עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו יודע איך קובעים הגדרות וידיאו בדבר הזה? פ'סדר. מצאתי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  2. אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by freesoul23,

בחלק מהמשחקים לפתע המסך נהיה שחור והאופציות היחידות זה ALT+TAB או CTRL+ALT+DEL ואז כשאני נמצא בשולחן העבודה ואני לוחץ למטה לחזור למשחק אז המשחק חוזר, וככה קורה פעמיים בחלקים שונים של המשחק ובפעם השלישית עוד פעם מסך שחור אבל שום דבר לא עוזר ואני נאלץ לעשות אתחול למחשב. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק מסויים אבל זה קרה לי בכמה משחקים(FABLE,CALL OF DUTY 2,GTA-SA). באחת הפעמים כשזה קרה והייתי בשולחן העבודה בדקתי את טמפרטורת המעבד והלוח והטמפרטורה הייתה באזור 50-60 מעלות. האם מישהו מכיר את הבעיה? האם זה באמת בעיית התחממות? האם מישהו יודע את הפתרון לבעיה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by silky,

שלום רב , אני מתכוון לפתוח ליגת פיפה 2005 שתצא לדרך לפי התכנון בשבוע הבא, כל מי שמעוניין להשתתף מתבקש לשלוח לי הודעה במסנג'ר ל sokohome@hotmail.com בהקדם. אני מדגיש , אם אתה מעוניין אל תפרסם פה REPLY בבקשה. לאחר שהליגה תתמלא בשחקנים אני אפרסם פה את החוקים למשחק שיהיו פחות או יותר : 6 דקות מחצית. רמת משחק: PROFESSIONAL. מהירות משחק: FAST. בהצלחה לכולם.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. איך?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. אני זוכר שהיה איזה מוד שבעזרתו היה אפשר להכין סרטים עם המנוע הגרפי של המשחק HALFLIFE2 .....למישהו יש לינק או שיש לו את הקבצים לזה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. אני תקוע באחד המשימות עם האגם אם אני לא טועה זה משימה מספר שתיים אני מגיע לסוף והמשימה הבאה לא נפתחת לי רשום בהתחלה להציל תחברים אבל הבעיה שהם לא נמצאים שם מישהו עבר תשלב הזה ויכול לעזור לי? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by casio222,

היי, יש לי בעיה במולטי פלייר של call of duty 2. אני מנסה להיכנס לאחד השרתים הישראלים דרך the all seeing eye, וזה כותב AWAITING CONNECTION ורצים מספרים.... ואז כלום לא קורה.... * הסינגל עבד לי וסיימתי אותו. * יש לי ראוטר בבית (הוא לא במחשב שלי.) תודה רבה לעוזרים! casio.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. אוקי אז אני בשלב הראשון ועברתי את הנחל אם הגשר ונכנסתי לחצר של הבית ואז עליתי ועכשיו אני בכמו מרפסת כזאת ויש שם שתי חלונות כאלה ואין לי מושג מה לעשות?!!?!?יש את המפקד שלהם שנכנס לחדר ולא ייוצא ושומר בחלון שכל רעש שאתה עושה הוא עובר לחדר ליד בודק מזה וחוזר... העלתי לכם גם תמונות בבקשה תנסו לעזור לי.. תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום התחלתי לשחק קונדישן זירו אני רוצה לנסות לשחק ב 1.6 קונטר סטרייק אז יש לי שם להתחיל משחק ואני כאילו משחק לבד וכאני לוחק על הכפתור ~ קונסול או משהו אז יש לי שם מספר של סרבר אם אני נותן את המספר למישהו או יכול להתחבר ואני כאילו יכול לשחק איתו ?.. ויש לי עוד שאלה מאיפה אני יכול להשיג סרברים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. בעיה מוזרה: כמות התחמושת בנשק הנוכחי, שאמורה להיות מוצגת מצד ימין למטה, לא מופיעה. במקום זאת, המלבן האפור שאמור להכיל אותה מופיע מוקטן מצד ימין במרכז ובתוכו אפשר לראות רק חלק קטן מסיפרה אחת. מישהו מכיר? אם אני כבר "בשוונג", הפעלתי את המשחק ב- 1280*1024 עם AA*4 ועדיין קווים אלכסוניים נראים מאוד מזוגזגים. פעם ראשונה שאני משתמש ב- AA, אבל זה לא נראה לי נכון. אולי צריך להפעיל את זה מהדרייבר ולא מהמשחק? חיפשתי (לא הרבה ) ולא מצאתי. שאלה אחרונה: על הקופסה כתוב "תמיכה טכנית טלפונית. פרטים בחוברת המשחק" - יופי, יש תמורה לאגרה! רק שאין חוברת בפנים ואני לא מוצא שום מספר טלפון. אמורה להגיע חוברת כלשהי עם המשחק או שאני צריך להתקשר ביום ראשון להד ארצי ולומר להם מה אני חושב עליהם? …

12. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by ilaysk,

אני רוצה לדעת אך המשחק נגמר עם כל הדברים וכל ההפתעות

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by erap129,

שאני נכנס להגדרות ורוצה להפעיל את האנטי אליאסינג הוא מושחר לי ואי אפשר להפעיל אותו ואותו דבר גם לגבי הגדרות הSHADERS. יש לי FX5200 אז אולי הכרטיס חלש מדי והוא לא מאפשר לי? למרות שעכשיו הכל כמעט על המקסימום וזה פועל על 30 FPS אז אני רוצה להוריד לMEDIUM ולהפעיל אנטי אליאסינג..מישהו יכול להגיד לי איך משנים?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by BIR,

אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by elilosky,

התקנתי ושאני בא להפעיל הוא נותן לי מסך שחור עם החץ וזה משם הוא לא ממשיך לכלום [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש דרך כלשהי לשחק נגד מצב בוטים ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by EliranB,

יש לי COD II , Quake IV ו- F.E.A.R על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשחק אותם ... אני רוצה לנצל את המקס' של הכרטיס ושישאר לי FPS טוב (לפחות 30) הרזולוציה היא 1280X1024 <-------המפרט בצד

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Freaky Styley,

שלום. היום באתי להיכנס למשחק מייפל סטורי, ואז הופיעה לי הודעה של עדכון אוטומטי של המשחק. אז הוא הוריד את העדכון, סיים, ואז כשלחצתי על Play Game, הופיעה לי ההודעה הבאה: גם אחרי זה שניסיתי להיכנס למשחק רגיל ההודעה הזו הופיעה... מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). Please delete your Unreal2.ini file if this error prevents you from starting the game. History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine ואני לא מדבר על משחקים כבדים Unreal II: The Awakening Shadow Ops Red Mercury Hidden And Dangerous 2 ועוד משחקים שאין להם דרישות חזקות הדריבר שיש לי כרגע 81.94 הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by TimoTy,

למי שלא מכיר thottbot הוא אתר שמראה את כל סוגי המפלצות והחפצים איפה אפשר למצוא אותם ואת סיכויי הנפילה שלהם תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by yonib5,

2 שאלות יש לי אליכם: 1.איפה נמצאת המכונית במשחק שנקראת washing ? עשיתי לה מוד ואני לא מוצא אותה... 2.מישהו ראה אתר עם מודים יפים למסוק או למטוס DODO שבמשחק? (מחפש בנרות) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by liorgadidi,

שלום קניתי גיים פד כזה: https://www.hak.co.il/groupsale.asp?GroupSale=187 רק של "חברה" אחרת. עכשיו אני רוצה לשחק בו באיזה משחק כלשהו כי המשחקים שרציתי לשק בהם איתו עוד לא הגיעו אליי. באיזה משחקים שאני יכול להוריד מהרשה או משהו כזה אני יכול לשחק איתו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי זה אמור לצאת??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים