עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. מחיפוש ברשת אני מבין שיש שם איזושהי בעייה עם כיוון הרזולוציה ע"פ בחירתך אני פשוט לא מצליח למצוא פתרון ראי לעניין הזה. האפשרויות היחידות שקיימות ב Disply settings הן 800X600 או 1024X768 וזה קצת הזוי. אני צריך לכוון ל 1366X768. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by CyberBot,

תגידו התוכנה HAMACHI תומכת בקול אוף דיוטי 1?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. אני יודע שיש אחד שמגלה קיצורי דרך .ויש אחד שחוסם רכב .יש עוד אחד שאני לא יודע מה הוא עושה מצוייר משולש למעלה ורק שהוא מתמלא לוחצים על ctrl .מי שהבין שיסביר לי מה הוא עושה.אבל זה לא מה שחשוב לי. מה שחשוב לי זה איפה אני משנה עוזרים.למשל עכשיו בחרתי את זה שמגלה קיצורי דרך איך אני מחליף אותו ובוחר את זה שחוסם רכבים?{.יש לי כבר שלושה אנשים איתי שאני יכל לבחור}

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by Furytayx,

אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. אם ה-KANE מוסיפה רק כמה דמויות וכמה שלבים, איך זה שהגרסה הזאת שוקלת פי 5 מהגרסה הרגילה??

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל. המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב. ניסיתי להוריד קראק לא עזר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר. אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים. כלום לא עוזר, נואש!.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. http://gamesfirst.com/?id=1286

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  8. http://www.microsoft.com/windowsmobile/products/pocketpc/about/2003/jawbreaker.mspx פה הוא בשביל ה-pocket pc ואני צריך אותו בשביל המחשב.... לחבר שלי יש אותו בפוקט והתמכרתי אליו.... בבבבבבקשה... עזרו לי.......... ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. אני יודע שזה דרך setting אבל אני לא יודע איך שיהיה מקש בעיטה , מסירה, ועוד... (משהו התבלגן לי שם ) עם אתם יכולים לשלוח לי את הרישה המסודרת של המקשים זה יעזור לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. Started by b-m-w,

למישהו יש IP של סרברים פרוצים בCS:S ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by HairyAss,

אני מריץ ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט. היום ניסיתי להתקין AOE 3 וזה פשוט לא עובד.. זה כותב שיש בעיות תאימות או משהו כזה.. ניסיתי לעות הכל כבר, להריץ במצב תאימות לווינדוס XP, לעשות כל מיני טריקים שכתבו באינטרנט אבל כלום לא עובד. הצעות? אני אבוד ???

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by yellow acid,

בעודי משחק לי לתומי כנוב מתחיל בחבילה החינמית של SC2, עליתי מול שחקן מליגת יהלום, רק מרוב הלחץ הAPM שלי ירד בחצי, אבל זאת לא הנקודה, הוא שיחק נגדי רק עם reapers וקרע אותי (למרות שעצרתי לו גל אחד בהצלחה ואני גאה בזה). הוא אמר לי שאני משודר עכשיו בלייב באיזה ערוץ שלו שנקרא mtv, והמשדר נקרא ashton kutcher. ושצריך לחפש משהו בשם PUNK'd עכשיו עשיתי על זה חיפוש בגוגל ומצאתי כמה מקומות שמזכירים את השם שלו בהקשר לסטארקראפט2, אבל לא מצאתי שום ערוץ שמשדר. אם מישהו מכיר\יכול למצוא\יכול להפנות אותי למקום שבו אפשר למצוא את הערוץ המדובר, אני אודה לו מאד. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by EliranB,

הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  14. אין ספק שהמשחקים של ימיינו מתחילים לראות מדי יום יותר אמיתיים, אם מסתכלים 15 שנה אחורה, רואים איזה התקדמות עבר עולם המשחקים אין ספק שהמשחק הכי יפה היום הוא CRYSIS הוא נראה פשוט מדהים, וזה גורם לחשוב איפה עולם המשחקים יהיה בעוד 15 שנה, אז הנה תמונה ליד תמונה, מצד ימין תמונה מהמשחק, ומצד שמאל תמונה אמיתית

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by 3pac,

מישהו פה שיחק בClive Barkers Undying ? ממליצים ? והאם יש קשר למשחק Clive Barker's Jericho ?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by hardware maniac,

אז ככה במשחק AoE3 נתינת האפשרות לעשות ZOOM עם המצלמה לכיוון קדימה( + ) ולאחור ( - ). האם ניתנת האפשרות לסובב את המצלמה 360 מעלות?סיבוב מלא ולא רק זום לעומק ? {שמתי לב שב- Option ישנה אפשרות Camera Rotaition שזה בעברית סיבוב מצלמה אך לא נתונים שום מקשים לפעולה זאת}

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Swed,

כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by 104952,

אחרי שאני מתקין את המשחק נפתח החלון של הגדרות המיקרופון, אני מבצע את התהליך כפי שמוסבר שם, ונקלט שמע מהמיקרופון, ואז כשאני לוחץ SAVE אז הוא אומר ERROR SAVING SETTINGS מה פשר הדבר?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. http://img64.imageshack.us/img64/9494/149014992321490om9.jpg מה זה הפאקינג FPS הזה?! יש לי מחשב חדש .. חודש-חודשיים ..... משו טוב .. אני רק אגיד את הכרטיס מסך x1600xt 256 MB 128 Bit ddr3 אבל מה ? כשאני שם בקאונטר סטרייק על 3D יש לי 50 FPS + ולא עומד על 100 FPS רק אם אני שם על OPENGL

20. רצית לדעת איפה נמצאת תיקיית השמירה של ססואט 4 או אין בכלל תיקייה והקבצים השמורים לא נמצאים בתיקיית save אלא בתיקייה אחרת מה יש כבר להחביא תיקיית save נהיו מעצבנים אלו שעושים תמשחק

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by iftah1,

מה אני עושה שוולצ'ר מפיל דברים? אני מנסה לירות על הדברים קורים אבל אני לא מספיק והם נופלים. שמישהו יעזור לי!! בקשהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!

22. איפה הימים שלכל משחק היה shareware ???

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. היי התקנתי אתמול את המישחק קריסיס , יש לי מעבד E6300 במהירות2.8 + 2 גיגה ראם במהירות 800 MHZ + לוח אם G31+כ. מסך HD4850. ראיתי שיש קטעים בשלבים במיוחד שיש הרבה פעילות לדוגמא יריות או ריבוי תוקפים שבאים לתקיף אותי שהFPS יורד ממוצא 25 FPS, ובשלב שאני מטייל ביערות ,נופים , הFPS מראה לי בין 45 ל55 , מדוע זה? אני צריך אולי 4 גיגה ראם? המישחק הוגדר לי אוטמטי על 1024 על 768 , וכל ההגדרות על HITH .

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Ashand,

אחלה משחק רק עכשיו אני משחק בו (כי כיש לי זמן) הגעתי לשלב שאני מחפש את המשרד של WADE מישהי..עכשיו מצאתי ויש טלפון ,סלולר כנראה שמצלצל ואני מאמין שאני צריך למצוא אותו אבל הפכתי לה את כל המשרד ואני לא מוצא אותו...מי יכול לומר לי איפה הוא נמצא או איך אני מסיים שם..? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by simonsix,

http://www.gamershell.com/download_21791.shtml

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.