משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, ראיתי פוסט בנושא שלא זכה לתגובה לפני חודש אז אני ירשה לעצמי להצטרף בבעיה דומה אך לא לגמרי. אני משתמש ב כרטיס מסך 6200 128BIT, כאשר אני משתמש בו ללא כל שינויים (stock) המשחק פועל מצוין (כמובן בהתאם לרמת הכרטיס) אבל כאשר אני פותח אותו לש 8 צינורות (אם או בלי OCלא משנה) הוא עובר לעבוד ברנדור של DX7, עכשיו אני רוצה לציין שאין לי בעיה באף משחק אחר כאשר אני על 8 צינורות ולמרות שמחשב שלי מאפן (P4 1.6 512 RDRAM) הוא מקבל בסביבות ה 2500 ב 3dmark2005 , כך שאני לא רואה שיש בעיה ב פתיחת צינורות או ב OC. למישהו יש רעיון למה COD2 עובר ל DX7 ב 8 צינורות ואילו ב 4 צינורות הוא מזהה DX9?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני תקוע בקטע של הכבל בביקתה אני יודע שלוקחים אותו עם החמאה איכשהו, אבל לא מצליח!!
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי warrior within אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת game cannot be lauched : unknown error יש למשהו מושג מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה מין מרוץ מכוניות חדש שיצאה או שאמור לצאת. זה אמור להיות בעולם פוסט אפוקליפטי, שבו הם עושים מרוצי משחקים יש שם כל מיני מפלצות ושטויות ונראה לי שזה של ACTIVISION, יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
חברה במילה אחת משחק סוס! חבל על הזמן! יש לו אווירה ממש מפחידה וגם המשחק מאוד "מבוגר" התכנים שלו ממש טובים ורציניים. משחק אימה מאוד מומלץ. רק דבר אחד ביאס אותי במשחק - האוייבים שהם נראים די דבילים והם לא כאלה חכמים אבל למי איכפת! אתה משחק מישהו שרצח (ככה האשימו אותו בבית מישפט) את אישתו והילדים ואתה נכנס לכלא שמור כאשר משהו קורה ואתה מוצא את עצמך במרחץ דמים מטורף! יש בו הרבה אלמנטים של סרט אימה כמו שמישהו פיתאום מקבל חרב לראש בפיתאומיות ויש כזה צליל מצמרר. באמצע המשחק יש לו כל מני פלאשבקים על העבר וכל הזמן מישהו לוחש לך באוזן. אקיצר עברתי את השלב הראשון ובינתיים הוא נראה מאוד מבטיח! מומלץ לכל אוהבי אלמנט האימה ובכלל לכל אלה שאוהבים לקלל את המחשב שלהם לעיתים תכופות...
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את המשחק? אני לא מבין מה הוא עד כדי כך כבד שאני לא מצליח להרץ אותו בצורה נורמלתי אפילו על הגדרות הכי נמוכות? ומשחקים כמו GRID אני מריץ בלי בעיה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהמשחק הזה קצת ישן אבל יש לי בעיה מוזרה. המשחק הזה היה מותקן אצלי בעבר ושיחקתי בו שעות לא מבוטלות, היום שוב התקנתי אותו מחדש וניסיתי לשחק אך הוא נותן לי שגיאה לא ברורה עם הפעלת המשחק(צירפתי תמונה) ההבדל היחידי בין אז להיום שהחלפתי לכרטיס מסך Geforce 9800 gt יש למשהו מושג למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשחק את Gran Tourismo 2 על המשחב שלי, מכיוון ואין לי PSX... האם זה אפשרי, כאילו אני מאמין שיש אימולטורים, השאלה אם הם טובים ? והאם מחשב כמו שלי יוכל להריץ את המשחק כמו שצריך ? מי שהתנסה בעסק הזה מוזמן להגיב...
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך(manual( לנשקים ב טים סייבר . למשל מה ההבדל בין G36 לבין CAR וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כרגע EA מקבלים מלא הודעות לגבי השירות שלא פעיל, הם מצייצים בחזרה "We Are Aware And Investigating" לא להיבהל לא פרצו לכם ולא כלום... כרגע יש תקלה קטנה ונאלץ להמתין עד שתסודר... עריכה: תוקנה הבעיה ניתן לחזור לשחק כרגיל!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת המשחקים הוותיקה חוזרת לחיים. הפיתוח יתבצע באותו אולפן שמפתח את Deus Ex 3 http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26331688&sid=6188958 עוד רמז (למתקשים להאמין) נמצא באתר החברה. http://www.eidosmontreal.com/en/games.html
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני בונה כרגע מחשב לפי המפרט הבא: מעבד AMD 4200 DUAL CORE, זכרון 1G DDR2 800 כרטיס מסך GFORCE 8400GS 256MB לוח בסיסי, דיסק קשיח SATA2 אני רוצה למצוא מחשקים שיכולים לרוץ על מפרט שכזה, בעיקר בתחום האסטרטגיה והספורט (כדורגל ומכוניות) אשמח לקבל רשימה ממי שמכיר משחקים שרצים על מפרט מסוג זה, אני פשוט לא מתמצא במשחקים שקיימים בשוק (אלא אם מדובר ב-COD4, CRYSYS ודומיהם) המחשב אגב משמש את הבן של השכן שלי לצורכי משחקים (ועקב בעיית תקציב זה הכרטיס מסך הכי חזק שיכולתי לשים), המחשב יעבוד עם מסך CRT 17. אני מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את את המשחק הזה ?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אין לי במה לשחק עכשיו אז התקנתי כמה משחקים ישנים כמו IGI אבל אי אפשר כמעט ולשק אם 30 fps בדקתי בtitan quest וזה מוציא בלי בעיות 40 על גרפיקה גבוה אז אני יודע שזה לא בעית חומרה ולא תוכנה אז השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את הגבלת ה fps במשחק.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש מעבד פנום 2 965 5850 כרטיס מסך לוח גיגבייט GA-770TA UD3 בכל מקרה כשאני מנסה לשחק בבטלפילד החדש כאילו העכבר לא מצליח להגיע להגדרות וכו הוא פועל אבל אי אפשר להתמקד על האפשריות ולהתחיל את המשחק. אותו דבר מתרחש במשחק קרייסיס הראשון עם העכבר שאני מסמן נגיד ללחץ על להתחיל משחק ואין תגובה.עידכנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך.. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מכווין שלא עזרתם לי בבעיה שלי עם השרתים (שפתחתי על זה 2 ת'רדים ) בbf2, אולי תעזרו לי למצוא את מחלקת התמיכה שלהם- אני רוצה לשלוח להם אימייל... חיפשתי באתר אבל הדפים משום מה לא עולים לי...
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית, ובשני המחשבים המחוברים לרשת, התקנתי את המשחק NFS: Most Wanted (שימו לב ששני העותקים מקוריים). והבעיה היא שאני מנסה ליצור משחק דרך הLAN , אני לא מצליח. תודה רבה לכל מי שיעזור. 2 המחשבים הם מלפני חודש, כך שאין בעיית חומרה. וחיבור האינטרנט הוא במהירות של 2.5M באמצעות ראוטר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-