עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by barakv,

הורדתי הירוס 3 (heroes 3) וכל פעם שאני מריץ את המשחק אני מקבל תדו"ח שגיאות הזה ומיד אחריו הודעת שגיאה הזאת: כבר ניסיתי להוריד ממקורות אחרים ובכל פעם הייתה אותה בעיה... איך אני פותר את זה?? תודה!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום אני משחק ברשת עם אח שלי ב C&C Generals Zero:Hour ואני כל פעם בוחר שלב עם ים והכל ואין לי אפשרות לבנות ספינות או משהו דומה... האם זה הגיוני שבמשחקי ה Genrals אין ספינות...? הרי בכניסה של Zero:Hour רואה סוג של Destoyer |: תודה מראש,עידן.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by NIR-T,

תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בגלל שלא מצאתי דיון ראשי למשחק הזה, אני שואל כאן: אני עכשיו בקטע שאני צריך למצוא מסמכים של הדוקטור ההיא. בדיוק עכשיו עברתי קטע שאני צריך להציל שני אנשים בזה שאני מפיל את הנברשת בתקרה (המנורה הגדולה) לתוך החדר על ידי זריקת שוריקאן על מה שמחבר אותה לתקרה. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה, אלון

6. Started by angelos21,

חברה יצא הדמו של גרסת ההרחבה של המשחק המהולל FEAR, מומלץ לבדוק !!!! http://www.gamespot.com/pc/action/fear/download.html?sid=6157496&tag=topslot;action;1

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by Meir787,

למישהו יש כזה ? כי אני מת להתקין את ההרחבה ומה-זה לא בא לי לעבור את כל אובליביון כמו אידיוט מחדש... תודה מראש. ;D

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  8. למישהו זה קרה? הורדתי עוד גרסה של המשחק וגם שם זה עושה לי את זה

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  9. בסגנון בטרפילד2 וכו, לילד בן 14, מחשב ברמה בינונית (מעבד AMD 3800*2 2.2 Mhz, כרטיס מסך GEFORCE 7600, זיכרון 1GB) תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by xTak,

הקומנטרי השני שלנו והראשון שלי אישית יצא!! אם אהבתם תנו לייק וסאבסקרייב, זה יעזור לנו המון D; Ri5e xTak| קומנטרי #1 קלאנים במחשב ובקונסולות

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by netanel018,

מישהו יכול להצביע לי מהו כיום סימולטור הטיסה הקרבית המתקדם ביותר כיום בשוק המשחקי מחשב? (מבחינה גרפית, משחקיות אורך חיים וכו') אני מבין שהתחום הזה לא מפותח כל כך בשוק המשחקים אבל אולי בכל זאת... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by r1plet,

הסדרה איבדה את הפופולריות מזמן, והמשחקים התחילו לצאת רק יותר ויותר גרועים עם כל משחק חדש מאז TONY HAWKS UNDERGROUND 2, אבל אני בטוח שלפחות חלק קטן מכם פה שיחקו לפחות במשחק TONY HAWK אחד, בPC או בקונסולה, לפחות בסינגל פלייר. מדובר באחד ממשחקים ממש לא רבים, שהקהילה פיתחה והביאה לביצועים שמפתחי המשחק בחיים לא היו מצפים לראות ממנוע המשחק ומה שהפיזיקה שלו מאפשרת. אני מאמין שזה אחד ממשחקים בודדים שאינם FPS אך פיתחו (בזמנו, עכשיו כבר כל הERA נגמרה) תחרותיות וטורנירים גדולים ורציניים, וקהילה עם אופי מיוחד וייחודי משלה. אני אפשר לומר שחקן VETERAN של THPS, משחק כבר משהו כמו 5 שנים ואמנם זה היה נורא נדיר, אבל היו שחקנים ישראלים בודדים במשחק, כשרובם המכריע היו שחקנים לא רעים בכלל. …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Release Date: 2/17/2009 Platforms:PC only Publisher: Stardock Developer: Gas Powered Games Gamesite: http://www.demigodthegame.com/ Genres: Real-Time, Strategy לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/37650.html

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

מי שזוכר היה משחק של חברת סגה בקניונים אתה יושב בתוך קוקפיט (תא טייס לעילגים) ,זה מן סימולטור ארקייד כזה שבו אתה בוחר מטוסים כגון F14; MIG 1.44 ועוד כאלו יש כול מיני שלבים ובכול שלב יש בוס מטוס B52 טנק ענקי ספינת אוויר ענקית עם צריחים שיוצאים מכול עבר מישהו זוכר את המשחק?

15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני כמה ימים הורדתי את המישחק Pirates of the Caribbean והתחלתי לשחק ומה זה היתמכרתי מישהו פה משחק? תגובות שאלות.

16. יש לי משחק ישן של L.A.P.D השוטר הרובוט משחק הדמו יש לי ואני רוצה להתקין אותו אבל הוא לא קורא ווינדוס אקס פי ניסיתי לשנות במאפייני ההתקנה לווינדוס 98 זה לא נכנס גם כן האם יש דרך כלשהי להתקין את המשחק בכל זאת ?!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by Lanzar,

אני יודע שקיימת פקודה שמקישים ב CONSOLE של המשחק שמראה את הקצב פריימים... מישהו יודע מה הפקודה ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. מזה אומר מה אני צריך למחוק? מאיפה? תודה..

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by The Dom,

נכנסתי למשחק דרך המסך הראשי של סטים למשחק שחבר שלי שיחק. כשניסיתי לחפש עוד שרתים פתאום ראיתי שהאפשרות של הLOCATION איפה שכתוב MIDDLE EAST נעלם. זאת אומרת שראיתי רק שרת אחד ברשימת השרתים מופיע לי וזה השרת ששיחקתי בו. בCHANGE FILTERS האפשרויות היו על כול ה LATNECY , ללא שם של מפה מסוימת , ללא שום אפשרות מסוימת מסומנת ובלי האפשרות של ה LOCATION מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by neogod,

והאם יש דרך כל שהיא להתקין אותו על WIN 2000 ????

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by pazer005,

הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by Burned,

אני מחפש משחקים קלילים בסגנון RPG, למישהו יש המלצה? לא אוהב לשחק במשחקים כבדים..

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by אבשה,

אז ככה התקנתי את המשחק ואת הסריאל והכל ואז כשאני רוצה להיכנס אז אני רואה חלון כזה:

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. קישור להורדה: http://pod.icast.co.il/cf613e40-95bd-4103-88e8-3f7583883493.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 2 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן אהלן אהלן אהלן (יש לקרוא מהר ובמבטא ערבי) לא יודעים מה איתכם אבל אצלנו השבוע לא זז! הוא הרגיש לנו ארוך, קשה ותקוע (Ha…Ha…!!!Pun Intended) בעיקר כי חיכינו בקוצר רוח להקליט כבר את הפרק השני. יש לנו תכנית מעניינת ועמוסה במיוחד עם הופעת אורח מיוחדת של סיב (אם כי בעל כורחו), המון חדשות (מבצעים בXBOX, הפריצה של הPS3, שירות הCLOUD החדש מבית סוני, הפלייסטיישן פון החדש ועוד) יש לנו סקירות על משחקים (AC3 , R&C) והכי חשוב רשמים ראשונים מהבטא של KILLZONE3! בנוסף יש לנו המלצות לכמה משחקי אייפון (TRENCHES ,…

25. Started by SharKiMaN,

יש מסך שחור ואני שומע צלילים בהתחלה אולם הוא קורס לי מיד הנה מידע מה EVENT LOG Application popup: Fable - The Lost Chapters : Fable.exe - Application Error : The exception Integer division by zero. (0xc0000094) occurred in the application at location 0x00628b89. Click on OK to terminate the program Click on CANCEL to debug the program די מוזר..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.