עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by R-E-L,

זוכרים את המשחק "נקודה קו"? המשחק שישי נקודות וכל אחד בתורו צריך לחבר שתי נקודות ובסוף המשחק מי שסגר הכי הרבה ריבועים הוא המנצח... אז עכשיו הגרסא האינטרנטית! תמונה אפשר לנסות להוריד את קובץ ה-EXE בלבד מפה אם קובץ ה-EXE לא עובד לכם אז תורידו את ההתקנה מכאן have fun! and let me know what u think...

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני רוצה להתקין את המשחק doom3 על המחשב שלי. יש לי עליו כמה שאלות והן 1-האם geforce 7600gs יוכל להריץ אותו באיכות בינונית עד גבוה, יחד עם 1giga 667mhz cl5 5-5-5-12 ddr2 ומסך בעל קצב ריענון של 75mhz? 2-אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק הזה. שאלתי היא איזה גירסה להוריד (להזכירכם המשחק עדיין לא מותקן על המחשב שלי)? 3-האם המשחק הזה מומלץ, כיף לשחק בו?, או שאולי לא כדאי לי להוריד אותו. אני בעיקרון מחפש יריות (אף פעם לא היתנסתי בזאנר הזה), אבל בלי חיילים. אתם יודעים יריות קלאסיות כאלה, לא צבא וזה. 4-האם המשחק הזה חדש? תודה מראש לעונים וללא עונים

3. Brothers in Arms Hell's Highway בעיה בהפעלה של המשחק, רושם שחסר לי NCUDA.DLL , יש לי כרטיס של ATI4850 . רוני

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. אחרי הקאמבק הגדול והמוצלח של קודמו, משחק התפקידים Wasteland 3 מצליח לאסוף כמעט שלושה מיליון דולר ברשת בתוך שלושה ימים לכתבה

5. Started by Soya Gaming,

6. Started by moses_23,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118127,00.html אני חושב שהם אמורים לתת לגולשים לבחור את הדירוג...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by asaf556,

יש לי בעיה במשחק כבר הרבה זמן אני במשימה עם המאג שצריך לירות בו כמה זמן ואז מגיע מטוס והורס אותו אבל לא משנה איך אני יורה בו או כמה זמן המשימה לא ממשיכה אני יורה רבע שעה ולא קורה כלום אמרו לי זה באג במשחק מישהו מכיר את זה? ראיתי סרטונים איך לעשות את המשימה אני עושה בדיוק כמוהם ולא עובד אשמח לעזרה אני רוצה להמשיך לשחק אבל כבר חודש תקוע במשימה הזאת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by dennis14,

מישהו יודע מה עלה בגורלו של ההמשך המיועד ל - ENCLAVE או ש - STARBREEZE ביטלו אותו בסופו של דבר ? כשחיפשתי מידע עליו מצאתי רק סקרינשוט בודד (של איזו טירה).

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. הכירו את הכותרים הבולטים מארץ השמש העולה שהחליטו לוותר על השקה מחוץ לגבולותיה לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Axel Foley,

מבחינת 1.4 1.41 וכו'...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Company of Heroes English Patch, Version 1.0 - 1.2 קישור להורדה http://thq.vo.llnwd.net/o10/CoH/retail/En_1_0_0_to_1_2_0.exe

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. המפרט של הוא בצד(7600GT), ועשיתי בדל התאמה 1:1 עם רזולוציה 800*600- ועדיין בהגדרות הכי גבוהות(high quality,X8,X16) המשחק עובד בתקיעות יכול להיות שהכרטיס תקול? עריכה: איך בודקים FPS במשחקים, ואם זה שונה ממשחק שלמחשק, איך אני יכול לבדוק בDirt? תודה.

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  13. התוכנה המטומטמת( ) הזאת לא מופיעה לי בtaskbar ובtaskmeneger היא מופיעה... בגלל זה אני לא יכול להוריד את הדמו של הדארק מאסייה וגם לפתוח כול משחק שקשור בסטים ועכשיו כול המשחקים שלי תלויים בסטים... כול פעם שאני מנסה לשאול שאלה באתר שלהם זה אומר לי שאני צריך לפתוח חשבון סטים חדש.... למרות שכתבתי להם את האימייל ואת השם משתמש (לא זכרתי את ה id) מה אני עושה? עזרה דחוף!!! תודה לעוזרים http://img323.imageshack.us/my.php?image=steamerorrs5.png

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Shay154,

כאשר אני משחק ב BF3 לא משנה על כמה אני משחק אחריי כמה זמן שאני משחק (אמצע משחק ) יש לי תקיעות . אני אפילו הולך למנהל משימות ומגדיר עדיפות לגבוה מפרט: I7-2600 GTX 660 TI 4RAM WINDOWS 7 64 BITS לוח אם : H67A-USB3-B3

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by smootskin,

הי חבר'ה, אתמול העליתי ליוטיוב 52 דקות משחק בשרת "Zeus" של ARMA 3. חוויה מטורפת, לא זוכר שנהניתי ככה. אם אתם סקרנים בנוגע ל"ארמא" או יש לכם את המשחק ורוצים להעביר איזה שעה וחצי, תוסיפו תגובה. אגב, הלאג בגלל תכנת ההקלטה, אנסה להבא תכנה אחרת

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by Guyn,

משחק מז'אנר ה-FPS, משלב לוחמה בנאצים בעזרת מגוון נשקים עם יכולות מיוחדות. פירוט המשחק: אתה נשלח למשימה מיוחדת בליבו של הרייך, על מנת לחקור את האפשרות של החזקת כוח חדשני ומסתורי על-ידי הנאצים. כאשר אתה מאחורי קווי האויב, אתה מגלה שהם פיתחו הרבה יותר מסתם נשק חדש. הנאצים מנצלים את כוחו של מימד מקביל ואפלולי הנקרא "The Veil", על מנת ליצור נשק שיכריע את סוף המלחמה. תנוע בין המציאות האפלה של הנאצים לשלך, בזמן שאתה מפקד על ארסנל רחב של נשקים מכוחות ההתנגדות ומדינות הציר הנאציות. בנוסף ביכולתך לפנות אל השוק השחור עבור שדרוגי נשקים, או על מנת להפנות את הכוחות האפלים של הנאצים עצמם כנגדם, תוך שימוש בנשקים עם יכולות על טבעיות וכוח אש המונע על-ידי יכולות ה-Veil. אתר הבית: w…

• 198 תגובות
    • 21.1k צפיות
  17. Started by ariel7766,

זהו הת'רד הרשמי על המשחק CALL OF DUTY 2 דברו רק על המשחק עצמו ולא לגרור את הת'רד לנושאים אחרים בתודה מראש

• 181 תגובות
    • 21.4k צפיות
  18. יש איזה אתר\חנות עם מחירים מיוחדים למחשקי מחשב חדשים? איפה אפשר לקנות חבילות מיוחדות של משחקים חדשים? איפה אפשר לקנות מבחר משחקים ישנים בזיל הזול?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by HunterVee,

יש לי דום 3 וסיימתי אותו תוך שעתיים וחצי... מה זה ? זה המשחק שעבדו עליו 3 שנים? מה נסגר? גם ככה הוא משעמם אחרי 3 שלבים (אחרי שהגרפיקה יצאה מהעכוז) פתאום אני נלחם נגד מפלצת גדולה ומעפנה?? מה אתם חושבים? אני צודק או שמה אני חי בסרט?....

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by David Ell,

http://blogs.battlefield.com/2013/09/battlefield-4-beta-dates/?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-beta-dates-announced-091613&utm_source=fb&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-beta-dates-announced-091613 היה די צפוי, בכל מקרה להסרת הספק (:

21. Started by GbeTech,

בימים אלה ה Orange Box אמור לצאת... ויש לי התלבטות קשה אם לקנות או לא. שהוא יצא, קניתי HL2, גמרתי אותו, שיחקתי CSS, מיציתי והפסקתי. אני לא הולך לשחק ב Portal כי לא נראה לי משחק שכל הקונספט בו זה לעבור מקומות קשים דרך worm holes... במקום לפוצץ לכמה חייזרים את הראש. אז בעיקר אני רוצה Team Fortress... שווה לי? או ש TF יצא גם בנפרד?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by gameri,

קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by normanush,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SiaTex,

יש לי בעיה, אני מריץ את כל המפות והכל בסדר וטוב אבל אני לא יכול לשחק ב octane זה פשוט יותר מידי תקוע מביחינת fps. מישהו יכול לעזור אולי? עצות?

25. Started by badmama,

לילה טוב, בגלל העבודה והלימודים, זוהי השעה היחידה שבערך יש לי זמן לשאול אתכם. אני יודע שאי אפשר להעביר שמירות משחקן לשחקן, אבל בכל זאת, יש איזה משהו, SAVEGAME, טרייניר, WHATEVER שפותח לי את כל המכוניות במשחק? אין לי זמן למצב קריירה ואני רוצה למבורגיני! תודה לכם ולילה טוב!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.