עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום יש לי בעיה קשה במשימה של הריקודים במסיבת החוף אני מגיע ל DJ לוחץ לה Y ואין לי את העיגול והחצים היא פשוט סתם עומדת מולי מה הבעיה? למה לא נותנים לי לרקוד? מה הקטע שלהם? איזה קישורים חסרים לי? הצילו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by ex_,

איך המשחק? עלילה? גרפיקה? יש מולטי? שווה לקנות? תודה

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  3. טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by Mighty,

יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by zzz727,

הורדתי משחק לסוני 2 ואני צורב את ה iso שלו בנרו דרך disc image or saved project וזה לא עובד לי בסוני מישהו יודע מה הבעיה????

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by GREATTHUNDER,

מה נשמע? יש אפשרות להפעיל משחקים ישנים על WINXP PRO ? ניסיתי להפעיל GTA (הראשון) והוא לא עלה הוא הציג לי את ההודעה הזאת: ניסיתי להפעיל אותו גם בתוכנת DOS שנתנו בטופיק של המשחקי נוסטלגיה וזה לא עבד. אח"כ ניסיתי להפעיל אותו בWIN בתוך campatibility שיניתי ל win95 וסימנתי את כל ה V ים, כלום אותה הודעת שגיעה ניסיתי גם להתקין RA1 וגם בו יש לי את אותה בעיה... יש בכלל אפשרות להפעיל את המשחקים האלה בווינדוס XP? ואם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. Started by IG,

מישהו מכיר את המישחק? אני רוצה לדעת עליו פרטים... (אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית...)

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by tigerex,

ראיתי שפרסמו באיזה אתר שהמשחק הזה יצא למחשב, הוא לא ל-ps2 ??

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. משהו יודע איפה אפשר להשיג את הHL בוסטר?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by DS,

קראתי בגיימר שלווי יהייה משחק כל יום וואו. הם אמרו שאפשר להוריד את זה מהווי וגם אני עדיין לא מבין חוץ מCOD איזה משחקים בלעדיים יהייו לוי

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

אני רוצה אחד שיכול לשחק ברשת כאילו DIRECT IP ואז לעשות משחק ביחד כאילו משימות וכל זה יש כאלה כאן שיש להם קצת זמן ולשחק איתי? אני אשמח מאד

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  12. יש תוכנה שמראה את כמות הזיכרון שהמחשב משתמש במהלך משחק - כאילו אני משחק ורשום לי בצד את מספר הMB שהמחשב משתמש (כמו ש FRAPS מראה את הFPS י)

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by mali,

אני מחפשת כבר די הרבה זמן את המשחק Black and White ללא הצלחה - מי יכול לעזור לי - בבקשה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by ORANGEJUICED,

מצאתי !

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני כבר יום שלם מנסה להבין מה אני אמור לעשות ולא מצליח ! מצאתי איזה אחד שהוא אומר שהריאות שלו דפוקות ושאני יביא לו משהו מחדר שיש בוא גז... אוקיי סבבה הבאתי לו... עכשיו הוא אומר שאני יביא פצצה ממגדל 13 או משהו כזה... ואני לא מוצא את המיגדל הזה !! המפה הזאת מחורבנת ולא מובנת בגרוש !! מישהו יכול לעזור לי ? אוליי תמונה של האזור ? מישהו ??

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  16. הכותר החדש והמבטיח מבית מיקרוסופט ידרוש מערכת מודרנית עם חומרה בלתי מבוטלת על מנת לפעול אחרי שסיימנו לשמוח מעצם העובדה שהוא מגיע למחשבים האישיים כנגד כל הסיכויים וההצהרות המוקדמות – הגיע הזמןלבדוק איזו מערכת תידרש בכדי להפעיל את המשחק Quantum Break, וגם להנות ממנו. דרישות המינימום של הכותר כולל כרטיס מסך מדגם GeForce GTX 760 של NVIDIA או מדגם Radeon R7 260X של AMD, מעבד מרובע ליבות מדגם Core i5-4460 של אינטל או משושה ליבות מדגם FX-6300 של AMD, מערכת חלונות 10 בלבד בגירסת 64 ביט וזכרון RAM של 8GB או יותר. במילים אחרות, אם המחשב שלכם נבנה לפני יותר משלוש שנים – כנראה שהוא לא יתאים לכותר הזה, גם אם היה משוכלל ומתקדם מאוד בזמנו. הדרישות המומלצות עבור הכותר קופצ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. כן כן... אני יודע שזה ישמע אידיוטי. אבל ממש בהתחלה של המשחק, אני לא מצליח לפתוח את הדלת איפה שיש שני חיילים מתים ויש קצת מדורות קטנות ששורפות אותי... מה לעשות ? כשאני עומד מול הדלת ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, בדקתי גם בכפתורי המשחק, ואין אני לא מצליח לפתוח אותה. ניסיתי לטפס על הקירות.. להילחם נגד הדלת עם הסכין... אני נואש... ככה אני בחיים לא אמצא את הנסיכה.. והיא תמות..... וזה ישב על המצפון לכל החיים שלי עריכה: מצאתי את הפיתרון.. ודרך אגב המשחק הזה ממש מגניב !! מי שרוצה יש מדריך לכל המשחק הזה באנגלית שעוזר לעבור את השלבים: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/prince_of_persia_sot_c.txt

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by DS,

אני בשנת 1960 ואני עדיין לא יכול לכתוב תסריט עם 4 כוכבים. למה? יש לי גם רק 2 כוכבים(אחד במאי אחד שחקן) ועוד איזה 7 EXTRAS. קיבלתי תואר 5 אני חושב ב Rewards

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. Started by Cyron,

אני רוצה לקנות לאחי PS2 מתנה אבל אין לי מושג בקונסולות. מה מומלץ לקנות ? ראיתי שהמחיר של PS2 ירד כבר ל-1000 שקל ככה שזה לא יקר איזה צ'יפ כדי להתקין כדי שיקרא צרובים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אשמח לקבל המלצות למשחקים המבוססים על מלחמת העולם ה-II ואשמח עוד יותר אם תחלקו הצעותיכם על פי שתי קטגוריות: 1) גרפיקה טובה 2) משחקיות טובה בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by 1tanai,

מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by elad_jacoby,

שהייתי ביסודי (לפני כ9 - 10 שנים) היה משחק (לדעתי קוראים לו POD אבל מסתבר שלא) עכביש בחלל כזה שהולך על משבצות וצריך לגמור את כולן וכשהוא גומר את כולן נגמר השלב.. זה היה משחק דו מימדי ממבט מלמעלה והיו בו בערך 20 שלבים אני דיי בטוח שלא תמצאו מי שיודע אז שיכתוב.. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by eladbu,

יש לי אפשרות לקנות את ה xbox 360 במחיר של 3000 שח כולל הכל האם זה כדאי והאם יש מספיק משחקים או שקיים ציפ לקונסולה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה הכתובת של השרת הישראלי של אמריקס ארמי.

25. יש לי 512RAM WINDOWS XP לא מזמן החלפתי את הכונן ל-120 ג'יגה והשארתי גם את ה-40 הישן כ-Slave אני מנסה לשחק בלארי החדש וגם ב-NBA 2005 הוא משחק לכמה שניות ואחרי זה יוצא מהמשחק מה זה יכול להיות?? דרך אגב אני מקווה שרשמתי בפורום הנכון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.