עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by STRENGTH,

אני מפעיל את המשחק ורשום לי את ההודעה הזאת The system does not meet the minimum processor speed requirements. You will most likely have performance problems running the game, which can be reduced by lowering detail settings in the nwconfig program. אבל לא הגיוני זה משחק ישן מאד ויש לי מפרט מאד טוב (לפחות ביחס לתקופה שזה יצא) למה קיבלתי את ההודעה הזאת??

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by carbon1,

מה דעתכם על המשחק flat out2?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. לקוח מ-IGN THQ has allegedly acquired the rights to publish videogame based on the HBO mafia TV series, The Sopranos. In a report released Thursday, Banc of America analyst Gary Cooper said THQ will publish the game, expected in the first half of 2006. http://xbox.ign.com/articles/613/613720p1.html אפשר קצת פרטים עליו (אם יש בכלל)

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  4. שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

התקנתי שוב את המשחק הזה ואני נכנס למשחק להלף לייף באינטרנט והוא נכנס למשחק ועושה רסט וגם המשחק עצמו כשאני נכנס זה עושה ריסט מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Nikoli (green intro guy) ======================== 1)first open xplayersl1.upl in the system dir and add the following : Player=(DefaultName="Nikoli",Mesh=Jugg.JuggMaleA,species=xGame.SPECIES_Jugg,BodySkin=intro_characters.nikoli.nikoli_body,FaceSkin=intro_characters.nikoli.nikoli,Portrait=,Text=xplayers.nikoli,Sex=Male,Menu="SP") 2)save, then open xplayers.int and add : nikoli="Name: nikoli|Age: 39|Race: Homo Sapiens| (Geneboosted)||Data:|the skin from the intro!||" 4 Skeletons =========== 1) open up xplayerL1.upl in the system dir and add the following on the bottom of the file : Player=(DefaultName="Skeleton Jugg",Mesh=Jugg.SkeletonJugg,species=xGame.S…

7. Started by EG,

חבר שלי (MAFISTO) פירמט את המחשב שלו כמובן ומחק את כל השמירות בNFSU אני רוצה להעתיק את השמירות שלי ולהעביר לו - אבל אני לא מוצא את הקבצים. מי שיש לו מושג איפה הקבצים אז בבקשה תיעצו לי תודה.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  8. עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אינספור שמועות הופכות למציאות עם ההכרזה הרשמית על ה-Xbox Series S, במחיר מומלץ של 300 דולר בלבד ונחיתה בחנויות ברחבי העולם החל מה-10 בנובמבר, לצד ה-Xbox Series X לכתבה

10. האם רזולוציה של 1920 על 1080 למסכים גדולים אמורה להראות יותר טוב מרזולוציות אחרות ? כלומר האם מפתחי המשחקים יעדיפו את הרזולוציה הזו על פני האחרות ? בשל הקשר ל-HD כמובן

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. Started by Coca Cola,

אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by hammer_of_light,

לכל מי שרוצה לרכוש את המשחק המשובח-הוא במבצע בסטים בסופ"ש הקרוב.24$ בלבד.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by ns,

מחפש משחקיי מכות למחשב. רציתי לדעת בנוסף על משחקים שיש גם באקס בוקס ופלייסטיישן וגם בגרסאות למחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה

15. Started by Galit17,

אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by uzixsi,

נגיד הורדתי משחק ב-ntsc ל-ps2 יש אפשרות להמיר את זה איכשהוא שיהיה אפשר לשחק בזה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by shaithebest,

הגיע לי משחק מחשב בקובץ rar מה שקורה זה שאני עושה לו extract here הוא מתקין אבל בסוף ההתקנה הוא שולח לי שגיאה שאומרת כך: unable to locate component this aplication has failed to start because d3dx9_3.dll was not found re-installing the application may fix this problem חיפשתי את הקובץ המדובר אבל לא מצאתי עשיתי התקנה מחדש וזה לא עבד ושלח את אותה השגיאה מה זה? איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. שלום לכולם, שמי אופק, אנא המליצו לי על משחקים למחשב, כי אני מתכנן לקנות כמה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  19. Started by ארקדי גאיידמק,

אני מצטער שאני פותח תרד על זה. כל מי שרוצה לשחק נגדי און ליין שישלח לי הודעה בפרטי

20. הדמואים של המישחקים הבאים: Splinter Cell: Chaos Theory וGTR החדש..

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by asaf16,

רוצה לראות אם יש פה קהילה של משתמשים למשחק הזה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by galh_5,

האם המשחק הזה ממש טוב שכדאי לשחק בו?

23. Started by liav12,

איך שאני מפעיל את המוד יחד עם המשחק זה עושה Loading וברגע שזה מסיים את הטעינה הוא פשוט יוצא החוצה מהמשחק ולא אומר מדוע... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?...שמעתי שזה מוד ממש יפה ואני מת לנסות.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  25. תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.