משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
זו השגיאה שמופיע לי כשאני מפעיל את המשחק עם Anti-Blaxx : http://img251.imageshack.us/img251/3084/error4ox.jpg ואילו ההגדרות שלי ב Anti-Blaxx האם הם בסדר?: http://img251.imageshack.us/img251/7103/settings5nb.jpg
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
סיפור מעניין, מסתבר שTEKKEN הגיע לרמה כזאת גבוהה בזכות חוזה ארוך טווח שחתמה NAMCO עם SONY. החוזה אמר שNAMCO תייצר את סדרת משחקי הטקן שלה לפלייסטיישן בלבד במשך 10 שנים, ובתמורה תשלם לה SONY סכום נכבד שישמש למימון הפיתוח של המשחק בעיקר. בעוד כשנה, החוזה מסתיים, וNAMCO תחל לייצר את סדרת הTEKKEN לכל הקונסולות, וכנראה גם למחשב. cheers
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, ראשית אציין שהמשחק לא מקורי לי והוא רץ בפורום אחר... הרעיון הוא להמציא חידה הקשורה למשחק / דמות ידועה ממשחק ועל שאר הגולשים לפתור ולהגיע לתשובה. מי שפתר ראשון (!) את החידה נותן חידה משלו וכך הלאה. מדי פעם אציין את מצב הנקודות של כל גולש לפי מספר תשובותיו הנכונות בת'רד. אציין שהחידות צריכות להיות אובייקטיביות ולא נוטות לפרשנות אישית. נא לשים לב, רק אותו אחד שענה נכון על שאלה רשאי לתת חידה משלו !!! בהצלחה ותהנו! הערה חשובה: על מנת שרצף המשחק לא ייעצר, אם עניתם נכון ואתם לא מתכוונים לכתוב חידה משלכם, ציינו זאת ומישהו אחר מהגולשים יכתוב חידה משלו. אתחיל בחידה קלה: הוא מתמחה בלא להיראות משתק את אויביו במעט או ללא יריות מגיח מן הצללים, מנפץ מנורות סוכן חשאי ל…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשק במחשבו של אבי.התפריט לבחירת שפות (שמופיע בתחילת הכניסה למשחק).מעביר כל שניה אפשרות בחירת שפה אוטומטית . כאשר אני לוחץ Enter (בזמן, שהמחשב מגיע לשפה הרצויה),אני נכנס למשחק. בתפריט בחירת הקבוצות הוא שוב מעביר אוטומטית את הקבוצות ואי אפשר להכנס למשחק. כרטיס המסך הוא: GeForce fx 5200 מערכת הפעלה: windows xp Professional
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
נכון זה משחק ישן של SIERRA אבל זה משחק קטלני ביותר ! מומלץ לכל מי שאוהב נוסטלגיה. חבל שאין דור המשך למשחק המושלם הזה
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
קודם אני פותח בזה שאני בטוח שרבים יודעים על מה אני מדבר.... גיליתי שיש מקום בהרים ממש גבוהה שאפשר להגיע אליו עם מסוק (למטוס אין שטח לנחות) ובהר הגבוהה הזה (ממש בגובהה העננים) יש שם זוג אופנים שכשרוכבים עליו ישנה אפשרות לעשות תחרות רכיבה על אופני מרוץ במסלול ההרהרי יחד עם עוד מתמודדים הפרס לא ידוע לי כי התיאשתי אבל זה בהחלט יכול להיות מעניין - שווה לנסות! צירפתי תמונה מהאיזור למרות שאני לא סטוח שהיא תעזור כ"כ הרבה פה מדברים על הביצפר לנהיגה והביצפר לטיסה שקונים וכמובן את הביצפר לאופנועים אבל אני מצאתי גם ביצפר לכלי שיט מאוד נחמד ומשימות חביבות - שווה לנסות (יש שם כלי שיט נדיר ומיוחד) [attachment deleted by admin]
-
- 220 תגובות
- 24.7k צפיות
-
-
שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש פרוץ או שחייבים לקנות ?? ואני יודע שצריך לשלם על משהו חודשי לא ? מאיפה קונים ואיך קונים ? וכמה עולה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5808 Njoy
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out. במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
טוב אז אני בא לשחק היום ואין בכלל סרברים. אולי איזה 2...ובהיסטוריה יש כמה סרברים שאם אתה מנסה להיכנס לחלק מהם הוא אומר Server is out of date אני לא מבין מה הקשר... חשבתי על האפשרות שמישהו פרץ לי לחשבון...אבל אם כן אז למה הוא לא שינה את הסיסמא...? זה יכול להיות? לעוד מישהו יש את הבעייה? ד"א שיניתי את הסיסמא... תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת clone cd (מה שיש כרגע..) התקנתי עם אלכוהול 120 ואני לא מצליח להפעיל את המשחק רושם שאני צריך להכניס סידי (היה אותו בעיה בadvent rising אבל בסוף הסתדר כשסמנתי אפשרות rmps מה אני עושה? איך אני מפעיל את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום שאני מנסה לשחק בSWAT 4 במולטיפלייר תמיד יש לי פינג גבוהה ויש לי תקיעות וניתוקים מהשרת שם. פיפא 2005 אני לא ממצליח לשחק עם חברים במוליטפלייר (לא בLAN) למה מה הבעיה? זה גם בעוד כמה משחקים אבל אני נותן דןגמא של משחקים שאני כל הזמן מנסה יש לי רשת אלחוטית ואני לא המחשב המרכזי...זה קשור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק הזה. התקנתי אותו עכשיו ואני רואה את פני השטח ממש גרוע אתם יודעים בפיקסלים כאלה, כאילו עשו את זה ברזולוציה ממש נמוכה. הלכתי לתפריט ושיניתי את הכל שיתאים לגר]יקה הכי טובה ובאמת הכל עבד והאוטו נרארה כמו שצריך חוץ מהמסלום עצמו. יש שם מקום לשנות Anti Aliasing או משהו כזה שברגע שאני משנה אותו המסך פתאום הופך לשחור. יכול להיות שזו ההגדרה שמשנה את ותתקן את זה אבל למה המסך הופך לי לשחור?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, אני מנסה להפעיל את המשחק, אז מופיע מסך שחור ומשתנה הרזולוציה כמה פעמים, ואז הוא פשוט יוצא בחזרה ל-Windows. מה שמוזר זה שיש לי את ה- Demo והוא עובד מצוין. ניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש, עם ובלי ה-Patch אבל שום דבר לא עבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כל גיימר שמכבד את עצמו שיחק ב-HL2,המשחק הכי טוב לשנת 2004,בעל גרפיקה שעד היום אין מתחרים בה. כיום יצרנית HL2 הכריזה שHL3 יצא רק באוגוסט לשנת 2007 (כמעט שנתיים?!) וכמו כן מבטיח שהם משתמשים במירב הטכנולוגיות כדי ליצור אותו עם גרפיקה ריאלסטית אמיתית. המשחק יצא לPC וכמובן הזכיינית מיקרוסופט קנתה את הזכויות והוא גם יצא ל-XBOX360 (כמובן בגרפיקה הרבה יותר טובה מגירסאת ה-PC) . והפעם לכל האלה שקנו כרטיס ATI רק כדי שHL2 ירוץ אצלהם יותר טוב צריכים להחליף לכרטיס NVIDIA,NVIDIA תרמה את המנוע הגרפי החדש שלהם וכרטיסי מסך Quadro® FX 4500 ליצירת גרפיקה ריאליסטית לגרפיקאים של החברה,תמורת כמובן שיבטיחו שהמשחק ירוץ יותר טוב על כרטיסי NVIDIA,כרגע מה שידוע על המשחק זה שהפיזיקה במשחק תהיה כמעט א…
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/2005/09/15/news_6133335.html התמונה היא של שלט המשחק ולא של שלט ה-DVD! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
החברה שיצרה את פר קריי הדגימה בדלתיים סגורות את המנוע החדש שלהם, מישהוא צילם (כנראה עם מצלמת טלפון לפי האיכות), והדליף לרשת , קצר, איכות מסריחה, אבל שווה כל קיי: http://s2.putfile.com/videos/26010431325.wmv קרדיט לויגיימס על החדשה..
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב. הורדתי לא מזמן את המשחק MORTAL KOMBAT 3 ואני לא זוכר את כל המהלכים את רובים אני זוכר, אבל אני מחפש את רשימת המהסלכים+הפאיטלטים מישהו יכול לתת לינק לרשימה הזאת ? מישהו יודע את איך עושים את כל המהלכים של סייבוקס אני יודע רק את : הופרוט והשרת איך יורים רימונים :s05: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אנשים נופלים דרך הריצפה ואז מתים באג בדריברים ??? אם כן מה לעשות תודה לכול העונים והתקנתי כבר מחדש ויש לי את הכי חדש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-