משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, הנה המשחקים ששודרו במסגרת ה-Nation Cup של ESL, בין נבחרת ישראל לנבחרת דנמרק - PwEman Vs. Ciara - (לינק למשחק 2 בסוף) PwShadowmoor Vs. StrinterN - (לינק למשחק 2 בסוף) eSr^HeNili Vs. Chuck - (לינק למשחק 2 בסוף) 2v2 - חשוב לציין שגם YuvalShot שיחק וניצח GM חזק מאוד מדנמרק, אני מאוד מקווה שאספיק להקליט גם את המשחקים האלה! תיהנו!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הורדתי היום למחשב דרך טורנט את סימס 2, והתקנתי אותו, נכנסתי אליו ושיחקתי במשך זמן מה בלי בעיות בכלל. אני חושב שאני צריך לציין שיש לי מחשב נייד של LOVENO G530 עם מערכת הפעלה ויסטה שעונה על כל הדרישות, אפילו המומלצות למשחק. עכשיו יצאתי מהמשחק ולאחר כמה שעות החלטתי לשחק בו שוב, אבל הפעם במקום לפתוח לי את המשחק, הוא פותח את המיני חלון הזה שרשום בו סימס 2 הלוגו והכל.. אבל במקום להדליק את המשחק הלאה הוא רושם י בחלון שגיאה: Unspecified error === מה לעשות? === אני רוצה לציין שמאז שסגרתי את המשחק הורדתי והתקנתי יוטורנט, אם זה משפיע על משהו, אבל הוא לא דולק, וגם ששניסיתי להוסיף לתיקיה של הSOUND בתוך התיקייה של המשחק->סיסטם כמה שירים משלי בתקווה שהם יופעלו במהלך המשחק וניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בדמו, אני נוסע כל הזמן רק עם הטויוטה ו פ'גו ולנציה, ראיתי שאנשים פה שיחקו בדמו וזכו בעוד מכוניות איך? תודה-גיל.
-
ראיתי שלאנשים בבחירת סרבר יש את TURKEY, ENGLEND, GERMANY ועוד אחד. למה לי יש רק את TURKEY? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כותר הפעולה ההמוני החדש של Bungie כבר הספיק לצבור מיליוני שחקנים ב-Xbox One וב-PlayStation 4, ומוכן להסתער גם על תחום חדש לגמרי עבורו בעזרתה של בליזארד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לוחץ על קובץ ההתקנה של הDEMO. והוא רושם לי OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup מתחנן תעזרו לי. יש לי את הDRIVERS והDIRECTX הכי חדשים כל המשחקים פועלים רק זה עושה לי בעיות ואני מת לשחק ברשת . איך זה קורה רק לי. WINDOWS XP 933 MHZ 256 RAM TI 4200 GAINWARD
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש 3 דרגות לליגה דרגה 1 דרגה 2 דרגה 3 וקוסטיום מירוץ של עד 8 שהוא נוקאוט ואז 3 מירוצים של 4 לסינון ואז מירוץ של שני אנשים חוקים*** מותר לשחק רק אם הרכבים שהם בירת מיחדל אסור צ'טים תגובות יש לכם מה להוסיף בכיף
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? מה סוגו? מה עושים שם? וכו' וכו' וכו'
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
תראו, התחלתי לשחק בגלל הציון הגבוה, נמאס לי כבר מהמשחקים שהולכים הולכים ורק יורים, אם אני משחק אז רק בגלל הסיפור בכל מקרה, אני לקראת הסוף אבל ממש אין לי כוח לשחק בו הסיפור דווקא מסקרן אותי אז אם אפשר שמישהו יספר לי בקצרה מי זה מי ולמה ואיך אני ממש אודה לו, גם על ההרחבה שיש למשחק תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש למישהו את Empire Earth: The Art of Conquest שווה לקנות?? יש לי את הראשון מקורי אך ההרחבה? תנו פרטים מה חדש
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי לשלב של סיוע המטוס לכוחות הקרקע ואין לי מושג איך מסיימים את השלב הזה הגעתי למצב שאני רק טס ואין כבר מה לחפות עליו מסוקי הפינוי עומדים ולא ממריאים ואני רק טס ומפציץ בינינים ריקים משך 40 דקות ושום דבר לא מישתנה או מיתקדם מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק מופיעה לי השגיאה שבתמונה. מה לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
התקנתי דיאבלו ושבאתי להכנס לבטלנט הופיעו לי רשתות אחרות כמו BROODWAR INTERNET 0.0.0.0 CLANBROOTAL ואין לי מושג מה זה אבל הוא לא מתחבר לי...יש למישהו מושג מה זה...??אני חייב עזרה דחוף..... תודה מראש..!!!
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אדם שהחליט לשלם 1,300 דולר על מנת לקבל הזדמנות לשחק במשחק האינדי המלהיב לפני כולם מספק דיווחים פחות ורודים מהצפוי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הוא נחשב עד היום לסימולטור הכי טוב, זה מתאים לגו'יסטיק של EAGLE TALON . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר לשרת MGAMER בבאטלפילד 2 והוא מראה לי ככה מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היה לי עד עכשיו גירסא פרוצה שצרבו לי.. אז קניתי את המחשק אתמול ואין לי קונסול בHL2 וCS:S ...מישהו יודע למה..?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
פשוט תקראו את כל מה שרשמתי םשוט חבל לי לרשום הכל מהתחלה@! קישור http://www.freak.org.il/forum/viewtopic.php?t=733
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז מישהו בכלל חיכה לזה? ידע שזה יצא? אני האמת קצת חיכיתי לזה ולפי הביקורות זאתי הרחבה נחמדה כזאתי, היום קיבלתי אותה ועברתי את שלושת המשימות הראשונות נחמד מאוד היה האמת המשימה השנייה הייתה הכי ארוכה נראה כאילו זה סוף, בכל זאת בדיון הזה אני רוצה לרכז את כל השאלות שלכם, הצעות שלכם, ביקורת שלכם על ההרחבה של המשחק. סקירה ראשונית של המשחק http://www.gamespot.com/pc/strategy/battleformiddleearth2witchking/review.html http://pc.ign.com/objects/844/844907.html
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש אומרים שזה פצצה של משחק אפילו שמדובר בגרסת בטה. מישהו שיחק במשחק??
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את המשחק אבל.. אין מולטיפלייר!! זו הגירסה שלי דפוקה או שהמשחק לא מכיל???
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי את המשחק LEGACY OF GOKU 3 ואני מחפש את כדורי הדרגון בול,אבל עכשיו אני צריך לחפש TORKEY (סוג של אוכל) איפה אני יכול למצוא אחד כזה?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-