עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Meir787,

למישהו יש כזה ? כי אני מת להתקין את ההרחבה ומה-זה לא בא לי לעבור את כל אובליביון כמו אידיוט מחדש... תודה מראש. ;D

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by ronen_ca,

אני שחקן COD-CALL OF DUTY ויש לי בעיה אולי תוכלי לעזור לי אני מתחבר תוך 14 שניות בממוצע העם יש דרך לקצר את זמן ההתחברות??

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by noiZE,

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by Gosha,

howdy אני מחפש כבר זמן רב משחקי RPG בסגנון 1-2 Fallout, וכשאני מתכוון בסגנון אני אומר בלי קסמים, חרבות ואבירים וכל הבולשיט הזה, אלא משהו בסגנון עתידני, אולי אפוקליפטי - כמו Fallout. עדיף שהשליטה תהיה בשחקן אחד ולא בקבוצה (כמו Fallout:Tactics ו - Jagged Alliance).

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  5. Started by shablull,

יש לי בעיה מוזרה עם המשחק , הוא עולה חלק וכ 5 דקות אחרי שהוא פועל הוא זז לאט מאוד , ניסיתי להוריד רמת רזולוציה ולשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר זה לא בעיית חומרה כי משחק כבד יותר COH עובד על אותו מחשב בצורה תקינה האם יש למישהו רעיון למה ?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם שלשום רכשתי בשעה טובה hl2 ועברתי ל css מ aa בכל אופן ההתקנה הראשונית לקחה משהו כמו יום שלם כולל עידכונים (פשוט מעצבן !! ) אחרי שהכל התעדכן בהצלחה שיחקתי אתמול קצת css והיום שבאתי להפעיל את הסטים הוא עושה לי scanning for steam game update וזה לוקח מלא זמן ללא שום תזוזה הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש עד שסוף סוף הוא הראה לי את רשימת המשחקים שלי ואז פתאום אני רואה שהcss נמצא ב 81 אחוז עידכון שרק אתמול בלילה סיימתי לעדכן בכל אופן ה81 הזה לא זז במשך שעה בערך יצאתי מהסטים כדי להפעיל אותו שוב ושוב: scanning for steam game update כבר שעה וחצי ככה ללא תזוזה המשחק הזה ממש מעצבן אותי יש למישהו פיתרון?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by Coca Cola,

הורדתי ת'דמו.. עכשיו חלק מהאימונים אני לא מצליח חחח לדוגמא של הbreaking יש לי בעיה של to long breaking מה עושים? -- אפשר לשחק שם IP2IP?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Tommy,

התחלתי לשחק והגעתי לאיזה חדר גדול כזה שיש בו 3 דברים שעומדים עליהם ואז הם מזיזים משהו בקירות...בקיצור יש לי רק קופסא אחת למעלה ויש עוד 2 קופסאות למטה...אני מבין שצריך איכשהו להעלות אותם ולשים את כולם ביחד שידרכו ואז המקום יפתח? אבל איך ?!?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by Sheik Yerbouti,

בקוראי את השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243047.msg2140731#msg2140731 נזכרתי, אל תצחקו, בהמלצה על משחק קווסט רב מימדי ישן מאוד באחד הגליונות הראשונים של קפטן אינטרנט. מישהו זוכר או מכיר משחק כזה. אני חושב שהשם הכיל מילה כמו "פרודו" או משהו דומה. או יכול גם להמליץ על משחק דומה או קשור לחשיבה רב מימדית. תודה מראש לעוזרים. מה קרה? הזכרתי את המוקצה קפטן אינ..... ? בגלל זה כולם מתרחקים מהפוסט? הנה מצאתי פאזל רב מימדי לדוגמא: http://nklein.com/products/54321/

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

BF 1942 המוד החדש Desert Combat מה הוא עושה\מוסיף? שמעתי שיצא מוד בשם זה והוא שוקל 300 ומשהו MB האם אפשר לתת הסבר קצר לגבי המוד וגם לינק להורדה? תודה.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by eladbu,

כיצד ניתן גם ברובה צלפים וגם במשקפת להגדיל את הזום חיפשתי באפשרויות לא מצאתי התודה מראש

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-stalker-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  13. מחר בין השעות 12:00 - 18:00 יפורסם Beta Key למשחק המפורסם Battlefield Heroes! הבטא-קיא יפורסם בפורום הרשמי של האתר: http://www.BFHeroes.co.il אחד המתמשים פה קיבל מתנה ממני בטא-קיא אחד והוא נהנה מאוד מהמשחק. *זהו אינו אתר מתחרה, זהו סה"כ פורום על משחק ולא פורום מחשבים כמו שלכם. מצטער אם עברתי על אחד החוקים. ערב טוב.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by tania131,

היי החלטתי שאני קונה את המשחק או היום או ביום ראשון..אז רציתי לשאול אותכם ,מה דעתכם על המשחק..שווה קנייה ? כי לשחק ברשת אפשר רק עם מקורי וברשת זה הכי מגניב..אז למי שיש שיגיב איך המשחק.. תודה ;D

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by .AloN,

המשחק ישחורר ב2004 והנה האתר הרשמי: http://www.codemasters.com/flashpoint2 כרגע לא ידוע הרבה על המשחק.. אז נאלץ לחכות לחודש הבא לתערוכת E3 שיספק לנו מידע על המשחק הגדול הזה !

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לאח שלי FX5200 , והמשחק מזהה את הכרטיס שלו כDirectX 8.0 , ומה שזה מונע , הוא לא מפעיל PS2 , וזה הבדל ענקי בין הרדאון שלי שהוא מזהה את DX9 ובין הFX , אז באתי לשאול אותכם , מה אפשר לעשות כדי שהוא יזהה DX9(כי זה ברור שיש תמיכה מלאה בDX9..)

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אווקיי יש לי את המשחק(ניד פור ספיד מ.ס ) 1)מזה פילטרים? 2)אני רוצה לדעת אם כל הפילטרים והאפקטים עובדים כי שמעתי שצריך לשנות כל מיני דברים בהגדרות... הרזולוצית מסך שלי היא: 1280על768פיקסלים. הכרטיס מסך שלי הוא: radeon 9600 se 128mb אני רוצה כמובן שיראו את המשחק הכי טוב שאפשר(בלי לשנות יותר מידי רזולוציה). אם אתם רוצים עוד פרטים על המחשב רק תבקשו. תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם, יש ברשותי 7600GT ומעבד AMD 3800 X2 כאשר אני נותן למשחק לזהות לבד את הגדרות הגרפיקה הוא מכוון את המשחק על HIGH אבל משום מה...המשחק זזה בצורה מקרטעת למישהוא יש הסבר? גם כשנסיתי להוריד את ההגדרות עדיין המשחק זזה בצורה בלתי אפשרית למשחק...

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  19. אני ב-UMP ברמה 27(כשיש לפחות 31 רמות לנשק ועוד כמה דברים שלא פתחתי) וקיבלתי צ'לנג' שהגעתי למקסימום שלו ... :s05: מישהו יודע איך זה הולך פה?

20. Started by SimonSays,

מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by RoD,

יצא פאטצ' לגרסה היפנית אבל לפי כל המקורות זה פועל גם על האנגלית.. מחר אני אולי אתקין מחדש ואז ת'פאטצ'.. http://rapidshare.de/files/28112309/dmc3se.rar.html http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/show_msgs.html?topic_id=m-1-29714573

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  22. אני רוצה לדעת פשוט למי יש את המשחק או כבר הזמין אותו ב- Steam, כי בנתיים לא פגשתי ישראלי אחד שקנה את זה.

23. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לרכוש את המשחק ולהיות זכאי להתחברות לבטא שתיפתח עלינו לטובה. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש למתייחסים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  24. אני אשמח אם תביאו לי לינק לתוכנה שמפעילה את משחקי הפליסטישין על המחשב ועדיף שתפעיל גם משחקי פליסטישין 2 . היה לי אחת שמפעילה את משחקי פליסטישין 1 אבל עשיתי פורמאת למחשב ואבדתי אותה וגם שכחתי את שמה תודה לכם על הקריאה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by mor873,

Medal of Honor או אחים לנשק לא זוכר ביוק (לא מתכוון ל cod5) מה שם המשחק והאם יצא כבר ? הרשימה החדשה לא מופיע

• 3 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים