משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
ואני לא מדבר על המשחק זה Monopoly Tycoon, אלא אני מדבר על המשחק המקורי שמטילים במו קובייה שיצא לפני כמה שנים. או שאתם יכולים להמליץ לי על משחק דומה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי את זה: http://vge.editor.googlepages.com/ אבל זה לא עובד אצלי :'( עריכה: מצאתי שזה נשמר ב REG HKEY_LOCAL_MACHINE_\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\GAMEUX\ אבל אני לא מצליח לשנות שם שום דבר חשוב, מישהו יודע איך אפשר לשנות הקבוצה של המשחקים כדי שאז כל המשחקים שלי יופרדו מכל משחקי WIN הדי מיותרים?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אבל אני מתקשה למצוא אותו ברשת. אשמח לקישור ממישהו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אומרים שבחוברת האירופאית של סוניק ריידרס כתוב שזה גם יצא לPC-DVD
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כל הסדרה של המשחקים רק ל- PS2 ועוד כמה קונסולות. האם התפרסמה הודעה או משהו שהמשחק האחרון בסדרה יצא ל- PC???????? :s05:
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://www.us.playstation.com/consoles.aspx?id=3# זו הגירסא של הפליי סטיישן שקניתי ורציתי לדעת אם מוכרים ג'וק בשבילו
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... רק רוצה לדעת אם דיאבלו שיצא הבא שיצא מי יודע מתי יתמוך DX10 או 10.1 =P תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האלה coduty 2',moh pacific asault למה לא עולים בכרטיס מסך 128 GF-MX440AGPx8 ,הכרטיס הזה חלש מדי למישחקים אלה?יש מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
ואיי אני מת שיצא המשחק הראשון היה מזה נוסטלגיה...השני היה גרוע? האם ID מתכוונים להוציא משחק שלישי עם בגרפיקה כמו של DOOM3?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש קראק למשחק SIMS 2 ? אני לא מוצא, בבקשה אני צריך דחוף לא מצאתי מישהו יכול להביא קישור או איזה משהו כי כל מה שמצאתי זה רק וירוסים
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו יודע אם עובדים על AGE OF EMPIRES 4 ומתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש הרבה ולא מצאתי עדיין
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה חודש הולך לצאת red alert 3 ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תודה! :-)
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם ידוע אם יצא מישחק המשך ל MAFIA? אם כן אפשר כתבה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת כמה ישראלים משחקים WORLD OF WARCRAFT ? יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-