משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
ממצב אנשים כאן דני בפעם השנייה הפעם העלתי סרטון Montage של cod http://www.youtube.com/watch?v=p64bwhrcUbE&feature=youtu.be
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
hitman: contracts לשחק אותו על הפרטים הגרפים הכי גבוהים (ועם רזולוציות גבוהות כמו שאפשר היום) + המשחקיות האדירה שלו. חוויה!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז ככה במשחק AoE3 נתינת האפשרות לעשות ZOOM עם המצלמה לכיוון קדימה( + ) ולאחור ( - ). האם ניתנת האפשרות לסובב את המצלמה 360 מעלות?סיבוב מלא ולא רק זום לעומק ? {שמתי לב שב- Option ישנה אפשרות Camera Rotaition שזה בעברית סיבוב מצלמה אך לא נתונים שום מקשים לפעולה זאת}
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מיד לאחר הסרטון בהתחלה, כשאני בוחר לחזור לספינה, זה יוצא מהמשחק עם השגיאה Assertion failed: iKey>=0&&iKey<IK_MAX [File:UnIn.cpp] [Line: 441] History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00240238 256 <- MessagePump <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 מישהו? המערכת היא amd 1.4g ti4600 msi w/ 40.72 winxp drivers dx 8.1 256ram ddr winxp +sp1
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
סיימתי את השלב שבו היגעתי לעולם החדש ועכשיו עני בפרק שאני נחנס אם כמה חיילים לגונגלים מה לעשות בפרק ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שוחרר טריילר חדש באיכות גבוהה, כולל צילומי in game: http://www.fileshack.com/file.x/9369/Team+Fortress+2+Trailer תגובה שלי לטריילר: ואוו! זה גאוני! זה גאוני! גאוני!!!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפשת כבר די הרבה זמן את המשחק Black and White ללא הצלחה - מי יכול לעזור לי - בבקשה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי win2k , לאחר שסיימתי להתקין את gta3 , אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר לי שGta3.exe ביצע שגיאה וסגר את gta3 . מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב אותו התקנה רצה חלק במחשב של אחי הקטן שיש לו xp ...
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
חוץ מהעובדה שלקח לי רבע שעה רק לקבוע ציוד וכל השטויות, לא הבנתי ממש איך אני שם לצוותים WAYPOINTS, ככה שהם לא זזו במשימה... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ישנה גירסת 14 יום ניסוי. אני אוהב משחקים ואני משוגע על מלחמת הכוכבים,אז איך שקיבלתי במייל את ההודעה של 14 יום לשחק במשחק הזה,הורדתי אותו. מהתחלה שמעתי ביקורות לא מי יודע מה על המשחק הזה,וכאחד שממש לא אוהב לשחק באינטרנט (כן אני מוזר אני יודע) אז לא חשבתי אפילו לקנות את המשחק. אבל אני כן ראיתי תמונות ברחבי הרשת,וגם...קדימה..זה מלחמת הכוכבים,אני חייב לשחק את זה. אוקיי הורדתי (שוקל בסביבות ה 1 ומשהו ג'יגה),התקנתי,רישום קצר על מינת לקבל את המספר הסידורי שיאפשר לשחק 14 יום חופשי,ואז אני מתחיל. דבר ראשון הוא מתחיל להוריד פאצ'ים וupdates,חיכיתי משהו כמו רבע שעה (זה הרבה,אני מחובר במגה וחצי). אוקיי סיים,יאללה אני מתחיל את המשחק: דבר ראשון הגרפיקה...פשוט מכוערת! אוקיי נכון יש לי Ge…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום . יש לי את המשחק Stranglehold והוא זז לי מהר מידי וקשה לשלוט על המשחק ככה. חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי mouse sensitivity , מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ? נ.ב זה לא קשור לרזולוציה כי זה ככה בכל הרזולוציות
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה-תפקידים העתידנית המהוללת יגיע אלינו בחודש פברואר 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/המלחמה-של-מחר-deus-ex-mankind-divided-מקבל-תאריך-השקה/
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כן כן... אני יודע שזה ישמע אידיוטי. אבל ממש בהתחלה של המשחק, אני לא מצליח לפתוח את הדלת איפה שיש שני חיילים מתים ויש קצת מדורות קטנות ששורפות אותי... מה לעשות ? כשאני עומד מול הדלת ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, בדקתי גם בכפתורי המשחק, ואין אני לא מצליח לפתוח אותה. ניסיתי לטפס על הקירות.. להילחם נגד הדלת עם הסכין... אני נואש... ככה אני בחיים לא אמצא את הנסיכה.. והיא תמות..... וזה ישב על המצפון לכל החיים שלי עריכה: מצאתי את הפיתרון.. ודרך אגב המשחק הזה ממש מגניב !! מי שרוצה יש מדריך לכל המשחק הזה באנגלית שעוזר לעבור את השלבים: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/prince_of_persia_sot_c.txt
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, נתקעתי בשלב מסויים בcrysis - השלב שלאחר שמחלצים את האישה והאיש שאיתי אומר לי שהוא ישמור עליה ואני יחסל את הטנקים. התחלתי ללכת וראיתי טנק אז יריתי על האדם שיורה עליי ממנו והטנק ממשיך לנסוע לבד ולירות עליי ! איך אני אמור לסיים את זה? אני לא מצליח להכנס אליו! תודה!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_halo_2.shtml#Halo%202%20WINXP%20LOADER%20v0.2 מה אמרתי לכם שיצליחו?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא ממש הלך לי עם זה בהתחלה, אחר כך השתפרתי קצת, וגם אחרי שנראה לי שהולך לי אחלה, אז תמיד הניקוד של המתחרים הוא פי כמה וכמה משלי. הייתי רוצה לקבל כמה טיפים לדריפט טוב יותר. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את Riddick (גירסת דיסקים) ובדיסק הרביעי עלתה הודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG לחצתי לא וזה יצא מההתקנה ניסיתי להתקין מחדש ובדיסק הרביעי עוד פעם עלתה ההודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG הפעם לחצתי כן וההודעה הזאת עלתה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי סימס 2 ואני לא מצליח לצרוב אותו הוא ב קובץ ''MDF'' איך אני יכול לצרוב אותו ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה קטנה, שמתי סקינים חדשים לנשקים. אבל עכשיו אני רוצה לחזור לסקינים המקוריים!! איך אני עושה את זה? ניסיתי למחוק את התיקיה כדי שSTEAM יתעדכן ויחזור לאיך שהיה בהתחלה אבל זה לא עזר!! בתודה מראש!! נ.ב עשיתי חיפוש בפורום בעניין הזה ולא מצאתי כלום!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי לינק לאשכול רישמי של משחק בעוגן וגם לא מופיע בחיפוש אז מנהלים אל תציקו!! יש לי בעיה עם הרזולוציה הכי גבוהה בהגדרות המשחק זה נותן לי רק עד 1280X1024 והמסך שלי יכול 1600X1000 המשחק מעודכן בפאץ גרסה 1.2A הכי חדש והדרייברים של הכ.מסך שלי מעודכנים. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-