משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני משועמם מ MOHHA SPEARHEAD אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
זה המשחק של דרגון בול החדש משחק פצצה לפני 10 דקות סיימתי אותו. ד"א למחפשי הגרפיקה זה לא זה, המשחק הוא לgba אב לאחלה משחק ממש כיף אני נהנתי מאוד מי שיחק פה ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
איך המשחק, שווה לנסות? במחיר שיש לו עכשיו לסוף שבוע הזה בסטים זה לא נורא, אבל רציתי לדעת קודם איך המשחק לפני שאני משקיע בו כמה שקלים...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בנושא נמצא הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תנו לי קישורים או אתרים ושמות של משחקים... תודה לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בחיי יאוש היגעתי לרמה מיתקדמת מאוד - אחת ליפני הסוף = במישחק = לא ברשת אני נמצא בתוך הקאטאקומבות - ירדתי עד הקומה האחרונה = 5 ניצחתי כבר כמה פעמים את כל המיפלצות....מה לא והגעתי לאיזה זקן - שצריך לדבר איתי - אבל הוא לא מדבר איתי אין כזו אופצייה = הוא אדיש לגמרי מה לא עשיתי...לא מצליח לצאת מהמצב הזה - במפה כתוב שזה הזקן בקווסט כתוב לי לדבר איתו וכלום!!! מה פיספסתי?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מי שמכיר משחקים של סאותפארק שיגיד לי בקשה אני פשוט מעריץ גדול
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הקיצר יש לי אותו (מוכר דרך אגב) ואין לי כבר מאיפה להשיג משחקים, ופעם היה לי אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים של N64 למחשב עצמו ולשחק בו במחשב אבל הוא אבד לי למישהו יש את האתר המדובר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
193455123
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתכוון למשחק האסטרטגיה .אם אתה באמת שחקן חזק ..אגב אני יודע איך לשחק ברשת כי שחקתי אם הרבה ככה שאין מה להסתבך רק תרשום את האי סי שלך ואני יכנס אליך
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לכל מי שמשחק בGLOBAL: אני צריך LEG SET+3+12 אני מציע 1C עבור כל אחד. השם שלי שם זה WizardHunt.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אני מחפש אנשים שמשחקים פיפא 07 אונליין כדי לשחק איתם אחד נגד השני. אני כבר דיי ותיק במשחק והרמה הכי גבוהה פשוט לא מאתגרת אותי וזה משעמם. מי שרוצה לשחק איתי אונליין שישאיר בבקשה את האייסי/מסנג'ר שלו או שישלח לי הודעה בפרטי.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
רק שאלה למנהלים זה נקרה ווארז או שאני יכול לתת לינק?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש Ventrilo ורוצה לשחק Battlefield 2 עם שחקנים ישראלים מוזמן לשרת ה Ventrilo שלנו. NewYork5.NationVoice.com 3803
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק במשחקים האלה ברשת שירשום את מספר האי סי שלו ואני יכנס אליו. ויקשר אתו עם כולם אפשר לשלוח את האי סי לדוא שלי nati8056@Walla.com יש לי תוכנה שמקשרת את כולם כדי שכולם אוטומט יכנסו למשחק ובלי אי פי ... דירוג המשחקים שאני חזק בהם משחקים כולל ההרחבה act of war 10 company of heroes 9 Faces of War 6 Warhammer 40000 - Dawn of War 5 generals + 10 Joint Task Force 5 Battle For Middle Earth II 10
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב שמעו מי שרוצה לשחק היום ברשת תמישחק הזה שישאיר איסיקיו,דואר או מסנג'ר!!! תודה. age of empires 3
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines: .resolution ( 1280.000000 1024.000000 ) .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 ) Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well: .bMarketingWhenExit 0 .bLoadSaveEnable 1 .bMenusExtrasActivo 1 Their use is quite self explanatory. Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תוכנה למציאת שרתים בכל מישחקי הרשת בכול העולם כולל ישראל!!! ;D רוצים? איי סי קיו:<צוזנר> אני שם תמיד בישבלי! סתם אני יוצא ב 8:30 אז מהר כנסו!!!!!!!
-
אני משחק כבר שעתיים ומנסה להבין למה המשחק הזה קיבל ציונים כל כך טובים מישהו מוכן להסביר לי מה יש בו שאין ב QUAKE 4 ....או DOOM3....? אותו דבר רק פחות טוב מהם והגרפיקה רגילה לגמרי ! המשחק מתפח ונהיה יותר מעניין \ יותר גרפי בהמשך או שנשאר ככה בעיקרון ?? כי אז באמת חבל לי על המקום והזמן ? מישהו סיים אותו ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1053402
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרדיט לwww.planetgta.com * שמה של הדמות הראשית הוא Niko Bellic * יהיה מולטי-פלייר, אין עוד פרטים כרגע. * ליברטי סיטי היא המיקום היחיד במשחק. * אחרי הטעינה הראשונית של המשחק, לא יהיה צורך בטעינה במעבר בין איזורים שונים, אפילו בין אזורים פתוחים וסגורים. * הגירסה של הXbox 360 היא הגירסה שהראו לעורכי המגזינים. * בדמו שהראו לעורכים לא נראו מטוסים בשמיים, וכפי שזה נראה לא יהיו מטוסים במשחק. לעומת זאת הם לא שוללים סוג אחר של תחבורה אווירית. טקסט מהמאמר (חלקי): יכול להיות שלחלק מכם זה יהרוס את ההפתעה, אז תקראו על אחריותכם ואל תאשימו אותי ועכשיו לחלק העסיסי ;D קרדיט לdemologik על הסריקות.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7604 בקיצור זה כניראה יגיעה מובנה בזיכרון של הWII ויפעל תוך כמה שניות
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-