עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אין לי כל כך במה לשחק כרגע וגם, אני רוצה לראות איך המשחק יעבוד עים הכרטיס המסך החדש.!! תודה לכול מי שיכול לעזור לי בקשר לקוד.!!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. אני מעוניין לחזור לזה....הייתי בחודש הראשון שהמשחק יצא...מאז השתנה הרבה ורציתי לדעת אם יש כאן שחקנים ישראלים שעדיין משחקים בזה...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. Started by Azmodan,

אם מישהו כאן לא שמע, אז ככה: יש את המשחק הנ"ל, משחק חינמי, אשר אמור להתחרות ב-Everquest של Sony. אני הרגע חזרתי ממשחק - לאאאגגגייייים עצבניים. ברגע שאני מסיים לכתוב את ההודעה הנ"ל המשחק נמחק כלאחר כבוד אם מישהו עדיין רוצה לנסות על בשרו http://www.planeshift.it

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. שלום אני די חדש ואני מחפש מישהו שישחק איתי בBATTELFIELD 3 אני מחפשים חברים שישחקו איתי למה חברים שלי לא קונים את המשחק אז אין לי עם מי לשחק אז זה משעמם אני מחפש ילדים בערך ברמה שלי כלומר בצורת המשחק כאילו די חדשים במשחק אני רמה 9 אני יודע בסיס וזההשם שלי דני SKYPE : daniisrael1 TS3: daniisrael1 נ.ב וגם לא מיזמן התחלתי לשחק בשרת של האתר הזה שרת מצויין

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by מגדל,

מחפש לינק טוב לניד פור ספיד קרבון יש למישהו....(לא מהאמיול או מהביטורנט)....הורדה ישירה בחלקים....(או חלק אחד אם יש).... תודה...

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by redti,

מישהו יכול להעלות לי קובץ שמירה שלו אחרי שהוא עבר את השלב black friday או מצידי את כל השלבים..? אני לא מסוגל לשחק בשלב הספציפי הזה יש לי בעיות גרפיות כל המסך שחור והבנתי שזה ככה רק בשלב הזה..אני רוצה לדלג עליו להתקדם אז אני רוצה משחק שמור של מישהו שעבר אותו

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by User_Name,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. Started by CashMAn,

שלום לכולם מה קורה אני צריך CFG הכי טוב לCSS תודה מראש לכל העוזרים ביי!!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by marking,

לא מצאתי מידע מדף הבית של המשחק מתי זה אמור לצאת?

12. Started by sagi_10,

כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. התקנתי את המשחק פתחתי אותו והתחלתי משחק חדש...היה את הסירטון המקדים והכל....ואז שהוא נגמר ואני צריך להתחיל לזוז ולשחק אני לא יכול לזוז!!! ניסיתי עם כל הלחצנים במקלדת ובעכבר והמשחק לא מגיב... מישהו יודע מה לעשות ? אולי זה משהו באפשרויות?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. Started by hzhz24,

הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by עמוס ז,

כנסו להצביע ולהשפיע. להצבעה כנסו לכאן http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1008430

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by VanHalen,

יש אומרים שזה פצצה של משחק אפילו שמדובר בגרסת בטה. מישהו שיחק במשחק??

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by בלוסטון,

המפרט בצד...\ והעיקר שיעבוד חלק.. תודה

18. מישהו פעם ניסה להתקין אימולטור של PS2 על המחשב וככה לשחק משחקים של PS2 על המחשב? אם כן ספרו לי אם עבד לכם או לא...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. כרגע EA מקבלים מלא הודעות לגבי השירות שלא פעיל, הם מצייצים בחזרה "We Are Aware And Investigating" לא להיבהל לא פרצו לכם ולא כלום... כרגע יש תקלה קטנה ונאלץ להמתין עד שתסודר... עריכה: תוקנה הבעיה ניתן לחזור לשחק כרגיל!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by marlboro,

אני פותח את הת'רד הזה כדי שככל אחד יוכל להמליץ על משחק ל Xbox360. מעניין אותי לקבל חוות דעת על enchanted arms מי ששיחק המשחק הראשון Lost planet תמונה מתוך המשחק משחק מרהיב בסגנון יפני, מזכיר מאוד את devil may cry בסגנון ובבוסים הענקיים גרפיקה מדהימה עם סרטי קישור בין משימה למשימה. בתמונה אפשר לראות את זווית הצפיה במשחק (שניתנת לשינוי). החידושים במשחק זה הרובוטים שאפשר להכנס ולהשתמש בהם, יש מספר סוגים עם יכולות שונות. שליטה מתוך רובוט יש עלילה יפה, אבל מה שבאת מושך את העין המשחק זו הגרפיקה , יש אומרים שהיא יותר יפה מב GOW (לא שיחקתי עדיין) מה שמשך אותי למשחק זו היתה הגרפיקה, כבר בהתחלה נכנסים ל"הלם" מכמות ההשקעה בגרפיקה משחקיות וסיפור זה משהו שאי אפשר לתאר…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. בזמן האחרון שאני משחק במשחקים, המקשים מגיבים באיטיות. בכל משחק שני משחק אם זה DMC הדמו החדש, GRID וMASS EFFECT אני לוחץ על המקשים ואחרי 3 שניות פתאום זה מגיב ואי אפשר לשחק ככה לדוגמה בDMC אז כל שנייה צריך ללחוץ ואז הכל כבר ניהיה בלאגן. אם למישהו יש פתרון שיגיד תודה. (וניסיתי כבר להחליף את המקלדת זה לא עזר)

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  22. אני לא מוצא את הגדרת השפה ב FAER.......... תודה !

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  23. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. היי, מצאתי ב GG מספר סימולטורים ישנים וטובים במחירים מגוחכים של 2-3$ (גם אם הם מעט ישנים), זולים מ STEAM - Fleet command Rowan's Battle of BritainWings Over Europe: Cold War Gone Hotיש שם כמובן סימולטורים מודרנים יותר, ומוזרים יותר ( Mining and Tunneling Simulator) כמו כן יש שם מבצע 4 במחיר 3 על כל האתר.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש משחקים חדשים בסגנון קומנדוס דספראדו ורובין הוד האחרון....יש למישהו רעיון? איתן

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.