עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אנ נכנס למשחק בפעם הראשונה ומשנה את הרזולוציה הדיפולטית ל-1680X1050 וכשאני עושה Apply זה לא שומר וחוזר בחזרה ואז גם חלק מהכפתורים לא מגיבים אלא אם כן אני יוצא והמשחק ונכנס בחזרה. אני עם ויסטה 64 ביט וכרטיס מסך 4870 עם הדרייבר האחרון והפאצ'ים החדשים ביותר (ומשחק מקורי). יש איזשהי דרך לגרום למשחק להיפתח ברזולוציה של המסך שלי (אני יודע שצריך לרשום משהו בהגדרות של הקיצור דרך). תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by Y.R,

Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by ido147,

קודם כל,קבוצת iRRational התפרקה אני מבקש למחוק אותה מהתחרות. עכשיו שהקבוצה התפרקה אני מחפש קבוצה רצינית שגם מתכוונת ללכת ללאן.אני שחקן טוב ורציני.משחק כבר מעל 3-4 שנים,לומד מהר וכבר יודע דיי הכל... פרטים: פלאפון:052-6789688 סקייפ:idodo736 סטים:ido157

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by MODI,

זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. במשחק ספיידרמן 3 בשלב הראשון שעוד מלמדים איך משחקים אז צריך "להתחמק" (auto doge) אני לא מצליח לעשות את זה... איך עושים את התרגיל הזה??

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by Bug2000,

כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by אבי11,

אני מחפש משחק, כנראה מאד ישן, שכן בחנויות הוא כבר לא קיים, שנקרא Dog sheep &wolf רשמח מאד אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג/ לרכוש את המשחק במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. שלום . יש לי את המשחק Stranglehold והוא זז לי מהר מידי וקשה לשלוט על המשחק ככה. חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי mouse sensitivity , מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ? נ.ב זה לא קשור לרזולוציה כי זה ככה בכל הרזולוציות

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי CS1.6 ורציתי לבקש מכם, חברי פורום יקרים, עצה לגבי קינפוג איכותי למשחק, כדי שאוכל לקבל את הפינגים הכי טובים. אז ככה: יש לי חבילת 1.5Mbps הורדה עם 512Kbps העלאה. פיירוול של WinXP SP2 (צריך לפתוח פורטים כלשהם?) ואנטי-וירוס של avast! (אם זה משנה...). שמעתי שישנן כל-מיני פקודות כמו "rate xxxx" או "cl_updaterate" וכו' והמון אתרים מסבירים על "מה כדאי לרשום שם", אבל אירופה וארה"ב נבדלות מישראל (אשר משם אותם האתרים והשחקנים), לכן אני פונה אליכם בבקשה זו. תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by KingYog,

האם ניתן לשחק במשחק בשתי שחקנים על אותו מחשב עם אותו מסך - כמו ב-XBOX? - כל אחד על ג'ויוסטק נפרד או מקלדת ועכבר לשחקן אחד וג'ויסטיק לשני? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by raiman1,

מישהו יודע איך השרת יכול לעשות בזה BAN ??? ומישהו מכיר כמה ציטים??

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by igal_nazar,

תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by 1tanai,

מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  15. הורדתי כל מני טלאים של NBA LIVE 07 מהאתר מה שקורה זה שהוא פתאום הפך לי את ה משחק לעברית אבל אני לא מוצא שום קבוצה ישראלית ולא את ליגת הווינר לא התקנתי אותם בתוך התיקיות של המשחק במחשב מה עושים כדי לשחק עם קבוצות ישראליות? יש לי את אותה הבעיה בפיפא 07 הורדתי טלאים של הליגה הישראלית ואני לא מוצא אותם הם אמורים להופיע במקום הליגה הדנית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. למישהו זה קרה? הורדתי עוד גרסה של המשחק וגם שם זה עושה לי את זה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by MDK,

כשאני מפעיל את הEAX זה נשמע חבל"ז (יש לי 4.1) אבל יש בעיה עם היריות , זה כזה נקטע כזה.. יצא איזה עדכון לזה? כי לא ראיתי יש לי גרסה 1.04

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  18. סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות בוקס עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. 1.מה עדיף מאמריקה או אירופה? 2.האם זה משנה מאיפה הבוקס ברגע שיש צ'יפ? 3.איזה צ'יפ הכי טוב היום? מתרת הבוקס זה לא רק לשחק במשחקים של הבוקס (גם אבל לא רק) אלה גם להפוך אותו לDVDIVX ולאמולטור לקונסולות ישנות (N64 , SNES) אז מה אני צריך בשביל שאני יוכל לעשות את זה אם יש מישהו שמוכר אני מעוניין לקנות כל מי שיכול לעזור או שמוכר בבקשה לפנות אלי לאיסיקיו 991111 או להגיב פה תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. Started by smootskin,

הסבר קצר:בתמורה ל - 30$ נקבל פעם בחודש חבילה שקשורה לגיימינג בלי לדעת מה בקופסה.זה יכול להיות בובות, צעצועים, משחקים, מכשירי אלקטרוניקה (USB), ביגוד, מגנטים, פוסטרים, קומיקסים, סיכות, וכו'...בדרך כלל החפצים יהיו קשורים למשחקים עדכניים כמו Fallout 4 בחבילה של נובמבר 2015, או מלחמת הכוכבים בחבילה הנוכחית.ב - 06.01.2016 קיבלתי את החבילה של חודש דצמבר, הוידאו לפניכם:

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by meiriko,

מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by zmir,

שלום לכולם כרגע קיבלתי מייל שהתקבלתי לבטא של hellgate london ואני מוריד את המשחק עוד מישהוא קיבל הזמנה? אני מקווה שהמחשב שלי יעמוד בזה (לפחות את הדרישות הראשוניות יש לי). אם יש בפורום עוד אנשים שקיבלו הזמנה אז אוליי נוכל לשחק יחד

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. אני אל סף UNINSTALL כבר...... כל המפות בחושך בקיצור ?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. חבר שלי צרב לי את המחשב כקובץ ISO, כלומר צריך לעשות ווירטואל סידירום. אבל שאני עושה ושאני מנסה להתקין זה רושם לי H:\ is not a vaild Win32 application. ניסיתי גם להעתיק את הקובץ למחשב ואז לעשות ממנו ווירטיואל. מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להתקין את זה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  25. Started by shoeyal,

יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת

• 4 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים