עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ערכתי קבצי LUA במשחק HAWX ואני רוצה לפרסם פה מדריך , מה שיתן למשתמשים EXP פי כמה וכמה ( דוגמא לעלות לרמה 40 תוך 3 משימות ) רציתי לדעת אם זה חוקי , כי בעיקרון זה לא ווארז או משהו זה פשוט עריכה של הקובץ DATA1.PAK

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by dada665,

שלום זה מונטג' ישן שרציתי לפרסם פה. תנו לייק אם אהבתם. :)

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם שלשום רכשתי בשעה טובה hl2 ועברתי ל css מ aa בכל אופן ההתקנה הראשונית לקחה משהו כמו יום שלם כולל עידכונים (פשוט מעצבן !! ) אחרי שהכל התעדכן בהצלחה שיחקתי אתמול קצת css והיום שבאתי להפעיל את הסטים הוא עושה לי scanning for steam game update וזה לוקח מלא זמן ללא שום תזוזה הפעלתי אותו כמה פעמים מחדש עד שסוף סוף הוא הראה לי את רשימת המשחקים שלי ואז פתאום אני רואה שהcss נמצא ב 81 אחוז עידכון שרק אתמול בלילה סיימתי לעדכן בכל אופן ה81 הזה לא זז במשך שעה בערך יצאתי מהסטים כדי להפעיל אותו שוב ושוב: scanning for steam game update כבר שעה וחצי ככה ללא תזוזה המשחק הזה ממש מעצבן אותי יש למישהו פיתרון?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

BF 1942 המוד החדש Desert Combat מה הוא עושה\מוסיף? שמעתי שיצא מוד בשם זה והוא שוקל 300 ומשהו MB האם אפשר לתת הסבר קצר לגבי המוד וגם לינק להורדה? תודה.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by kinggil,

שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  6. כשכבר היינו משוכנעים כי חיסולה הסופי הוא בלתי נמנע, הגיע הרענון שגרם לכדור השלג להתחיל בגלגולו - וכעת נראה כי סדרת משחקי Age of Empires עושה קאמבק, ובענק לכתבה

7. Started by igalch,

כשאני מגדיר הגדרות גרפיקה תמיד יש אחת הקטגוריות בשם - anti-aliasing 1.מה היא אומרת? 2.מה אני צריך להגדיר אם יש את ה-8800 GTS תודה מראש לכל העונים :yelclap:

8. Started by Torn,

אני בשלבים הראשונים, אני נמצא בתוך תעלה כזאת, שמשני צידיה עומדים חיילים שלי שחוסמים לי את הדרך, ומהצד השני יש פתח שאני לא מצליח לעבור בו. זה כאילו הוא לא מצליח להכנס לפתח, עכשיו אני לא יכול להתרומם ובקושי יכול לזוז שם. איך אפשר להכנס לפתח הזה?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by Coca Cola,

אטארי מחפשת באטה טסטרס, אתם מוזמנים לנסות את מזלכם פה: http://www.atari.com/nwn2betatest/multiplayer/

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. Started by Shadowman,

יש לי את המשחק אבל.. אין מולטיפלייר!! זו הגירסה שלי דפוקה או שהמשחק לא מכיל???

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by roee3,

סיימתי להתקין את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום לו שם או מה אני אמור לעשות כדי להעלות את המשחק

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המשחק שאני מחפש, משחק קצת חולני. משהו שאפשר להתעלל בבני אדם בשלל צורות, משהו בסגנון GTA אבל יותר ציורי (למשל, אפשרות להעיף למישהו ראש מסור חשמלי) תודה לעוזרים :-)

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by baruch,

אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  14. הקונסולה החדשה של סוני חצתה רף מכירות של 9 מיליון יחידות - ואנשי החברה מאמינים כי עם התייצבות באספקה יצליחו לשבור שיא מכירות שנתי בן יותר משני עשורים בתחילת 2023לכתבה

15. Started by Bug2000,

מדובר ב CAESAR 3 . המשחק ישן אם אני לא טועה יצא לפני 10 שנים. אם מישהו מכיר לינק למשחק הזה אשמח לקבל אותו. תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

זה משחק אסטרטגיה מלפני 4 שנים בערך. היה בזמנו פצצה מבחינת גרפיקה זה בתקופה מודרנית ואתה מתחיל כמפקד של יחידה שאמורה למנוע פיגוע או משהו כזה. בסוף העולם מדרדר למלחמה בגלל שעשו פיגועים נגד מפעלי נפט בשביל להעלות את המחירים שלהם. זה העלילה פחות או יותר. מקווה שמישו יודע על מה אני מדבר תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by Mpro,

אני מכניס את השם משתמש שלי והכל כמו שצריך ואני כל הזמן מקבל הודעות שגיאה לעוד מישהו יש בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by yossi051,

לפני כשבוע הורדתי את המחשק... אצל חבר שלי שי לו פנטיום 3 700 עם גי פורס 4 זה עובד ואצלי יש אי אם די 2500 עם גי פורס 2 64 מגה זה לא עובד האם מישהוא יכל לתת לי עצות מדוע זה לא עובד ופתרונות המשחק דורש מינימום 32 ככה שאני לא מבין מה הבעיה תודה מראש יוסי

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Cooler-Master,

אני נימצא עכשיו בשלב 3 זה שצריך להפוך אוטו חיפושית כדי שיוכל לנסוע על מים ואני לא מצליח לעבור את השלב אני עושה הכול אבל אני לא יודע איך שמים את האגזוז הארוך הזה. מישו אולי יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש לכל מי שיעזור

20. אני נמצא במשימה שבא אני צריך להיכנס למלון, להרוג את המנהל ועוד שני אנשים... למשיהו יש טיפים איך לעבור את זה אני יודע שהמנהל הוא בחדר האוכל אבל איפה השאר?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by Sweet_Tooth,

ואני לא מתכוון להזמנות מוקדמות.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ברשותי רשת ביתית בת שני מחשבים. יש לי פיפא 2006 מותקן על שני המחשבים. כאשר אני בא לשחק בפיפא ברשת, זה כותב לי trying to establish ... במשך בערך חצי דקה ואז זה רושם connection failed. מה אני צריך לעשות? אולי אני בכלל לא מנסה נכון? אפשר הסבר על איך לשחק ברשת? ויש ברשותי ראוטר, האם יש צורך בפתיחת פורטים מיוחדים למען משחק ברשת? תודה רבה לכולם, אבי.

23. Started by kidO,

אני לא יודע באיזה פורם לכתוב את זה אז עם אתם רוצים תעבירו אממ אז ככה בדרך כלל כל המשחקים עובדים לי חלק למרות זאת מדי פעם בכל משחק שאני משחק בו הרבה זמן המחשב נטקע לי לגמרי ואי אפשר לעשות כלום (ללחוץ על מקש הWindows אלט כונטרול דיליט וכל השאר) מה לעשות פליז תעזו לי או לפחות תגידו לי מה הבעיה ???????? Motherboard CPU TypeIntel Pentium 4HT, 2600 MHz (3.25 x 800) Motherboard NameIntel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard ChipsetIntel Springdale i865PE System Memory1024 MB (DDR SDRAM) Display Video AdapterRADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB)

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by stone cold,

טוב יש לי את זה- This mod will completely change every single campaign level into a Halo 2 look-alike. This of course meaning the missions now have h2 weapons (no duel wields yet tho...) and that the missions are spilt between the Arbiter and MC. For a more detailed list of what the conversion mod does, see the "Full Details" section _________________ Installation ------------------------ You're going to need HMS and HMT for this so go download them if you dont have them. The conversion is intended to be installed onto non-modded campaign maps, however they sometimes will work with modded ones. (See FAQ to see if your maps will let the conversion install cor…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.