משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש לי את X2 THE THREAT בתחלס אותו משחק רק ב X3 יש גרפקיה הרבה יותר טובה. חשבתי על לקנות את ה X3 אבל אני ורצה קודם לשמוע את דעתם של אנשים שיש להם את המשחק הגאוני הזה. האם שווה לי להשקיעה ב X3 שזה בעצם X2 אם שיפור גרפי?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו משחק פה במשחק KINGDOMS או HEROES????? מי שכן אז שיגיד לי אני רוצה לנסות לשחק ברשת
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה במשחק.. אשמח אם מישהו משחק פה בזה ויוכל לעזור..
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למי שלא יודע מה, המשחק הוא בעצם מנג'ר של קבוצת כדורגל אונליין דרך הדפדפן - זה בגדול. www.hattrick.org אז יש מישהו?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כותרת ^^, חבילת ההרחבה למשחק המהמם WOW, יותר מ 8 מיליון שחקנים ובצדק!! מישהו מתכנן לקנות את המשחק? WORLD OF WAR CRAFT THE BURNING CRUSADE http://www.worldofwarcraft.com/index.xml הפתיחה הרשמית של המשחק (של כל השרתים החדשים והכל) היום ב 2 בלילה (MIDNIGHT 12 GMT +0). העותק שלי כבר בדרכי אלי
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרצו לחשבון האוריג'ין שלי. בהתחלה קיבלתי הודעה על שינוי האימייל שמשוייך לחשבון, עם אפשרות ללחוץ על קישור כדי לבטל. אך כשלחצתי על הקישור, הוא הפנה אותי לעמוד של אוריג'ין שכותב שאין אפשרות לסיים את הפעולה. יצויין שפעם ראשונה שלחצתי על הקישור היה רק יומיים לאחר שנשלח אלי המייל. אח"כ גם שינו את הסיסמא לחשבון, וכעת אין לי גישה כלל לחשבון, וגם אני לא מצליח לשלוח איזה מייל או להתקשר עם EA. יש למישהו ניסיון עם זה, או רעיון לפתרון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן האם אנחנו, היהודים נמצאים גם שם? כי שמעתי אודיו לוג של דוקטור אחד והוא אמר שאחד צעק בארמית
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לעזאזל שיחקתי בשלב הזה 200 פעם ואי אפשר לעבור אותו השלב הזה שמתחיל בכביש ואז יורדים לביוב {ולא נראה לי שרק אני לא מצליח כולם שם מתלוננים שהם לא מצליחים} אם מישהו יודע על מה אני מדבר ואפילו עבר תשלב שישתף אותי יועיל!!!!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו פה עדיין משחק את המשחק הזה?? אני התמכרתי לRayman M כמעט סיימתי אותו תוך יומיים..טוב רק חצי שלם : חח אם מישהו פה שיחק, שיירשום את רשימת המשחקים שהוא שיחק מהסדרה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו פה עשה מנוי לשירות הזה של נוידיה? מה דעתכם על זה ?מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
המשחק מאוד קשה לפחות בשבילי אני נתקל בהמון המון אויבים ולא מצליח להתקדם אני משחק על normal
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחק חזזזזק לא משתווה לראשון מבחינת משחקיות אבל בהחלט המשחק עם הגרפיקה הכי גבוהה קיום
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה בטא לתוספת של The Crew. יש לי 3-4 מפתחות, וחבל שיישארו אצלי במייל אם מישהו באמת רוצה ונהנה מהמשחק הזה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת אם מישהו פה קנה את המשחק או מתכוון לקנות את המשחק לקראת יציאתו שבוע הבא. אם כן, איזו גירסה קניתם או מתכוונים לקנות (רגילה, דלוקס או אולטימייט)? אם לא, למה לא? אני אישית עוד לא קניתי את המשחק ועוד לא החלטתי אם לקנות אותו. מרגיש שיש עליו הרבה פחות "באזז" ממשחקים קודמים של באטלפילד.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מי שלא מכיר את המשחק שיכנס ל WWW.MUONLINE.COM בחינם ההורדה מי שרוצה את החשבון עם איזה 30,000 זן שיודיע!
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
מישהו רוצה לשחק C&C GENERALS ZERO HOUR און ליין עכשיו ? (גם גרסאות "מושאלות" יכולות לשחק, לי יש את חבילת העשור המקורית, אבל שיחקתי כבר מול אנשים שלא קנו אותה ממש, אלא הורידו, וזה עבד) מי שרוצה לשחק, שישלח הודעה כאן, ולא בפרטי , ככה יהיה לנו מאגר של אנשים בת'רד הזה, שרוצים לשחק און ליין ב ZH...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן אז צרו איתי קשר: email : sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מכירים את המשחק? זה FPS בסגנון פיינטבול, אחלה משחק, נשקים נחמדים, יש למישהו שרוצה לשחק?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי קומפליט(גירסה 4) והשביתה הורגת אותי משיעמום אז יש לי זמן לשחק! תכתבו מסנג'ר או אייסי פה או בהודעה פרטית.... אנא ציינו אם אתם נובים גמורים או לא...
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני וחברים פתחנו שרת Rust בשם RustNoFear, אם מישהו מעוניין להתחבר ולשחק איתנו הוא מוזמן. בחיפוש שרתים Community לרשום RustNoFear למטה בחיפוש.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-