עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Atlon-Xp,

כול מידע יעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by 3pac,

מישהו פה שיחק בClive Barkers Undying ? ממליצים ? והאם יש קשר למשחק Clive Barker's Jericho ?

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by 104952,

אחרי שאני מתקין את המשחק נפתח החלון של הגדרות המיקרופון, אני מבצע את התהליך כפי שמוסבר שם, ונקלט שמע מהמיקרופון, ואז כשאני לוחץ SAVE אז הוא אומר ERROR SAVING SETTINGS מה פשר הדבר?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by iftah1,

מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

5. אני תקוע בשלב שיש מין קרן חשמל כזאת ומסיביב הרבה לוחות באוויר שיורים עלי אחרי שאני יורה עליהם ומפיל אותם (אני בחללית ד"א) הקרן חשמל הזאת יורת עלי ובסופו של דבר הורגת אותי מה עושים פה? ואני רחוק מסיום המישחק?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Ramboraider,

אהלן, אני משתמש בסטים, והתקנתי אותו על כונן ה SSD שלי, עכשיו הכונן מתחיל להתמלאות ויש משחקים שאני לא יכול להתקין עליו, אז חיפשתי ומצאתי את שיטת ה mklink בכדי לחסוך במקום. עשיתי הכל כמו שצריך ונוצרה התיקייה המכוונת, אבל כשאני מתחיל את המשחק דרך סטים הוא נותן את ההערה "the game is currently unavailable please try again later" יש למישהו פתרון? ד"א, Windows 7 ultimate 64bit תודה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by Ashand,

אחלה משחק רק עכשיו אני משחק בו (כי כיש לי זמן) הגעתי לשלב שאני מחפש את המשרד של WADE מישהי..עכשיו מצאתי ויש טלפון ,סלולר כנראה שמצלצל ואני מאמין שאני צריך למצוא אותו אבל הפכתי לה את כל המשרד ואני לא מוצא אותו...מי יכול לומר לי איפה הוא נמצא או איך אני מסיים שם..? תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by AmitDanan,

גמרתי את השלב הראשון עכשיו אני משחק את האינאני לקחתי את הנוצה של הנשר, לאחר מכן אני אמור לקחת מין פרח צהוב כזה ואני לא יודע איך להמשיך הוא מבקש ממני ללחוץ על 2 מקשים משהו כזה באנגלית. איך אני ממשיך משם ניסיתי כמעת הכול ברור שלא הכל.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. אני יודע שזה משחק ישן אבל פשוט התגעגעתי אליו אז התקנתי אותו ומשום מה הוא כל כמה זמן סוגר תמשחק, יעני קורס לי. נסיתי כבר להחליף דרייברים לשחק בתצוגה אבלך כלום לא עזר. יש למשהוא פיתרון??? יכול להיות שזה בגלל שהXP שלי הוא SP2 ????

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by Nirer,

שלום. נכנסתי עכשיו לGAMESPOT לראות משחקים חדשים... המשחק WOLFSTקIN תפס את עיניי... בעיקרון המשחק הוא על אדם בגרמניה הנאצי שמנסה להביס את הצבא ה"מתוכנת ביולוגית" של גרמניה... מה אתם אומרים? תנו תגובות על המשחק וזה ^^

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by dan83,

שלום לכולם, יש לי בעיה בהפעלת pro evolution soccer 2010 אני מתקין את המשחק משנה לקראק והמשחק נתקע על הכוכבים בהתחלה בצד שמאל למסך. ניסיתי הרבה קראקים , מחקתי והתקנתי שוב וכלום לא עוזר להפעלת המשחק. יש לציין שאני עובד עם windows7 32 bit מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by IPIP,

אני לא מצליח להתקין את המשחק ההודעה הזאת עולה לי גם אחרי שהתקנתי את Black Plague http://link-results.com/?lid=aHR0cDovL3d3dy5zaXouY28uaWwvbXkvbmN3ZGp6b3dtamx5LnBuZw-56A-56A מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. טוב הפעם זה טריילר אמיתי ולא בדיחה ל1 באפריל: http://www.gamespot.com/pc/strategy/stalinvsmartians/video/6207699?tag=gumballs;title;1 אני חייב לציין שזה הטריילר הכי תמוה שיצא לי לראות בחיים שלי. נראה לי שכמה מפתחי משחקים רוסים שתו יותר מדי וודקה זולה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

הנה מה ששיחקתי\סיימתי חייב רעיון במה לשחק. המסומנים ככה זה משחקים שממש אהבתי והמסומנים ככה אהבתי אבל לא יותר מדי HL1 HL2 RedFaction 1+2 all C&C games Fable TLC Halo Stronghold Oblivion Dark Messiah M&M Doom 1+2 FreeLancer Age of Empires 1+2 Age Of Legends BUGSSSSSSacred שלוש שנים Diablo 1+2 Titans Quest Spiderman 2 Perimiter Anno 1602 קשה מדיS.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Crashday Caesar III Dungen Siege Civilization The newst Black & White Sims simcity Prey Commandos 1+2 Tony Hawk 2+3 Masters Of Orion III Prince of Persia: The Two Thrones Worms 2+3 WarCraft 3 Heroes 3 Heroes 4 Heroes 5 Darwinia GTA:SA GTA:VC…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. אם ה-KANE מוסיפה רק כמה דמויות וכמה שלבים, איך זה שהגרסה הזאת שוקלת פי 5 מהגרסה הרגילה??

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by triple_maxim188,

מישו יכול להימליץ לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=11952 :lol:

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by nimrod85,

ופרטים על המשחק ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by ParanoidLoneWolf,

אני בשלבים התחלתיים/בינוניים במשחק (כבר נתקלתי בKohr-Ah במערכת של הסימביוטים), ומקריאות על המשחק ברשת הבנתי שגרסת הFreeWare שברשותי (The Ur-Quan Masters) אינה מכילה את קטע הסיום. אז השאלה שלי היא כזאת, אם יש פה מישהו ששיחק בגרסת הFreeWar: *האם היא מכילה את קטעי הסיום? וכמובן שאשמח לקבל קישור לגרסת AbandonWare/FreeWare זמינה להורדה ש*כן* מכילה את קטעי-הסיום, כי יהיה חבל לי לסיים את המשחק ולא לזכות לצפות בסיום. נ.ב. אם עוד לא שיחקתם במשחק הזה, שחקו בו. הוא מתגלה להיות אחד מהטובים בכל-הזמנים.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by b-m-w,

למישהו יש IP של סרברים פרוצים בCS:S ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. Started by בלוני,

שלום, לאחר התקנת משחק לילדים (משחק מהאינטרנט) , כשניסינו להפעיל - הוא מעלה את ההודעה הבאה: unable to creat 3d scene מה זה אומר ומה לעשות????

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. הדמואים של המישחקים הבאים: Splinter Cell: Chaos Theory וGTR החדש..

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by Tzion,

חבר שלי התקין NFS אנדרגרוונד וכשהוא מנסה להפעיל את המשחק זה אומר שהתוכנית צריכה להסגר יש לו כרטיס מסך ATI READON 7200 אז אמרתי לו בטח להוריד דרייברים יותר חדשים. מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור לדרייברים האלה לוינדוס XP? ומה דעתכם הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by Swed,

כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים