עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום שלום! יש לי את המשחק PES 3 וזה עושה לי בעיה. כשאני זז במגרש (או בתפריט) זה זז כאילו מעצמו לפעמים. אני זז ימינה וזה קולט כאילו אני זז למקום אחר במגרש, ובעצם אני לא נוגע במקלדת!! למישהו יש מושג מה הבעיה? או מישהו יודע איך לפתור אותה? תודה!!!

2. Started by djhenrya,

למי שלא מכיר את הקלאסיקה של ACTIVISION : http://www.mobygames.com/game/dos/deathtrack אז הנה כתובת לדמו http://www.worthplaying.com/article.php?sid=55386

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by ea666,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את הנסיך הפרסי warrior within אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת game cannot be lauched : unknown error יש למשהו מושג מה עושים?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  4. התקנתי את המשחק, כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, לאחר כמה שניות אני שומע כאילו את הסאונד של המשחק... אבל לא מופיע לי כלום, עדיין מסך שחור, הוא לא קורס לדסקטופ או משהו. עידכנתי DIRECTX ודרייברים של ATI הכי חדש.... מה הבעיה?? תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום !!! מחפש שחקנים לCompany of Heroes - Opposing Fronts ONLINE לשישי שבת הזה מישהו מעוניין? :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by YARONGT,

מה מצב חברה !!! טוב תקשיבו היום הלכתי לקנות את המשחק Far Cry הראשון (משחק פשוט יפה) התקנתי אותו והכל טוב ויפה. אבל שאני עושה קמפיין ואיך שהוא נכנס לי למצב שאני כבר יכל לשחק לא רואים את הרצפה לא מים לא טקסטורות לא כלום בקיצור תהיתי אם מישהו יודע מה זה. אני בטוח שזה קרה למישהו (לא מאחל לאף אחד) כמו תמיד תגובות בבקשה (:

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by FIRE-KID,

1.אני מנסה לעשות את התחרות הטבעות הזאת... לקחתי את בראיינט... אני בא לעשות הטבעה הוא עולה להטביע ויורד מהר בלי להטביע מה הקטע של זה? לפעמים אני מצליח בקושי להטביע... 2.בתחרות שלשות למשהו יש עצות לקליעות טובות? למה אני קולע רק 1 ל5 ככה... וכולם קולעים פוול...

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by poltergeits,

הי אני וחבר התקנו את המשחק כל אחד בביתו ואנו כבר כמה שבועות מנסים להתמודד אחד מול השני האם תבוא הישועה ?? דרך אגב אני זמין גם באי סי קיו 271839150

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by RoD,

איזה משחק אם בכלל של טוני הוקס יצא למחשב[אני מתכוון לדור הבא של הסדרה,אחרי אמריקן ווייסטלנד למי שלא הבין]? אני יודע שלPS2/3 ול360 יצא PROJECT8 שכנראה ימשיך בסגנון של הסדרה אחרי UNDERGROUND1[משחק ראשי זה לבנות לעצמך מוניטין ולהשיג תרגילים וכסף..ויש את ה"קלאסי" כסוג משחק שני..]ולקונסולות של נינטנדו יהיה את Downhill Jam.. אמריקן ווייסטלנד יצא באיחור למחשב,אלה יצאו בכלל למחשב? הם מאותם מפתחים? בכל מקרה נראה לי שאני אעדיף את DOWNHILL JAM.. יותר ארקיידי ולא מנסה להיות מציאותי מדי כמו שניסו במשחקים האחרונים..

