משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
-
אני בהונג קונג ואני בשגרירות וצריך להאזין עם מיקרופון לייזר לבחור שמדבר עם ניקולדס. אחרי שאני מאזין כל פעם למברט אומר לי שלא הצלחתי ניסיתי עשרות פעמים ואני לא מצליח לעבור. הבנתי שיש פאץ' שמתקן את הבעיה והורדתי אותו וממש בסוף הה תקנה זה רושם לי: could not retrive version number! installation will be aborted. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המלצתי על איזה tweak שמשפר את הטקסטורות הרחוקות (LOD tweak). מסתבר שבעקבות תיקון זה יש ירידה משמעותית בביצועים ותוספת באגים על המים פה ושם. עכשיו, אני שמח להציג בפניכם את הדבר הבא !!! הבחורים שהרימו את זה פשוט גאונים. אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדייהם ישנם 2 מודים שבהחלט משפרים את הגראפיקה ("הרחוקה") ואין ירידה בביצועים. בנוסף, 2 המודים מחמיאים אחד לשני ושימוש בשניהם יחד מומלץ. בסך הכל מדובר בקבצי טקסטורות נוספים שהוכנו במיוחד. הגדילו את הרזולוציה שלהם ובכך הם נראים טוב יותר מרחוק. אין ירידה בביצועים, אולם טעינת השלב יכולה להתארך \ שימוש גדול יותר בזיכרון - הקבצים הוגדלו משמעותית - 80mb ו-20mb - ביחד 100mb תוספת. מידע ותמונות על המוד של sahaja: http://…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
איפה בדיוק נמצאת התיקיה של השמירות במשחק אני מחפש ולא מוצא צריך תגובות תודה!!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כנראה שיקח לא מעט זמן עד המשחק הבא בסדרה (כמה חודשים לפחות אני מעריך) אז אילו משחקי התגנבות עם שילוב של פעולה אתם מכירים? משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
חחחח אני יודע שזה נשמע ממש מפגר אבל נתקעתי בשלב שאני צריך לגנוב סוס אבל אני לא מוצא את מושב לסוס וחיפשתי בכל הבית ולא מצאתי... איפה הוא נמצא? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
3 שבועות עברו ופרק לא היה. אין לי תירוץ מיוחד - עצלנות? השמנה? מניאקיות? קצת מכל אחד. אבל בקרוב אני הולך לפצות אתכם! אז נתחיל בהתחלה - OpFp Charmander evovled הוא משחק שהתחלתי לבקר אחרי הפרק האחרון שלי על ראליזם, סתם בשביל להוכיח נקודה. איך להוכיח אותה? פףףף, למה אתם שואלים שאלות קשות... לביקורת המלאה - http://www.avishee.com/ בקרוב מאוד - Modern Warfare 2
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מצטער שאני פותח תרד על זה. כל מי שרוצה לשחק נגדי און ליין שישלח לי הודעה בפרטי
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הכנסות סרט האנימציה החדש בכיכובו של השרברב האיטלקי המפורסם עולות גם עם הציפיות האופטימיות ביותר - וסוללות את הדרך לעוד הרבה סרטים שיבוססו על משחקי וידאו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את הפיפא 2007 ובסיום ההתקנה הייתה הודעה על הירשמות לאיזה שירות כלשהו אז אני לא נרשמתי. עכשיו אני רוצה לשחק במשחקי ONLINE אבל אני לא מצליח כי רשום שאני צריך להרשם לחשבון של EA SPORTS. איך עושים את זה ואיך אני יוכל סוף סוף לשחק ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
משהו בסגנון של ATF - advanced tactical fighter למי שזוכר ואוהב רצוי משחק שבו אתה מתקדם בדרגות
