עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-interplay-%d7%91%d7%a9%d7%a7/

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. Started by shauli,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. אחרי שהגדרתי אותה כבר.. אפשר לשנות אותה?.. כי עשיתי אותו די דפוק אני חושב.. =\

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

היי... איך אני מתקין NOS ב אוטו אם אפשר ההסבר המלא או לפחות לינק למקום שמסביר איך לעשות את זה. תןדה L.A

5. Started by Coca Cola,

אז ככה, חזרתי לשחק במשחק, בפעם שעברה לא ממש הצלחתי שם יש לי את הגרסה LFS_S2_ALPHA_Q כמוהן שזה דמו, לשאלה הראושנה, כיצד אני פותח את המכוניות האחרות? יש לי רק 3 מכוניות שם. יש לכם טיפים לנסיעה טובה יותר? כי קצת קשה לשלוט במכוניות, אממ דברים לספר על המשחק שאני צריך לדעת?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by ex_,

איך המשחק? עלילה? גרפיקה? יש מולטי? שווה לקנות? תודה

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

שלומלום. אני מחפש דרייבר למשחקי פלייסטישן 1 כדי שאני יוכל להפעים אותם על המחשב. מישהו יודע מאיפה להוריד?מה להוריד?פרטים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  8. רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה

9. Started by yotam360,

כשהוא יצא בנובמבר כמה הוא בערך יעלה???

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by tripdd,

המשחק כבר יצא לPC? ואם כן שחקתי בראשון ואהבתי אותו, אני לא רוצה סתם לקנות ואחרכך להתאכזב שזה אותו משחק רק עם גרפיקה טיפה יותר טובה..אז אם מישהו כבר שיחק אני שמח לשמוע את דעתו.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by Mighty,

יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by [NOS],

שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by shai_123,

אני התקנתי את המשחק וזה מה שכתוב לי http://img357.imageshack.us/my.php?image=20526556lo2.png

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by barakv,

הורדתי הירוס 3 (heroes 3) וכל פעם שאני מריץ את המשחק אני מקבל תדו"ח שגיאות הזה ומיד אחריו הודעת שגיאה הזאת: כבר ניסיתי להוריד ממקורות אחרים ובכל פעם הייתה אותה בעיה... איך אני פותר את זה?? תודה!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. שלום , יש לי את המשחק test drive unlimited מקורי בכל פעם שאני מפעיל אותו הוא קורס ברגע שאני מגיע למפה. המערכת פשוט נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה המופרסמת של ווינדוס. לפעמים המחשב אפילו עושה ריסט לעצמו. אין לי מושג מה הבעיה פה וניסיתי כבר הכל. עדכון הכרטיס מסך,עדכון הווינדוס,התקנת הפאט' למשחק וכו' ועדיין אותה הודעה מעצבנת. לפני כמה חודשים המשחק היה מותקן על המחשב שלי והוא רץ בלי שום בעיה ולא הקטנה ביותר. ההבדל היחיד שיש בין מה שהיה לי אז להיום היא שאז הייתה לי ויסטה על המחשב.והיום אני עובד על XP PRO אמנם המסך שיש לי עכשיו גדול יותר אבל אני דיי בטוח שגם אז המשחק רץ לי עליו בהגדרות הגבוההות. בכל מקרה,גם ששיניתי את הרזולציה ושיניתי את ההגדרות לנמוכות יותר המחשק ע…

16. Started by Dr. Computer,

אהלן. התקנתי את המשחק Far Cry גירסת שלושת החלקים (כל אחד 700 מגה), ההתקנה עוברת בשלום- ובסיום ההודעה ההתקנה עברה בהצלחה. אבל אז אני שם את הקראק המתאים למשחק- והמשחק מסרב לעלות!!! אני מקבל הודעת שגיאה: ניסתי עוד כמה קראקים- על כל אחד מהם מתקבלת אותה ההודעה. הסרתי את המשחק, התקנתי בהזדמנות מערכת הפעלה- ואח"כ עוד פעם התקנתי את המשחק- ובול אותה ההודעה מתקבלת!!! ממש לא ברור. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לזו?? מישהו שיכול לעזור?? תודה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. שאני בא להפעיל את המשחק Blazing Angels Squadrons of WWII זה אומר לי שגיאה שהיישום x3daudio1_0.dll לא נמצא שאלתי היא האם למישהו יש את הקובץ או יודע מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. אשמח לקבל המלצות למשחקים המבוססים על מלחמת העולם ה-II ואשמח עוד יותר אם תחלקו הצעותיכם על פי שתי קטגוריות: 1) גרפיקה טובה 2) משחקיות טובה בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by MAX,

SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  21. בסגנון בטרפילד2 וכו, לילד בן 14, מחשב ברמה בינונית (מעבד AMD 3800*2 2.2 Mhz, כרטיס מסך GEFORCE 7600, זיכרון 1GB) תודה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by icebreak,

CALL OF DUTY וההרחבה היו לדעתי המשחקי יריות הכי טובים בתקופה האחרונה. COD2 יפותח ע"י אותה חברה של הראשון, שכמובן מבטיחה הרבה עדכונים... המשחק צפוי לצאת עוד השנה. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=83080 כמו כן, הוכרז HALF-LIFE2: AFTERMATH ההרחבה למשחק המצליח HALF-LIFE 2 , ההרחבה תהיה פיתוח פנימי של VALVE (בניגוד להרחבות של הראשון), וצפויה לצאת בקיץ. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=58579

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע מה הכתובת של השרת הישראלי של אמריקס ארמי.

24. Started by aviran_n,

לא ממש הלך לי עם זה בהתחלה, אחר כך השתפרתי קצת, וגם אחרי שנראה לי שהולך לי אחלה, אז תמיד הניקוד של המתחרים הוא פי כמה וכמה משלי. הייתי רוצה לקבל כמה טיפים לדריפט טוב יותר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים