משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדריף/מדריכה (בתשלום) למודינג או machinima על גבי Sims2, HL 2 או UT. meir.shahar.at.gmail.com
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הגיע לי משחק מחשב בקובץ rar מה שקורה זה שאני עושה לו extract here הוא מתקין אבל בסוף ההתקנה הוא שולח לי שגיאה שאומרת כך: unable to locate component this aplication has failed to start because d3dx9_3.dll was not found re-installing the application may fix this problem חיפשתי את הקובץ המדובר אבל לא מצאתי עשיתי התקנה מחדש וזה לא עבד ושלח את אותה השגיאה מה זה? איך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המשחק Tomb Raider - Legend תוך 10 דקות כבר נראים ארטיפקטים על המסך הורדתי את הרזולוציה עד ל-600X800 והגדרות בינוניות וזה עדיין ממשיך. כרטיס מסך - 6600GT Extreme פעם ראשונה שאני נתקל בארטיפקטים במשחק...
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקום להורדה של המשחק מי שלא מכיר זה משחק משנת 96 97 וזה משחק כדורגל כול מידע בקשר לעתכונים למשחק ומקום הורדה יעזור מאוד תודה ולא באמיול כי שם לא ממש מצאתי משהוא טוב ומועיל ממש תודה משחק נוסטלגיה ממש מומלץ
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
rome total war שמירה של מישהו שסיים את המשחק ויכול לשחק כבר עם כל העמים... אני סיימתי את המשחק אבל פירמטתי ושכחתי לגבות ואין לי כח לעוד משחק עם הרומאים.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם יש לי BF2 צרוב אני יכול לשחק בשרתי ראנק ? ואם אני יכול לשחק בשרתי של EA?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
איך שאני מפעיל את המוד יחד עם המשחק זה עושה Loading וברגע שזה מסיים את הטעינה הוא פשוט יוצא החוצה מהמשחק ולא אומר מדוע... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?...שמעתי שזה מוד ממש יפה ואני מת לנסות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם יצא איזה קראק חדש ל BF2 או שעדיין חייבים את ה MINIIMAGE הזה קבוע בדמון טולס ? : נ.ב זה לא ווארז והעותק שלי למשחק קנוי וחוקי לגמרי .
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חברה הגעתי לחלק האחרון במשימה על הבאגי במיגדלאור הבחור הזה שמוביל אותי ליציאה הסודית תמיד מת סתם ככה משום מה strang aint it?זה באג או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אחרי כל משחק שמסיימים מופיעות אותיות צבעוניות ליד השם ואין לי שמץ של מושג מה אותיות אלו אומרות אז עם מישהו יודע או שיש לו אתר שמסביר מהם שיעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ויש איזה אתר שאפשר לדעת תאריך מדיוק של כל משחק?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שמתם לב שבשניהם (המשח והסרט) לעיר הרדופה קוראים ראקון
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה את QUAKE WARS, השאלה אם כדאי לקנות ב STEAM או שהתוכנה שלהם זה מטרד ועדיף לחכות שזה יגיע לארץ. (כמה זמן לוקח למשחק כזה להגיע לארץ בד"כ?) יש מיסים בקניה ב STEAM ? (רשום שלחלק מהארצות יתווסף מס לקניה). תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה מלא צ'יטרים ואין לי מושג איך לקחת את הSTEAMID ולדווח לVALVE. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
בכל רזולוציה שהיא - תדר הרענון המקסימלי עומד על 85 הרץ, המסך שלי מאפשר 100 הרץ ברוב הרזולוציות הנדרשות אך נראה שזה לא ממש משנה. יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
על המפרט הבא: 9600xt 256 2600 barton 512 ddr 400 epox 8rda3+ ? ??? על גרפקיה של 1724*768
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מהשבכותרת לא זוכרזוכר מV עושים במשחק משבכו,רת כשאני כבר עברתי 64 אחוז מה עושים אחרי זה כדאי לעבור תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק ואני צריך לגבות את השמירות. מישהוא יודע איפה השמירות צריכות להיות מהיכרות עם המשחק? אין שום קובץ או תיקייה שרשום עליה SAVE או משהו.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לקוח מ-IGN THQ has allegedly acquired the rights to publish videogame based on the HBO mafia TV series, The Sopranos. In a report released Thursday, Banc of America analyst Gary Cooper said THQ will publish the game, expected in the first half of 2006. http://xbox.ign.com/articles/613/613720p1.html אפשר קצת פרטים עליו (אם יש בכלל)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בדקתי בסטים ובD2D, אבל לא ראיתי שם את המשחק. איזה עוד אתרים דומים יש?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום האם משהוא יודע אם יהיו דיסקים צרובים ל Gamecube ? ואם כן אז מתי? תודה, עמית
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-