עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התחלתי לשחק במישחק והבנתי שאפשר להרוויח כסף מקדיחה על אסרואידים וככה לקבל ORE ולהרוויח כסף,ואפילו ליפתוח מיפעלים משלך,אבל השאלה איפה אני משיג את הציוד בישביל זה? שאלתי במישחק שם איזה אחת והיא אמרה שצריך כול מיני ציוד אבל מאיפ אני משיג? אגב אני משחק ב Custom Game...

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה פעם שאלתי את זה אבל לא ענו לי כשאני מתקין את המשחק הכול טוב ויפה אבל כשאני נכנס למשחק זה מחכה ואז עושב ריסט ככה זה גם ברשת ובקונטר סטרייק סוסר לפני שהחלפתי כרטיס מסך הכול עבש אצלי רק עכשיו זה לא עובד זה המפרט שלי intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb geforce 6200 128 mb השאלה שלי מה אני יכול לעשות ואולי אני יכול לעשות? אולי לשנות משהו בהגדרות של המחשב ? המשחק מקורי תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by bobby323,

לא זז לי חלק amdx2 3800 7800gt etreme 1g זיכרון 1024 16AA

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by מכבי חיפה,

gta liberty city stories ה GTA החדש ? מתי תצא .?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by The Winter King,

יש לי את המשחק LOTR: RETURN OF THE KING המשחק רץ יפה עד לשלב מסוים בו התחיל לקרטע. הורדתי את דרגת הקושי ואיכשהוא הבעיה נפתרה, אבל לאחרונה עוד פעם התחילה הבעיה, עד כ"כ שהמחשב נתקע. ניסיתי לשחק עם המאפיינים במשחק (וידאו,קול וכו') ושום דבר לא עוזר. מבמחינת חומרה יש לי סלרון 1100 384מ"ב זיכרון עם כרטיס geforce4 mx עם 128 זכרון. יצרתי קשר עם ea אבל גם מהם לא הגיע ישועה. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by Mike_b,

הורדתי את SPLINTER CELL CHAOS THEORY . בקובץ MDF וMDS. כאשר קובץ הMDF לאחר פתיחת הRAR שוקל כ-4.4 ג'יגה. כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך הוינראר זה רושם: There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה המצערת הזו? אם מישהו מכיר מקום יותר טוב ואמין להוריד ממנו את המשחק אשמח אם הוא ימליץ לי

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by tnt studios,

טוב חברה, את המפרט אתם רואים בצד תמליצו לי על משחק בסגנון COD2 (יש לי כבר) עם הרבה יריות. אני אומר לקנות את BATTLE FIELD2 או את F.E.A.R, מה אתם אומרים מבינהם? אני רוצה גרפיקה יחסית חזקה (אהם FEAR אהם). וגם, בעוד כחודש אני הולך לקנות משחק מירוצים NFS, עכשיו מה אתם ממליצים, UNDERGROUND 2 או השני (לא זוכר את השם, נראה לי MF או משהו כזה)

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by nore0,

זה אותו אחד שיש ל-PC או שעשו כל מיני שינויים כמו ב-Far Cry Instincts

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  9. Started by dark_zero,

כשאני משחק הוא יוצא לי מהאינטרנט ומהמשחק אבל כשאני לא משחק במשחק הוא לא יוצא מהאינטרנט

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. יש לי את X2 THE THREAT בתחלס אותו משחק רק ב X3 יש גרפקיה הרבה יותר טובה. חשבתי על לקנות את ה X3 אבל אני ורצה קודם לשמוע את דעתם של אנשים שיש להם את המשחק הגאוני הזה. האם שווה לי להשקיעה ב X3 שזה בעצם X2 אם שיפור גרפי?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by just_me,

אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי בעיה בהמון מישחקים בזמן האחרון. לדוגמה במישחק-Prince of Persia T2T עם אני הולך אני שומע את הצעדים,או שאני רב עם מישהו אני שומע את החרבות,אבל נגיד יש סירטון קצר והוא צועק משהו אני לא שומע,ובמישחק SHADOWGROUNDS,אני לא יכול לישמוע את המיפלצות,או את האנשים מדברים,ליפעמים גם נעלם לי הסאונד של הרובע. ואגב ההגדרות שלי זה ככה: [עם זה לא ככה אז אין סאונד ביכלל,ואני מישתמש באוזניות.] אגב הדרייברים שהתקנתי זה RealTek Ac'97 ו K-lite codec pack. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  13. היה, נסגר, נפתח, נסגר, יש עדכונים? יש צפי ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by dark_zero,

תוכלו לתת לי משחקי רשת כמו GUNZ,XIAH,MU שהם בחינם ואפשר להוריד אותם דרך האתר שלהם אבל אל תביאו לי משחקים שדורשים כמו DOOM 3 או QUAKE 4

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

המשחק הזה כבר יצא ל-PC?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. אורח Si-Nom

תישמעו היום חבר הביא לי תמישחק Prince of Persia T2T [אני חייב לציין שהמישחק מקורי לחלוטין],וכשאני מדליק אותו התפריט בריבועים ואי אפשר להבין כלום,אחרי שאני מפעיל את המישחק יש את סרט הכניסה והכול בסדר,אבל כשמישחק מתחיל הכול בריבועים ואי אפשר להבין כלום,מה הבעיה? ניסיתי להוריד את ה OC אבל לא עוזר. עריכה:אוקי פתרתי את הבעיה,התקנתי את הדרייבר החדש ש ATI 5.12

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by AVL,

היום ניסיתי את war rock , שהוא משחק FPS מולטיפלייר חינמי , סטייל AA, קצת מזכיר את BF2 , ואני חייב לציין שהוא בכלל לא רע! מגוון הנשקים מצומצם , הגרפיקה לא מדהימה , אבל בהחלט מספקת בהתחשב בזה שמדובר במשחק חינמי לחלוטין , משחקיות לא רעה והוא רץ חלק לאללה תנסו ותגידו מה אתם אומרים - http://www.warrock.net הערה- לינק ההורדה של המשחק משום מה לא עובד לי ולאנשים אחרים לא בFF ולא באקספלורר, אם גם לכם זה קורה תורידו את תוכנית ההתקנה המצומצמת מכאן - http://warrockpatch.nefficient.com/kipawar...arRockSetup.zip ואז התוכנית תוריד את השאר, ואל תשכחו להירשם באתר ולקבל משתמש\סיסמה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by nadnad,

שלום, אני צריך מידע על קונסולות, כמו: איך עובדת קונסולה? היסטוריה והעתיד של הקונסולות. אם למישהו יש אתר מעניין ומתאים (בעיקר על איך עובדת קונסולה) אני אשמח לקבל את הכתובת. תודה. =]

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. עד עכשיו שיחקתי ב NFSMW הרגיל ב XBOX ועכשיו יש לי את ה BLACK EDITION רציתי לדעת אם הקבצי שמירה הם תאמים ואפשר להעביר אותם ל BLACK EDITION ואם בכלל ההבדלי בגירסאות המישחק משמעותיים שכדי להתעסק עם זה?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by J0HNiE,

זה משגע אותי אני מחפש ומחפש וEA עשו רק למי שיש PS2... אני מתכוון לתחרויות הטבעות שאפשר לעשות דברים מטורפים, יש למי רעיון או כל דבר אחר?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by sherlock1212,

Prince Of Persia Revelations או Prince Of Persia Two Thrones

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by FIRE-KID,

1.אני מנסה לעשות את התחרות הטבעות הזאת... לקחתי את בראיינט... אני בא לעשות הטבעה הוא עולה להטביע ויורד מהר בלי להטביע מה הקטע של זה? לפעמים אני מצליח בקושי להטביע... 2.בתחרות שלשות למשהו יש עצות לקליעות טובות? למה אני קולע רק 1 ל5 ככה... וכולם קולעים פוול...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. אני צריך סקרין שוט של המפה של NEED FOR SPEED MOST WANTED בבקשה אני לא מצליח לצלם אותה משום מה אם אפשר שתהיה כמה שיותר גדולה תשלחו לי למייל אם זה גדול מדי בשביל פה tal_levi1000@hotmail.com תודה מראש לעוזרים טל

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by DOR_2911,

המשחק הכי טוב בעולם! מישהו שמע עליו?

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים