משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
החנויות המקוונות של וואלב, יוביסופט ו-EA Games מציעות לכם שלל דילים שלא כדאי לפספס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שמעתי שיש אפשרות לפני משימה גם לקנות נשק ולא רק לשדרג אותו. אך אני עושה את זה? אני ראיתי רק את האפשרות של השדרוג.... ועוד שאלה עם המשחק התקנתי גם את GameShadow למה זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זה משחק מאד ישן אני יודע אבל סתם בא לי לשחק בו. אני תקוע בשלב של הדוקטור שלב 3 נראה לי ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי למקום שצריך לקפוץ על צינורות ואני לא מבין מה עושים. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק עכשיו הוא מוגדר לי דרך השליטה של הג'ויסטיק של ה-XBOX360 ואני רוצה לשחק דרך המקלדת בדקתי בSETTTINGS.EXE בתיקייה של המשחק ואנלא מצליח לשנות שם ל-KEYBOARD כאילו זה לא נותן לי לבחור רק תאפשרות של הגו'יסטיק הוא נותן לי איך אני משנה תזה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הורדתי את ההרחבה של DOOM3 - הוא הגיע בהרבה קבצים שממוספרים עד 50.... ניסיתי לפתוח אחד מהם עם WINRAR אבל הוא לא מזהה אותו עם הWINRAR ....!! ואז אין דרך לפתוח את הקבצים... תראו מה קרה לקובץ הראשון שאני מנסה לפתוח עם WINRAR הוא פשוט הופך אותו לקובץ של HL2 http://img224.exs.cx/my.php?loc=img224ℑ=15zr.png ניסתי להתקין מחדש את הWINRAR אבל זה לא עזר... בכל מקרה לא ה WINRAR פה זה הבעיה זה הקבצים... וגם יש לי את DOOM3 הרגיל... אם יש למשהו עצה איך לפתוח אותם בבקשה שיגיב כי אני מת על המשחק... תודה מראש... 2יי 2יי...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
בחברת EA Games מתכוננים במרץ להשקתו של Battlefield 1 הגדול לכתבה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום שלום חבר שלי הביא לי מלא משחקים ישנים. משום מה כולם בפורמט *.D64 ..... מישהו מכיר איך פותחים/משתמשים בהם ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אלה נתוני החומרה במחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 3000+ 64bit כרטיס מסך: Nvidia GeForce FX5500 זיכרון: 1 Gb לוח אם: Abit KV8-MAX3 - 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394 הארד דיסק:32EVA0 WD 120 Gb מתאם אודיו: Realtek ALC658 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller windows xp home service pack 2 האם לפי נתוני החומרה האלה אוכל להריץ את המשחק?.. כי מה שקורה כרגע זה שהמשחק כאילו בא לעלות ואז הוא יוצא בחזרה לשולחן העבודה. חשבתי שמדובר בקראק אז הורדתי קראק והוא בכלל מעלה לי דוח שגיאות בעניין הפעלת המשחק.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בת דודה שלי הקטנה פה... והיא בוכה לי שעה שהיא רוצה לשחק בסופר מריו... משום מה לא מצאתי ת'משחק להורדה בגוגל.. אז תנו קישור להורדה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
http://makearmanotwar.com/entry/MOFUSojfRA#.U-qIbPmSwep המשימה הזו נקראת Dynamic Take And Secure וזו המשימה שבניתי ומשחקים בה הרבה בקהילה שלנו וגם בקהילות שונות ברחבי העולם. פרטים נוספים ניתן לקרוא בקישור הנ"ל, וכמו כן בפורומים הרשמיים של המשחק: http://forums.bistudio.com/showthread.php?153398-Dynamic-Take-And-Secure-Randomized-Round-Based-No-Respawn-A-amp-D משימה זו גם תומכת במוד הצה"לי שנוצר ע"י אנדריי: http://forums.bistudio.com/showthread.php?152469-IDF-(-Israeli-defense-forces-)-units-complete בתחרות זו יש פרסים משמעותיים ואשמח לתמיכתכם. שימו לב שנדרש להתחבר למשתמש שלכם כדי להצביע (אפשר להתחבר עם ה-Steam). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
חברת Nvidia מחייה את מסיבות ה-LAN ומארחת את GeForce LAN 50: חגיגת משחקים של 50 שעות ב-4 ערים שונות ברחבי העולםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
נחשף המשחק הבא בסדרה: http://news.spong.com/detail/news.asp?prid=8229 The picture we get is of a game that is not really too different from the Underground duo, with one key difference: Most Wanted takes the series back to its roots, with police chases making up the body of the gameplay. We expect the game to feature a much greater emphasis on movie style police getaway missions, in levels specifically designed to emphasise this aspect of the game, with gameplay focussing on eluding police pursuit vehicles. There is also a rap-sheet system, in which a players notoriety is upped by performing more dangerous manoeuvres in the view of following police Eight game modes are …
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
בחודש נובבר יוצא משחק החדש wwe 2007 למשחק יש גריפקה מדימה ואפשר לילכם בקהל ןלקפוץ מהיציאה אחד הסוסים יש סרטון ג'ון סינה נגד קורט אנגל ותמונות מהקרב של ג'ון סינה נגד ריי מסטריו http://media.ps3.ign.com/media/775/775530/vids_1.html
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שמשחק במשחק הזה והוא שמר יותר מידי, ועכשיו המשחק לא נותן לו לשמור יותר כאילו שהוא נכנס לתפריט שמירה אז ה- save דהוי כזה כי לא ניתן ללחוץ עליו. מה עושים? ניסיתי להסביר לו שבמסמכים שלי יש תקייה של השמירות אבל הוא אומר שאין... איך אני מוחק את השמירות כי הוא רוצה לשמור שלבים חדשים... תודה... ;D
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מופיע לי רק 4 שרתים ישראליים ואני יודע שיש יותר מה אפשר לעשות כדי להחזיר את כולם?? תמונה: עוד תמונה:
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. איפה ישנו מדריך לצריבת משחקי פלייסטיישן? מ- א' עד ת'. כולל מקבצי איזו וכל הדברים. כי פשוט לא הולך לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את המשחק באנגלית דרך CJS ואני בחלון שמציג לי את הקוד קבלתי קוד כזה: xxx-xxx-xxx-xxx אני ניסיתי להפעיל אותו דרך origin אבל הוא לא מקבל אותו. לפי הדוגמה ב-origin זה צריך להראות כך: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx איך אני מפעיל את הקוד? עדכון: הצלחתי, יש להפעיל את הקוד דרך האתר amd4u תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי סימולטור בשם dogfight מעידן הDOS. בתפריט ההתקנה אני בוחר sound blaster ועדיין אין סאונד. כל מה שניסיתי לא עוזר, אני מצליח רק להפעיל את הסאונד של הpc speaker האומלל. יש למישהו פה ניסיון עם oldies ויודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מנסה לשחק ברשת את Unreal Tournament 3 רק עם עוד חבר אחד אני פותח server וחבר שלי לא מוצא כשהוא פותח server אני לא מוצא אני תשתית כבלים 8 מגה והוא ADSL 5 מגה(אין קשר סתם לצורך העניין) אני אשמח לעזרה כי זה פעם ראשונה שאני מנסה אבל זה נראה לי אחלה משחק לשחק ברשת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המשחק הזה עובד.. יש לי משתמש והורדתי את המשחק מהאתר שלהם, פתחתי כרטיס שחקן וקניתי מכונית התחלתי להסתובב בעיר, ראיתי אנשים אחרים.. אבל איך אני נכנס לצ'אט? או משתתף במירוץ? או פותח רשימת חברים? ניסיתי לעשות מה שכתוב בתיבת העזרה אבל זה לא פועל דרך אגב, גם ESC לא עובד, אני צריך לצאת מהמשחק דרך ALT F4 שום דבר לא מופיע על המסך חוץ מהמכונית והסביבה, גם לא הספידומטר איך מפעילים את המשחק הזה? ??? לא משנה, כבר הסתדרתי עם מה שלמעלה אבל איך אני משתתף במירוץ? אני לוחץ join ולא קורה כלום בצ'אט אני רואה שאני יחיד בחדר מתוך 50 שחקנים אפשריים. איך נכנסים לחדר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לניד פור ספיד קרבון: בדמו לא מצאתי אפשרויות של לנסוע חופשי ברחובות.... האם במשחק המלא תהיה אפשרות לנסוע חופשי??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-