עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by raiden77,

חבר'ה... למי שיש battlefield 2 מקורי... שיצור איתי קשר... נריץ משחקון קטן... או שנעשה קבוצה... נפתח לנו סקוואד משהו טוב.. אז הנה.. : ICQ- 299283576 MSN messenger: avikma@hotmail.com תודה!

2. Started by Nitrous90,

http://dlx.gamespot.com/pc/serioussam2/moreinfo_6133948.html שיהיה לכם ערב מואץ עמוס במפלצות חסרי ראש

3. Started by AVL,

אני מחפש בנרות משחק מכות טוב למחשב או מרוץ מכוניות או בעצם כל מה שאפשר לשחק בו ב2 במחשב כל מה שאני מוצא זה משחקי מכות ישנים ורקובים :-\ מישהו מכיר ויכול להמליץ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Asafalfa,

אני מעוניין לקנות משחק חדש למחשב החדש ... ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם המשחק הזה ...? מה הוא יכול לומר...

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by chobo,

שלום לכולם, אנא עזרתכם , הורדתי משחק (Monkeys) שבא בקובץ - cue ו- bin . איך אני יכול להפעיל משחק זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by ezx,

איך מוצאים את הספינה הלבנה בדיסק הרביעי תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  7. סתכלו מה קורה לי שאני מנסה להיכנס למשחק : מה לעשות הוא אומר להתקין דירקסט והתקנתי ומחקתי תמשחק והתקנתי שוב ולא עובד ואחרי שאני יוצא מזה זה עושה לי אל תשלח בבקשה כל מי שמבין אני ישמח עם תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ולרי88,

כל הזמן שאני נכנס לדמו של פיפא 06 קיצר אז התפריט מתחיל לקפוץ לבד... אני לא מבין מה זה ..אבל הבנתי שיש לו בעיות אם דברים אלחוטיים..יש לי עכבר אלחוטי אז הוצאתי אותו ואז זה לא קופץ יותר .. איך אני יכול לשחק מבלי להוציא את העכבר..!?????????????

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. Started by ולרי88,

מה נסגר עם הספלינטר סל 3 ...? למה לא פורצים את המשחק הזה לעזאזל..!? המחשק הכי טוב בכל הזמנים ולא פורצים אותו אני מת לשחק בו..!!!!

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by e.t,

הדמו של משחק הכדורגל הטוב ביותר אי-פעם שוחרר אתמול: http://www.soccergaming.com/db/news/show.php?NID=806 הדמו מוגבל למחצית אחת של 2.5 דקות, אבל מסתובב ברשת קובץ שמסיר מגבלה זו (אם אתם מבינים למה אני מתכוון...). 158MB. תהנו, כי אני נהנתי (ועדיין נהנה). ;D

11. PS2 + Massiah chip עם 2 שלטים אחד מהם רוטט ועוד כמה משחקים.. כל זה ב1000 שקל.. הקטע זה שהצ'יפ לא נראה לי פותח מולטיזון מה זה אומר המולטיזון וכמה זה יפריע לי ? + קראתי ש הצ'יפ גומר למכשיר את החיים מהר זה נכון ? 0_ם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by redead,

אני משתגע כבר.. בעיר השלישית אני מקבל משימה לקחת מטוס מהאנגר ולטוב לכיוון הים שם אני מחכה קצת ואז מגיע מטוס שאני אמור לעקוב אחרי לתוך העיגול האדום.. בחיים עדיין לא יצא לי באמת למצוא את העיגול האדום הזה השמים כולם עננים ואין לי מושג איזה גובה לטוס בכלל זה מטריף אותי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mardona,

ב FIFA STREET אחרי שעושים מלא תריגלים מקבלים כזה דבר שקוראים לו "shoot" וזה נותן םפצצה של בעיטה זוהרת כזאת עכשיו איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by moshe51,

שלום לכם. אתמול הבאתי את המשחק HL2 מקורי אם שם צשתמש וסיסמה מקורים לסתים ושאני מנסה להיכנס למשחק אז הוא אומר לי ההגדרות של המחשב שלי לא טובות ועד לא מזמן הייתי משחק בHL2 ובסורס הפרוצים וזה היה עובד לי סבבה ועכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק אפילו אתה יודעים למה?

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by Mentally ill,

אמריקאז ארמי פשוט שטן שלא נברא משהו יותר גרוע ממנו, אי אפשר להסירו - מנסיון להסיר, נתקע השלב בו אמור להיות מוסר המשחק. ניסיתי לחפש הסרה שונה ,או להסיר דרך Adia32 ,אך עדיין אותה בעיה. אמרתי - נגדיל ראש, הפעלתי במצב בטוח - אותו דבר. הברירת מחדל לפי דעתי,היא למחוק אותו ידנית,ואז להסיר את ה-DLL-ים שלו, אבל אין לי מושג איך עושים דבר כזה אפשר עזרה נוספת אולי? תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by hell,

היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by icebreak,

פשוט OMG.... אני זוכר את AOE 2 לטובה, כבר מוריד את זה, מקווה לטוב !! http://www.ageofempires3.com/

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Sifo Jen,

טוב, אף אחד לא פתח על זה נושא עד עכשיוו (בניגוד לכל הציפיות), אז הנה: http://www.gamershell.com/news/24870.html

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by Zaks Sharon,

שלום! מישהו זוכר איך אני יכול למצוא משחק ישן שמאוד דומה ל-jill of the jungle... ההבדלים ביניהם הם שפני האישה ומד החיים נמצאים בצד ימין למטה, הגרפיקה מתקדמת יותר... אתה משחק מן לוחמת כזאת, שנלחמת במפלצות בכל מיני מקומות, ויש גם מפת עולם (יענו שאתה מטייל בתוך המפה ונכנס לעיגולים שהם בעצם העולמות שאתה משחק בהם). תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  20. יש לי את הכרטיס 6800GT ומחיפוש ראיתי שלא רק לי יש את הבעיה הזאת אז מישהו אמר לו להוריד את ה-Patch 1.3. פתחתי נושא חדש כדי לשאול אם כדאי להוריד את זה או שאולי יצא פאץ' יותר חדש???? תודה לעוזרים ואם אפשר קישור לפאץ' אז זה יהיה מצוין!!!! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by ztahie,

שלום, אודה למי שיוכל לעזור במשחק הזה... אז ככה: אני בשלב "PIER" שבו אני צריך לפוזז את ה- ARMORY כדי ליצור הסחה כלשהי.... עברתי בכל המחנה הקטן הזה ומצאתי כרטיס "תג" ירוק כזה וחומרי נפץ. יש מבנה גדןל בשם ARMORY אבל אני לא מצ ליח להיכנס אליו.... הדלת נעולה... צריך להמשיך הלאה בשלב או שזה המבנה שאני צריך לפוצץ? (ואיך....)

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  22. טוב הסיפר הוא: כשיצא המשחק (לפני שנה נדמה לי) היה לי כרטיס מסך מעפן... והגעתי לשלב של הגהנום ולא ראיתי שיש לידך נשקים אז המשכתי קצת והרגו אותי וחשבתי שזה הסוף של המשחק. לפני חודשיים קניתי כרטיס מסף 6600GT אז רציתי לדעת איך דום 3 פועל עליו. הורדתי את המשחק והמשחק פועל סבבה והגרפיקה הרבה יותר יפה! בקיצר החלטתי לסיים את המשחק שוב והגעתי לשלב של הגהנום שניראה לי שהוא האחרון. ועכשיו שמתי לב שיש נשקים מאחורי (ממש בתחילת השלב) ולקחתי אותם. עכשיו מה שבאמת חשוב: הלכתי והרגתי הלכתי והרגתי והגעתי למפלצת כזאת ענקית! שדומה לדינוזאור ובאויר עפים כאלה מפלצות שרק מאירות עם פנסים כאלה (הם לא מורידות כוח!) בקיצר אני מחורר ומחורר והמפלצת לא מתה! אין לי נשקים...רק מסור ומכות עם הידיים (שממש …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום הפעלתי היום את הסטים בשביל לשחק הלף לייף ברשת ופתאום המחשב עשה מין רעש מוזר כזה רהההה רהההה רהההה רההההה במהירות וממשיך לעשות אותו ואי אפשר לעשות כלום המחשב לא מגיב פעם אחת כשניקיתי את המארז מבפנים ובטעות ניתקתי קצת את החוט של ההארד דיסק וכשהפעלתי את המחשב הוא עשה גם רעש כזה אז חיברתי והוא עבד ואני לא יודע בכול המשחקים ובהכול עובד רק בסטים לא יכול להיות שנמחק קובץ והמחשב לא מוצא אותו אז הוא עושה את הרעש ? ומה אני יכול לעשות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by shmoolm,

היי מה המצב ??? אתמול קניתי את המשחק Battlefield2 ... עכשיו יש לי כמה שאלות שאני לא ממש מבין..... 1. איך אני פותח נשקים? 2. איך הולך הניקוד? 3. שיחקתי כמה זמן במולטיפלייר אבל כשאני מסתכל על הפרטים שלי אז מופיע שם כאילו עדיין לא שיחקתי בכלל במשחק. 4. על איזה גירסא הכי כדאי לעבוד? 5.כשאני לוחץ על שרת כלשהו ב GameSpy... הוא לא נכנס לשרת עצמו אלא רק למשחק .. אז מה הקטע? מקווה שתענו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. פשוט נראה לי שיש לי שמות לא נכונים בדיסיקים שלי כי הוא לא מצליח לזהות את הדיסק השני ואני לא מצליח להמשיך את ההתקנה... בבקשה אם תוכלו לרשום לי את השמות של הדיסקים יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים