עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום רב, מישהו יודע למה הNBA LIVE 08 עף לWINDOWS אחרי הרבע הראשון עם הודעת שגיאה, התקנתי את מה שהמשחק מבקש בתחילת ההתקנה. יש לי ווינדוס וויסטה. תודה ויום מעים .

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  2. הורדתי עדכון מהאתר הרישמי הישראלי של ה NBA וזה לא עזר, יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  3. וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים

4. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת למה יורד ה-FPS כאשר אני משחק עם המון שחקנים (64) ושאני משחק עם קצת שחקנים זה עובד לי חלק לחלוטין, מה אני צריך לשפר או לשנות כדי שזה יעבוד לי חלק על 64 שחקנים? שמתי לב שזה עובד ככה בבאטלפילד העתידי דמו... עריכה: לפי דעתי זה לא בעיה של כרטיס מסך זיכרון זה לא הבעיה אני חושב כי יש לי 2GB, אז מה לדעתם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  5. גרסה 1.0 מלאה בבאגים. עברו כמעט 4 חודשים מאז יציאת המשחק לשוק, אם לא יותר.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. איזה רשימה שחורה בדיוק אתה נכנס

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מישהו יודע למה קונסולה חזקה יותר ממחשב עולה פחות ממנו? :

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  8. הדמואים של המישחקים הבאים: Splinter Cell: Chaos Theory וGTR החדש..

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. מישהו יודע מאפו אפשר להןריד את הDEMO של COMPANY OF HEROUS ב מהירות גבוהה?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  10. ואגב הנה משהו יפה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcgameshardware.de%2F%3Farticle_id%3D572171&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  11. מישהו יודע מה הדרישות מערכת למשחק HALF LIFE 2 ומתי הוא יוצא ???????.תודה לכם ! ותענו

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. חיפשתי בכל מקום אפשרי לא רשום.... איפלו בsystemrequermentslab אין...

13. תודה . כל פעם המשחק נתקע אצריך לכבות את המחשב. אין שום הודעה אבל היה לי פעם אחת את ההודעה הזאת [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  14. תודה ???

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום! ממישהו מכיר את הפורטים של המשחק פיפא 2007 או דרך לפתוח את הפורטים של המשחק בלי לדעת אותם?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. אני חושב שמיציתי את השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by stropic,

בGAMESPOT התאריך הוא Q1 2010 אבל באתר הרישמי של UBISOFT התאריך לא נדחה והוא ה17/11 כמו לקונסולות אז מישהו יודע מתי הוא באמת הולך לצאת?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. קיבלתי בדואר 1 חדש האם אני צריך להחזיר את הפגום או ליזרוק אותו.?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by prelly,

www.freak.co.il היה רשום כך: "בתאריך ה-1 לדצמבר 2004 חברת Vivendi, עקב חששות על עומס יתר על השרתים האירופאיים ביום ההשקה, שינתה בצורה דרסטית את ההקצאה למדינות מזרח-אירופה והמזרח התיכון. מסיבה זו המחיר למוצר עלה, והכמות הראשונית אשר תסופק בחנות תהיה מוגבלת מאוד. המוצר צפוי להשתחרר במהלך פברואר 2005 במחירו המלא הנקוב מטה. נמסר לנו שיתכן שמספר חודשים לאחר מכן מחיר המוצר ירד. עקב פניות חוזרות ונשנות, אנו מבהירים - המשחק יצא לחנויות אך ורק בגרסתו האמריקאית, אשר חסומה לשחקנים מחוץ לגבולות צפון אמריקה. שחקנים ישראליים חייבים לחכות לגרסה האירופאית. שימו לב שהמבצע המפורסם באתר בליזרד האירופאי, שבו ניתן לשחקנים אשר הזמינו מראש את המשחק לשחק בבטא, אינו תקף לישראל אלא אך ורק למרכז אי…

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

MU ISRAEL השרת שלהם נפל או מה???? והאם זה קורה לעיתים דחופות(שתחלתי לשחק לפני יומיים)? אני גם לא יכול להשתמש ברגיל(הוא אומר לי שיש בעיה בסיסמא) עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by DS,

הוא לא עולה בכלל! www.pcsx2.net

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים