משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום , מישהו יודע אם אני קונה את המשחק call of duty modern warfare 2 דרך store.activision ישירות ולא דרך STEAM אם אני יוכל לשחק עם השרתים של STEAM וחברות אחרות בmultiplayer סליחה על הבורות פשוט לא הבנתי אם אני מעלה את מצב הmultiplayer דרך המשחק עצמו ולא דרך פלטפורמה של STEAM לצורך הענין האם אני עדין חשוף לאפשרות לשחק עם המון שחקנים כמו דרך STEAM ? השיקול הוא שדרך האתר של היצרן זה הרבה יותר זול כרגע תודה! לינק לאתר http://store.activision.com/store/atvi/en_US/home?resid=T3vc7goHAtUAAGOWfAgAAAAe&rests=1333517549877
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי. לקחתי הפסקה מדיאבלו 3 וחזרתי קצת ל POE רציתי לדעת אם יש שחקנים ישראלים או קלאן ישראלי או כל דבר דומה ...
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
בעיה: אני מעלה את המשחק אבל מקבל שגיאה של מדברת על שיש לי גירסא ישנה ל openGL cdi המשחק מותקן על מחשב נייד עם כרטיס מסך של ATI Radeon HD3450 256MB VRAM מה עלי לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי את DISCWORLD 2 ואני לא מצליח להפעיל אתו :s05: ניסיתי את DOSBOX ו SCUMMVM מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שאני לוחץ על אייקון של המשחק מופיע מסך שחור ויש קול של ההתחלה ושל המקשים אבל לא רואים כלום חוץ מהחץ של העכבר ומסך שחוררר ניסיתי מה שנתנו פה אבל זה לא עוזר מה לעשות?? :nixweiss: :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני פשוט לא היתי בעניינים הרבה זמן... ד"א Desert Conflict Mod מה קורה איתו ? יצא כבר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
למה אין לי במשחק את הרזולוציה 1024X1280??? זה באסה ממש וגם שאני שם על 1600X1200 אז הגראפיקה נראית באגית מוזרה השחקנים נהפכים שקופים וגם הסביבה יש לי ת'פאץ החדש 1.02
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לבצע הזמנה מוקדמת של המשחק אבל אני מעונין לדעת האם יש אפשרות להזמין את המשחק בדולרים ולא ב יורו !? אשמח לשמוע אם מישהו הצליח להזמין בדולרים א לפחו ניסה אני יודע שאפשר לנסות להזמין דרך מזון אה"ב לתת כתובת של BUY2USA אבל אני מעדיף שלא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי פה ט'ד על הלף לייף שהוא ניפרץ.... ומישהו אמר שהוא קיבל ניוק מה זאת אומרת ניוק? תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק מAMAZON ושיחקתי קצת מולטי וCOOP. הוא אמור להשתחרר לכולם מחר ביום שישי. המשחק מאוד כיפי, שינוי מרענן מBATTLEFIELD ומשחקי COD. לכל CLASS אסטרטגיית קרב שונה, חוץ משחקים אפשר לזמן גם בוטים שיתקיפו את הבסיס של האויב, והCOOP גם לא רע. קוד הרשת מעולה ושיחקתי ללא שום לאגים אפילו שהייתי מחובר דרך פרוקסי אמריקאי. הנה הגימפליי שצילמתי של משחק הCOOP: https://www.youtube.com/watch?v=RDZQF2J3bT4
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם בא לך לשחק צור איתי קשר באיי סי קיו לשלי 219728076#
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש בהחלט למה לצפות : http://whatisthematrix.warnerbros.com/rl_cmp/downloads_trailers2.html
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
רציתי ליקנות CS מקורי (הגיע הזמן) ושמעתי שהוא עולה בסביבותי 50 שקל אז רציתי לדעת איפה אני יכול ליקנות את המישחק באזורי אשדוד-רחובות. בתודה Si-Nom.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
נראה מבטיח, במיוחד האופנוע והאפשרות לפנצ'ר גלגלים. http://www.gamershell.com/news_BGTAViceCityBPCMovies.shtml תודה למישה(THE-HUNTER)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב-CS אני ידע שזה דרך הקונסול , אבל לא בכל המשחקים אני מצליח להכנס לקונסול . למשל -Hitman Blood Money כיצד לבדוק FPS ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני די חדש בקטע ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במשחק no one lives forever 2: בפרק הרביעי "A spy in a H.A.R.M way" בחלק "Inner Yard" (אני מקווה שלא טעיתי באיות המקומות), אין לי מושג איך להגיע ל- "New record buildings". יש חומה ששעריה חשמלים ואי אפשר לעבור אותה (אחי הקטן עבר כבר מזמן את הקטע הזה והוא טוען שצריך לקפוץ מעל החומה, וניסיתי, וזה ממש ממש לא הולך!!!). זה אחד המשחקים האהובים עלי ואני לא רוצה להשתמש בקוד של "לעבור שלב" בשביל לעבור את הקטע הזה, כי זה סתם הורס את כל הכיף! אם למישהו יש מושג איך עוברים את המקום הזה - בבקשה תעזרו לי!!!! בצפייה לתשובה, קובי, Red Fox.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תיראו יש איזה משחק עתידני כזה שמשחקים רק עם העכבר ומה שאני זוכר שבשלב הראשון יוצאים מחללית ונלחמים נגד חיילים של צבא אחר או משהו כזה עם רוביי לייזר כאלה... הצורה שמשחקים זה שהשחקן מתחבא מאוחריי קיר או לא משנה מה (כמו RAINBOW SIX) ובלחיצה ימנית מכוונים תוך כדיי שאתה חושף את עצמך ולחיצה שמאלית יורים. חצי מהמשחק זה סרטונים כאלה בחלונות (נגיד פגעו בי אז רואים בחלון כזה קטן סרטון שפוגעים בי ואז זה מתחיל מהתחלה מהנקודת שמירה האחרונה.) ככה הכל.. בסוף השלב הראשון נכנסים לכזה חדר שבוא שמים לי גז מרדים ואז בשלב השני אני מתעורר במקום כזה מוזר שצריך לחפש איך לצאת ממנו. מהתחלה יוצאים מהחדר ואז יש מעלית שאפשר לרדת למטה ויש במעבר קוף שמפריע וצריך למצוא בננות כדיי שיהיה אפשר לעבור. …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יצאה לי הנשמה עד שהצלחתי להשיג את הפאץ לניד פור ספיד אנדרגראונד ולבסוף הצלחתי . נכנסתי בתפריט של המשחק לאונליין ואז אני לוחץ על המשפט העליון בתפריט ואז מופיע לי לשים שם וסיסמא. מאיפה אני אמור לדעת מה השם והסיסמא? כי הוא לא נותן לי להכנס הוא אומר שהשם לא טוב!!! היות ואני לא מבין בזה כל כך אשמח אם משהו יוכל להדריך אותי איך להכנס ל-Online Game כי אני מת כבר לשחק אותו באנטרנט. תודה....!!!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איך אני הורג את המפלצת הגדולה שמחזיקה את חברה שלי ,והאם זה השלב האחרון?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקבל רשימה של משחקי הפעולה שיוצאים בזמן הקרוב. אני יודע רק על:fear 2 project origin'hawx וזהו אני רוצה תאריכי יציאה של שני המשחקים שרשמתי,וגם משחקים נוספים שעודמים לצאת בחודשיים וחצי-שלושה חודשים הקרובים תודה שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
משום מה התראד ננעל על אף שמדובר על דיסק צרוב המשמש גיבוי חוקי לקיים. אז חבר'ה נמשיך מכאן.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
age Of Mythology Gold ו age Of Mythology titan זה אותו משחק?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-