משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני תקוע בקטע של הכבל בביקתה אני יודע שלוקחים אותו עם החמאה איכשהו, אבל לא מצליח!!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אפילו לפורום אני לא מצליח להכנס **הסתדר
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא מצליח להחליף דברים ב inventory,לחצתי על TAB ולא מצליח לשנות
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו משחק בCrashDay? כי לא ממש הבנתי את המטרה במשחק...
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
אני משחק בGW די הרבה זמן ואני מחפש עוד שחקנים ישראלים שאם הם רוצים ישחק איתי אני ישמח... לא מצאתי דיון רשמי אז פתחתי לבד... אתם יכולים לפנות אלי במשחק IGN: I Kick Mhenlos Butt או דרך פה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן,אשמח לשמוע המלצות. ראיתי שהוא עולה איזה 40 ש"ח ב STEAM מסקרן אותי לדעת אם הוא שווה את הכסף.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
כאן זה דיון שכל אחד עם קבוצה בהאטריק יוכל לכתוב באיזה ליגה הוא ונוכל לדבר על המשחק.. נראה כמה מפה משחקים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע בערך ודי אהבתי אותו, שווה להשקיע ולרכוש את הגרסה המלאה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו משחק פה WOW אם כן איזה REALM? אני ב AHHQIRAJ, KULTIRAS. KulTiras (pve) Lvl60 Warrior lvl47 Hunter AhhQiraj lvl18 mage
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
משחק בו כרגע אחלה משחק. הגעתי לבוס הראשון ולא מצליח לעבור אותו. יש למישהו טיפים?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי , תגובה ראשונה שלי פה כמעריץ גדול של סדרת בטלפילד אני תמיד מנסה להגדיל את הקהילה הישראלית. רציתי לדעת אם מישהו כאן מתכוון לקנות את בטלפילד 2, אני מקווה שרוב התשובות יהיו חיוביות ומי שלא מכיר את סדרת בטלפילד חייב לנסות כי אין ספק שזה משחק המולטיפלייר הטוב ביותר שיצא עד היום! אשמח לשמוע את דעתכם על המשחק
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
התמונות נראות מענינות מישהו ניסה את הדמו? http://www.gamespot.com/pc/action/ubersoldier/downloads.html
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המשחק פעל ללא בעיה על ה pentium 1.8 שלי. על הAMD64(עם אותו כרטיס מסך) משום מה המשחק(גם ZERO וגם הרגיל) ניתקע כבר במסך הטעינה הראשון ויש צורך לבצע ריסט.. מישהו ניתקל במשהו דומה, או יודע מה יכולה להיות הבעיה? מדובר ב amd 64 3000 745 epox nforce 3 250 radeon 9600 pro sapphire 1gb ddr
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה אותו נכון - כן אני יודע שזו גרסאת בטא אבל הדרייור עצמו מצויין ואני רוצה לדעת אם לעוד אנשים זה קרה... קראתי קצת מה חדש בגירסא של הדרייור ומצאתי את זה , אבל אני לא מבין מה זה אומר כל כך או איך מפעילים את האפשרות בדריוור: What's new : Added "OpenGL version string override" option to the "Compatibility" tab of "OpenGL tweaks" dialog for the Detonator 27.xx and newer drivers. This option is useful for troubleshooting and can be used to solve problems with some incorrectly written OpenGL application, expecting harcoded OpenGL version string. F…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מברר לאחי... מישהו נתקל כאן בבעיות וניתוקים שונים במשחקים: Stronghold kingdom Anno online The settlers online ? יש לו בזק בינלאומי. הוא טוען שהוא הריץ tracert ואיפשהו בנתיב אחרי שזה עובר את השרתים של בזק בנלאומי זה נתקע לא פעם...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם כבר, אז כבר... קצת עזרה מכם. אני מנסה להתקין ROME, התקנתי אותו בעבר, עכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין, לא יכול לקרוא מהדיסק... הוא מתחיל התקנה וקופץ החוצה.... ניסיתי בשני מחשבים שונים, אחד מהם חדש לגמרי, ואותה הבעיה... כל תיקייה בנפרד נפתחת חופשי.... אנא....
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
הדמו קרס לי וגם המלא היום ראיתי שיצא דמו חדש שתיקנו בו את הקריסות http://www.gamershell.com/download_23484.shtml - Fixed some very important rendering issues with new ATI cards and drivers - Other fixes like crashes on certain configurations or even new solutions to some puzzles. והוא רץ לי טוב השאלה שלי אם יש תיקון למשחק המלא ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הקיצר נתקעתי במשימה שבאים אליך מלא מפלצות שקופות ואחר כך יש מסטר גדול בצבע אדום (נופלים מטאורים אדומים מהשמיים ) ואין לי נשק זה משימה בין האחרונות אז בבקשה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מנסה אבל לא מצליח לסיים את המשחק המשחק קשה מידי לדעתי
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-