משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה חבילת הפרימיום של RED ALERT 3?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.destructoid.com/new-ghostbusters-game--29260.phtml
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה ההבדל בין משחק אסטרטגיה בזמן אמת ואסטרטגיה שמבוססת על תורות?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי חברים, כשהרב נפגע (גם יש סימול מצב נזק בצאד שמאל למטה) כיצד מתקנים את הרכב ?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני שחקן COD-CALL OF DUTY ויש לי בעיה אולי תוכלי לעזור לי אני מתחבר תוך 14 שניות בממוצע האם יש דרך לקצר את זמן ההתחברות??
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אני מחפש אנשים שמשחקים פיפא 07 אונליין כדי לשחק איתם אחד נגד השני. אני כבר דיי ותיק במשחק והרמה הכי גבוהה פשוט לא מאתגרת אותי וזה משעמם. מי שרוצה לשחק איתי אונליין שישאיר בבקשה את האייסי/מסנג'ר שלו או שישלח לי הודעה בפרטי.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי שגיאה. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אתמול יצא GTA SAN ANDREAS מתי לדעתכם הוא יגיע לחנויות בארץ? האם לדעתכם הוא יהיה דומה לGTAVC וGTA3
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
cd kay למשחק Joint Operations Typhoon Rising בקשה כנסו אני צריך את זה דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי קודם כל איני מתכוון ל- ZERO HOUR , אלא למשחק הרגיל והמקורי עכשיו לפי מה ששמתי לב יש שתי אופציות האחת : משחק רשת פנימית כשבה מגדירים יחד עם עוד משתתפים על יוצר משחק וכל אחד רושם את האיי פי של היוצר השנייה : משחק גלובלי שאין לי בו כל כך מושג ( אני מניח שזה משחק שמבוסס על שרת של המשחק מהחברה EA ) אני ישמח אם ייצרו איתי קשר ו/או ייתנו הסבר
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
שלום,דוד שלי ביקש ממני להביא לו משחקי נוסטלגיה ישנים בשביל הבן שלו,כמו אלאדין,דום וכו'. יש אתר שעדיין אפשר להוריד ממנו את המשחקים האלה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בוואלב מודים שהתקלה המוזרה שפקדה את החנות שלהם לפני כשבוע, בה משתמשים קיבלו גישה לחשבונותיהן של משתמשים אחרים, נבעה כתוצאה ממתקפת מניעת שירות אם אתם מבקרים באדיקות בפלטפורמת ה-Steam הנודעת של וואלב, סביר להניח ששמתם לב או שמעתם על מקרה מאוד מוזר אשר התרחש ב-25 בדצמבר – במסגרתו משתמשים מחוברים התחילו לראות את פרטי החשבון של משתמשים אחרים, רנדומליים וזרים להם. התקלה תוקנה באופן די מהיר ובחברה הכריזו כי היה מדובר בבעיה לא קריטית של מערכת זכרון המטמון (Cache) בפלטפורמה. כעת, אחרי כמה ימים בהם משתמשים רבים המשיכו לכעוס ולתהות אודות אותה תקלה שהייתה עשויה לחשוף את פרטי החשבון האישיים שלהם לגולשים אחרים, אנשי Steam שיחררו סוף כל סוף הכרזה משמעותית ומפורטת יותר, ובה הם …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/unrealtournament2007/media.html?mode=gameplay ניראה מעולה ! וזה עוד מעט צריך לצאת !!!
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איפה אני מוצא את הכוורת של הכחולים? נתקעתי ואני צריך את הכחולים אבל הם לא יוצאים לי כי אין לי את הכוורת. עריכה: אני מדבר על המשחק הראשון כמובן.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אם מישהו ניסה את Medal of Honor: Airborne פה אשמח לשמוע חוות דעת עליו... וגם את הדרישות מערכת שלו.. ואם כבר פתחתי נושא פה אז מה הדרישות מערכת של crysis ??? תגידו יש אתר שאומר את הדרישות מערכת של כל משחק (גם לפני שהוא יצא) ??? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
Need for Speed Most Wanted יצא גם בגירסה של DVD ולא 4 דיסקים???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני בשלב שאני קופץ מהיאכטה ומטפס על קיר לתוך ג'ונגל כזה(פעם ראשונה שמופיעים עכבישים*) אני מגיע למצב שאני צריך לבצע chimney jump כדי להתקדם בשלב לא הבנתי מה זאת הקפיצה הזאת ועל מה צריך לקפוץ אני מנסה שעות לקפוץ על קירות ועמודים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
זה משחק פעולה/הרפתקה אבל לא רגיל. זה כזה משחק שלוחצים על משהו אז הוא הולך לשם ואז נפתח חלון עם סרטון שמראה מה קורה שהוא מגיע לשם (אם זה דלת נגיד אז רואים אותו פותח אותה בסרטון כזה בתוך חלון קטן) המשחק הוא עתידני ובשלב הראשון נלחמים נגד איזו פלוגה והכל רובים עתידניים בידיוק כמו ב3DMARK05. בשלב השני אני זוכר שנמצאים בתוך איזה מקום מוזר שצריך לצאת ממנו. לקראת סוף השלב יש כזה קוף שצריך לחסל. כדיי לחסל אותו אני זוכר שצריך למצוא נשק וגם תחמושת. אני זוכר שהיו בס"כ 3 שלבים אבל אני חושב שזה היה דמו. המשחק משנת 1997-1999 משהו כזה... אם מישהו יודע את השם של המשחק,אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברים היכונו היכונו מחר מתחילים מרתון דאבל XP ההכפלה נמשכת 96 שעות ממחר(23.5) עד ה27.5 הכפלת הXP תחל גם על השרת שלנו! הפרטים המלאים והדיון בבאטלוג על כך נמצא כאן
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תאריך יציאה 15/08/2008 http://www.gametrailers.com/player/35828.html
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי! אני וחבר טוב מארגנים אירוע של צפייה בלייב בתחרות הDota 2 international בבר בתל אביב. יש מלא אירועים כאלה בחו"ל וחשבנו שיהיה גם נחמד שיהיו כמה בארץ. פרטים נוספים לגבי האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/events/398464970190334/ זה יהיה אירוע גדול ובמידה והוא יצליח כנראה שנעשה אירועים דומים גם בהמשך. מקווה לראות אתכם שם
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום התקנתי את המשחק הסרטים האלה בהתחלה רצים מעולה הכל טוב ויפה המשחק מתחיל ורואים הכל מוזר כזה עם מלא אור ,ובקושי רואים משהו ..די קשה להסביר {העיניים כואבות ושורפות אחרי 5 דקות } אני לא יודע אם ככה תכננו את המשחק או שזה פשוט בעייה אצלי את המפרט אתם יכולים לראות בצד..אני בטוח שזו לא הבעייה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קראתי איפהשהו(לא זוכר איפה) שהיה אמור להיות למשחק פסקול שינגן באמצע השלבים או משהו מישהו יודע מה שם הלהקה?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני כבר מזמן אומר שהשנה יגיעו חדשות לגבי SC2 ודיאבלו 3 והנה צץ עוד משהו. http://www.gamerevolution.com/news/view.php?id=2569
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-