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by mega1234,

בASE מופיעים לי שני שרתים במקום אחד - יש שרת חדש שאנחנו אמורים לדעת עליו ? *עריכה: הצלחתי להתחבר במשחק IP: 212.199.36.46 תהנו, אני הולך לישון.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכם: המשחק Batman Arkham City נמכר ב- 5 דולר בקישור הבא: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/batman-arkham-city-game-year/ באתר רשום 7.49$ אבל עם הקוד: WINTR-SRVEY-42012 אפשר לקבל ב- 4.78, אחרת עם הקוד: GMG25-CZPYL-D5MQ6 ב- 5.62$. תהנו!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. חברה אני עושה את האיכות הכי גבוהה במשחק הזה עובד חלק. דרך אגב. באפשרות של הגרפיקה מה האפשרות הכי גבוהה בTEXTURE FILTERING ואם אשפר הסברר קצר מה הם האפשרויות יש שלושה. ANTI משהו BILININEAR ועוד אחד. ומה האפשרות הכי גבוהה!שתיתן את האיכות הכי גבוהה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by id3232,

שלום! 1)רציתי לדעת כיצד אני עושה עוד מקומות ב"טבלת" כוחות שיש כי יש לי רק 2 מקומות. בקיצר אז איך מוסיפים עוד מקומות לכוחות חדשים ככה שאני לא יצטרך להחליף ביניהם. 2)ועוד סקר קטנטן:איזה 2 כוחות לדעתכם הכי יעילים?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by asaf556,

שלום אני נתקל בתופעה מוזרה במשחק התופעה באה לידי ביטוי בזה שנוצר מצב שהמשחק לא ממשיך כלומר מבצעים את מה שצריך לעשות בקטע מסויים במשחק אבל המשק לא ממשיך כאילו משימה לא הושלמה למרות שהיא כן הושלמה. הבעיה נפתרה לי מספר פעמים עלידי זה שהתחלתי את משימה מחדש ואז זה כן עבר את הקטע הבעיתי לדוגמא אני יכול לציין את הקטע שמגיעים לגבע שעליה יש מאג וצריך לירות בו עד שהיחידה שלך מסמנת את הגבעה ומטוס בא ומפציץ את הגבעה יריתי עליה חצי שעה וכלום לא קורה רק אחרי שתחלתי את המשימה מחדש המשחק המשיך. עכשיו אני תקוע שוב במשימה 7 Friends From Afar בסוף המשימה צריך לעזור לחיילים שתקועים על הר מולנו וצריך לחסל את בעלי האר פי גי אחי שהחיילים בורחים אני ממשיך לחסל עוד אוייבים במשך חצי שעה ע…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by VanHalen,

יש אומרים שזה פצצה של משחק אפילו שמדובר בגרסת בטה. מישהו שיחק במשחק??

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. מישהו מוכר? *צריך שהסוני יהיה במצב תקין ובלי בעיות!!!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  19. Started by miky,

חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?

20. Started by RobiNooB,

א.מאיפה אני משיג MINI IMAGE שעובד ! במקום להשתמש ב DVD.....? ב.איך אני משנה את הסי די ? (יש לי 2 סי די קיים שאחד משום מה כרגע לא פועל )

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by האיש הירוק,

אני צריך GTA 4 בבקשההה....

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by liav12,

לפני הרבה זמן התקנתי את freedom fighters וסתם עכשיו אחרי שבקושי עברתי בו שלב אחד רציתי לשחק בו כי בקושי עברתי איזה 2 שלבים לפני שעשיתי למחשב פירמוט.. אוקי אז הבעיה היא שההתקנה של המשחק הולכת חלק, אבל כשאני מפעיל את המשחק זה עולה עד למסך של הפרסום של אנוידייה ואז יוצא מהמשחק בלי שום סיבה, יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ואין לי מושג למה זה לא עובד, כי זה עבד בהתחלה ומאז שהתקנתי בו service pack כנראה שהוא לא עובד. מיד אחרי שהוא יוצא מהמשחק מופיע לי קובץ Log ובו רשום Exception intercepted

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

http://ps3.ign.com/articles/706/706234p1.html

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by redti,

שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  25. סליחה שכתבתי את כל התוכן בכותרת (אני צריך עזרה מהר ) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.