עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amiel18,

שלום לכולם! אךך עוד טורניר יוצא לדרך וכרגיל כיף לפרסם אותו! אנחנו רק עוד 2 טורנירים לפני טורניר הרבע מאה שבו נחלק פרסים ממש ממש ממש ממש שווים וכדאי לחכות. כמו כן אנשים חשוב מאוד שתמשיכו להתחרות ולהתמודד ולהרוויח נקודות כדי לקבל דירוג גבוה כי בקרוב הדירוג הזה ישפיע על משהו חשוב מאוד בנוסף לפרס שהזוכה יקבל בסוף השנה שהוא יקר ערך בפני עצמו. אז כמה דברים חשובים לפני כן. 1. אתר z33k נתן לנו להפוך להיות טורניר קבע באתרו מה שאומר יותר חשיפה לטורניר וסבירות גבוהה שיותר ישראלים שלא מכירים את הקהילה אבל כן משחקים באתר z33k כמו אלעד 'Gutow' גוטו שהשתתף והגיע למקום הרביעי בטורניר יצטרפו לרשימת הטורנירים. בנוסף הטורניר יופיע עם לוגו ממש גדול כמו כל הטורנירים היוקרתיים באתר …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by תינוק22,

שלום ,מישהו זוכר את השם של המשחק הזה ? Uploaded with ImageShack.us תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. Started by Dima67,

קניתי את היום את Dawn of War II ואת ההרחבה מסטים. אז אני מחפש אנשים לשחק איתם ולדבר בסקייפ וכדומה. יהיה אחלה. D=

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by TemaniH,

שלום, רציתי לשאול לגבי השם של הפורום. הרי כרגע יש קרב על השם dota. Valve מנסה לקחת את השם dota לעצמה ורוצה שלז'אנר יקרא MOBA. אין לי בעיה עם MOBA, אבל יש לי בעיה עם זה שהיא רוצה את DOTA כשם רשום שלה. כשהסיפור עדיין פתוח... השאלה היא: האם זה נלקח בחשבון? מה רע בשם DOTA? הרי MOBA זה מושג חדש כרגע בעוד DOTA זה השם הנפוץ... לפחות לעת עתה... ועד שVALVE יירדו מהרעיון המטופש שלהם(להשתלט על השם DOTA)

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  5. Started by Gilthans,

אהלן חבר'ה, התחלתי לעשות קצת קריינות בעברית של משחקי סטארקראפט מקצועיים. אשמח לשמוע מה דעתכם, אם יש לכם הערות, הארות, וכו': מקווה שתהנו... :-)

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

אחרי שעברתח את השלב הראשון והלא קשה במיוחד ואני בוחר בדמות מסוימת שאני רוצה לשחק איתה בשלב אחר, אני מצליח לשחק רק עם סם....מעצבן מאוד... לאחר קריאה של מדריך למשחק התברר שזה קורה לעוד אנשים...מה הבעה לעזעאזל? יש למישהו פתרון?

8. Started by NIR-T,

התקנתי את XIII ואחרי הקטע הראשון שרואים כזה מטוטש והוא מתעלף זה יוצא לי מהמשחק וכתוב משהו כמו INT.EROOR.CDCOPIE משהו דומה לזה... אז הבנתי שזה בא להגיד inernal error on cd copie אז מה זה אומר? שצרבו לי את זה לא טוב???? זה צרוב לי על 4 דיסקים ככה זה אמור להיות לא??? תדוה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. Started by Holography,

אני מחפש את הקראק XIII_Proper_Crackfix-FLTDOX למשחק XIII כמובן... תודה לעוזרים 8) (אני מעדיף (+) הורדה ב-HTTP)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  10. Started by Saliman,

טוב אז אני בקווסט של הסקרייבר בגיהנום השמיני, והוא מראה לי תמונה של עץ, ואחריה תמונה של אבא מחזיק ילד, כשהתמונה מתמקדת על הילד... לאיזה מהעמודים אני צריך ללכת??

11. Started by redti,

שלום לכולם חזר לי החשק לשחק בגלל הpatch החדש של americas army שהוא כולל מפה חדשה sand storm מפה מאוד כיפית מתאימה גם לחיילים הרגילים וגם לכוחות המיוחדים משהו פצצה הpatch שוקל 9.4 mb בלבד. הורידו אותו ותנו את חוות הדעת שלכם ניתן להוריד את הpatch מפה:http://www.3dgamers.com/games/americasarmy/ תבחרו indiana שאתם מורידים זה כי מהיר 110 kb בשבילי...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לכם של חנויות רגילות שמוכרות את הקונסולות האלו ואני לא מדבר אל למי,פלונטר וכדו...

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. אאה ועל הדרך אני ישאל....איפה התמונות של המיפגש?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  15. Started by Drazick,

שלום. איפה ישנו מדריך לצריבת משחקי פלייסטיישן? מ- א' עד ת'. כולל מקבצי איזו וכל הדברים. כי פשוט לא הולך לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. Started by piro,

אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מתי אמור לצאת המישחק B&W 2 ותתנו לי תאריך מדיוק ובטוח. אא ויש לו דמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDING UNLEASHED המחשב פתאום עושה לי RESET. אני משתמש ב DIRECTX 9.0B ובדריורים הכי חדשים של הכרטיס מסך. למה זה קורה מה אני יכול לעשות?

19. Started by Lanzar,

הורדתי את המשחק מ LIONETWORK ואני מפעיל אותו על 1280X1024 אני שם כל משחק ברזולוציה הזאת ואין לי שום בעיה בחיים רציתי לדעת מה הבעיה יכולה להיות ( חשבתי שאוליי זה בעיה כמו ב DEUS 2 שצריך PATCH אוליי... ) ראו מפרט שלי בצד

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by overload,

מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by Atlon-Xp,

רציתי לדעת מזה ;D

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. Started by e.s,

המשחק יכול לעלות ב-windows xp???

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by peralon,

כשאני מנסה להעלות את המשחק יש לי את ההודעה הבאה : הכרטיס מסך : GF4 MX440 מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by jenia1989,

הבעיה שלי הוא שאני לא יודע איך להוריד משחקים חדשים+מלאים אני מקווה שתעזרו לי icq 346468469

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים