עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שאני בא להפעיל את המשחק Blazing Angels Squadrons of WWII זה אומר לי שגיאה שהיישום x3daudio1_0.dll לא נמצא שאלתי היא האם למישהו יש את הקובץ או יודע מה אפשר לעשות בשביל שזה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. Started by 114508534,

יש ברשותי עותק של המחשק ולאחר ההתקנה אני מנסה להיכנס למשחק והוא מסרב להיכנס , יש לי מסך שחור וזהו כמו כן נפתחת הודעה כל שהיא אך אני לא יכול לראות אותה בגלל שאי אפשר לעבור מן המסך השחור לשום דבר אחר אלה רק לכבות אותו . בבבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה וזה כבר עותק שני שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by bykeking,

לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by yschwimmer,

תיכנסו, תירשמו ותהנו http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  6. Started by amit27,

איך קונים מכוניות בnfs כרבון

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. ניסיתי ב YAHOO וריק שם..??

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. ***ספויילר*** (למי שלא סיים, לא שיש כאלה) אני עכשיו במשימה של השוד, סיימתי את כל החלקים ונשאר לי רק הקטע עם החברה וה-key card. התחלתי לצאת עם המילי הזאת, אבל הייתה לי את החברה הראשונה מ-los santos (שאיתה ד"א לא יצאתי אפילו לא פעם אחת) וכשאני מסיים את הפגישה במסעדה לדוגמה, החברה מ-los santos כל הזמן נתקלת בי, מדברת עם מילי ומבריחה אותה (כתוב לי בהערות לברוח לה, ניסיתי לפחות עשרה פעמים וזה בלתי אפשרי). אז אחרי חשיבה קצרה, נסעתי ל-los santos, יצאתי עם השחורה (אני חושב שקוראים לה דניס, נו לא משנה...) והרגתי אותה. עכשיו הכל טוב ויפה ואפשר לצאת עם מילי כמו בנאדם. עכשיו הקטע שאין לי כוח לשטויות האלה. (בפגישה האחרונה לקחתי אותה לדיסקו, והריקוד לא יצא לי טוב). עכשיו לשאלות: …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  9. למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? אני כבר ממש מיואש.... אחרי כשעה משחק הוא פשוט קורס לדסקטופ ובלי לתת אף שגיאה או התראה... פשוט קורס באופן רנדומאלי. אני ממש אשמח אם מישהו מכם ימצא לי פיתרון לבעיה הזו... תודה רבה לכולם!!!! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by *NightMare,

אני רוצה להתחיל לשחק בבאטלנט לוחץ האפשרות שלו והוא כותב לי... "BATTLE.NET IS UNABLE TO PROPERLY INDENTIFY YOUR APPLICATION VIRSION" ואז הוא כותב לי את האתר... מה עלי לעשות? יש איזה פאצ' שאני צריך להוריד?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  11. יש אפשרות לשחק במפות ביינוניות\גדולות (32\64) בסינגל פלייר? אם כן, איך? תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. שלום, היום התחלתי לשחק במשחק ועברתי כמה שלבים. הגעתי לשלב של הרכבת ובו נתקעתי... לאחר שאני מנטרל את נעילת הדלתות ומכבה את האורות, אני אמור להתלות על צידה של הרכבת ולהמשיך להתלות עד הדלת... לאחר שאני מוצא את הבנאדם שאיתו אני אמור לדבר, אני מדבר איתו אבל אז צריך לצותת לו לטלפון עם המחשב והמיקרופון לייזר (Laser Mic) ובשלב הזה אני נתקע... אין לי מושג איך לעשות את זה! כל פעם הם אומרים שהוא ניתק והם לא שמעו כלום ושאני נכשלתי במשימה.. איך עוברים את הקטע הזה? איך מצותתים לו לטלפון? בתודה מראש ושבת שלום ניר

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by club_501,

פתאום אני לא מצליח לשמור את המשחק! אני רק התחלתי לשחק. אני בדיוק בשלב שאני צריך להביא עצים כדי לחפור מחילה, אציתי לשמור לפני שאני לוקח את העצים אבל אי אפשר, מה אני צריך לעשות? נ.ב. רק התחלתי אבל המשחק נראה חביב.

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by 10GaZ,

אני מחפש המלצות למשחקים ישנים, באיזור שנת 2000-2002. אשמח למשחקי פעולה/אקשן, יריות, ספורט/מירוצים, וכד' המלצות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי סטים GOLD [זה סטים שיש בו את כל המשחקים גם את החדשים שיוצאים] יש לי רשימה גדולה של משחקים אבל דברים חדשים לא מופיעים שם. שאני הולך לחנות ועושה PURECHASE זה אומר לי your own the game "crysis warhead (raw) מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה [=

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  16. Started by simonsix,

נראה מעולה http://www.gametrailers.com/player/31061.html

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%90%d7%95%d7%94%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a8%d7%94%d7%99%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%99%d7%9b/

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by b-m-w,

למישהו יש IP של סרברים פרוצים בCS:S ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  19. כרגע EA מקבלים מלא הודעות לגבי השירות שלא פעיל, הם מצייצים בחזרה "We Are Aware And Investigating" לא להיבהל לא פרצו לכם ולא כלום... כרגע יש תקלה קטנה ונאלץ להמתין עד שתסודר... עריכה: תוקנה הבעיה ניתן לחזור לשחק כרגיל!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  20. עם ההצלחה הנאה המסתמנות ל-Assassin's Creed Valhalla לאחר הפוגה בסדרה, האם גם דחייה של מספר חודשים בתאריך הנחיתה של משחק הפעולה הבא בסדרת Far Cry יאפשר לנו לקבל מוצר מפתיע לחיוב?לכתבה

21. Started by הילינג,

שלום לכם , אני לא יודע איזה קורדינציה צריך במשחק הזה . אבל נראה לי שצריך קורדינציה של נמר או טייגר .. לא יודע אני תקוע בשלב שהרוח פרצה לבית שלי ומתחילים לעוף לי מלא דברים בבית ואני צריך להתחמק כל הזמן . אני אישית ישבתי על זה כ 5 שעות רצוף ולא הצלחתי ... אולי לא לקחתי מספיק רמזים . אין לי מושג . השיא שלי זה היה להגיע לדלת ולקירות שמתחילים ליפול אלי . אחרי זה לא עברתי את זה . מישהו בכלל סיים את המשחק הזה ??? בתודה עדי

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by RobiNooB,

א.מאיפה אני משיג MINI IMAGE שעובד ! במקום להשתמש ב DVD.....? ב.איך אני משנה את הסי די ? (יש לי 2 סי די קיים שאחד משום מה כרגע לא פועל )

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by se7en,

?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by e.s,

הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים