניסה למולטיפלייר בקלי קלות.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
גם הסוף "הטוב" וגם הסוף "הרע" לא ממש מסתדרים... וגם בלי קשר לסופים, בדרך גם הפסיקו לעשות קשר בין הפרקים. בהתחלה זה עובד טוב - ברור איך הגעת מהכלא לביוב ומשם לחנות וכו' - אבל לאחר מכן כבר ממש לא ברור איך אתה מגיע ממקום למקום ומה הקשר...
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עד כמה דמויות אפשר לשחק בו זמנית בdungeon siege2 לי יש 4 דמויות אבל ראיתי ביוטיוב שיש 6 דמויות... מישהו יכול להסביר לי את העניין?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אני משחק בהאלו,עכשיו אני לפעמים רוצה להיות הוסט של משחק,הכל טוב ויפה ואני עושה את זה ,אבל איך אני מתאים למשל את הרכבים? כי לי מאוד חשוב רכבים ויש מפות שאני משחק בהם שפעם יש בהם קצת רכבים ופעם הם מפוצצים... אז איך אני משנה את זה? כי אין לי שום אפשרות לשנות את הכלים במפה,לפחות שאני לא מוצא.. עזרו לי!!!!!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
עשיתי טעות די גדולה, השתמשתי בצ'יט IMPULSE 101 לפני שקיבלתי את הGRAVITY GUN, עכשיו נזכרתי שבגלל שיש לי אותו כבר אני לא יוכל להמשיך במשחק (בדיוק הגעתי לחלק שמקבלים אותו בו...) אני זוכר שהיתה פקודה שמאפשרת למחוק/להוריד את הנשק, אבל אני לא זוכר מה הפקודה הזאת. מישהו מכיר אותה?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק הכל טוב ויפה ! אני מנסה להיכנס לשרת הוא מתחבר מגיע עד retrieving server info... ואז נתקע ואחרי כמה זמן הוא אומר לי את ההודעה הזאת...
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני שחקן COD-CALL OF DUTY ויש לי בעיה אולי תוכלי לעזור לי אני מתחבר תוך 14 שניות בממוצע האם יש דרך לקצר את זמן ההתחברות??
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אם כן אני רוצה לשחק. ואם אתם superfuckin1337motherfuckers אל תטרחו. ניסיתי בICCUP אבל יש מלא לאגים ולמצוא משחק זה סיפור מהתחת וכנל בבטלנט. אז חשבתי שנתחבר דרך האמאצ'י ונשחק. תשאירו פה הודעה אם אתם מעוניינים, אבל אתם יכולים להשיג ישר דרך מירק - על quakenet והניק הוא s0li- (המקף בסוף השם) אייסי - 463833350
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
עדכון חדש עבור גרסת המחשב האישי של משחק הפעולה Quantum Break הביא לביטול המצב בו הסינכרון האנכי התוכנתי היה מופעל באופן תמידי וללא אפשרות לשינוי - כך ששחקנים שיהיו מעוניינים לוותר על מנגנון החלקת התצוגה הזה לטובת תוספת ביצועים יוכלו לבחור לעשות את זה סוף סוף, ואלו שנהנים ממסכים תומכי G-Sync או FreeSync יוכלו להסתמך על הטכנולוגיות האלו בכדי לקבל אפקט דומה ואפילו טוב יותר ללא פגיעה ביכולות. בכך, Quantum Break מצטרף אך המשחקים Gears of War: Ultimate Edition ו-Forza Motorsport 6: Apex שכבר זכו לעדכון דומה לפני כמה שבועות - כחלק מהנסיונות המשמעותיים של מיקרוסופט להפוך את מערכת החלונות 10, את פלטפורמת ה-UWP ואת חנות האפליקציות האישית שלה לרלוונטיות ומתאימות יותר עבו…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על קווסטים, משהו בסגנון של "THE LONGEST JOURNEY" שיחקתי אותו לא מזמן (למעשה סיימתי אותו רק אתמול) ומאוד התרשמתי ממנו (למרות שזה משחק משנת 2000, אבל אני חושב שעלילה עמוקה ומעניינת מתעלה אלף מונים על גרפיקה לא משהו (בניגוד למשחקים היום)) קיצר אשמח לקבל עוד המלצות לקווסטים מעניינים
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
בוואלב מודים שהתקלה המוזרה שפקדה את החנות שלהם לפני כשבוע, בה משתמשים קיבלו גישה לחשבונותיהן של משתמשים אחרים, נבעה כתוצאה ממתקפת מניעת שירות אם אתם מבקרים באדיקות בפלטפורמת ה-Steam הנודעת של וואלב, סביר להניח ששמתם לב או שמעתם על מקרה מאוד מוזר אשר התרחש ב-25 בדצמבר – במסגרתו משתמשים מחוברים התחילו לראות את פרטי החשבון של משתמשים אחרים, רנדומליים וזרים להם. התקלה תוקנה באופן די מהיר ובחברה הכריזו כי היה מדובר בבעיה לא קריטית של מערכת זכרון המטמון (Cache) בפלטפורמה. כעת, אחרי כמה ימים בהם משתמשים רבים המשיכו לכעוס ולתהות אודות אותה תקלה שהייתה עשויה לחשוף את פרטי החשבון האישיים שלהם לגולשים אחרים, אנשי Steam שיחררו סוף כל סוף הכרזה משמעותית ומפורטת יותר, ובה הם …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא מזמן סייתי את המשחקים NFS:MW ו POP:WW אבל לא שמעתי אם יש המשך למשחקים האלו...
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-