עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shai_123,

אני התקנתי את המשחק וזה מה שכתוב לי http://img357.imageshack.us/my.php?image=20526556lo2.png

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. בדיוק כשיש לי שאלה בעניין, הפורום של משחקי ספורט ומירוצים נעלם. (או שאולי שינה מקום ולא שמתי לב). בכל מקרה, הכוונה לטסט דרייב - אגדות המירוצים של פרארי (בתרגום עילג). מישהו קנה/התנסה ויכול לתת רשמים? נדמה לי שמאז הניד פור ספיד עם פורשה לא היה משחק שמוקדש ליצרן אחד (מלבד משחקים פרסומיים כמו זה שהיה לב.מ.וו M3) וגם הפעם מדובר ביצרן מעניין מאוד.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by aero,

אפשר קצת פרטים על החבילת הרחבה ומתי היא יוצאת בארץ? עכשיו זה הולך להיות אותו מחיר בתשלום החודשי? או שהם רוצים לעשות עלינו עוד כסף בנוסף שהרסו לנו את החיים?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by Kenny,

היי אנשים... בעיקרון אנחנו מחפשים משחקים, אנחנו 4 חברים, לכולנו מחשבים חזקים שיסבלו משחקים חדשים. כרגע אנחנו משחקים המון Generals zero hour, כבר שנים האמת.. אנחנו אוהבים משחקי אסטרטגיה, ורצוי מאוד שיהיו כמה שיותר ריאליסטים. זאת אומרת בלי חייזרים מוזרים וכל מיני דברים הזויים. למרות שזה לא קריטי. ואם אפשר, משחק אסטרטגיה פשוט.. זאת אומרת, אסוף כסף > תבנה צבא. ולא כמו המשחקים שראיתי לאחרונה שאתה מוגבל מבחינת יחידות.. או שכל X זמן אתה מקבל X יחידות.. וכל מיני דברים הזויים כאלה. יש המלצות? לא חייב להיות משחק חדש.. מעבר לכך, המלצות לכל משחק שיכול להיות כיף ברשת, שאפשר לשחק בו 4 שחקנים ביחד נגד המחשב או זוגות אחד נגד השני.. או אפילו כולם נגד כולם... לא אכפת לנו אם זה shoot…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  5. היי, מצאתי ב GG מספר סימולטורים ישנים וטובים במחירים מגוחכים של 2-3$ (גם אם הם מעט ישנים), זולים מ STEAM - Fleet command Rowan's Battle of BritainWings Over Europe: Cold War Gone Hotיש שם כמובן סימולטורים מודרנים יותר, ומוזרים יותר ( Mining and Tunneling Simulator) כמו כן יש שם מבצע 4 במחיר 3 על כל האתר.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by morientes,

שלום לכולם אני לא מצליח להרוג את קאילנה בפעם השניה יש לא כל מני רוחות וכאלה מישהו יכול בבקשה לעזור תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  7. מישהו יודע מהשם של הקטע שמתנגן ברקע בטריילרים של האלף לייף 2? קטע טכנו כזה? בבקשה עזרה. תודה לעוזרים :]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  8. http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account כנסו זה אדיר!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by yosda-boy,

המשחק מורד דרך סטים (Steam) הורדה חוקית של משחק שקיבלתי בגיפט (לא נראה לי זה עובר על הכללים אם זאת הורדה חוקית). שלום, קצת פרטים שאולי יעזרו לכם לפתור לי את הבעיה: אתמול החלפתי חפצים ממשחק כלשהו (TF2 אם אתם צריכים לדעת) תמורת המשחק L4D2 (דרך Steam Beta Trade אם זה משנה, למי שלא יודע זאת תוכנה בטוחה שבה ניתן להחליף חפצים תמורת משחקים או משחקים תמורת משחקים בדרך בטוחה). בקיצור עשינו החלפה... חצי שעה אחרי ההחלפה הוא אומר לי שלדעתו העסקה לא שווה לו (לא עשיתי לו סקאם או משהו לדעתי המחיר היה הגון) הוא אמר שהוא רוצה שנחליף חזרה אני לא הסכמתי כי נתתי לו הרבה מאוד חפצים (מעל 100) ככה שאני לא אזכור מה נתתי לו והוא יוכל לא לתת לי הכל אז לא הסכמתי ומחקתי אותו... אז פתחתי את המתנה והת…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by nore0,

בשלב הזה לא הבנתי מה לעשות איך אני הורג את המפלצת הענקית כל פעם אני הורג את כל הרוחות ואז אני מקבל את הראייה המיוחדת

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by m83b4,

מה עושים אחרי שמצילים את Dekerd Cain מ Tristan ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by kostik,

הוא כותב לי Unhandled Exception משהו כזה ולמטה מספרים שמעתי שיש משהו שמתקן את זה ויש לי וינדוס XP ולפי אחד האשכולות ראיתי משהו שמתקן את זה אבל זה לוינדוס 98!!! תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by אורי,

הגיע המחשב החדש לפני כמה ימים. עכשיו אני צריך כמה דברים לשחזר, בינהם הפאטץ'. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. בצד אתם יכולים לראות את המפרט החדש שלי ועכשיו אני רוצה סוף סוף לשחק באיזה משהו.. כמובן הכרטיס מסך עדיין קצת מגביל לכן את GTA הגם ככה בעייתי אני שומר לכרטיס מסך חדש, במה כדאי לשחק בנתיים? אני אוהב משחקי אסטרטגיה , יריות , מרוצים..

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by ktulu,

שלום, יש ברשותי משחק שהורדתי באימיול שנקרא Backyard Basketball 2004 המשחק ירד ב 2 קבצים. סיומת CUE ו BIN. הבנתי שאלו קבצי דיסק, מראה או משהו דומה ושאני יכול לטעון אותם דרך כונן וירטואלי. אז דרך ה DAEMON TOOL אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לטעון משום מה. (אני בוחר קובץ אחד מהתיקייה, אותו קובץ שמופיע אוטומטית, נדמה לי שזה ה CUE) הקבצים הם באותה התיקייה ובעלי אותו שם, רק עם סיומת אחרת. הבנתי שככה זה אמור להיות אך עדיין זה לא מצליח. כמו כן, ניסיתי דרך נרו לצרוב IMAGE אבל גם שם אני מקבל שגיאה. אני חייב לציין שזה כבר קרה לי עם משחק פיפא 2005 שהורדתי ומחקתי כי חשבתי שהבעייה היא במה שהורדתי ושזה לא תקין. כנראה שמשהו אחר לא תקין ואני לא מבין מה. מישהו מכיר את הבעיה? ואם כן, …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by ravid,

http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=80446&forum=15&124 עובד או לא? ???

18. Started by tulicooli,

כמו שרשום איזה משחק אתם רוצים לשחק ברשת פתוח לעוד הצעות!!!

19. Started by Meir787,

למישהו יש כזה ? כי אני מת להתקין את ההרחבה ומה-זה לא בא לי לעבור את כל אובליביון כמו אידיוט מחדש... תודה מראש. ;D

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  20. אז ככה התקנתי את המשחק והכל הלך פיקס כל הפאצ'ים אחרי זה אני לוחץ אל PLAY נכנס למשחק הלחצן של היד לא זז העכבר עצמו עובד הכל פיקס אבל במשחק הוא לא זז. אני צריך עזרה עם מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה יש לי ווינדוס 7 עם זה משנה משו!? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by daniel0089,

הי, יש לי כבר את המשחקים TDU,GTR2,LFS,GRID,DIRT. איזה עוד משחקים מומלצים להגה G25? קראתי קצת על הRACE07 הזה, הוא טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. יש אפשרות לשחק במפות ביינוניות\גדולות (32\64) בסינגל פלייר? אם כן, איך? תודה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by aldema,

השגתי את הGTA בגרסת הדי.וי.די וכל פעם שאני מנסה להתקין אותו הוא נתקע ב70% וכותב לי שיש בעיה עם קובץ אודיו בשם ambience ואומר שהוא לא תקין או מקולקל... צריך עזרה דחוף המחשב חדש ועובד פיקס!! יש לי 6600GT זיכרון 1024 : הכל חדש עלה 6000 -מחשב תותח אני חייב עזרה אני לא מצליח כבר זאת הפעם הרביעית....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by SuffiX,

מישהוא מוכן ליתרום לי guest pass בבקשה לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. Started by g191181,

כאשר אני משחק הרבה זמן פתאום התמונה קופאת ואז אחרי כמה זמן הוא עובר לווינדוס עם הודעה ש nv4_disp הפסיק לעבוד נורמלי מה זה אומר ??? הצבעים של השולחן העבודה פתאום רק 16 במקום 32 וצריך לעשות למחשב ריסטרט בשביל לחזור למצב תקין. מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.