עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by b-or,

כמובן שאני מתייחס לMW ניצחתי את זה עם הגאיירדו.. לא קיבלתי אותה ניצחתי את זה עם הקורבט.. קיבלתי אותה אני עכשיו נגד הרביעי וזה ממש מוזר האוטו הזה גרוע.. תוקעים לי מתחרים עם גולף שמנצחים אותי.. התייאשתי.. קניתי פורשה קררה טורבו S (105K) שיפרתי עד הסוף שאני יכול..(או כמעט הסוף - לא זוכר אם שיפרתי הילוכים..) והיא פחות טובה (בנתונים היבשים) מהקורבט... לא שמרתי.. היום קניתי גאיירדו (120K) שיפרתי ממש עד הסוף (כולל הילוכים) עדיין נתונים יבשים- פחות טובה מהקורבט וגם ניסיתי מרוצים.. אימפרזה ניצחה אותי.. שלא נדבר על זה שהתחרתה איתי גם מורציאלגו.. אני כמעט אובד עצות.. ואני לא רוצה לעזוב את המשחק.. אגב.. אני בלי צ'יטים בינתיים יש לכם טיפים או עצות? אני באמת רוצה לסיים את זה... תודה …

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אני לא מבין מה הקטע שלכם?! מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!! אם אתם לא רוצים אל תענו! אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם) יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח??? אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ אני קורא לכולם להגיב: כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7399

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  4. Started by Omerole,

אז הוא שחק באותה המפה 1000 פעמים,שמר 1000 ריפליים וחיבר אותם. התוצאה לפניכם: http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=12321 עריכה: מישהו ניסה לעבור אותו בגבול השיעמום,אז הינה 3000 פעמים לא יאומן...

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by trxman,

שלום לכולםםם :} (ושבת שלום ורגוע במיוחד לתושבי הצפון!). אוקיי לנושא, אני יודע שיש דיון רשמי על המשחק אבל יש בו כבר 29 עמודים והסיכוי שמישהו כבר ייכנס לשם שואף לאפס =\. תראו, אני בא להיכנס למשחק, אני בעיר Megara, ולפתע אני רואה שכל הקווסטים שעשיתי נעלמו. תמונה: http://img226.imageshack.us/my.php?image=tq6hx.png נכון יש את הסימן קריאה מעל אנשים של קווסט? אז אין אותו למשל מעל Timon ואני לא השלמתי את המשימה שלו עדיין.. זה ממש מוזר =\. נ.ב ולמה כל פעם שאני נכנס למשחק החיות שוב פעם בחיים זה מטריף אותי ...עד שהרגתי את הסייקלופ האימתני הזה אני לא הולך להרוג אותו שוב...

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by bm1125,

סיימתי את המשימות של העיר השנייה והשלישית ועכשיו חזרתי לעיר הראשונה. לא עשיתי שום צי'ט אבל לא יודע למה נראה כאילו כולם פה השתגעו... כל האנשים הולכים מכות אחד עם השני וגם כל הזמן המכוניות של השוטרים עולים באש. זה אמור להיות ככה ? אולי זה באג ? מישהו יודע למ זה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by RoD,

אממ ניצחתי(בקושי) בקרב אחד בARENA בעזרת SHADOW בין השאר(להיות בלתי נראה); בקיצור, אחרי שניצחתי הופיעה לי ההודעה הזאת שיש אחרי שאתה רוצח מישהו באופן סתמי(כנראה הDARK BROTHERHOOD).. ? אגב, איך אני יכול להגיע לTHEIVES GUILD?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  8. הורדתי את הדמו של המשחק והפעלתי אותו על 1280X1024 שזה הכי הרבה למסך שלי ועל X6 AA שזה המרבי ביותר . בהגדרות גראפיקה המתקדמות שמתי חלק על בינוני וחלק על גבוה HIGH . המשחק רץ לי ברמה שלא האמנתי על כמעט 20 FPS והוא זז חלק . אני עם כרטיס מסך X1650PRO . כנראה שהשמועות שצריך כרטיסי גראפיקה טובים (8800GTS ומעלה ) זה שטויות.

9. קניתי היום תמשחק אז דבר ראשון קיבלתי 2 דיסקים שכתוב עליהם DISC2 ודיסק אחד DISC3 ניסיתי להכניס אותם בכל זאת עכשיו במקרה נורמלי זה יפתח לך תפריט התקנה.........עכשיו לי זה פותח תדיסק עצמו בחלון נפרד כזה ובשתי דיסקים DISC2 האלה יש קובץ ווינזיפ MANHUNT1 בדיסק השלישי יש קובץ ווינזיפ MANHUNT2 תיקיה PROGRAMFILES ותיקיה של directX ניסיתי AUTOPLAY ולא עושה כלום ניסתי לעשות EXART לקבצי ווינזיפ וזה כל מיני קבצים של המשחק כאלה מוזרים ולבנים.......ואף אחד מהם זה התקנה או המשחק עצמו... WTF?!?!?!?! מחר אני שוב בקניון אז אני אנסה להחליף אם לא תוכלו לעזור לי....... אבל שמעתי שזה משחק פצצה אז בבקשה תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by halo,

כשאני מפעיל פילטרים (AA ו AF) דרך הדרייברים כי אי אפשר דרך המשחק אז המשחק ניהיה איטי-נתקע בקטעי מעבר במשחק (בסרטונים שיש קרן או בעיטה חופשית) אבל במשחק זה עובד חלק זה בעיה במשחק או מה? יש לי X800GTO דרך אגב מה ההבדל שאני משנה בדרייברים של אומגה ביין DIRECT3D לבין OPENGL? שאלתי תשאלה הזאת כמה פעמים בפורום תצוגה ואף אחד לא ענה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  11. ממש בסוף של המשחק, מי יורה במאקארוב (MAKAROV)? הרי השותף שאיתי (יורי אם אני לא טועה) מת... אז מה ירה במאקארוב?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  12. 1.שלום אני פתחתי סרבר ל4 אנשים... אני ו3 חברים שלי... עכשיו אני רוצה שאני אהיה בקבוצה אחת... ו 3 החברים שלי יהיו בקבוצה שניה.. הבעיה היא ככה... נגיד אני נכנס לקבוצה א' ו3 חברים שלי נכנסים לקבוצה ב' אז סבבה אנחנו משחקים אבל אחרי סיבוב אחד הסרבר "משווה" את מספר השחקנים ומביא אלי את אחד החברים שלי ואז זה 2 על 2.... איך אפשר לבטל את הדבר הזה? פקודה או משהו? 2.אם אני אדמין איך כותבים בלבן? בבקשה לענות לי על שתי השאלות תודה ביי...

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום אני מחפש לשחק משחק אסטרטגיה ברשת כמו למשל רד אלרט... משהו יכול להמליץ על משחק? הייתי מסתפק ברד אלרט אבל אני לא מצליח לשחק בו ברשת...

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by natan805,

חוץ מכל המשחקים של בילזארד שאני מכיר.ושל חברת ea games כגון c&c3 .האם יש משחק בסגנון? שזה לבנות ולכבוש שטחים. משחק מהחדשים כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by TZ,

האם משהו מכיר משחקי לאן ישנים?

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  16. היי אחותי קבלה מחשב חדש (או ליתר דיוק את הישן שלי).. היא רוצה 'לקנות' משחקים... משהו מכיר משחקים לילדה בגיל 10 בערך? חשבתי על סימס 2 למישהו יש עוד הצעות? בקשה לא להתחכם,תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by Delux,

יש לי כרטיס מסך סביר GFORCE 4 MX400 והMAXPAYNE על רזולוציה 1200X760 32 BIT בהתחלה התלהבתי הלכתי לGTA 3 ובקושי עברתי את ה 800X600 16BIT משהו יכול להסביר איך זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by DShtraks,

אין לי סטים ויש לי קול אופ דיוטי לסוני 3 האם יש תחרויות גם בסוני 3 ואקס בוקס 360 ? כי עד GHOST לא יהיה לי למחשב

20. הבנתי שזה מוד כזה ל Quake 3 .. המשחק יפה ? יש מולטיפלייר ? איך הגרפיקה ? ואיך העלילה כמובן ? תודה מראש ! :-*

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  21. יש משחק מכוניות מובנה בתוך האקסל רק שצריך להפעיל אותו, הנה: 1. כנסו לאקסל, שמרו את המסמך ( קובץ, שמירה בשם) , עכשיו למטה יש אפשרות: "שמור כסוג" לוחצים ובוחרים את האפשרות (web page *htm; *.html ). 2. לחיצה על מקש פרסום שהופיעה עם הבחירה, נפתח חלון חדש (באותו חלון מוודאים ש"הוסף אינטרקטביות עם" ו "פתח דף אינטרנט שפורסם בדפדפן" מסומנים ב ווי, את שאר הדברים לא משנים, לוחצים על "פרסם". 3. סוגרים את המסמך, הוא ישאל אם רוצים לשמור אומרים "לא" , פותחים את הקובץ HTM שהוא שמר (איפה שציינתם לו). 4. נפתח חלון דפדפן, עכשיו לוחצים על מלבן כלשהו (הוא סומן במסגרת כחולה) ואז מתחילים לרדת עד לשורה 2000 (יקח קצת זמן), זזים שמאלה עד לאותיות WC (מוודאים שהטור WC יהיה בצד ימין ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asili,

הי אני בשלב 7 עם ה NIGHT ELF שלב שבו צריך להגן על עץ העולם מפני ה UNDEAD למשהו יש טיפ איך ניתן להגן על המקום במשל 45 דקות אני תמיד קרוב כ דקה לסיום עד שהם מגיעים לעץ

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by ESSENCE,

פאקין לא מבין, כול הזמן אנשים אומרים ששום מחשב לא יכול להריץ את CRYSIS על הכי גבוה, ואומרים שזה בגלל המנוע .. אוקי אז יענתו עם אני בא עם הלוח החדש של ATI עם אני לא טועה שיהיה שם 4 חריצים ל PCI - E ואני תוקע שם פאקין 4 כרטיסי מסך הכי סוסים שקיימים נראה לי ה 8800GTX או נגיד הסדרת NVIDIA 9XXX שתצא עוד כמה זמן ועושה OC למעבד Q6600 שיהיה Q12.000 זהההה עדיייייייייןןןןןןן לא יעבודדדדד?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by bg1987,

יש פה חברה שמשחקים בבטא של BF:H? עריכה: אם אפשר להעביר את זה לפורום משחקים (לא שמתי לב שאני בOT)

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by HaimMazor,

משהו פה משחק במשחק הזה ? בשרת US ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים