משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
פתחתי כרגע קלאן חדש ואני צריך שחקנים טובים ואקטיבים לקלאן קוראים quality כרגע אנחנו 4 ואנחנו צריכים עוד 3-6 שחקנים כל מי שמועניין וחושב שהוא מתאים שיצור איתי קשר זה הטימספיק שלנו 212.143.230.120:2008
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק הזה מ GAMERSHELL בערך 750 מ"ב החשב אני מקבל קובץ ראר פותח אותו ובתיקיה יש איקון של ה EXE ן האוטוראן להתקנה בקיצור האיקון לא עובד זה מדליק מסך שחור לשניה ואז חוזר לשולחן עבודה ואין כלום ו ההתקנה קשה אני לוחץ עליה מגיעה לשלב מסוים ו לפני ההתקנה עצמה ואז זה אומר לי שאני צריך DIRECTX 9 או יותר ואני הורדתי את החדש ביותר של 2007 מה עושים תודה ??[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 16:03:24 תודה???[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוניאור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוני תנו בלייק תנו בסאב כמעט מאתיים :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, ברשותי CS1.6 ורציתי לבקש מכם, חברי פורום יקרים, עצה לגבי קינפוג איכותי למשחק, כדי שאוכל לקבל את הפינגים הכי טובים. אז ככה: יש לי חבילת 1.5Mbps הורדה עם 512Kbps העלאה. פיירוול של WinXP SP2 (צריך לפתוח פורטים כלשהם?) ואנטי-וירוס של avast! (אם זה משנה...). שמעתי שישנן כל-מיני פקודות כמו "rate xxxx" או "cl_updaterate" וכו' והמון אתרים מסבירים על "מה כדאי לרשום שם", אבל אירופה וארה"ב נבדלות מישראל (אשר משם אותם האתרים והשחקנים), לכן אני פונה אליכם בבקשה זו. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כן כן... אני יודע שזה ישמע אידיוטי. אבל ממש בהתחלה של המשחק, אני לא מצליח לפתוח את הדלת איפה שיש שני חיילים מתים ויש קצת מדורות קטנות ששורפות אותי... מה לעשות ? כשאני עומד מול הדלת ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, בדקתי גם בכפתורי המשחק, ואין אני לא מצליח לפתוח אותה. ניסיתי לטפס על הקירות.. להילחם נגד הדלת עם הסכין... אני נואש... ככה אני בחיים לא אמצא את הנסיכה.. והיא תמות..... וזה ישב על המצפון לכל החיים שלי עריכה: מצאתי את הפיתרון.. ודרך אגב המשחק הזה ממש מגניב !! מי שרוצה יש מדריך לכל המשחק הזה באנגלית שעוזר לעבור את השלבים: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/prince_of_persia_sot_c.txt
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הסדרה הנודעת של Square Enix צומחת ומתרחבת עם מצב ארקיידי מקוון עבור Mankind Divided, משחקי מובייל חדש ואפילו פרוטזות אמיתיות שיעוצבו ברוח ובסגנון עולם המשחק ב-Square Enix ובמפתחת Eidos Montreal לא חיכו לתחילתה הרשמית של תערוכת E3 לשנת 2016 – ושפכו לנו כבר עכשיו את כל המידע וכל התוכניות שלהן בנוגע למותג Deus Ex: החל מעוד סרטון משחקיות חדש ומרשים עבור Mankind Divided שמגיע אלינו באוגוסט, דרך חשיפת מצב מקוון עבורו שלא ממש דומה לשום דבר שנעשה בסדרה עד עכשיו, דרך משחק Deus Ex GO למכשירים ניידים וכלה באחד משיתופי הפעולה הכי מפתיעים שהזדמן לנו להכיר. נתחיל מהעיקר. Deus Ex: Mankind Divided ממשיך להתקרב אלינו וממשיך להיראות טוב מאוד בסרטון משחקיות חדש בן 17 דקות. עם זאת,…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כמה זמן בממוצע לוקח למחיר של משחק חדש לרדת ובכמה? לדוגמה: אם CRYSIS עולה עכשיו 220 ש"ח, מתי סביר להניח שהוא יירד במחיר ולכמה (200 ש"ח לדוגמה?, 180 ש"ח?...)
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מבצע הקיץ הטרי של החנות המקוונת הפופולרית GOG מציע קונספט מעניין, כשכל רכישה באשר היא תזכה אתכם גם במשחק החלל Rebel Galaxy ללא עלות נוספת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי שהיום הזה לעולם לא יגיע. Supreme Commander, משחק המתוכנן ע"י כריס טיילור, שעבד בזמנו ב-Cavedog Entertainment, בית היוצר של משחק האסטרטגיה המעולה Total Anninhiltion, מיועד להיות היורש הרוחני של אותו משחק מהפכני. נקווה שיצא בקרוב. ל-Q&A ועוד תמונות - קישור
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני רוצה להגיד שזה מישחק מדהים באמת מישחק על רמה. אכשיו השאלה:הגעתי לשלב 5, ואני תקוע באיזהוא מקום שבדיוק בא דרקון גדול מעופף מהשמים ואני לא יודע מה לעשות אני לא מצליח להרוג אותו לא יודע מה צריך לעשות,דרך אגב זה שלב 5 עם האישה החמודה הזאתי. תודה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsmobile/products/pocketpc/about/2003/jawbreaker.mspx פה הוא בשביל ה-pocket pc ואני צריך אותו בשביל המחשב.... לחבר שלי יש אותו בפוקט והתמכרתי אליו.... בבבבבבקשה... עזרו לי.......... ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית: בשלב מסוים במחשק, המשחק יוצא ואני מקבל הודעת שגיאה שהתוכן שלה הוא - "Exception: Access Violation". בעיות קודמות: כמעט כל הבעיות המוכרות של המשחק הישן הזה, בעיות עם אפקטים של וידיאו וסאונד- שנפתרו הודות ל"פאטצ'" לא רשמי שהורדתי מ(ארכיון) הפורום של אטארי - המפיצה של המשחק. מה ניסיתי כבר: CPUKiller, 3D Acceleration. פתרונות שכבר ניסיתי: להתקין Win98 על המחשב הכי "מבוגר" שאני מחזיק בבית (וגם אז הייתי צריך להתקין תיקון לא-רשמי של ה NDIS), וזה לא עבד. הנסיון העכשווי הוא התקנה של WinXP SP2. אותה תוצאה. הפתרונות שאני מחפש: פאטצ' למשחק, אם מישהו מצא. פתרון-קסם בסגנון 'תתקין WinXP בלי שום חבילת שירות'. אני לא אוכל להגיב במשך החג, אז כבר עכשיו - חג שמח
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי (שוב, זה בגלל אחותי !) את הSIMS 2 המקורי במחשב. וכרטיס מסך GF4MX 440. המשחק לא מצליח לפעול על מהירויות שעון רגילות (400, 275 1.5V) יש תקיעות של 15 שניות כל 20 שניות במשחק. ניסיתי לשחק עם המתחים של הAGP הרבה, זה לא עזר. בסוף הצלחתי להפעיל אותו עם 270 ליבה ו 375 זיכרון - 1.5V . אני יודע שזה לא ממש משנה עם כרטיס כזה אבל בכל זאת זה ממש מעצבן אותי שהכרטיס בדאון קלוק. מישהו יודע למה? (בכל המשחקים האחרים אין בעיות) ואני משתמש בNO CD CRACK , כי אין לי קוח להכניס את הדיסק כל דקה בשביל אחותי, זה יכל להשפיע על המשחק?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הורדתי את המוד שהופך את NBA LIVE 2003 ל-STREET עם כל הראפרים אבל אני לא מצליח להפעיל אותו מה צריך לעשות http://street.nbalive.org/2003/download.html
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
איזה משחקים טובים יש בסגנון..סיימתי כבר את טוני הוק 4 לפני איזה 4 שנים נראה לי חח ולפניו את שלוש,סיימתי את דייב מיארה היישן גם..מאז לא מצאתי משחקים בסגנון..חוץ מטוני הוק אנדרגראונד לפלייסטיישן ששיחקתי בו ממש מעט...עכשיו אני אמור לקבל את הטוני הוק אמריקאן ווסטלנד או איך שלא קוראים לו חח... בכל אופן..איזה עוד משחקים יש וכמה הם עולים.? תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג את הHL בוסטר?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מיד לאחר הסרטון בהתחלה, כשאני בוחר לחזור לספינה, זה יוצא מהמשחק עם השגיאה Assertion failed: iKey>=0&&iKey<IK_MAX [File:UnIn.cpp] [Line: 441] History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00240238 256 <- MessagePump <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 מישהו? המערכת היא amd 1.4g ti4600 msi w/ 40.72 winxp drivers dx 8.1 256ram ddr winxp +sp1
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
כיצד אתם משחקים משחקים שקובץ ההתקנה שלהם גדול מ 4 גיגה ? אני מדבר על קבצי משחק שהורדו באמיול (או בכל תוכנת PTP) שגדולים מ 4 גיגה , כלומר לא ניתן לצרוב אותם ? באיזה תוכנה אתם משמתמשים בהתקנתם על גבי המחשב ? אנא יעצו מה ניתן לעשות כי כל המשחקים החדשים הם בגודל מפלצתי שצורב DVD ודיסקים סטנדרטים לא מצליחים להתמודד. תודה מראש, דרור.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מאז 4X4screamer לא מצאתי משחק ג'יפים איכותי וסקרימר כבר זקן, מישהו מכיר משחק ג'יפים חדש בסגנון?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-