משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
http://www.allcdkey.com/ נראה מאוד רציני, הזמנתי שם חודשיים ל warcraft.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99-pillars-eternity-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
p4 2.4 gh 512 mb לאחר התקנת המשחק כאשר אני מכניס את דיסק plaY המסך נהיה שחור ולא רואים או שומעים כלום.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר הביא לי על דיסק Marine Sharpshooter בקובץ WinRAR לחצתי עליו הוא מבקש ממני קוד ניסיתי את כל הקודים שרשום שם ואף אחד מהם לא טוב מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הקוד או שיש דרך לעבור את זה זה השם של הקובץ (אם זה יעזור) marine.sharpshooter.german_for_www.goldesel.to אני לא יודע אם זה מקורי אבל יש עטיפה והכל יש מצב שהוא פגום
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב לכל הקהילה. אני מחפש שחקנים מישראל. שמשחקים את המשחק HL2 ברשת.. מי רוצה לשחק מוזמן ליצור איתי קשר. אני מקווה שזה המקום המתאים לפרסום מודעה זו.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
v1.2 טוב שהם נזכרו... עובד סבבה, סתם חשבתי אולי זה מעניין מישהו...
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הורדתי Screen Fix Patch שמאפשר לשנות resolution איפה אני אמור לשים אותו 1. Unpack & Intall. 2. Select your screen resolution repertory. 3. Copy "user.ltx" in game repertory. 4. Run Game.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן... אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר את כל משחקי המורטל קומבט ויכול להגיד לי אותם? אני מכיר את מורטל קומבט 1,2,3, ארמגדון, שאולין מונקס, ומורטל קומבט נגד גיבורי קומיקס אני מפספס כמה? (אני דיי בטוח שכן) ואם אפשר גם לפי הסדר בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילו לי זמני טעינה (loading) ארוכים מאוד (של חצי שעה-שעה למשימה) בפעם שעברה שהתקנתי את המשחק (call of duty 2) - בערך לפני חצי שנה, הטעינה לקחה בקושי 5 דקות. עכשיו התקנתי שוב את המשחק ועד שהוא טוען משימה אפשר להשתגע (במחשב לא שונה כלום ואתמול ניקיתי אותו מאבק, אז זה לא בגלל שאני צריך להוסיף RAM או להחליף כרטיס מסך. התוכנות היחידות שפועלות ברקע הם avast ו- zone alarm ) יש משהו אחר שמשפיע על המחשב?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=qy2zmhmfji2g.png בבקשה תעזרו לי אני רוצה לדעת מה לעשות!!!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בוואלב מודים שהתקלה המוזרה שפקדה את החנות שלהם לפני כשבוע, בה משתמשים קיבלו גישה לחשבונותיהן של משתמשים אחרים, נבעה כתוצאה ממתקפת מניעת שירות אם אתם מבקרים באדיקות בפלטפורמת ה-Steam הנודעת של וואלב, סביר להניח ששמתם לב או שמעתם על מקרה מאוד מוזר אשר התרחש ב-25 בדצמבר – במסגרתו משתמשים מחוברים התחילו לראות את פרטי החשבון של משתמשים אחרים, רנדומליים וזרים להם. התקלה תוקנה באופן די מהיר ובחברה הכריזו כי היה מדובר בבעיה לא קריטית של מערכת זכרון המטמון (Cache) בפלטפורמה. כעת, אחרי כמה ימים בהם משתמשים רבים המשיכו לכעוס ולתהות אודות אותה תקלה שהייתה עשויה לחשוף את פרטי החשבון האישיים שלהם לגולשים אחרים, אנשי Steam שיחררו סוף כל סוף הכרזה משמעותית ומפורטת יותר, ובה הם …
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1)אני רוצה לדעת בבקשה איך אני ממלא חיים באמצע משימה בGRAW 2-??? 2)ומדוע לפעמים יש לי לוחמים שהם בצד שלי שאני לא מצליח להזיז אותם?? בבקשה עזרה דחופה תודה
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עוד מישהו ניתקל בזה יש למישהו מושג מזה?? תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה משחק פעולה/הרפתקה אבל לא רגיל. זה כזה משחק שלוחצים על משהו אז הוא הולך לשם ואז נפתח חלון עם סרטון שמראה מה קורה שהוא מגיע לשם (אם זה דלת נגיד אז רואים אותו פותח אותה בסרטון כזה בתוך חלון קטן) המשחק הוא עתידני ובשלב הראשון נלחמים נגד איזו פלוגה והכל רובים עתידניים בידיוק כמו ב3DMARK05. בשלב השני אני זוכר שנמצאים בתוך איזה מקום מוזר שצריך לצאת ממנו. לקראת סוף השלב יש כזה קוף שצריך לחסל. כדיי לחסל אותו אני זוכר שצריך למצוא נשק וגם תחמושת. אני זוכר שהיו בס"כ 3 שלבים אבל אני חושב שזה היה דמו. המשחק משנת 1997-1999 משהו כזה... אם מישהו יודע את השם של המשחק,אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה המשחק של דרגון בול החדש משחק פצצה לפני 10 דקות סיימתי אותו. ד"א למחפשי הגרפיקה זה לא זה, המשחק הוא לgba אב לאחלה משחק ממש כיף אני נהנתי מאוד מי שיחק פה ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה ??? קודם כל, אני לא יודע אם זה כל כך קשור לכאן, כי יכול להיות שזאת בעיה טכנית או משהו כזה, אבל בכל זאת, הנה הבעיה : טוב אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק Colin McRae Rally 04 החלטתי להתקין אותו שוב - נוסטלגיה : , התקנתי את המשחק, ההתקנה עברה כרגיל, ללא שום הודעת שגיאה או תקלה באמצע, כאשר זה סיים להתקין יצאתי מהמשחק וניסיתי להכנס אליו כדי לשחק דרך הדיסק הראשון של ההתקנה, בתפריט Autorun כשאני לוחץ על Play הוא בכלל לא מגיב , אז ניסיתי להכנס דרך התיקיה שבה התקנתי את המשחק, כשאני לוחץ על המשחק כדי להכנס ( cmr4.exe ) אני מקבל את ההודעה הבאה : וזה לא נכנס למשחק כמו שרשום בהודעה, 'התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו', אז ככה עשיתי, התקנתי…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה משגע אותי כ"כ הרבה זמן עבר ועדיין לא יצא פאץ' נורמאלי שיסדר את זה. המשחק עלה לי 200 שקל כואב בכיס שאני לא יכול לשחק רבע שעה מבלי לתת מכות לשלוחן בגלל הקריסות. עובדים על זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-