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות המקסימליות? לוח - gigabyte P35-DS3L מעבד - Core2Duo E6750 @ 2.66GHz זיכרון - Corsair 4GB 800Mhz כ.מסך - Palit Geforce 8800gt 512mb ספק - Enermax Liberty 400W זה ממש חשוב לי מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק medal of honor airborne וניסיתי להתקין אותו אבל זה יוצא מהמשחק כאילו לא ניסיתי בכלל להתקין... אז אמרו לי למחוק את התוכנה PhysX_7.07.24_SystemSoftware.exe..... אז הלכתי ל"הוספה/הסרה של תוכנית" וחיפשתי ולא מצאתי!! אני בטוח ב 100% שהתקנתי אותה אבל אני לא יודע איך למחוק אותה!!....איך אני מוצא אותה כדי למחוק אותה?? (גם כשאני מנסה להתקין גרסא ישנה יותר של ה PhysX הוא אומר לי שמותקנת גרסא חדשה יותר)
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הורדתי הירוס 3 (heroes 3) וכל פעם שאני מריץ את המשחק אני מקבל תדו"ח שגיאות הזה ומיד אחריו הודעת שגיאה הזאת: כבר ניסיתי להוריד ממקורות אחרים ובכל פעם הייתה אותה בעיה... איך אני פותר את זה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
זה מין מרוץ מכוניות חדש שיצאה או שאמור לצאת. זה אמור להיות בעולם פוסט אפוקליפטי, שבו הם עושים מרוצי משחקים יש שם כל מיני מפלצות ושטויות ונראה לי שזה של ACTIVISION, יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
במשחק יש אפשרות לצרף שני מחלקות אם נושאי דגלים למחלקה אחת גדולה... לדוגמא :מחלקה של אלפים עם נושא דגל אפשר לצרף לעוד מחלקה מאותו סוג ואז מקבלים מחלקה גדולה.. עכשיו הבעיה היא שאחרי שאיחדתי את המחלקות איך אני מפריד אותם בחזרה?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
WTF?! בשעה 9:03 בערב [לפני כ5 שעות] קיבלתי במייל הודעה ששיחזרתי סיסמא למשתמש שלי בea.com הבעיה היא שלא ניסיתי לשחזר דבר, בטח בטח ולא בשעה הזו שכן כבר ב20:00 לא הייתי בבית וחזרתי רק עכשיו האם מישהו ניסה\מנסה לפרוץ למשתמש שלי? מישהו יכול להסביר את הדבר שקרה פה? :-X
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
לאחר חיפוש מעמיק בפורומים ראיתי שהיו אחרים ממני שגם נתקלו באותה הבעיה ניתנו להם תשובות כמו להוריד עדכון למשחק או באפשרויות סאונד של DXDIAG להוריד את המד עד הסוף אך שום דבר לא עזר. הבעיה התחילה בשלב של האחוזה (you better watch out) עם מלא בחורות בביקיני. בזמן שאני לוחץ על המקש {G} על מנת להניח/לזרוק חפץ מסוים המשחק פשוט קורס או כשאני מנסה להניח פצצה במקום מסוים. שוב, הבעיה הזאת לא הופיעה בשלבים שלפני כן. מקווה שתעזרו ותודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התקנתי את BIOSHOCK ב VISTA 64Bit והוא לא עולה לי , תראו בתמונה מה הוא רושם לי. למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הסדרה איבדה את הפופולריות מזמן, והמשחקים התחילו לצאת רק יותר ויותר גרועים עם כל משחק חדש מאז TONY HAWKS UNDERGROUND 2, אבל אני בטוח שלפחות חלק קטן מכם פה שיחקו לפחות במשחק TONY HAWK אחד, בPC או בקונסולה, לפחות בסינגל פלייר. מדובר באחד ממשחקים ממש לא רבים, שהקהילה פיתחה והביאה לביצועים שמפתחי המשחק בחיים לא היו מצפים לראות ממנוע המשחק ומה שהפיזיקה שלו מאפשרת. אני מאמין שזה אחד ממשחקים בודדים שאינם FPS אך פיתחו (בזמנו, עכשיו כבר כל הERA נגמרה) תחרותיות וטורנירים גדולים ורציניים, וקהילה עם אופי מיוחד וייחודי משלה. אני אפשר לומר שחקן VETERAN של THPS, משחק כבר משהו כמו 5 שנים ואמנם זה היה נורא נדיר, אבל היו שחקנים ישראלים בודדים במשחק, כשרובם המכריע היו שחקנים לא רעים בכלל. …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-