משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום ! לא מזמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש CATALYST 3.8 יש לי....אני לא מעדכן ל-3.9 בגלל שהוא מוריד ביצועים.... בכל מקרה אני ב-OC מ-275 ל-301 (גם ליבה גם זכרונות) עם הקירור המקורי רדאון 9000 פרו 64MB.....GIGABYTE. המשחק תמיד עבד לי מצוין עכשיו הכל עובד אחלה רק בג'נרלס אני רוצה עצמים כאלו "נעלמים" על המסך.... למישהו זה קרה ? ניסיתי להוריד את ה-OC וזה לא עוזר.......לכבות להפעיל AA AF וכל מיני כאלו....לא עוזר. אני מיואש...:-\ אשמח לעזרה ,תודה !
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
וואלב החליטו ליהיות שוב נדיבים והפילו עלי עוד ערמה של הזמנות לדוטה 2 אז... יש מישהו שעוד לא קיבל הזמנה?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים שלא שיחקתי באתי לשחק ואני רואה שהשרת הישראלי היחיד שהיה נעלם. יש מצב שרק בחיפוש זה לא מצא את זה? יש למשהו את הip למקרה שעדיין יש שרת כזה?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כנראה שיקח לא מעט זמן עד המשחק הבא בסדרה (כמה חודשים לפחות אני מעריך) אז אילו משחקי התגנבות עם שילוב של פעולה אתם מכירים? משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני נכנסתי לתוכנה Your Uninstaller! 2008 ופתאום אני רואה אחרי התקנה של ספיידרמן את כל ה-FRAMEWORKS האלה, זה תקין ? אי אפשר להסיר ולשים אחד וזהו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לעניין אתכם במשחק חדש שבנינו ונקרא "תחיית דמיורגוס" שהוא בעצם משחק תפקידים וגם הרבה מעבר לכך. תוכלו להירשם למועדון חברים, להשתתף בקרבות, לטייל בעולם המשחק, לבנות אתרים, לדבר בפורומים ועוד הרבה. הייחודיות של משחק זה משאר משחקי התפקידים טמון בקהילת החברים שבו והיא זו המכתיבה את אופן התנהלות והתקדמות המשחק ובהתאם לכך המשחק ישתנה מרגע לרגע. אם נשמע מעניין או מסקרן אשמח אם תבקרו באתר, כמו כן אשמח לקבל הערות והארות בנוגע למשחק. כתובת האתר: http://rpg.fav.co.il/demiurge.html http://rpg.fav.co.il/demiurge.html
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... אח שלי קנה לפני כמה ימים את המשחק ובימים באחרונים הוא לא מצליח להיתחבר לשרת של המשחק... מישהו יודע על איזה בעיה שקיימת בימים האחרונים ? יש מישהו שקנה את המשחק ומצליח להיתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק נפתח החלון של הגדרות המיקרופון, אני מבצע את התהליך כפי שמוסבר שם, ונקלט שמע מהמיקרופון, ואז כשאני לוחץ SAVE אז הוא אומר ERROR SAVING SETTINGS מה פשר הדבר?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו דום, הוא מתאים את עצמו אוטומטית בהגדרות לעבוד עליו High (אחד לפני "הכי טוב") שיחקתי והכל פעל כמו שצריך, יום למחרת נכנסתי למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע ולא מגיב ומאלץ אותי לסגור אותו. ניסיתי לשים את המשחק על הגדרות נמוכות יותר אבל זה לא עוזר. אני חייב לציין שבמחשב הקודם שלי שהיה הרבה יותר חלש מהנוכחי, המשחק פעל על ההגדרות הנמוכות ביותר גרוע, אבל לפחות הוא היה רץ יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המפיצה ומפתחת המשחקים THQ Nordic אינה מפסיקה להתחמש - ומכריזה על רכישתם של 11 אולפני פיתוח חדשים שיצטרפו אל המערך המשמעותי שכבר פעיל תחתיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
איפה הימים שלכל משחק היה shareware ???
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ייצא פאטץ' חדש, כמה תיקונים קלים, במיוחד לאלה שיש להם בעיית זיכרון במשחק, נוסף לכם מד שימוש ב-COH במאפיינים>גרפיקה. אין לי קישור להורדת הפאטץ' כי כנראה לא מודעים על פאטץ' קטן שכזה או שיודיעו בהמשך, אם מישהו מצא קישור אחלן. אם לא אפשר להוריד דרך הכניסה למולטיפלייר בקלי קלות.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_21791.shtml
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
גמרתי את השלב הראשון עכשיו אני משחק את האינאני לקחתי את הנוצה של הנשר, לאחר מכן אני אמור לקחת מין פרח צהוב כזה ואני לא יודע איך להמשיך הוא מבקש ממני ללחוץ על 2 מקשים משהו כזה באנגלית. איך אני ממשיך משם ניסיתי כמעת הכול ברור שלא הכל.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האחסון הפנימי המהיר בקונסולות העידן החדש של מיקרוסופט וסוני מאפשר להן לבצע פעולות מדהימות שטרם ראינו בתחום - אך היתרונות הללו עשויים להפוך גם לחסרונות משמעותיים עבור אלו שאוהבים להתנסות ולחוות מספר רב של כותרים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
CtlAltDefeat vs SG╪YuvalShot Battle Report שלום וברוכים הבאים לעוד באטל רפורט! הפעם המשחקים הם של הגמר החודשי לחודש נובמבר של NOM. המשחקים הם בין CtlAltDefeat ל- YuvalShot. המפה הראשונה שהם משחקים בה היא MLG Shakuras Plateau המפה הזאת מאופיינת בהתרחבות קלה לפרוטוס עם רמפה מעט רחבה. מה שנותן לזרג בד"כ לקחת התרחבות קלה ושלישי שבד"כ צריך להילחם עליו. במפה הזו יש 2 אפשרויות להתחיל בהם, אווירי קרוב ובאלכסון. במפה הזו יש מספר 2 מקומות מקובלים לבסיס השלישי. האחד, מתחת לבסיס הראשון, שאליו נוטים להתרחב כשיש צבא פחות נייד. והשני, שנמצא בהתרחבות הטבעית השניה באותו צד של המפה. שני השחקנים פותחים בצורה סטנדרטית, יובל (YuvalShot) פותח בהתרחבות מהירה עם פורג'. קונטרול (CtlAltDefe…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש משחק, כנראה מאד ישן, שכן בחנויות הוא כבר לא קיים, שנקרא Dog sheep &wolf רשמח מאד אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג/ לרכוש את המשחק במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק? אם כן - מה התוצאות שלכם ב survivel?? מי שלא מכיר, אני ממש ממליץ זה משחק פשוט יחסית - באים אוייבים מכל הכיוונים של המסך ויש מלא נשקים שאפשר להרוג איתם... מה שעוד יפה במשחק שיש בונוסים שנופלים מהמפלצות וגם ניסיון שמאפשר לעלות רמות - כל רמה מקבלים אפשרות לבחור יכולת נוספת קשה לי ממש להסביר אני אישית מאוד נהנה ממנו הוא לא כבד בכלל, אבל נראה די יפה בקיצור http://crimsonland.reflexive.com/
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
סדרת משחקי הפעולה מתיימרת לספק סוף כל סוף מצב עלילתי ראוי לשחקן יחיד, לצד האקשן המקוון המוכר לכולנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-