משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי חשבון בסטים וניתקלתי בבעיה, מאז שיצא הפאטצ' להאלף לייף 2 אני לא מצליח לעדכן אותו, עכשיוו יש גם בעיה עם הפאטצ' החדש של הדאצ' מאטצ', אני לא מצליח להוריד אותו, הדלקתי וכיביתי את סטים עשרות פעמים, לא עזר, אין איזה כפתור של "CHECK FOR UPDATES"??? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מעדיף תלת מימד/נורמלי/שיצא לאחרונה מישהו מכיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני לא כל כך אוהב משחקי אסטרטגיה אבל אני ראיתי שהרבה חברים שלי דווקא משחקים במחשקים האלה . המשחק היחידי ששחיקתי זה DUNE2000 אם מישהו מכיר . יש לי אפילו את הדיסק המקורי איפשהו בבית . בתאריך ה10 אמורה להיכנס לי משכורת אז חשבתי לקנות לעצמי משחק אסטרטגיה . עכשיו חשבתי על לעשות חיפוש אבל אני לא יודע מה הרמה של כל המשחקים . אני מחפש משחק שיהיה קל להבנה וגם שיהיה קל לשחק בו והעיקר שאני יהנה ממנו . אמרו לי של המשחק Command & Conquer 3 הוא משחק נחמד שווה לקנות אותו ? יש לכם עוד המלצות על משחקים ?. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
בכל רזולוציה שהיא - תדר הרענון המקסימלי עומד על 85 הרץ, המסך שלי מאפשר 100 הרץ ברוב הרזולוציות הנדרשות אך נראה שזה לא ממש משנה. יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול קצת להסביר על המשחק? האם זה רק מולטי או שיש אופציה ליחיד? בכלל, איך המשחק נחשב ומה רמת הגרפיקה שלו? אין עליכם....
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק ואני צריך לגבות את השמירות. מישהוא יודע איפה השמירות צריכות להיות מהיכרות עם המשחק? אין שום קובץ או תיקייה שרשום עליה SAVE או משהו.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הורדתי Screen Fix Patch שמאפשר לשנות resolution איפה אני אמור לשים אותו 1. Unpack & Intall. 2. Select your screen resolution repertory. 3. Copy "user.ltx" in game repertory. 4. Run Game.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עד לפני שבוע הכל עבד פיקס אבל אז החליפו לי מעבד..כי הוא נישבר לאותו אחד ושמו לי קירור חדש על הכרטיס מסך והפיפא מראה לי את זה: אני לא בטוח שזה קשור לזה....אבל. תודה
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום האם משהוא יודע אם יהיו דיסקים צרובים ל Gamecube ? ואם כן אז מתי? תודה, עמית
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עדכנתי את הBF 2 דרך האינטרנט והתקנתי את ה SPECIAL FORCES ועכשיו שאני מנסה להפעיל את המשחק (ספיישל פורסס) הוא לא עובד לי ומראה גם את הבעיה הבאה: וגם BF הרגיל כותב את אותה הבעיה... נ.ב - איך אני מבטל את ה REFRESHOCK הזה(יש לי LCD..)?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי בחודש הבא אמור לצאת המשחק לשוק... עדיין אין DEMO בשום מקום והכל נראה לי רגוע מדי. מישהו יודע מתי יצא הדמו? מתי יצא בדיוק המשחק ? האם יש עיכובים כמו כל שנה או משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקנתי שוב את המשחק הזה ואני נכנס למשחק להלף לייף באינטרנט והוא נכנס למשחק ועושה רסט וגם המשחק עצמו כשאני נכנס זה עושה ריסט מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי את המשחק המלא לפני כמה ימים והוא פשוט חייה לא מפסיק לשחק בו!!! אבל בעשה שאין לי רזולוציה 1024*1280 מה לעשות????
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לא פתחתי את זה בראשי כי הוא כבר הגיע ל- 90 עמודים ואז מי מסתכל בכלל על שאלות שם. אני צריך לינק להורדת המודים אני מחפש במיוחד את זה של ה- co-op להורדה מאתר של צריך להרשם אליו! אם משהו בבקשה יוכל אולי להעלות לי את ה- co-op שהוא הוריד כבר לאיזה אתר אינטרנט שאני יורד ממנו בקשה אני מבקש מאד אני צריך את זה דחוף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקנתי את ווינדוז 7-המשחקים של orange box לא עובדים בצורה תקינה-כל 10 דקות משחק המחשב נתקע באמצע המשחק או שמופיע מסך BSD . עדכנתי את כל הדריוורים וכל המשחקים האחרים עובדים תקין,הבעיה רק בorange box ,מישהו מכיר פיתרון לבעיה?. המפרט שלי: e6750 2.4@3100 2GB 800MHZ DDR II ABIT P35E 8800GT 512 MB windows 7 rca1
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה על משחק בסגנון של דיאבלו (לא טיטאן קווסט)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף במשחק Lineage II מי שעוזר לי הוא הכי גברר בעוללם בבקשהה מופיע לי כך OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2603 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6693) Failed to load 'Texture L2Font-cn.SmallFont-cn': Can't find file for package 'L2Font-cn' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-cn.SmallFont-cn NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=qy2zmhmfji2g.png בבקשה תעזרו לי אני רוצה לדעת מה לעשות!!!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות במשחק המשחק יוצא לי ואומר שהמשחק לא מגיב או הפסיק לעבוד. יש לי VISTA ultimate black edition 32BIT, וניסיתי להפעיל כמנהל.. ניסיתי להתקין מחדש לפי הדרישות מערכת אני עובר אותם, גם את המומלצות.. חג שמח, טל.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב הזה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 דיסקים קשיחים Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4870 DK 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Zalman CNPS9700 LED מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin) עכשיו אני מחפש משחק חזק שאני אוכל לחנוך איתו את המחשב החדש (הכוונה למשחק עם דרישות גבוהות ואיכות כמה שיותר מטורפת) (אני מאמין שהכ…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
Need for Speed Most Wanted יצא גם בגירסה של DVD ולא 4 דיסקים???
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-