משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
פתאום קורה שאם אני לוחץ על הכפתור של המחקר (המבחנה הזאת) אז המשחק קורס...... ניסיתי להתקין מחדש, לא עובד... :-\ למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו מוכר? *צריך שהסוני יהיה במצב תקין ובלי בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
אני בבעיה התקנתי את השטות הזאת ואני רוצה חזרה את כול השמירות שהיו לי.... ואם לא אז יש מתנדבים שיציעו לי שמירות?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במשחק כאשר אני נכנס לשחק כל הרקע של המשחק שחור. אני לא יכול לשחק כי אני לא רואה כלום.. מאיפה הבעיה הזאת יכולה להיות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש את CAMPAIGN ששם יש משחקיות עם GDI וNOD. ויש עוד משחקיות חוץ מזה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אם למישהו יש אפשרות לתת לי קישור להורדת half-life בבקשה עזרו לי ומי שיעזור לי תבוא עליו הברכה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי את המשחק כבר די הרבה זמן (מקורי כמובן) היה לי את הבעיה של המסך השחור בהתחלה וסידרתי אותה (עם הריפרשלוק) עכשיו אחרי תקופה שלא שיחקתי אני בא להיכנס למשחק וזה עושה את אותה הבעיה ,ואין לי כל תוכנת refreshLock על המחשב הורדתי אחת כדי לבדוק שההגדרות על default והן אכן כך, נכנסתי למשחק שוב אותה בעיה גם אחרי שמחקתי את התוכנת ריפרשלוק מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם זה לא הפורום המתאים אודה אם תעבירו את ההודעה לפורום שאוכל לקבל עזרה בו, יש לי בעיה במחשב חדש שאני לא ממש יודע איך לדבג אותה, אשמח לכל רעיון מצידכם ... מחשב חדש עם מעבד E6750 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך Sapphire 3650 512MB הוינדוס מותקן חדש עם כל העידכונים עד השבועות האחרונים. משחקים כגון SIM2 , SIM CITY ומשהו אחר בסגנון נסגרים בפתאומיות ללא הודעת שגיעה לאחר כשעה במשחק. לא מצאתי שום בעיה בכל מצב אחר במחשב. לא מצאתי הודעה רלוונטית ב EVENT VIEWER ואין לי מושג איך לבדוק תאימות המשחקים ברמת הגדרות. התחממות המעבד ? - לא יודע ... שעה נשמע לי זמן ארוך לבעיה הזו ועכשיו עדיין לא ממש חם, מחשב שקורס מחום גם אמור לעשות ריסט וכאן זה לא המקרה. התחממות כרטיס מסך ? - לא יודע אי…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/706/706234p1.html
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחר תקופה לא קצרה בNOM החלטנו Syo ואני לפרוש מNOM, בין היתר עקב הבטחות של ההנהלה שניתנות ולא מקויימות. אנחנו מאחלים בהצלחה לשאר הקבוצה בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להפעיל את המשחק 18 wheels of steel. המשחק אינו תומך במערכת הפעלה שיש לי. רציתי לדעת אם בכול זאת יש דרך להפעיל אותו מבלי להשתמש במערכת הפעלה אחרת. תודה.
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הורדתי מלא מפות לHL:DEATHMATCH השאלה היא איך אני מכניס אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש 3 דרגות לליגה דרגה 1 דרגה 2 דרגה 3 וקוסטיום מירוץ של עד 8 שהוא נוקאוט ואז 3 מירוצים של 4 לסינון ואז מירוץ של שני אנשים חוקים*** מותר לשחק רק אם הרכבים שהם בירת מיחדל אסור צ'טים תגובות יש לכם מה להוסיף בכיף
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי פוסט בנושא שלא זכה לתגובה לפני חודש אז אני ירשה לעצמי להצטרף בבעיה דומה אך לא לגמרי. אני משתמש ב כרטיס מסך 6200 128BIT, כאשר אני משתמש בו ללא כל שינויים (stock) המשחק פועל מצוין (כמובן בהתאם לרמת הכרטיס) אבל כאשר אני פותח אותו לש 8 צינורות (אם או בלי OCלא משנה) הוא עובר לעבוד ברנדור של DX7, עכשיו אני רוצה לציין שאין לי בעיה באף משחק אחר כאשר אני על 8 צינורות ולמרות שמחשב שלי מאפן (P4 1.6 512 RDRAM) הוא מקבל בסביבות ה 2500 ב 3dmark2005 , כך שאני לא רואה שיש בעיה ב פתיחת צינורות או ב OC. למישהו יש רעיון למה COD2 עובר ל DX7 ב 8 צינורות ואילו ב 4 צינורות הוא מזהה DX9?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
למי שלא מכיר את הקלאסיקה של ACTIVISION : http://www.mobygames.com/game/dos/deathtrack אז הנה כתובת לדמו http://www.worthplaying.com/article.php?sid=55386
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב כל מי שפה בפורום משחק RYL www.ryl.net אני רוצה לעשות פגישה של כל השחקנים הישראלים סתם בישביל להכיר ולעשות חבורה ולילחם בישביל הכיף הפגישה תיהיה בעיר הפירטים בגינה של הבית של מיכאל (מנהיג הפירטים) תרשמו פה בת'רד את הפרטים של השחקן שלהם: 1.מין(בני אדם\אורקים) 2.רמה 3.שם ----- אני יתחיל: בני אדם 38 Leonid
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
משחק שווה משימה לפני אחרונה Ming Must Die! יש דלת כזאותי סגורה על ידי מחסום עץ שצריך להזיז מופיעה שמה גם סימן של הזזה כמו פתיחת דלת אבל הדלת בלאט לא זזה מה עושים?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקנתי את 3 הדיסקים ואחרי שאתחלתי את המחשב ולחצתי על האייקון קפץ חלון שאמר להכניס את הCD הנכון. ניסיתי את שלושתם (אפילו שהשלישי רשום כדיסק המשחק) אבל אותו דבר כל הזמן. מה עשיתי לא טוב? נ.ב- התקנתי גם את הדיירקט X גרסה 9.0 ואת הגרסה המלאה למשחק (1.5 GB). תעזרו לי, אני כבר מת לשחק!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הרשימה של הסרברים באיזור המזרח התיכון שהיתה לי הצתמצמה מ-135 ל-75... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברה במילה אחת משחק סוס! חבל על הזמן! יש לו אווירה ממש מפחידה וגם המשחק מאוד "מבוגר" התכנים שלו ממש טובים ורציניים. משחק אימה מאוד מומלץ. רק דבר אחד ביאס אותי במשחק - האוייבים שהם נראים די דבילים והם לא כאלה חכמים אבל למי איכפת! אתה משחק מישהו שרצח (ככה האשימו אותו בבית מישפט) את אישתו והילדים ואתה נכנס לכלא שמור כאשר משהו קורה ואתה מוצא את עצמך במרחץ דמים מטורף! יש בו הרבה אלמנטים של סרט אימה כמו שמישהו פיתאום מקבל חרב לראש בפיתאומיות ויש כזה צליל מצמרר. באמצע המשחק יש לו כל מני פלאשבקים על העבר וכל הזמן מישהו לוחש לך באוזן. אקיצר עברתי את השלב הראשון ובינתיים הוא נראה מאוד מבטיח! מומלץ לכל אוהבי אלמנט האימה ובכלל לכל אלה שאוהבים לקלל את המחשב שלהם לעיתים תכופות...
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-