משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה שיש כבר את האי מייל שלי ואת הסיסמה פעם היה לי את הדמו אני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם מה אני עושה ??? ועוד שאלה בקשר למשחק Half-Life 2: Different Important Updates מה זה אומר עדכונים מה צריך לעדכן ??? הרצתי את המשחק iron storm היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים המשחק מקורי אני לא מבין מה הבעיה משחקים חדשים עובדים אצלי חלק (DOOM 3 וכו') אולי צריך איזה Patch ???
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אנשים, אתם חושבים שאתם טובים ב WC3? אז בואו נשחק... יש לי כבר 6 שחקינים ואני מחפש עוד בכדי לפתוח ליגה קטנה (של לפחות 20 שחקנים). כולם יכולים לחשק (גם כאלה שיש להם WC פרוץ). האי סי קיו שלי הוא 54330937 .
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account כנסו זה אדיר!!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, פיתחתי משחק לאנדרואיד והחלטתי לשתף אותו אתכם כדי שתוכלו ליהנות ממנו משחק חינמי פשוט ביותר וממש ממכר, בהתחלה המשחק נראה קל, אך כשממשיכים לשחק בו הוא הולך ונהיה יותר ויותר קשה, כרגע השיא במשחק הוא 54 נקודות, אתם חושבים שתוכלו לשבור אותו? אם כן, אז בהצלחה המטרה שלכם היא לתפוס כמה שיותר טיפות באמצעות הדלי (השליטה באמצעות חיישן התנועה במכשיר), ככל שתגיעו לניקוד יותר גבוה כך תעלו בדירוג העולמי. תמונה מהמשחק: להורדת המשחק לחץ כאן! אשמח לשמוע כל חוות דעת שהיא על המשחק תודה רבה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה-תפקידים העתידנית המהוללת יגיע אלינו בחודש פברואר 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/המלחמה-של-מחר-deus-ex-mankind-divided-מקבל-תאריך-השקה/
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אך אפשר לעבור את השלב אני עוצר את התנועה מזמן מלא אמבולנסים וגוררם לפינוי??? ויש אפשרות לעצור את התנועה שמתווספת כל הזמן??
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אוקיי..קודם כל זה הדמו. קודם כל שיחקתי משחק Skirmish הכל הלך חלק ניצחתי הכל סבבה. לאחר מכן הלכתי למשימות (התחלתי במשימה הראשונה)והמשימה ממש ממש ארוכה וכשהתחלתי אותה הכל הלך חלק והכל זז טוב וזה.לאחר בערך 3-5 שעות של משחק הזמני טעינה נדפקו לא כולם רק זה שאתה מעביר את התור ליריב (במקרה זה הוא צבע אדום)ולוקח לזה בערך דקה שלמה להעביר תתור של המחשב שלפני זה לקח לו בערך 2-3 שניות.כיביתי את המחשב ושהיום שיחקתי זה עדייך המשיך-אבל זה מאותה שמירה. אם למישהו יש מושג ממה זה קורה שיעזור בבקשה :]
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. יש משחקים כמו CS שיש אפשרות אבל משחקים כמו NFS או כמו GTA - אין בהם אפשרות כזאת. חיפשתי בגוגל כבר כמה זמן את התשובה ומצאתי שיעזור אם מוסיפים -w או משהו כזה לשם של הקובץ של המשחק אבל לא עבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה מלא צ'יטרים ואין לי מושג איך לקחת את הSTEAMID ולדווח לVALVE. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי השגיאה שבתמונה. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי המקום הזה שיש חדר מלא פחיות עם חומר דליק אז יש מקום עם מים ומלא צינורות מה אני עושה שם (תחף אני שם תמונה"( ????
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עם OC ל3 גיג'הרץ. כרטיס 8800GTS 512 אם מפעילים AA הביצועים פשוט יורדים לטימיון, דבר שלא קורה באף משחק אחר חוץ מקרייסיס כמובן, אם מבטלים AA הגרפיקה עובדת חלק לחלוטין. יש גם ירידת ביצועים קטנה שמפעילים AF אבל זה פחות קריטי.
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1201311&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 ראיתי שזה הגיע לארץ מישהו כבר שיחק בזה?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שהייתי ביסודי (לפני כ9 - 10 שנים) היה משחק (לדעתי קוראים לו POD אבל מסתבר שלא) עכביש בחלל כזה שהולך על משבצות וצריך לגמור את כולן וכשהוא גומר את כולן נגמר השלב.. זה היה משחק דו מימדי ממבט מלמעלה והיו בו בערך 20 שלבים אני דיי בטוח שלא תמצאו מי שיודע אז שיכתוב.. תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האוסף כולל "שירים" ממשחקיה השונים של החברה ב 20 שנה האחרונות, בין היתר אפשר למצוא את ה Menu Song של Jazz Jackrabbit וגם שיר מ Jill of the Jungle http://epicgames.com/community/epic-20th-anniversary-commemorative-soundtrack/ מזל טוב EPIC! הערה: מעט פחות מרשים ממה ש ID עשו ביומולדת 20 של WOLFENSTEIN (הוציאו גירסת דפדפן חינמית מלאה של המשחק) אבל בכל זאת נחמד.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
http://www.cheatcc.com/pc/chaser.html לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק שיצא ל PC נמכר ב 2 סוגי די וי די.... אחד של 5 ומשהו גיגה ואחד של 7 גיגה בערלך מה ההבדל.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מישהו מוכר? *צריך שהסוני יהיה במצב תקין ובלי בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-