משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אהלן. התקנתי את המשחק Far Cry גירסת שלושת החלקים (כל אחד 700 מגה), ההתקנה עוברת בשלום- ובסיום ההודעה ההתקנה עברה בהצלחה. אבל אז אני שם את הקראק המתאים למשחק- והמשחק מסרב לעלות!!! אני מקבל הודעת שגיאה: ניסתי עוד כמה קראקים- על כל אחד מהם מתקבלת אותה ההודעה. הסרתי את המשחק, התקנתי בהזדמנות מערכת הפעלה- ואח"כ עוד פעם התקנתי את המשחק- ובול אותה ההודעה מתקבלת!!! ממש לא ברור. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לזו?? מישהו שיכול לעזור?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קנו לי האף לייף 2 מקורי יש לציין שהדיסק נקי משריטות! ואחרי כמה דקות של משחק המשחק פשוט קופא ונתקע ורק ריסט של המחשב פותר את הבעיה מפרט המחשב: AMD 3500+ NEWCASTLE GIGABYTE RADEON X800XL 1GB RAM GEIL DUAL CHANNEL ASUS A8N-SLI DELUXE Windows XP pro SP2 WD 160GB HD אלו ניראים לי הפרטים החשובים... בנוסף התקנתי את הדריברים הכי חדשים CATALYST 5.8 והבעיה עדיין לא נפתרה אין לי שום וירוסים ושום תוכנות ריגול במחשב, הוא די חדש קניתי אותו לפני חצי שנה בנוסף יש בעיה עם הסאונד יש לי מערכת רמקולים CREATIVE 5.1 ומשום מה במשחק שומעים רק מהרמקול האמצעי, ונגיד אני מסתובב מאחורי דמות שמדברת אז אמורים לשמוע את זה מהרמקולים האחוריים ולא שומעים בכלל. מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 865 צפיות
-
-
גם עם האפשרות ליצור שרת ולתת אייפי דרך האייסיקיו. לא חייב להיות על שרתים עצמאיים. מקווה שיש דרך, בתודה, עידן192
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את שתיי הדמואים החדשים Starship Troopers ו-BOS או בשמו השני Bet On Soldier שמתי על HIGE ב-Starship Troopers פשוט יצא לווינדוס (לשולחן עבודה) ו-BOS עבד איטי וקירטע רצח שמתי על LOW ועבד חלק אבל בגרפיקה חרא שווה להשקיע באיזה גוף קירור ב-200 שקל ולעשות OC רצחני ?? כי אין לי כסף ל-7800 או ל-6800GT אה והכרטיס שלי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בא להתקין ויש תבעיה הזאת ניסתי לשנות תהגדות ל 16BIT וזה לא הצליח מישהו יודע מה הבעיה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש תמשחק הזה שמישו או קבוצה כל שהיא פיתחה ששוקל בערך חצי מגה ופועל באיזה טכנולוגיה שלמרות הגודל שלו יש לו גרפיקה חזקה מאוד.. מישו יודע על מה אני מדבר ? אם כן אפשר לינק או משו ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני אישית חיכתי למשחק הזה אני מוריד עכשיו תדמו נראה אם זה היה שווה את זה... http://dlx.gamespot.com/pc/starshiptroopers/moreinfo_6132313.html?tag=boxcar_all_download_headline
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק אדיר ביותר מי שמכיר את סידרת המשחקים האדירה הזאת להגיב כאןןןןןןןןןןןןןןןןןן
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המסך שלי נכבה כאשר אני נכנס למשחק שמתי על רזולוציה של 1600X1200 והמסך שלי לא יכול להציג אותו ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק המסך נכבה ואני לא רוצה כלום . השאלה שלי איך אני יכול לשנות את הגדרות של המשחק מבלי שאני אצטרך להיכנס למשחק או לפחות להחזיר להגדרות ברירת המחדל של המשחק ניסיתי להתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר בבקשה תעזרו לי ....
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
משהו שיהיה סבבה לשחק מול בני המשפחה. לא מסובך כמו גרסאות הפיפא האחרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לאוהבי ה RPG אחלה משחק שמתחרה טוב טוב עם דנג'ן סיג' 2... מבית מיקרוסופט וליון הד סטודיוס... התחלתי לשחק אתמול והמשחק באמת נהדר (אחרי שמסיימים את כל הטוטוריאל שאתה עוד צעיר ולומד איך להילחם) המשחק באמת מאד מושקע ואולי אנשים מכירים אותו טוב עוד מה xbox. מומלץ. http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/index.html?q=fable
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך הוא? יותר טוב מהראשון? מה השיפור מה אורך המשחק וכו'? ספרו לי קצת
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מכניס את המילה developer- והוינדוס אומר לי שזה לא חוקי...invalid ואין לי מושג למה אני עושה בדיוק כמו מה שקראתי. למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
היי כעבור שעה של משחק בgta המחשב נתקע לי! מי שהוא המליץ על TROUBLESHOOT שמציעים בפורום זה התוכלו לעזר לי?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
משחק חדש בפיתוח ישראלי בשם מפקד צבאות. יש בלינק (לחץ פה..)) 5 דפי הוראות לגבי מהלך המשחק ופעולתו. במשחק אתה מנהל מתקפות ובודק את מהלך ההתפתחות שלה ע"י קניית שיפורים ופיתוח המחקרים. המשחק עצמו די נחמד למרות שהוא לפעמים סובל מבאגים מעצבנים, אך פניה למנהל תעזור. הרשמה וכניסה פה: לחץ כאן. שם המדינה שלי היא LegendaryHeroes.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יהיה משחק יפה? קבלו טרילר http://www.fileshack.com/file.x?fid=7579 (לאתר צריך להרשם,אבל זה שווה כי יש שם גם פאצ'ים מודים ועוד כמה דברים למשחקים)
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אלה ההוראות 1. Put all files with the .INT, .U and .UPL extensions in the \UT2004\System directory. 2. Put the .UTX file in the \UT2004\Textures directory. 3. Run UT2004. 4. Under the Player or Bot voice drop-down menu select "Biehn v2.0". If you're running a server and want to use this VP, you'll need to make the following changes: 1. Open the UT2004.INI file and place the following under the heading [Engine.GameEngine]: ServerPackages=Biehn2K4VP2 2. Run the following command to rebuild your server's valid package list: UCC MASTERMD5 -c *.U ואת מה שסימנתי לא הבנתי משהו יכול בבקשה לעזור
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז ככה, ידיד שלי קנה את המשחק , והספיק לשחק בו כמה ימים, ועכשיו יש לו בעיה שכשהוא לוחץ על PLAY המחשב עושה לו RESTART ..מה יכולה להיות הבעיה ? המשחק עבד לפני כן בסדר ופתאום זה לא עובד לו...
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האטריק זה משחק כדורגל ברשת המשחק הכי טוב שיש,ממכר מאוד,מעניין לאללה אם לא ניסיתם אתם חייבים לבדוק לכל חובבי הכדורגל וגם אלה שלא חובה! www.hattrick.org משחקים בו כ9000- ישראלים וכ650,000+ בעולם המשחק הוא משחק ניהול קבוצת כדורגל מכל מני בחינות כלכלית,לאמן שחקנים,למכור ליקנות,ליגה,גביע ועוד-קהילה ענקית! אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור לצערי אני רק בליגה 5 (בונקר SUCKS)
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נכון אני לא הכי מעודכן והמשחק הזה ישן. אבל לא ממזמן התחלתי לשחק בו כי שעמם לי. בכל מקרה, אני עכשיו בPART 3 וצ'אפטר 8. אני בקטע שאני מסתובב עלל גג של בניין מרובע כזה, בזמן שולדמיר הזה זורק עלי פצצות ואני לא מבין מה לעשות. אני לא מוצא במה אפשר לירות או משו כזה כדי להרוג אותו או להפיל אותו. כבר הפלתי את הבמה שהוא היה עליה, יריתי בחיבורים של המוטות ברזל לגג(כזה ברור שזה יפול) והוא נפל והתחיל לזרוק עלי פצצות בקצב מסחרר, ואני רק בורח ואני לא יכול אפילו להספיק להסתכל במה אני יכול לירות. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? במה אני צריך לירות? מה לעשות? תודה, רן.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאולות לגבי הpsp: 1) אם אפשר פרטים כלליים על הנגן 2) האם יש הבדל בין הגרסה האמריקאית לאירופאית, ובמה ההבדל הזה מתבטא? 3) איזה פורמטים של סרטים הוא קורא? (divx;avi;xvid וכו') 4) שמעתי שפרצו את הגרסאות היותר ישנות של המכשיר (גרסה 1.5 ומטה), מה זה בעצם אומר? 5) אם יש אפשרות להוריד לזה משחקים (לכרטיס זיכרון נלווה או לצרוב איכשהו?) 6) איך הוא בתור נגן? (סרטים ווידאו) (: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חשבתי, שאולי כדאי לפתוח אשכול שבו ישאלו את כל השאלות על הPSP ויקבלו תשובות. לי אישית אין PSP (כנראה יהיה בקרוב), אבל זהו דבר חיוני שאנשים יוכלו להתעניין ולשאול שאלות לגבי הקונסולה. בכל מקרה, אני שמח לחזור לכאן ולשלוח הודעות
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
בהתקנה כתוב להתקין בתקייה של ה-Steam Select your Steam halflife directory חיפשתי את ה-steam במיקום שהוא צריך להיות C:\cstrike\platform\steam ואין שם steam חבר הביא לי דיסק Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-