עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ואני לא מדבר על המשחק זה Monopoly Tycoon, אלא אני מדבר על המשחק המקורי שמטילים במו קובייה שיצא לפני כמה שנים. או שאתם יכולים להמליץ לי על משחק דומה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מצאתי את זה: http://vge.editor.googlepages.com/ אבל זה לא עובד אצלי :'( עריכה: מצאתי שזה נשמר ב REG HKEY_LOCAL_MACHINE_\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\GAMEUX\ אבל אני לא מצליח לשנות שם שום דבר חשוב, מישהו יודע איך אפשר לשנות הקבוצה של המשחקים כדי שאז כל המשחקים שלי יופרדו מכל משחקי WIN הדי מיותרים?

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  3. אבל אני מתקשה למצוא אותו ברשת. אשמח לקישור ממישהו, תודה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. אולי למישהו יש מיותר או משהו

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  5. כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  6. Started by Koby,

מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  9. אומרים שבחוברת האירופאית של סוניק ריידרס כתוב שזה גם יצא לPC-DVD

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  10. כל הסדרה של המשחקים רק ל- PS2 ועוד כמה קונסולות. האם התפרסמה הודעה או משהו שהמשחק האחרון בסדרה יצא ל- PC???????? :s05:

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  11. http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by HaVoC_850,

אין הרבה מה להוסיף... רק רוצה לדעת אם דיאבלו שיצא הבא שיצא מי יודע מתי יתמוך DX10 או 10.1 =P תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by yonik31,

האלה coduty 2',moh pacific asault למה לא עולים בכרטיס מסך 128 GF-MX440AGPx8 ,הכרטיס הזה חלש מדי למישחקים אלה?יש מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by rasta22,

מישהו

15. Started by moshe_ha,

ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS

18. מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  19. מישהו יודע אם עובדים על AGE OF EMPIRES 4 ומתי הוא אמור לצאת?

20. אני מחפש הרבה ולא מצאתי עדיין

21. מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם ידוע אם יצא מישחק המשך ל MAFIA? אם כן אפשר כתבה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. סתם מעניין אותי לדעת כמה ישראלים משחקים WORLD OF WARCRAFT ? יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים