משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.cheatcc.com/pc/chaser.html לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק מאוד ואני מחפש משחק שיהלום אותו בסגנון Age of empires. תודה.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק שיצא ל PC נמכר ב 2 סוגי די וי די.... אחד של 5 ומשהו גיגה ואחד של 7 גיגה בערלך מה ההבדל.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=307462 קיצור אנסמבל (החברה שהביאו לנו את אייג' אוף אמפיירס ומפתחים את הספין אוף השני של היילו) הודיעו כי נתננו אור ירוק להתחיל בפיתוח של משחק תפקידים מבוסס וורלד אוף וורקרפט רק...בעולם של היילו
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
כרגע EA מקבלים מלא הודעות לגבי השירות שלא פעיל, הם מצייצים בחזרה "We Are Aware And Investigating" לא להיבהל לא פרצו לכם ולא כלום... כרגע יש תקלה קטנה ונאלץ להמתין עד שתסודר... עריכה: תוקנה הבעיה ניתן לחזור לשחק כרגיל!
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ב' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.kickstarter.com/projects/newworldinteractive/insurgency-2?ref=live למי שלא זוכר מדובר במוד דיי טוב ל HL2, הם עובדים עכשיו על משחק חדש שאמור להיות טיפה מהיר יותר אבל לשמור על כל שאר הדברים מהמשחק המקורי. נראה לא רע, יש שם צילומים מגירסת ALPHA וחוץ מהכלי נשק שנראים מצויירים מידי הכל נראה יחסית טוב. נשאר להם עוד 28 יום ועד עכשיו נתנו להם 46K שזה לא רע בכלל, כנראה שהם יעברו את ה 180K שהם מבקשים.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/706/706234p1.html
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מקווה דבר ראשון שזה הפורום המתאים (התלבטתי בין זה לבין פורום תוכנה חח..) אז ככה, היום ניסיתי להיכנס למשחק חדש בפעם הראשונה, אני לוחץ דאבל קליק על האייקון של המשחק ואז נפתח לי מסך שחור ל-3 שניות בערך ואז המשחק יוצא... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה לי רק במשחק הזה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי לא מזמן התקנתי עוד פעם את Yuri's Revenge על המחשב שלי )Athlon 64 3000+( והטעינות מאד ארוכות.. זה לא ממש מפריע לי סתם ככה, הקטע הוא שאני מתקין גם על המחשב השני שלי שהוא פחות טוב ושם הטעינות מהירות, ובגלל ההפרשים אני לא יכול לשחק ברשת... כשאני מנסה לשחק המחשב הפחות טוב מסיים את הטעינה הרבה לפני ומתחיל את המשחק ללא השחקן השני לא נראה לי שיש לי וירוסים המחשב פועל בסדר סך הכל... מה יכול לגרום לבעיה כזו ניסיתי לסגור את כל התוכנות האחרות על המחשב בדקתי ספייוור ומחקתי הכל אין לי אנטיוירוס אבל אין לי בעיות אחרות במחשב אז אין לי מושג מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מדובר ב CAESAR 3 . המשחק ישן אם אני לא טועה יצא לפני 10 שנים. אם מישהו מכיר לינק למשחק הזה אשמח לקבל אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אם מישהו כאן לא שמע, אז ככה: יש את המשחק הנ"ל, משחק חינמי, אשר אמור להתחרות ב-Everquest של Sony. אני הרגע חזרתי ממשחק - לאאאגגגייייים עצבניים. ברגע שאני מסיים לכתוב את ההודעה הנ"ל המשחק נמחק כלאחר כבוד אם מישהו עדיין רוצה לנסות על בשרו http://www.planeshift.it
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מה מצב חברה !!! טוב תקשיבו היום הלכתי לקנות את המשחק Far Cry הראשון (משחק פשוט יפה) התקנתי אותו והכל טוב ויפה. אבל שאני עושה קמפיין ואיך שהוא נכנס לי למצב שאני כבר יכל לשחק לא רואים את הרצפה לא מים לא טקסטורות לא כלום בקיצור תהיתי אם מישהו יודע מה זה. אני בטוח שזה קרה למישהו (לא מאחל לאף אחד) כמו תמיד תגובות בבקשה (:
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חיפשתי גם באמצעות התוכנה שפירסמו כאן: The All-Seeing Eye אבל עדיין לא מצאתי ישראלים.. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה. מה אני אמור לעשות שם?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-