עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by oferiko,

שחקתי במשחק בערך חודשיים באינטרנט ואז פתאום אני מדליק את המשחק ולוחץ על המולטיפלייר..... הוא חושב ואז אומר לי שאני צריך לעדכן את המשחק לאחר מכן אני עושה update ואז אני נכנס למשחק ובכלל הסינגל פלייר והמולטיפלייר נהיו שחורים כאלה זאת אומרת שאי אפשר ללחוץ עליהם!! תעזרו לי בבקשה עם אתם יודעים!! תודה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  2. כרגע EA מקבלים מלא הודעות לגבי השירות שלא פעיל, הם מצייצים בחזרה "We Are Aware And Investigating" לא להיבהל לא פרצו לכם ולא כלום... כרגע יש תקלה קטנה ונאלץ להמתין עד שתסודר... עריכה: תוקנה הבעיה ניתן לחזור לשחק כרגיל!

3. Started by Yossiel,

הי, הרגע מצאתי את המשחק Beyond Divinity באחת המגירות הישנות שלי, ורציתי לדעת האם זה עדיין משחק שאוכל להנות ממנו? והאם מישהו שיחק במשחק וממליץ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני קופץ ממוט למוט? המוט נימצא מעליי איך אני קופץ למלא?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by matan147,

אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by The-Star,

יצא לי במקרה לראות gameplay , נראה משחק תפקידים לא רע , מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by dark_zero,

הוספתי שרת באתי לשחק והמשחק מוציא לי את זה: http://img157.imageshack.us/img157/604/10an2.jpg אנשים תעזרו

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  8. אין לי במה לשחק עכשיו אז התקנתי כמה משחקים ישנים כמו IGI אבל אי אפשר כמעט ולשק אם 30 fps בדקתי בtitan quest וזה מוציא בלי בעיות 40 על גרפיקה גבוה אז אני יודע שזה לא בעית חומרה ולא תוכנה אז השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את הגבלת ה fps במשחק.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by Rondh,

משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!

10. בבקשה אני חייב להשיג איכשהו סידיקי למשחק הזה....כבר הורדתי אותו אבל אין לי סידיקי .... בבקשה כל מי שכבר לא משחק בזה או לא צריך... בבקשה שלחו לי בפרטי או לאימייל ibanezzzzz@gmail.com תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by yotam360,

מי משחק ב-SWAT4??

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by Rage17,

Jחחחחחחחחחח שאלה דפוקה מאוד אבל אני עמוס בחפצים ואני לא מצליח להעיף חפצים .. איך אני מוריד אותם ?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by Alduin,

נחשף המשחק הבא בסדרה: http://news.spong.com/detail/news.asp?prid=8229 The picture we get is of a game that is not really too different from the Underground duo, with one key difference: Most Wanted takes the series back to its roots, with police chases making up the body of the gameplay. We expect the game to feature a much greater emphasis on movie style police getaway missions, in levels specifically designed to emphasise this aspect of the game, with gameplay focussing on eluding police pursuit vehicles. There is also a rap-sheet system, in which a players notoriety is upped by performing more dangerous manoeuvres in the view of following police Eight game modes are …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. היי, מצאתי ב GG מספר סימולטורים ישנים וטובים במחירים מגוחכים של 2-3$ (גם אם הם מעט ישנים), זולים מ STEAM - Fleet command Rowan's Battle of BritainWings Over Europe: Cold War Gone Hotיש שם כמובן סימולטורים מודרנים יותר, ומוזרים יותר ( Mining and Tunneling Simulator) כמו כן יש שם מבצע 4 במחיר 3 על כל האתר.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Andrey22,

אני נכנס ל-NEW GAME ובוחר את השלב הראשון וזה פשוט חוזר כאילו ולחצתי על CANCEL.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by BaR151,

יש לי splinter cell conviction פרוץ (אם אסור לשאול על פרוץ אז בבקשה רק תנעלו) ואני לא יכול להתחבר לFRIEND כל הזמן הוא עושה לי שאי אפשר לשחק כרגע ולנסות שוב מאוחר יותר.. מישהו יודע איך לסדר את זה? אין אני משתגע כבר אני מת לשחק בזה עם חברים.. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account כנסו זה אדיר!!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by bykeking,

לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by pergola,

יצא לאקסבוקס ולפלייטישן.. מישהו יודע אם גם יצא גירסא למחשב?

22. Started by yuval-p,

התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. צמד המשחקים הראשונים בסדרת Tony Hawk's Pro Skater האגדית יזכו לגרסאות מודרניות שנבנו מחדש - לאחר שנים של כשלונות צורמים אשר קברו את המותג לכתבה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by ravid,

http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=80446&forum=15&124 עובד או לא? ???

25. בסוף השבוע ה-11-12 לאפריל (חופשת פסח) בתל אביב, תתקיים מסיבת רשת מקצועית וענקית שכמותה לא הייתה בישראל. מי שלא מכיר - מסיבת רשת היא התכנסות של חובבי משחקי מחשב ברשת עם מחשביהם האישיים, 24 שעות של משחק נטו, בלי מגבלות התקשורת של רשת האינטרנט, בלי עיכובים ובלי קרטועים. במסיבה יוקמו שרתים חזקים ויערכו טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך למשחקים רבים (כולל CS UT Q3A MOH:AA RTCW TFC FIFA2003 NBA2003 WARCRAFT3 C&C:GENERALS ועוד הרבה משחקים אחרים). המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. כל טורניר נוסף יעלה 10 ש"ח נוספים. לבנות ולחיילים הנחה של 10% בכניסה (לחיילים עם הצגת חוגר, בנות ננסה לזהות בעצמנו...). הורים המלווים את ילדיהם…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.