משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מחפש לינק טוב לניד פור ספיד קרבון יש למישהו....(לא מהאמיול או מהביטורנט)....הורדה ישירה בחלקים....(או חלק אחד אם יש).... תודה...
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אחרי ההצלחה הנאה בהשקתם של Bayonetta ו-Vanquish, במפיצה היפנית שוקלים להביא אל Steam גם את משחקי הסדרות Persona ו-Yakuza לכתבה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!! יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד.. איסקיו 204427533
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב מספיק חזק, CSS פועל ב1920x1080 חלק 150FPS +- תמונה: http://img389.imageshack.us/img389/9712/aaprobbt9.png
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה..רכשתי את המשחק האוריגינלי ועשיתי לו עדכון פאץ ל1.2 כשאני מעלה את המשחק הכול עולה וכשאני מנסה לעלות שלב או אימון לא משנה מה הוא פשוט נתקע ורושם RUNTIME ERROR VISUAL BASIC C++ ERROR וגם לפני העדכון זה מה שהוא היה רושם ניסיתי הכול סריקת ווירוסים ניקוי רגיסטרי הכול פשוט כולל להתקין את המשחק מחדש ועדכון הדרייברים..הוא גם רושם שיש בעיה עם MSDR.DLL שזה שייך לקובץ מהמשחק אני פשוט לא יודע עוד מה לעשות ואני עונה על דרישות המערכת..וכאשר אני מפעיל את המשחק הוא מראה לי MAIN MENU ואפשרות לשחק בהגדרות והכול ולשנות הכול.. PENTIUM D 3.2 DDR2 667 OCZ 1GB WIN XP SP2 HEB H.D 250 GB ASUS MOTHERBORD HIS X700 PRO ICEQ2 256MB/256BIT הכול מעודכן ופועל כראוי ויש לי כמובן גם עוד משחקים …
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
כותר המירוצים החביב של Criterion הבריטית משנת 2010 יזכה לשכבת צבע חדש והיה התוספת החדשה למותג של EA Games לשנת 2020לכתבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
- 2 followers
-
-
למישהו יש פיתרון לבעיה הזו? אני כבר ממש מיואש.... אחרי כשעה משחק הוא פשוט קורס לדסקטופ ובלי לתת אף שגיאה או התראה... פשוט קורס באופן רנדומאלי. אני ממש אשמח אם מישהו מכם ימצא לי פיתרון לבעיה הזו... תודה רבה לכולם!!!! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למישהו יש CDKEY או משתמש לSTEAM שלא צריך ? כי אני צריך אחד שכזה תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.elderscrolls.com/news/press_101706.htm אחרי האכזבה מG3, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לOblivion ולהכין דמות חדשה להרחבה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
החידה שלי היא: three bright coins in five holes be at one end sits the seducer of she the wind from behind the woman doth play the formless one null,lies furthest from they The old one beside the serpent sits not. tis to the prisoner's left that he doth rot יש חמישה חורים של מטבעות ויש לי 3 (יש לי מטבעה של נחש , איש זקן , ואסיר ) עכשיו אני צריך לסדר אותם בסדר מסוים כדי לפתוח מגירה חשובה או משהו כזה אז הבעיה שלי היא באיזה סדר לסדר אותם????????? אין לי מושג !!!! ??? כל מי ששיחק במשחק תעזרו לי בבקשה !!! ???
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אנשים, כרגע על החשבון שלי יש את המשחק + CHINA RISING. מה אני צריך כדי לפתוח הכל? יש את הפרימיום (משחק + 5 הרחבות) ב 20 יורו... כדאי לקנות הכל? העיניין גם שאני לא רוצה להתחיל מלבל 1. יש דרך לקנות רק את ההרחבות במחיר זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו מוכר? *צריך שהסוני יהיה במצב תקין ובלי בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני משחק בCOD באינטרנט ומשום מה הקצב רענון (של המסך) הוא 60MHZ במקום 85. מישהו יודע איך אני מעלה את זה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
היי יש 2 משחקים שאני הכי רוצה שיהיו לי, מה שרשום בכותרת. רק מה, שמשום מה המחשב שלי מסיבה לא מובנת פשוט לא מתקין אותם ובשלב מסויים של ההתקנה מוצא בעיה אחרת במחשב\ בדיסק. חשבתי שזה בעיה של וירוס שדורשת פירמוט. פירמטתי. על הדרך התקנתי מנהנט שדווקא הותקן ופועל אחלה. היום קיבלתי עוד פעם את 2 המשחקים המדוברים, והופ! same shit אני ממש לא יודע מה לעשות, לא משנה מה אני עושה הוא מוצא איזשהי שגיאה כשאצל חברים שלי 2 המשחקים עולים ומותקנים בלי בעיות, רק אצלי שתי האלה לא מסכימים לפעול. מה הבעיה? :-\ אולי זאת בעית חומרה במחשב? או משהו אחר? ??? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מריץ אותו תחת WINDOWS 7 X64 ואיך שאני מתחיל המסך נשאר שחור וכלום לא עוזר. התקנתי את הפאץ ל-64 ביט וגם לא עזר. בפוסט הזה : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1059848&page=2 בפורום של STEAM אומר שם מישהו בין היתר שכדאי להוריד הגדרה מסויימת (LIGHTING QUALITY) ל-HIGH במקום VERY HIGH. עכשיו מה שקרה זה שבפעם הראשונה שניסיתי להריץ את המשחק הוא פתח לי את ההגדרות של הרזולוציה, איכות וידאו ואודיו ועכשיו כבר לא אז השאלה שלי היא איך אני משנה את ההגדרה המסויימת הזאת.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
סיימתי להתקין את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום לו שם או מה אני אמור לעשות כדי להעלות את המשחק
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אם למישהו יש אפשרות לתת לי קישור להורדת half-life בבקשה עזרו לי ומי שיעזור לי תבוא עליו הברכה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני נמצאת בשלב Planetarium. כשאני מגיעה לסוף שרואים בסרטון ששמתי פה אז הוא אומר לי שזה נעול ושאני צריכה special object. סרקתי את כל השלב ואני לא מוצאת את ה special object. http://www.youtube.com/watch?v=3s0w_TRTgAg&eurl=http://www.iopanel.net/forum/thread15990.html
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, התקנתי קרייסיס ושאני מפעיל אותו ב-32 ביט הוא עובד ושאני מנסה להפעיל 64 ביט הוא נשאר על מסך שחור הרבה זמן ולא עולה. למישהו הייתה בעיה דומה? האם יש סיבה לכך? ומה בכלל ההבדל בין ה-32 ל-64? יש לי מחשב חזק שעומד בדרישות המשחק. תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אודה אם תעבירו את ההודעה לפורום שאוכל לקבל עזרה בו, יש לי בעיה במחשב חדש שאני לא ממש יודע איך לדבג אותה, אשמח לכל רעיון מצידכם ... מחשב חדש עם מעבד E6750 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך Sapphire 3650 512MB הוינדוס מותקן חדש עם כל העידכונים עד השבועות האחרונים. משחקים כגון SIM2 , SIM CITY ומשהו אחר בסגנון נסגרים בפתאומיות ללא הודעת שגיעה לאחר כשעה במשחק. לא מצאתי שום בעיה בכל מצב אחר במחשב. לא מצאתי הודעה רלוונטית ב EVENT VIEWER ואין לי מושג איך לבדוק תאימות המשחקים ברמת הגדרות. התחממות המעבד ? - לא יודע ... שעה נשמע לי זמן ארוך לבעיה הזו ועכשיו עדיין לא ממש חם, מחשב שקורס מחום גם אמור לעשות ריסט וכאן זה לא המקרה. התחממות כרטיס מסך ? - לא יודע אי…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-