עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GodOfGames,

הורדתי את הדמו ועובד לי חלק,אם אני קונה את המשחק המקורי הוא גם יעבוד חלק?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by Torn,

אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  3. יש דרך כלשהי לשחק נגד מצב בוטים ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. זאת הגירסא הכי חדשה במשחק WARCRAFT? או שיצא משהו יותר חדש? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום אתמול קיבלתי את המחשב החדש מעבד פנום 2 965 5850 כרטיס מסך לוח גיגבייט GA-770TA UD3 בכל מקרה כשאני מנסה לשחק בבטלפילד החדש כאילו העכבר לא מצליח להגיע להגדרות וכו הוא פועל אבל אי אפשר להתמקד על האפשריות ולהתחיל את המשחק. אותו דבר מתרחש במשחק קרייסיס הראשון עם העכבר שאני מסמן נגיד ללחץ על להתחיל משחק ואין תגובה.עידכנתי את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך.. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. Started by huhxd,

למישהו יש מושג האם המשחק הזה בוטל? או שזה עדיין לא בטוח? יצא טריילר והמשחק נראה פשוט ענקקק יהיה ממש חבל אם הוא יבוטל/בוטל http://www.gametrailers.com/player/43996.html אני חייב לציין שאני לא אוהב סימולטור טיסה וכד' אבל אם המשחק הזה יצא אין סיכוי שאני לא אתן לו צ'אנס.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  7. בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by MarioPolo,

שלום, יש לי רשת ביתית, ובשני המחשבים המחוברים לרשת, התקנתי את המשחק NFS: Most Wanted (שימו לב ששני העותקים מקוריים). והבעיה היא שאני מנסה ליצור משחק דרך הLAN , אני לא מצליח. תודה רבה לכל מי שיעזור. 2 המחשבים הם מלפני חודש, כך שאין בעיית חומרה. וחיבור האינטרנט הוא במהירות של 2.5M באמצעות ראוטר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by Coca Cola,

המשחק חינמי, ID שיחררה אותו לרשת לפני זמן מסוים שנה נראה לי אני לא זוכר בדיוק, אבל זה לא חשוב, מה שחשוב זה האם מישהו רוצה לשחק ביחד ברשת? למצוא לינק למשחק לא בעיה, ביחוד כאשר הוא חינמי. אם תהיה היענות אני אחפש לינק, אז אני מחכה לתגובות

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Grim Reaper,

אנשים, אתם חושבים שאתם טובים ב WC3? אז בואו נשחק... יש לי כבר 6 שחקינים ואני מחפש עוד בכדי לפתוח ליגה קטנה (של לפחות 20 שחקנים). כולם יכולים לחשק (גם כאלה שיש להם WC פרוץ). האי סי קיו שלי הוא 54330937 .

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by aero,

אפשר קצת פרטים על החבילת הרחבה ומתי היא יוצאת בארץ? עכשיו זה הולך להיות אותו מחיר בתשלום החודשי? או שהם רוצים לעשות עלינו עוד כסף בנוסף שהרסו לנו את החיים?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי אנשים... בעיקרון אנחנו מחפשים משחקים, אנחנו 4 חברים, לכולנו מחשבים חזקים שיסבלו משחקים חדשים. כרגע אנחנו משחקים המון Generals zero hour, כבר שנים האמת.. אנחנו אוהבים משחקי אסטרטגיה, ורצוי מאוד שיהיו כמה שיותר ריאליסטים. זאת אומרת בלי חייזרים מוזרים וכל מיני דברים הזויים. למרות שזה לא קריטי. ואם אפשר, משחק אסטרטגיה פשוט.. זאת אומרת, אסוף כסף > תבנה צבא. ולא כמו המשחקים שראיתי לאחרונה שאתה מוגבל מבחינת יחידות.. או שכל X זמן אתה מקבל X יחידות.. וכל מיני דברים הזויים כאלה. יש המלצות? לא חייב להיות משחק חדש.. מעבר לכך, המלצות לכל משחק שיכול להיות כיף ברשת, שאפשר לשחק בו 4 שחקנים ביחד נגד המחשב או זוגות אחד נגד השני.. או אפילו כולם נגד כולם... לא אכפת לנו אם זה shoot…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by vacuuuum,

אני מחפש את הMANUAL למשחק, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by xlSnaK,

שיחקתי כבר והכל היה סבבה אבל כשיצאתי וניסיתי להיכנס שוב יש מן שגיאה כזאת: Crash in application version: 29980.2562 GRAW2 requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime. Renderer: threaded Physics : threaded מה לעשות?? תודה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by thegodx,

טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by XDude,

שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/lords-fallen-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%9a-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by ryu,

ב100 שקל מGENESIS אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] (אני השגתי במאה) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא יודע איך בדיוק כותבים את זה בעב…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by aldema,

השגתי את הGTA בגרסת הדי.וי.די וכל פעם שאני מנסה להתקין אותו הוא נתקע ב70% וכותב לי שיש בעיה עם קובץ אודיו בשם ambience ואומר שהוא לא תקין או מקולקל... צריך עזרה דחוף המחשב חדש ועובד פיקס!! יש לי 6600GT זיכרון 1024 : הכל חדש עלה 6000 -מחשב תותח אני חייב עזרה אני לא מצליח כבר זאת הפעם הרביעית....

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. אפשר לסדר שבסרבר יהיה [move] KILLCAM OFF KillCam OFF kill cam off!!! KillCam OFF[/move]פשוט אני חושב שהמשחק בסרבר יהיה[glow=green,2,300] יותר כיף ופחות מעצבן[/glow] .....

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  22. מחפש את הדמו של GRAW2 אם אפשר לינק.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by hmjmvhcvh,

יש לי רשימת ip של שרתים טובים יש אפשרות להכניס אותם למשחק במקום הדרך הארוכה של ctrl+c ctrl+v אחד אחד ? תודה למגיבים עריכה: הכוונה להכניס אותם ל favorites

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. Started by 3pac,

אף פעם לא שיחקתי במחשק מהז'נר , ואני רוצה לנסות. אפשר המלצות בבקשה ? שמעת Command & Conquer טוב.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by ofir38,

שלום, יש לי בעיה במשחק כאשר אני נכנס לשחק כל הרקע של המשחק שחור. אני לא יכול לשחק כי אני לא רואה כלום.. מאיפה הבעיה הזאת יכולה להיות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.