משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום. מישהו מכיר שרתים של MU שעולים בהם רמות מהר אני לא מדבר על האקים אלא פשוט שמקבלים XP גבוה כמוש היהי ב MUISRAEL למי שמכיר.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
השגתי counter strike אבל הצלחתי להשיג את הגירסה אחת הכי ישנות אם מישהו מכיר מקום עם הורדה של counter strike בגרסה יותר חדשה שאפשרי לשחק ברשת שישלח לי לינק בבקשה goodguy. :DJsmile:
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אם אני מוריד\קונה סרט ולא יודע איך הוא אני נכנס ל www.imdb.com. לאן אני נכנס כשאני מוריד\קונה משחק ולא יודע איך הוא ? תודה. FearThis
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום האם המישחק הזה יצא או אמור לצאת למחשב האישי? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ניתן להריץ את כל המשחקים של PC רגיל על מחשבי אפל אם מותקנת שם מערכת הפעלה של WINDOWS???
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים רק עכשיו הגעתי לשחק ב SP4 הבנתי שיש בו הרבה באגים , האם גם הבעיה הבאה היא אחת מהן ? ב LEVEL 3 יש מצב בו עליי להחליט אם : NSA Don't Kill Cole Yeager JBA Kill Cole Yeager נראה שהמשחק 'נתקע' במצב זה ולא נותן לי להמשיך... המשחק נשאר במצב בו Moss והאדם הקירח עם האקדח בגבו אליי. שום מקש לא מגיב איך אני מחליט אם לחסל את COLE או לא ? אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
לפני שבוע וקצת רכשתי באטלפילד 3, ולפני יומיים את הפרמיום. אני יודע שזה ישמע כמו שאלה של אידיוט, אבל אני מעדיף לשאול מאשר לאכול חרא. בBFBC2 כשהוספים תוספת/יכולת לנשק, יש אפשרות בחירה של השדרוג בתפריט בחירת נשקים. אבל בבאטלפילד 3 אחרי שאני פותח יכולות חדשות לנשק, אני לא רואה אותם ולא יודע איפה אפשר לבחור אותם. צירפתי תמונה מהbattlelog של השידרוגים לM249 בשביל הדוגמה. הבעיה שאני רואה את הנשק בדיוק כמו שקיבלתי אותו ברגע הראשון בלי שום שיפצור ושיפור בדיוק/ירי. חיפשתי בכל התפריטים ובמשחק ואני לא ידע מה לעשות. זה באג? מצטער על הבורות, אבל זה משגע אותי כי אני נשחט על ימין ועל שמאל שאיזה NOOB ברמה 4 עם כוונת (ואני יודע שיש כאלה שקונים את כל השידרוגים, ואני לא אחד מאלה) פו…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהיה לי בעיה עם ההתקנה של המשחק הצלחתי להתקין ושמתי מספר קראקים של רייזור של רילואדד ושל עוד קבוצת פריצה שזה היה קראק פיקס. אני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז אחרי ששמתי את הקראק אני לוחץ על המשחק וכלום לא עולה, זה מראה שהמחשב טוען אבל לא עולה לי כלום. ניסיתי להחליף קראק, להתקין מחדש הכל ולא עובד. יש לי Windows 7 ולפי מה שהבנתי לא רק לי יש את הבעיות האלו במשחקים (זה קרה לי בעוד כמה משחקים) ואני מת לשחק בזה כבר.. תעזרו לי בבקשה תודה! ד"א: יש לי דרייבר כ.מ מעודכן מה28 ל4. זה המחשב: HD4850 Q8200 4 Giga ram
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמעו כרגע במשחק יצאתי מרכבת שהייתי בתוכה עם איש כלשהו ואז הרגתי כמה מפלצות וזה מראה לי להגיע לאיזה חדר בקרה שם והדבר היחיד שיש בחדר בקרה זה מחשב שצריך לרשום סיסמא כלשהיא כדי לפתו דלת מה עושים????
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הורדתי את ה UPDATE מהאתר הרישמי http://syberia2-game.com/syberia2/english/downloadCenter/updates/updates.asp וזה אומר לי: Cannot install this patch: syberia is not installed
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
ממצב אנשים כאן דני ואני שחקן של משחקי FPS כמו המשחק Battlefield וCOD כדי לעקוב אחרי לחצו כאן http://www.youtube.com/user/WeGrandFilms
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מנסה לעקוב אחרי המדריך הזה: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Efficient_Leveling אבל אני לא מצליח לקבל +5. (אפילו לא אחד) מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך הרעיון הזה עובד? (אם זה משנה אני משחק MAGE)
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחלה משחק, באמת, אחלה דבר. יש לי כמה דברים שאני לא כל כך אוהב לעומת הקודם, אבל עדיין - משחק משובח. ובכל זאת... המשחק הזה פשוט מפגר! המפרט שלי הוא כלהלן: AMD +3000 512 GeiL DDR 400Mhz Radeon 9800p 128mb עוד משהו חשוב יש? אני מדליק תמשחק - בא לשחק, בסבבה... אבל יש לי פאקינג 10FPS!! יש לי ה-כ-ל על low חוץ מהים והאנטיאנלייסינג שהם על high. המחשב שלי אמור להריץ את זה סבבה על הגרפיקה הכי טובה - והוא מריץ את זה על גרפיקה נמוכה עם 10FPS!! עם כל הכבוד לעולמות הענקיים של המשחק הזה, HL2 רץ לי על 90-100FPS, וCSS רץ על 70-80... (בCSS ההגדרות יותר גבוהות) ואל תגידו לי שההשוואה לא נכונה, כי גם B&W2 הוא תומך ATI... יש לי דרייבר של 5.9, יחסית חדש. מה רע? סעמק. >< אשמח אם תעזרו ל…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מריץ את המשחק על VISTA ,מעבד 6600, כרטיס מסך 7800 GTX ו2 ג'יגה זכרון. משום מה המשחק עולה , אבל לפעמים נתקע בזמן העלאה , אם אני מכווץ את המסך וממקסם אותו לפעמים נפתרת הבעיה . יש עיצות ?? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק הזה כבר שעה ויש לי את ההדעה הזאת בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברה אני טענתי את המשחק לנקודה מסוימת, התחלתי לשחק אבל האויבים תקועים במקום (כל הNPCs). זה מוזר כי זה לא קרה לי עד הנקודה המסוימת שאני נמצא בה. אם אני לא טועה, היו כמה תלונות בעבר על הבעיה הזאת, אבל חיפשתי ולא מצאתי. אם למישהו יש פתרון\ יכול להפנות אותי לת'רד עם הפתרון אני אודה לו מאוד עריכה: בדר''כ כשאני טוען יש הערה שאומרת Node: Graph (something) is out of date. Rebuilding אם זה עוזר
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גם הסוף "הטוב" וגם הסוף "הרע" לא ממש מסתדרים... וגם בלי קשר לסופים, בדרך גם הפסיקו לעשות קשר בין הפרקים. בהתחלה זה עובד טוב - ברור איך הגעת מהכלא לביוב ומשם לחנות וכו' - אבל לאחר מכן כבר ממש לא ברור איך אתה מגיע ממקום למקום ומה הקשר...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הציפייה בשיאה: משקפי המציאות המדומה יהיו זמינים לרכישה מקדימה כבר מחר, ואז סוף סוף נדע מה מחירם חולמים להצטרף את טרנד המציאות המדומה השולחנית לפני כולם? במידה וכן, היכונו למחר – ב-Oculus הכריזו כי תיפתחמכירה מוקדמת בינלאומית לדגם ה-CV1, המסחרי הראשון, שלמשקפי ה-Oculus Rift המדוברות והמבטיחות. באופן מוזר למדי, בחברה עדיין לא מגלים כמה יעלה הדגם הרשמי הראשון של משקפי המציאות המדומה – ובכך מחזקים פעם נוספת את החשד והחשש שמחיר זה יהיה גבוה במיוחד. אלא אם כן מדובר במהלך מכוון מתוחכם שבסופו תיחשף עלות נמוכה מהצפוי, ותביא עימה באזז חיובי משמעותי עבור הפלטפורמה. זה סוף סוף מגיע כעשר שעות לאחר פתיחה המכירה המוקדמת, אשר טרם ברור איזה מלאי היא תכלול …
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
סדרת משחקי הפעולה מתיימרת לספק סוף כל סוף מצב עלילתי ראוי לשחקן יחיד, לצד האקשן המקוון המוכר לכולנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-