משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הייתי רוצה להציע הצעה של החזרה של מפות ישנות לגטרים בBO2 המפות שאני רוצה להוסיף הם: Plaza, Meltown, Express מי שמסכים שירשום בתגובות שהוא רוצה. תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד מפות למשחק, כדי שיהיו יותר אפשרויות בSINGLEPLAYER ?? ועוד משהו - כמעט לכל השרתים במשחק אני לא מצליח להיכנס (זה כותב שיש בעיה באינטרנט, אבל יש שרתים שאני כן מצליח להיכנס), יש משהו לעשות?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מפות משחק חדשות לאנריל טורנימנט הראשון מ-99'... כל דבר מעבר לסטאנדרט שמגיע עם המשחק יעזור, אבל במיוחד אני מחפש מפה מיוחדת לתפוס ת'דגל, שבנוייה משני מגדלים על גוש סלע שצף בחלל או משהו כזה... המפה האולטימטיבית לכמויות מסחריות של פגיעות ראש תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אפשר להוריד מפות לCommand & Conquer 3 Tiberium Wars חפשתי בגוגל ובאימייול ולא מצאתי תודה ושנה טובה לכולם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפה לסורס יש לי את הבסיס לבנות מפה אבל אני צריך לדעת איך עושים TELEPORT ןPUSH למישהו יש אתר עם מדריכים????
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, מחר אבא שלי חוגג יום הולדת 59 והאחים שלי ואני רוצים לקנות לו משחק מחשב חדש. אבא שלנו תותח במשחקי אסטרטגיה. הוא שיחק כבר בסדרת Red Alert, סדרת Company of Heroes, ב Warkraft III ועוד. את כל המשחקים הוא תמיד מצליך לסיים ברמה הכי קשה. יש לכם הצעות למשחק טוב לקנות לו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שירות ה-Game Pass של מיקרוסופט בתשלום חודשי ממשיך לתפוח ולהשתפר - עם 67 כותרים נוספים מבית EA Games שזמינים מעתה למנויים במחשבים האישיים ללא תוספת עלותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד ממקימי חברת הפיתוח אשר הפכה למובילה בתעשייה יסיים את תפקידו לאחר יותר מ-21 שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מרוב סקרנות אני רוצה לישאול אתכם איזה מפרט צריך כדי לשחק במשחק הזה בגרפיקה הגבוה ביותר שהFPS יהיה גבוה גם?. כמובן שזה רק מתוך סקרנות,ניסיתי אותו על המחשב שלי(אחרי עבודה קשה לנסות ולהבין איך להפעיל אותו),והוא פעל ממש איטי לפי ערכה שלי FPS היה משהו בסיבות ה7-10. תודה לעוזרים(:
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת מחשב נייד לצרכי לימודים. הדרישה הגראפית הכי גבוהה שתהיה לו זה משחק Sims 3. שאלתי היא האם המחשב הבא מתאים מבחינת המפרט למשחק, איך המשחק ירוץ ובאיזו רמת פירוט: HP Probook 4310 מפרט VC353EA מפרט: מעבד T6670 Core 2 Duo 2.2 Ghz זיכרון: 3Gb DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 320GB 7200 rpm מעבד גראפי: GMA 4500MHD צורב DVD מסך 13.3" LED HD 768*1366 מערכת הפעלה: Windows 7 32 Bit יציאות: HDMI, VGA, 3*USB, קורא SD המפרט המלא מופיע כאן: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/321957-321957-64295-3955552-3955552-3974409-4049075.html אעריך תשובה מהירה ככל האפשר שכן אני ממש צריך מחשב ומבחינת כל השאר המחשב הזה מספיק לי
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמורה לצאת מפת הקהילה החדשה? זו עם הג'ונגל?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_410306975711618 אני לקחתי שניים ביום הראשון. חיכיתי לזה מהמשחק הרביעי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה. דוד שלי שכרגע גר בארה"ב, השיג מפתחות למשחק והוא מוכר אותם בזול! הינה הלינק: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170509412757&ssPageName=STRK:MESELX:IT הוא הביא לי גם מפתח ואין איתו בעיות, תהנו! עריכה: הוא הוריד את המחיר ל-15 שקל!!!
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מפתחות חינם Steganos Online Shield VPN (לא פרוץ) המפתחות חוקיים כוללים תמיכה ניתן לחבר 3 מחשבים על כל מפתח (ווינדוס,אנדרואיד, IOS) ינתנו על פי בקשה בלבד. רישיון לשנה\12 חודשים , ללא הגבלה של כמות נתונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה: https://store.na.square-enix.com/product/281196/hitman-2-silent-assassin-pc-download צריך חשבון Steam
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יוצרי המשחק החדש בסדרת הפעולה המפורסמת מתקשים להכיל את התלונות החוזרות והנשנות אודות עודף התקינות הפוליטית לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מיזם צנוע לפיתוח משחק חדש עבור מערכת ה-Game Boy Advance של נינטנדו, 11 שנים אחרי שהפסיקו לשווק אותה רשמית, הפך לסיפור הצלחה מלהיב ב-Kickstarter - עם גרסאות משופרות שיהיו זמינות גם לאלו שאין בבעלותם את הקונסולה הניידת המצליחה מהעברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
מה דרישות המערכת של המשחק GTA SAN ANDREAS האם המשחק יעבוד במחשב כזה: AMD ATHLON 512 MB RAM RADEON 9600 2.8 GHZ האם יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אתה מחכה למשחק הרבה זמן את מוריד אותו ואז הוא מגיע כולך שמח אתה פותח אותו ואז הוא אומר שצריך מספר סריאל וזה הכי מציק בעולם ואז אתה צריך לחכות כמה ימים עד שיוצא הסיראל . אני שואל אם יש דרך יותר קלה או האם אפשר למצא אצר באינטרנט שנותן סיראלים :lsvader:
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
גלשתי לי היום בפורומים בעולם ופתאום ראיתי שפרסמו איזה סרטון פרסומת ל CS החדש וחשבתי להביא את הלינק אליכם ( ה GAMERIM ) הנה הלינק
-
יצא מצב מודים מובנה ורשמי (בגרסת בטא) למשחק: http://www.ibtimes.co.uk/fallout-4-gets-official-game-mod-support-pc-creation-kit-launch-coming-consoles-soon-1557159 דבר שני וקטן: מישהו יודע במקרה איך ניתן לשנות בצורה בטוחה את שם הדמות אחרי שכבר שיחקתי בה די הרבה? קראתי שאנשים מציעים לשנות משהו בשמירות אבל אני לא יודע עד כמה זה בטוח. אגב למה הדיון על משחקים שונה בפורום? אין חלוקה לפי תחומים וכולי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-CS אני ידע שזה דרך הקונסול , אבל לא בכל המשחקים אני מצליח להכנס לקונסול . למשל -Hitman Blood Money כיצד לבדוק FPS ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
עולם קונסולות המשחק הניידות ממשיך ללהוט כשיצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים ראשונים לקונסולה שלה אשר תתחרה ב-ASUS, Lenovo ו-Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
- 1 follower
-