עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי את המשחק, סידרתי הגדרות, פתחתי פרופיל ו- ETC.... נכסתי ל"שחקן יחיד" ויש שם "אינסטנט באטל" (בלבד) בחרתי הגדרות וכו' ולחצתי סטרט 1. לא הבנתי מה המשימה שם בכלל \(אולי לכבוש את המקומות עם הדגלים?) 2. זה נראה כמו משחק רשת (למרות שזה לא)\ בינות מלאכותיות ממש טיפשות.. 3. זה נראה (במשחקיות) די טיפשי מה גם שבשביל לשלוט ברכבים צריך דוקטורט מ MIT! זה לא אמור להיות מעין מסע כזה כמו ב COD וב FAR CRY? זה כאילו נקרא המשחק? - לא נראה לי תודה חברים.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  2. היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by VanHalen,

יש אומרים שזה פצצה של משחק אפילו שמדובר בגרסת בטה. מישהו שיחק במשחק??

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by hmjmvhcvh,

יש לי רשימת ip של שרתים טובים יש אפשרות להכניס אותם למשחק במקום הדרך הארוכה של ctrl+c ctrl+v אחד אחד ? תודה למגיבים עריכה: הכוונה להכניס אותם ל favorites

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. Started by TimoTy,

זהו

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב למי שלא מכיר Lumines יצא בהתחלה לPSP ונחשב לאחד מהמשחקים הטובים לקונסולה בעיקרון זה משחק פאזלים שדי דומה לטטריס בכל מיקרה בגלל היתלהבות ברשת מהמשחק הייתי פשוט חייב לנסות את גירסת הPS2 שיצא לא מזמן http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/luminesplus/index.html טוב לא מצאתי ווידיאו של המשחק לPS2 אז קבלו תווידיאו מה360- http://www.youtube.com/watch?v=ArONJVq16ME בכל מיקרה אני די מאוכזב מהמשחק ציפיתי למשהו כמו Tetris Attack אחד ממישחקי הפאזלים הטובים בכל הזמנים ובמקום קיבלתי משחק חביב ולא יותר לפחות זות דעתי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

א.מאיפה אני משיג MINI IMAGE שעובד ! במקום להשתמש ב DVD.....? ב.איך אני משנה את הסי די ? (יש לי 2 סי די קיים שאחד משום מה כרגע לא פועל )

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by itai_1813,

התחלתי להוריד את הדמו של Call Of Duty 4 לפני כמה דקות ההורדה היא דרך האתר YAHOO קבלו לינק: http://videogames.yahoo.com/events/call-of-duty-4/call-of-duty-4-demo/533701

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. זאת הגירסא הכי חדשה במשחק WARCRAFT? או שיצא משהו יותר חדש? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by האיש הירוק,

אני צריך GTA 4 בבקשההה....

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by avielq5w,

זה המפרט : כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 מעבד:amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ מערכת הפעלה:WIN 7 64BIT בשבוע הראשון המשחק לא היה קורס בכלל , שבוע שעבר הוא קרס פעם-פעמים ועכשיו אחרי דקה הוא קורס . מה שניסיתי בנתיים זה להתקין מחדש ולעדכן דרייברים ולא עזר, תודה. נ.ב זה משחק שהורדתי אבל אם מישהו ימצא לי אותו בתשלום אין לי בעיה לקנות במחיר נורמלי (אין בסטים ובPCGAMSE-לא מכיר עוד חנויות).

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Rondh,

משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!

13. בבקשה אני חייב להשיג איכשהו סידיקי למשחק הזה....כבר הורדתי אותו אבל אין לי סידיקי .... בבקשה כל מי שכבר לא משחק בזה או לא צריך... בבקשה שלחו לי בפרטי או לאימייל ibanezzzzz@gmail.com תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by huhxd,

למישהו יש מושג האם המשחק הזה בוטל? או שזה עדיין לא בטוח? יצא טריילר והמשחק נראה פשוט ענקקק יהיה ממש חבל אם הוא יבוטל/בוטל http://www.gametrailers.com/player/43996.html אני חייב לציין שאני לא אוהב סימולטור טיסה וכד' אבל אם המשחק הזה יצא אין סיכוי שאני לא אתן לו צ'אנס.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by yotam360,

מי משחק ב-SWAT4??

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by redti,

שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. סליחה שכתבתי את כל התוכן בכותרת (אני צריך עזרה מהר ) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  18. כותר הפעולה ההמוני החדש של Bungie כבר הספיק לצבור מיליוני שחקנים ב-Xbox One וב-PlayStation 4, ומוכן להסתער גם על תחום חדש לגמרי עבורו בעזרתה של בליזארד לכתבה

19. שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מתנה את המשחק HL2, ואיתו כמובן גם CS:S. ביום חמישי, לאחר קניית המחשב החדש, התקנתי והרצתי את המשחקים, והכל עבד כשורה. היום, כאשר ניסיתי להיכנס לשרת במשחק CS:S, הוא הודיע לי כי "Your steam acoount has expired" , וביקש ממני להכניס סיסמה לחשבון שלי. ניסיתי כל מיני סיסמאות שעלו בדעתי שנתתי, ולא הצליח. מדוע הוא מבקש ממני להכניס סיסמה פתאום? מאיפה אני יכול לדעת את הסיסמא (שליחה באימייל או משהו כזה)? תודה רבה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by BaR151,

יש לי splinter cell conviction פרוץ (אם אסור לשאול על פרוץ אז בבקשה רק תנעלו) ואני לא יכול להתחבר לFRIEND כל הזמן הוא עושה לי שאי אפשר לשחק כרגע ולנסות שוב מאוחר יותר.. מישהו יודע איך לסדר את זה? אין אני משתגע כבר אני מת לשחק בזה עם חברים.. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by thegodx,

טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by XDude,

שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by johnwoo,

המשחק הוא משחק אונליין למי שלא יודע. לשם שינוי זה משחק שאני ממש נהנה לשחק בו. דומה מאד ל-LINEAGE 2, רק עם גרפיקה טיפה יותר משופרת. יש לי כמה שאלות: כדי לשדרג את הנשק ולגרום לו לזהור אני צריך 2 משאבים: XEON ירוק ו-XEON-אדום. את הירוק אני יכול להשיג ע"י פירוק חפצים שאני מוצא. האם יש איזה אתר שמראה אילו מפלצות נותנות את האדום? בנוסף, יש עוד רכיב שקשור לקסאון שנקרא: COMPOUND XEON. כשניסיתי לקנות אותו מופיעה לי הודעה: U DONT HAVE ENOUGH BATTLE EXPERIENCE (הוא דורש 30). איך אני פותר את הבעיה הזאת? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by RGod,

אחד המשחקים הטובים בתחום האסטרטגיה וחלל . יש את המשחק הראשון שהוא גם טוב אבל השני עוד לא יודע .(מוריד ) רציתי לדעת אם יש אנשים שמשחקים במשחק או מכירים אותו . נא לתת חוות דעת תודה .

• 2 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.