עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Pease Brother,

יש לי שאלה כמה שרתים יש במשחק BATTLEFIELD2 אם יש?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by LIFE313,

שעם מפרט שכולל core i3 sapphire hd5850 xtreme 4 gb ram ג'י טי איי 4 ירוץ עם תקיעות? כי הבנתי שהמפרט שיש לי אמור להריץ משחקים כאלה על הכי גבוה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by aldema,

השגתי את הGTA בגרסת הדי.וי.די וכל פעם שאני מנסה להתקין אותו הוא נתקע ב70% וכותב לי שיש בעיה עם קובץ אודיו בשם ambience ואומר שהוא לא תקין או מקולקל... צריך עזרה דחוף המחשב חדש ועובד פיקס!! יש לי 6600GT זיכרון 1024 : הכל חדש עלה 6000 -מחשב תותח אני חייב עזרה אני לא מצליח כבר זאת הפעם הרביעית....

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by gal_il50,

אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by hzhz24,

הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה , אוקי השגתי את המשחק - FLAT OUT זה לא משנה עכשיו איך השגתי מה מו ומי .. אני רוצה לשחק ולהנות ... קיצור ...אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל אותו , כיוונתי אותו על 1024/768*16 ועם 2 AF ועם 85 מגהרץ לקצב רענון מסך וזהו..קיצר אני מפעיל ת'משחק הכל עולה יפה ..ובדיוק שאני בא לשחק לא עוברות 2 שניות ובום עושה המחשב עושה ריסט..נסיתי הכללל...אם זה האוורקלוק ואם זה ההגדרות במשחק עצמו ואם זה לא יודע מה אני עומד עכשיו על 2400 מגהרץ OC אני משתגע ממנו לא יודע מה לעשות ... קיצור למי שיש רעיון \ עצה ..תתקבל בברכה ..תודה רבה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. עדכון חדש עבור גרסת המחשב האישי של משחק הפעולה Quantum Break הביא לביטול המצב בו הסינכרון האנכי התוכנתי היה מופעל באופן תמידי וללא אפשרות לשינוי - כך ששחקנים שיהיו מעוניינים לוותר על מנגנון החלקת התצוגה הזה לטובת תוספת ביצועים יוכלו לבחור לעשות את זה סוף סוף, ואלו שנהנים ממסכים תומכי G-Sync או FreeSync יוכלו להסתמך על הטכנולוגיות האלו בכדי לקבל אפקט דומה ואפילו טוב יותר ללא פגיעה ביכולות. בכך, Quantum Break מצטרף אך המשחקים Gears of War: Ultimate Edition ו-Forza Motorsport 6: Apex שכבר זכו לעדכון דומה לפני כמה שבועות - כחלק מהנסיונות המשמעותיים של מיקרוסופט להפוך את מערכת החלונות 10, את פלטפורמת ה-UWP ואת חנות האפליקציות האישית שלה לרלוונטיות ומתאימות יותר עבו…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  8. עשיתי 3 מרוצים נגד הבוס אחרון, אחרי זה יש מסלול כזה בדריף בהרים שמה בכביש שעפים וזה, אז קיצר אני לא מצליח לעבור את זה. איזו מכונית הכי טובה לזה? אני עם הלמבורגיני עם כל השיפורים.

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by Jeka90,

מה אני אמור לעשות במשימה הזאת? אני טס מעל הסכר ולא קורה כלום וגם במשלוש הצהוב אין שום נקודת נחיתה! מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  10. רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה

11. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ב' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by *Roe.S,

אני יודע את העלילה *למי שלא הבין אותה אז זה יכול לעזור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151169.0 אבל לא הבנתי מי זה השמן הג'ינג'י המעצבן הזה שתמיד דפק אותי ובשלב 9 ככה הרגו אותו...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

שני מודים חדשים בפיתוח ונמצאים לקראת סיום.נראים מצויין.אני בהחלט מחכה להם 1-Misery mod http://www.moddb.com/mods/stalker-misery 2-Smarter 0.45 http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה..הורדתי טריינר לניד פור ספיד אנדרגראונד 2 ואחרי ששמתי את הקוד לכסף אז אני מנסה לשמור וזה לא שומר..כל פעם שאני נכנסת למשחק מופיע עוד פעם המקום שהייתי בו כבר ועברתי את המרוצים ...בקיצור זה לא שומר! למה???

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  16. Started by redti,

שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

אין דיון ראשי אז פתחתי אשכול.. אני רק התחלתי, אבל במשימה השניה, בסרטון של המטוסים רשום שמדבר F22 Pilot אבל למעשה המטוסים הם F-15 בנתיים זה הדבר היחידי ששמתי לב אליו, שתפו גם אתם, ואם זה ספוילרים (בגלל שהמשחק טרי עדין) תשחירו בבקשה

18. Started by elif744,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על איזה שהוא משחק ל - PS2 כבר הרבה זמן לא קניתי משחק חדש אני רוצה משחק בסגנון אלף לייף סאן אנדראס ואולי גם סנובורד ( SSX3 ) תודה מראש אלי.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. אני מחכה שהוא יצאה יש לכם מושג מתי הוא יוצא מאיפו אפשר להוריד אותו תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by cb,

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי בדיוק כמה פרקים יש ל Tales Of Monkey Island ואת השמות שלהם?(כל פרק ואת השם שלו) ניסיתי לחפש בגוגל ולא הצלחתי בדיוק.. זה יעזור לי ממש. תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Azmodan,

אם מישהו כאן לא שמע, אז ככה: יש את המשחק הנ"ל, משחק חינמי, אשר אמור להתחרות ב-Everquest של Sony. אני הרגע חזרתי ממשחק - לאאאגגגייייים עצבניים. ברגע שאני מסיים לכתוב את ההודעה הנ"ל המשחק נמחק כלאחר כבוד אם מישהו עדיין רוצה לנסות על בשרו http://www.planeshift.it

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. http://www.mission-in-snowdriftland.com/ המישחק דומה למאריו הישנים ומאוד כיף אני חושב שהם הוציאו אותו למטרות פירסום בכל מיקרה תנסו ותיראו דרך אגב עובד אם השועל מצוין

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. האחסון הפנימי המהיר בקונסולות העידן החדש של מיקרוסופט וסוני מאפשר להן לבצע פעולות מדהימות שטרם ראינו בתחום - אך היתרונות הללו עשויים להפוך גם לחסרונות משמעותיים עבור אלו שאוהבים להתנסות ולחוות מספר רב של כותרים בעת ובעונה אחתלכתבה

24. Started by lmlm,

הוא פשוט יצא עוד שלושה ימים ואטארי משיקה אותו בישראל לפני כולם ;D ולא ראיתי דיברים עליו http://www.gamespot.com/922154 אז ,מה דעתכם למשחק? יש משהן מחכה? ציפיות? אני מחכה לדמו(אם יהיה ),אבל לפי התמונות/סרטונים נראה טוב

25. החנות המקוונת הפופולרית פוצחת במבצעי קיץ עם הנחות גדולות, ואפילו בונוסים חינמיים למתמידים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-gog-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים