עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ניסיתי ב YAHOO וריק שם..??

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

אחרי שעברתח את השלב הראשון והלא קשה במיוחד ואני בוחר בדמות מסוימת שאני רוצה לשחק איתה בשלב אחר, אני מצליח לשחק רק עם סם....מעצבן מאוד... לאחר קריאה של מדריך למשחק התברר שזה קורה לעוד אנשים...מה הבעה לעזעאזל? יש למישהו פתרון?

3. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/218662.html לא יודע מה איתכם, אותי זה די הצחיק... אנשים שמבלים את זמנם בשנאה פשוט מעוררים בי לרוב רחמים. הפעם הזו לא הייתה שונה. למי יש ככ הרבה זמן לבזבז על שינאה בעולם הזה? ולמה? אגב, זה רק מחזק לי את הרצון לשחק במשחק המדהים הזה. (שיגיע כבר למחשב!)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Pease Brother,

יש לי שאלה כמה שרתים יש במשחק BATTLEFIELD2 אם יש?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  5. Started by *NightMare,

אני רוצה להתחיל לשחק בבאטלנט לוחץ האפשרות שלו והוא כותב לי... "BATTLE.NET IS UNABLE TO PROPERLY INDENTIFY YOUR APPLICATION VIRSION" ואז הוא כותב לי את האתר... מה עלי לעשות? יש איזה פאצ' שאני צריך להוריד?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by noodle,

שלום לכם: המשחק Batman Arkham City נמכר ב- 5 דולר בקישור הבא: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/action/batman-arkham-city-game-year/ באתר רשום 7.49$ אבל עם הקוד: WINTR-SRVEY-42012 אפשר לקבל ב- 4.78, אחרת עם הקוד: GMG25-CZPYL-D5MQ6 ב- 5.62$. תהנו!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. פשוט תקראו את כל מה שרשמתי םשוט חבל לי לרשום הכל מהתחלה@! קישור http://www.freak.org.il/forum/viewtopic.php?t=733

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  8. fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. מזה אומר מה אני צריך למחוק? מאיפה? תודה..

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by noodle,

שלום חברים, חבילת משחקים של THQ ב-25$: Company of Heroes - Tales of Valor Company of Heroes Game of the Year Darksiders II Darksiders Homefront MX vs ATV Reflex Metro 2033 Nexuiz Red Faction Armageddon Red Faction Guerrilla Saints Row 2 Saints Row: The Third Supreme Commander Supreme Commander: Forged Alliance Titan Quest Gold Warhammer 40,000 Dawn of War II - Gold Edition Warhammer 40,000: Space Marine Warhammer 40k: Dawn of War Gold Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution http://www.amazon.com/THQ-Mega-Pack-Download/dp/B00B1GFKCA?t=slicinc-20&tag=slicinc-20 תהנו

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by Jeka90,

מה אני אמור לעשות במשימה הזאת? אני טס מעל הסכר ולא קורה כלום וגם במשלוש הצהוב אין שום נקודת נחיתה! מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. יש לי מחשב חזק מאוד ואני מחפש משחק שיהלום אותו בסגנון Age of empires. תודה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. הכותר הבא בסדרת משחקי התפקידים מבית Bioware נראה מרשים בסרטון מודלף קצרצר אשר מוצא את דרכו אל הרשת אחד המשחקים הכי מסקרנים שמכינה לנו EA Games לעתיד הקרוב הוא ללא צל של ספק Mass Effect Andromeda, שאמור להוות קאמבק גדול לסדרת התפקידים-פעולה המצליחה אחרי הפסקה שנמשכת לה כבר יותר מארבע שנים. פרטים ממשיים נוספים על המשחק כנראה שלא נקבל עד לתערוכת E3 2016 בחודש יוני (שלא לדבר על השקה, שלכאורה תגיע רק אי שם בשנת 2017), אך בינתיים עלה לרשת סרטון קצר אשר מציג קטעים מתוך הכותר, וטכנולוגיות גראפיות שהוא מתבסס עליהן. לפי הפרטים ברשת הסרטון המדובר הוא בן יותר משנה – אך זה לא מונע ממנו להיראות לגמרי לא רע, עם אנימציות והארה באיכות גבוהה, וגם דמויות שגורמות לנו …

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by tepez,

אני משחק בCOD באינטרנט ומשום מה הקצב רענון (של המסך) הוא 60MHZ במקום 85. מישהו יודע איך אני מעלה את זה?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  14. קבלו סרטון מצחיק על הדמויות המוכרות לנו ממשחקי Nintendo: http://www.dailymotion.com/us/featured/video/x4z48q_nintendo-oldschool-revolution_shortfilms

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  15. Started by TNT,

אני משנה את הרזולוציה בהגדרות, אבל בפועל שהמשחק מתחיל הרזולוציה לא משתנה. מישהו יודע למה? איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  16. התקנתי את המשחק RollerCoaster Tycoon והמשחק עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לטעון משחק שמור, וכשאני מנסה אני "נזרק" מהמשחק. אני עובד עם WIN XP PRO. כשניסיתי להתקין את המשחק אצל חבר עם WIN 98 לא הייתה שום בעיה עם המשחק והיה אפשר לטעון את המשחק השמור. ניסיתי לחפש פיתרון באתר של המשחק אבל לא מצאתי. ניסיתי להוריד PATCH מהאתר שלהם למשחק שאמור לעדכן את המשחק, אבל שניסיתי להתקין אותו נאמר לי שהגירסה שלי מעודכנת. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. Started by avielq5w,

זה המפרט : כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 מעבד:amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ מערכת הפעלה:WIN 7 64BIT בשבוע הראשון המשחק לא היה קורס בכלל , שבוע שעבר הוא קרס פעם-פעמים ועכשיו אחרי דקה הוא קורס . מה שניסיתי בנתיים זה להתקין מחדש ולעדכן דרייברים ולא עזר, תודה. נ.ב זה משחק שהורדתי אבל אם מישהו ימצא לי אותו בתשלום אין לי בעיה לקנות במחיר נורמלי (אין בסטים ובPCGAMSE-לא מכיר עוד חנויות).

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

המשחק והכול פועלים בסדר אבל אין באפשרותי לשנות רזולוציה זה תקוע על 1024X768 וברצוני לשנות את הרזולוציה ואני לא יכול וככה עם אני ישנה ל 800X600 זה יפעל יותר טוב... אז בבקשה מישהו יכול להסביר או יודע איך לסדר זאת.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by ibob,

אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by A-L-o-n,

שלום... hd4850 יכול להריץ את קרייסיס על הביצועים הכי גבוהים? אה ועוד שאלה זה משנה באיזה מסך אתה משתמש? נגיד 22 אינץ' ועוד???

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה של פאזלים אבל לא כאלה של ילדים עם 4 חלקים אלה כאלה שנותנת לך לבחור איזה כמה מאות חלקים וכו' בקיצור "למתקדמים" ושיש לה מאגר תמונות גדול ובחינם אם מישהו מכיר תוכנה\משחק כזה אני מאוד אודה לו

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. היי, אני מקווה דבר ראשון שזה הפורום המתאים (התלבטתי בין זה לבין פורום תוכנה חח..) אז ככה, היום ניסיתי להיכנס למשחק חדש בפעם הראשונה, אני לוחץ דאבל קליק על האייקון של המשחק ואז נפתח לי מסך שחור ל-3 שניות בערך ואז המשחק יוצא... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה לי רק במשחק הזה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. אוהב SHOOTERS ראליסטיים. HALF LIFE 2 היה טוב. FAR CRY היה עוד יותר טוב. DOOM היה זוועה. מישהו אמר GUN? חולה על הסידרה TOTAL WAR ועל GTA בהתאם למערכת, מחכה להמלצות שלכם

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. שלום שלום! יש לי את המשחק PES 3 וזה עושה לי בעיה. כשאני זז במגרש (או בתפריט) זה זז כאילו מעצמו לפעמים. אני זז ימינה וזה קולט כאילו אני זז למקום אחר במגרש, ובעצם אני לא נוגע במקלדת!! למישהו יש מושג מה הבעיה? או מישהו יודע איך לפתור אותה? תודה!!!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.