עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חדשות משמחות לחובבי HL2,ואלה שמצפים ומתכננים לקנות את גירסאת ההרחבה AFTERMATH לפי מידע ראשוני,חבילת ההרחבה תעלה בסטים מחיר מגוכח של 12.95 דולר. Aftermath will be the first big test of that philosophy. The game will ship over Steam this year, most likely in November, and will have an incredibly reasonable purchase price of $12.95. Valve hopes to analyze customer feedback (of which there is always plenty, they note) and incorporate that feedback into their design decisions in the next piece of episodic content, which will clearly come out much sooner than Another Half-Life Game would." http://www.shacknews.com/extras/2005/091505_valvehdr_3.x

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rtr,

:o http://www.gamespot.com/xbox360/action/chromehounds/screenindex.html חוץ מתאריך יציאה מעורפל שניראה כמו נצח... מה קורה עם PC ? יצא ? כרגע אני רואה רק ל XBOX360 בבקשה אל תגידו לי שזה אותו סיפור כמו פה .. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=133514.0 אם תשימו לב להודעה האחרונה תיראו שאני לא ממש מצליח :'( עריכה: אם זה באמת יראה ככה אני נישבע שאני קונה XBOX360... http://www.gamespot.com/xbox360/driving/ridgeracer6/screenindex.html עוד מישחק מדהים שאין עליו שום זכר ליציאה לPC

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by nesber,

icq 164931364 msn sheff2k1@yahoo.com

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by kub,

שלום לכולם הבנתי שאני צריך להורריד פאץ מסויים בשביל לשחק בNFSU2 ברשת הורדתי את הפאץ המקורי שהמשחק שולח אותי אליו אבל זה לא עובד בבקשה עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by sagi_10,

כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. MidEast Crisis MOD חינמי ל C&C: GENERALS שמאפשר לשחק מלחמה בין צבאות ישראל לסוריה ? הורדה: http://www.isotx.com/ ביקורת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3141125,00.html מישהו ניסה את זה ? האמת שזה לא נראה לי כיף במיוחד, שהרי ישראל מוחצת אותם תוך כמה דקות

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום הורדתי את המשחקים של VALVE- hl2 counter stike וכו' דרך steam down במחשב הישן שלי p3 מכיוון שאליו מחובר האינטרנט המהיר.. ההורדות הסתיימו, ורק עכשיו אני רואה שמה שהורדתי זה לא ההתקנה אלא המשחקים עצמם. השאלה היא מה אני עושה כדי להעביר אותם למחשב שלי? והאם תהיה אפשרות לשחק אותם ב offline mode? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  9. משהו איכותי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. Started by sagi_10,

משחק ענק המשלב אסטרטגיה וחשחבה מלחמתית והכול און ליין! הירשמו דרך כאן= http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16316 קראו היטב את הוראות המשחק ושחקו להנאתכם במשחק שלדעתי משחק השנה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by nore0,

שיניתי לאופציה FIT TEXTURES IN VIDEO MEMORY ועלתה לי הודעה שהמשחק קרס החזרתי למה שהיה שיחקתי וחטפתי ריסט כמה פעמים ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by redead,

אני בעיר השלישית במשימות בקאזינו יש לי שם משימה שאני צריך להגיע לשדה תעופה לקחת מטוס ואז לטוס לאיזה מקום שמסומן לי במפה אבל שאני מגיע לשם אני לא רואה כלום וכנראה אני מפספס איפה אני אמור לנחות כי כל נחיתה שלי באזור הוא אומר לי לחזור למטוס.. מישהו יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by Dr__MIKO,

הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

לא ידעתי איפה לשים את הדמו הזה,הוא קשור לביצועים של הכרטיס מסך וחשבתי שכדאי שתנסו אותו This is Ballistics - Velocity in its purest form! Ballistics is the Formula One of the future. Needless to say Ballistics is for the extreme speed freaks. Maximizing the use of the very latest 3D cards Ballistics is furiously fast and sweet to your eyes. Ballistics takes place during mans next century. Technology and increasing demand for hazardous entertainment has born a new form of racing. The Ballistics pilots run their hover bikes on magnetic fields inside a track that allows full 360º movement. The races take place in many different settings; all with their own unique design and …

15. Started by slim_shady,

קניתי הרחבה מקורית כדי לשחק בבטל נט ואני מקבל את השגיעה הזאת- ואני לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות, כיביתי את הפיירוול וניסיתי לחפש באתר של בליזרד אבל לא מצאתי שם כלום , תעזרו בבקשה.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  16. קניתי TT ואני לא רוצה אותה..איך אני מוחק אותה מסלוט שהיא נמצאת בה (שיפרתי אותה בקטנה אבל חפיף)

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. החלטנו לתרום שרת משחק לקהילה שזקוקה לו הכי הרבה וחסר לה שרתי משחק. יש לנו מקום לעוד שרת ואנחנו מעדיפים לתת אותו לאיזשהי קהילה נוספת במקום קהילת COD או BF. הנה המשחקים שחשבנו עליהם: - Tribes2 - Multi Theft Auto - Savage - Aliens VS Predator 2 כל אחד יבחר את המשחק שהוא חושב שצריך להיות לו שרת משחק בארץ, גם אם הוא לא מופיע ברשימה, עם הסבר למה וכמה אנשים בערך ישחקו שם. הקופסא שלנו חזקה ותחזיק את השרת בלי שום בעיות ולאגים. כנראה נגדיר אותו עם 32 מקומות. לאחר שייבחר משחק לשרת, נפתח אותו, ואם יהיה פעיל הוא יישאר. אם לא, נחליף אותו למשחק אחר. אני מבקש שכל אחד ירשום משחק אחד ולא כמה, עם הסבר מפורט למה הקהילה זקוקה לו וכמה שחקנים יש שם, כדי שלא נפתח את השרת סתם והוא יהיה ריק. שרתי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ruff stuff,

אני רוצה להפנות אתכם לכתבה שפורסמה היום ב y net לגבי שנאים שמתחממים וגורמים נזק לרכוש במידה והשנאי שלכם תקול תוכלו לקבל אחד חדש בדואר. הכתבה נמצאת במדור המחשבים של y net .

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. קצת פרטים עליו אם יש

20. Started by Srulz,

מתי הוא יוצא? נראה משחק ממש טוב... נראה שווה לקנות אותו למרות שהדמו ממש קצרצר

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by Night,

אני מדבר על הגירסא הדקה של המכשיר.. תודה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Mighty,

פורמט לי המחשב ושיחקתי בGTA SAN ANDREAS והכל השמירות שלי נמחקן!! והייתי ככה במפה השנייה ...לא ממש משנה לי באיזה משימה יש מצב שמישהו שולח לי שמירה שלו או דרך לעבור לשלב השני אשמח לעזרה אלדר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום. בכל פעם שאני מפעיל Call of duty או ET המשחק נתקע לאחר חצי דקה (נתקע לגמרי צריך ללחוץ ריסט) אציין כי במשחקים אחרים (BF2,HL2,NFSU2,GTA:SA) המשחקים לא נתקעים. אגב , בCOD בSP המשחק אינו נתקע... (וזה מה שמוזר :s05: ) המפרט שלי זה : AMD barton 2600Mhz Gigabyte Ga-7n400 pro 2 Geil 400Mhz 256MB X2 Gigabyte 9600Pro תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by K0sTa,

מתי יוצא הנייד פור ספייד החדש?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by IDAN AMRAM,

רציתי לשאול... אם יש לי משחק צרוב של PS2 .. איך אני יכול להפעיל אותו על המחשב? אם בכלל אפשר..

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים