משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים! אולי תזכרו אותי מסרטונים וכל מיני דיונים נחמדים שפתחתי בעבר. היום אני שמח להודיע ש"יום פתוח" מקבל תאריך יציאה (22.6)! מקווה שתהנו מהטריילר, וכמובן אם אהבתם - שימו אותו בווישליסט!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הכרטיס דורש מינימום I7 4770K ואני משחק עם I3 7100 וזה עובד חלק כמובן עם כרטיס מסך טוב RX 7600 איך המשחק לא נתקע ? זה אמור להיתקע לא ?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חבר'ה אתם חייבים לעזור לי ,אני על סף יאוש: קניתי מחשב חדש דנדש והתקנתי את המשחק F.E.A.R . כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. מאז שהתקנתי את WMFADist.exe זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספים מחדש... חשוב לציין שיש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב וכרטיס קול של MSI וזה המשחק היחיד שעושה בעיות.(HL2 EPISODE 1 NFSMW עובדים חלק עם דיבוב והכל ושומעים הכל ..) אין לי כבר מושג מה עושים ,אודה לעזרת…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אנשים אני מתחנן לעזרה אני מחפש את המשחק הזה בנרות!!!!! למי שיש אותו שיתן לי ... אני מתכוון לגרסה המיוחדת שיש בה תוספת דמויות - האולטימייט!!! אם למישהו יש את המורטל קומבט 3 הרגיל שגם יתן לי, אבל עם עדיפות לאולטימייט אני ממש מבקש שתעזרו לי עם זה תודה רבה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקי בגלל המלחמה בצפון יש לי מוטיבציה משום מה לאיזה משחק אסטרטגייה יפה מלחמה מודרנית.. אף פעם לא התעמקתי בגאנר,משחק אסטרטגיה מודררני ולא WW2 ..לא כולל קומנד אנד קונקר
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם את זה באימייל? מתכוונים לשחק? איך הפינג שלכם? המשחק חלק? אני מחקתי עוד מזמן, אני אבדוק אותו יותר מאוחר.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
מה ההבדל בין משחק אסטרטגיה בזמן אמת ואסטרטגיה שמבוססת על תורות?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הפאצ' 1.3 של Far Cry תיראו מה הוא כותב לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי חברים, כשהרב נפגע (גם יש סימול מצב נזק בצאד שמאל למטה) כיצד מתקנים את הרכב ?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חבל שלא הראו GAME PLAY באף אחד מהמשחקים אבל בכל זאת זה יותר ממה שידענו קודם הטריילר של X-MEN ניראה טוב (סוף סוף RAVEN מראים משהו) הם אמרו שבשבועות הקרובים הם יראו עוד דברים על המשחק http://www.gametrailers.com/player/44928.html גם ה FEAR 2 ניראה טוב אבל זה דיי סרטון שמבוסס על הדמו עם כמה תוספות יפות, הסוף מאוד טוב http://www.gametrailers.com/player/44953.html עוד טריילר ל RED FACTION http://www.gametrailers.com/player/44936.html ולסיום RED ALERT 3 http://www.gametrailers.com/player/44934.html עוד לא הוסיפו באתר את הפרק המלא רק את הסרטונים החשובים :'(
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי את המשחק COLIN MCREA 4... עכשיו כשהתקנתי את המשחק הכל הלך סבבה, אבל כשאני מפעיל את המשחק המסך הופך לשחור ושום דבר לא זז. רק RESET עוזר... תודה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי אני נורא לא מעודכן כי אני כבר לא ממש משחק, אבל אחד המשחקים מתחרות הקומיקס משך את עיני. מישהו יכול לגלות לי מאיזה משחק לקחו 666 ו solidus snake את התמונות שלהם? רואים בהן חייל בשחור עם אמר"ל ואקדח מושתק. מישהו? זו בטח שאלה ממש קלה לאנשים שבסצנה... סליחה על הבורות צירפתי את אחת התמונות שלא תצטרכו ללכת לחפש:
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב אני לא זוכר הרבה אבל אני מחפש משחק של מרוצי מכוניות על שלט ואני מחפש גם משחק שבו אתה מרכיב נשקם על מכוניות ופשוט עורך קרבות נגד מכוניות אחרות...... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים.... (שלושת אלפים מתאים שמוני ותשע )כפול 200 חחח שנון שכמותי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
נגיד הורדתי משחק ב-ntsc ל-ps2 יש אפשרות להמיר את זה איכשהוא שיהיה אפשר לשחק בזה?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-