עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by fuck off,

אחרי שהתקנתי את המשחק ונכנסתי אליו בתפריט הכל לבן. אפשר לפתוח ת'קונסול ולכתוב בו. לפני שעולה התפריט אפשר לראות המסך וטעינה והכל. יש למישהו רעיונות? ד"א זה רק אחר שמתקינים את הפאצ'ים. וגם ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.מסך. הכי חשוב, תודה מראש! :]

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by TNT,

אני משנה את הרזולוציה בהגדרות, אבל בפועל שהמשחק מתחיל הרזולוציה לא משתנה. מישהו יודע למה? איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. שלום לכולם, שמי אופק, אנא המליצו לי על משחקים למחשב, כי אני מתכנן לקנות כמה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. התקנתי את המשחק RollerCoaster Tycoon והמשחק עובד בסדר, אבל אני לא מצליח לטעון משחק שמור, וכשאני מנסה אני "נזרק" מהמשחק. אני עובד עם WIN XP PRO. כשניסיתי להתקין את המשחק אצל חבר עם WIN 98 לא הייתה שום בעיה עם המשחק והיה אפשר לטעון את המשחק השמור. ניסיתי לחפש פיתרון באתר של המשחק אבל לא מצאתי. ניסיתי להוריד PATCH מהאתר שלהם למשחק שאמור לעדכן את המשחק, אבל שניסיתי להתקין אותו נאמר לי שהגירסה שלי מעודכנת. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by avielq5w,

זה המפרט : כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 מעבד:amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ מערכת הפעלה:WIN 7 64BIT בשבוע הראשון המשחק לא היה קורס בכלל , שבוע שעבר הוא קרס פעם-פעמים ועכשיו אחרי דקה הוא קורס . מה שניסיתי בנתיים זה להתקין מחדש ולעדכן דרייברים ולא עזר, תודה. נ.ב זה משחק שהורדתי אבל אם מישהו ימצא לי אותו בתשלום אין לי בעיה לקנות במחיר נורמלי (אין בסטים ובPCGAMSE-לא מכיר עוד חנויות).

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

המשחק והכול פועלים בסדר אבל אין באפשרותי לשנות רזולוציה זה תקוע על 1024X768 וברצוני לשנות את הרזולוציה ואני לא יכול וככה עם אני ישנה ל 800X600 זה יפעל יותר טוב... אז בבקשה מישהו יכול להסביר או יודע איך לסדר זאת.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by baruch,

אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אני לא מוצא את הגדרת השפה ב FAER.......... תודה !

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  9. שלום , יש לי E8400[CORE 2 DUO 3.0X2 4GB RAM DDR2 GAIL ZOTAC GEFORSE GTX 260 ]גירסא השניה מסך 19" 2\1 טרה עם מהירות של 32MB אני לא מבין למה הגיטיאי מקרטע על הגדרות של היי בטקסטורה {ולא שמתי את שאר המדדים כמו הוי דיסטנס עד הסוף אלא פחות מהאמצע} ועל הגדרות של מידיום בהכל זה עובד סבבה חשוב לצין שהורדתי את הפאצ' לגיטיאי וגם את העידכון לכרטיס מסך מישהו יודע למה חלק אמרו לי שזה בגלל שאין לי קוואד והכי המליצו לי על ה E8400 עכשיו אני מזה מבואס אם זה ככה כי זה מחשב חדש והיעוץ אם זה רק גיטיאי ככה אפשר להתעלם אבל אם עכשיו זה יהיה כל המשחקים לשנה הקרובה ההיתם ממליצים לשנות לקוואד ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by davidcohen,

שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Atom,

החלטתי לנסות בפעם הראשונה PES אבל לאחר שנות הפיפא שלי אני לא מצליח להתרגל למקשים ולא ממש הבנתי איך לסדר אותם. איך אפשר לשנות את המקשים לדמוי פיפא כלומר: S - מסירה (להחליף שחקן) D - בעיטה (תיקול) A - הקשתה - תיקול (גליץ') E - ספרינט W - מסירה עם פור. תודה רבה תמונה להמחשה - http://img168.imageshack.us/my.php?image=pes09.png

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by guyz6471,

שלום לכולם, ראיתי פוסט בנושא שלא זכה לתגובה לפני חודש אז אני ירשה לעצמי להצטרף בבעיה דומה אך לא לגמרי. אני משתמש ב כרטיס מסך 6200 128BIT, כאשר אני משתמש בו ללא כל שינויים (stock) המשחק פועל מצוין (כמובן בהתאם לרמת הכרטיס) אבל כאשר אני פותח אותו לש 8 צינורות (אם או בלי OCלא משנה) הוא עובר לעבוד ברנדור של DX7, עכשיו אני רוצה לציין שאין לי בעיה באף משחק אחר כאשר אני על 8 צינורות ולמרות שמחשב שלי מאפן (P4 1.6 512 RDRAM) הוא מקבל בסביבות ה 2500 ב 3dmark2005 , כך שאני לא רואה שיש בעיה ב פתיחת צינורות או ב OC. למישהו יש רעיון למה COD2 עובר ל DX7 ב 8 צינורות ואילו ב 4 צינורות הוא מזהה DX9?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. בערך... אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] טוב שצרבתי את זה על דיסק רב פעמי ולא על רגיל (לקחתי מחבר שלי) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא…

14. Started by רן.ט,

מישהו יודע מתי זה אמור לצאת??

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

1:קודם כול כשאני ניכנס למישחק ואני לוחץ אל Multi..... זה לא עושה כלום זה עושה רעש כזה של קליק וזהו כלום. זה נראה לך כמו פורום על האתר?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. אני נמצא במשימה שבא אני צריך להיכנס למלון, להרוג את המנהל ועוד שני אנשים... למשיהו יש טיפים איך לעבור את זה אני יודע שהמנהל הוא בחדר האוכל אבל איפה השאר?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

ואני לא מתכוון להזמנות מוקדמות.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. שלום אני די חדש ואני מחפש מישהו שישחק איתי בBATTELFIELD 3 אני מחפשים חברים שישחקו איתי למה חברים שלי לא קונים את המשחק אז אין לי עם מי לשחק אז זה משעמם אני מחפש ילדים בערך ברמה שלי כלומר בצורת המשחק כאילו די חדשים במשחק אני רמה 9 אני יודע בסיס וזההשם שלי דני SKYPE : daniisrael1 TS3: daniisrael1 נ.ב וגם לא מיזמן התחלתי לשחק בשרת של האתר הזה שרת מצויין

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by First Squad,

משעמם לי ואין לי במה לשחק... :cwm10:

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by redead,

השלב שבו מתחילים נגד ארה"ב ואז גם נגד הסגולים שזה הגנרל הרוסי השני.. לא יעזור אני לא מצליח להרוג יותר ממקסימום 2-3 מפקדות.. ולא משנה כמה נאי מתרחב בסופו של דבר הורסים לי את הצורה.. מה הנשק הכי אפקטיבי בשלב הזה ומה לכל הרוחות לעשות כבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by shmoolm,

היי מה המצב ??? אתמול קניתי את המשחק Battlefield2 ... עכשיו יש לי כמה שאלות שאני לא ממש מבין..... 1. איך אני פותח נשקים? 2. איך הולך הניקוד? 3. שיחקתי כמה זמן במולטיפלייר אבל כשאני מסתכל על הפרטים שלי אז מופיע שם כאילו עדיין לא שיחקתי בכלל במשחק. 4. על איזה גירסא הכי כדאי לעבוד? 5.כשאני לוחץ על שרת כלשהו ב GameSpy... הוא לא נכנס לשרת עצמו אלא רק למשחק .. אז מה הקטע? מקווה שתענו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  22. בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by shlomibandit,

מהם עשרת המשחקים שנחשבים להכי חזקים ובעלת גרפיקה הטובה ביותר שיש היום??? חבר שלי קנה כרטיס 8800 והוא רוצה לראות את הביצועים במשחקים כבדים ביותר? אני יודע שיש את אוליביון .. מה עוד? יש גם איזה תוכנה שמראה את האפקטים של דיירקט 10? למשהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by idanmal,

היי חברים.. אני רוצה להעביר חלק מההרחבות לכונן אחר(כבר אוזל המקום ב-SSD). אין אני עושה את זה ושיפעלו, האם הזמן טעינה יהיה משמעותי ביותר?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים