משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוהב SHOOTERS ראליסטיים. HALF LIFE 2 היה טוב. FAR CRY היה עוד יותר טוב. DOOM היה זוועה. מישהו אמר GUN? חולה על הסידרה TOTAL WAR ועל GTA בהתאם למערכת, מחכה להמלצות שלכם
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 5950 ULTRA גיגה זכרון DDR 400 AMD 2500 BARTON יש מצב שזה לא מספיק למשחק??? המשחק יוצא לווינדוס איך שתפריט הראשי עולה..... יש קראק והכל.... יכול להיות שהכרטיס מסך לא מספיק חזק?? אודה לכם על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היה אמור להשתחרר כבר ב1 לאפריל מה נסגר<?למישהו יש מידע בעניין?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1:קודם כול כשאני ניכנס למישחק ואני לוחץ אל Multi..... זה לא עושה כלום זה עושה רעש כזה של קליק וזהו כלום. זה נראה לך כמו פורום על האתר?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני נמצא במשימה שבא אני צריך להיכנס למלון, להרוג את המנהל ועוד שני אנשים... למשיהו יש טיפים איך לעבור את זה אני יודע שהמנהל הוא בחדר האוכל אבל איפה השאר?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/17934.html POP2 http://www.gamershell.com/news/17932.html SONIC
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה של אמפריו של CSS והכל היה בסדר על אתמול. מאתמול בfind servers לא רואים את השרתים הישראלים, ושאני מנסה להכנס לשרתים שכן יש (החל מפינג 120 בערך..) אני מקבל את ההודעה הבאה בזמן הטעינה: This server is using a newer protocol (6) than your client מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברים מה ההבדל בין רמות הקושי הנ"ל? יש יותר שלבים/עולמות ב-epic ביחס ל-normal? תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל את call of duty 2 ואת elder scrols 4 בויסטה. גם לא את farcry. ניסיתי לחפש patch באתרי המשחקים ולא מצאתי.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בשלב הראשון אחרי המקום הזה שיש חדר מלא פחיות עם חומר דליק אז יש מקום עם מים ומלא צינורות מה אני עושה שם (תחף אני שם תמונה"( ????
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי את fear ,הכל טוב ויפה,רק שסאונד של דיבור לא נשמע.האנשים במשחק מדברים,אבל לא שומעים אותם.. אולי לעוד מישהו קרה אותו מקרה? ואם כן,איך סידרתם את זה?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. זה בעייה רק אצלי א שגם אצלכם, נפלו השרתים והכל נדפק, אין אפשרות לשחק...בעע..(זה כבר יומיים ככה). גם לכם זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני ב83 אחוז ואין לי שום מרוץ עשיתי את כולם כול המרוצים מקום ראשון וכול הטרמפיסטים פרפקט ואין לי שום דבר לעשות מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
חשבתי להביא XBOX360 מסין במקום PS3 כי אנלא יודע אם אני ימצא שם רציתי לדעת כמה הוא אמור לעלולת בגרסת הפרימיום עם כל האביזרים ו20 ג'יגה והאם יש בארץ משחקים של הקונסולה הזאת? ואיך המבחר כמו בPS? או שיש רק צרובים?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי לכל פורום משחקים, השגתי את המשחק היום ואני פשוט חולה עליו! סיימתי כבר המון ממנו... במקרה קיבלתי שלשום את הכרטיס קול אויג'י 2 וכשאני משחק במשחק הזה כל צליל מופיע ב delay גדול של קצת יותר מחצי שניה. ניסייתי לבטל את ה hardware במשחק וזה לא שינה כלום אז מה עושים??? לתשומת ליבכם-אני עם cat 4.3 העדכונים האחרונים של creative... תודה רבה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברת Hyperkin השיגה את אישורן של נינטנדו ומיקרוסופט, ועומדת להחזיר צמד מוצרי גיימינג עתיקים אל השוק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מצליח להפעיל את המשחק!!! כשאני מפעיל אותו הוא עולה ואז יש מסך לבן והמחשב ניתקע!! בבקשה תעזר!! אני משתמש בדרייברים 41.09 תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פשוט תקראו את כל מה שרשמתי םשוט חבל לי לרשום הכל מהתחלה@! קישור http://www.freak.org.il/forum/viewtopic.php?t=733
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למשחקים ישנים, באיזור שנת 2000-2002. אשמח למשחקי פעולה/אקשן, יריות, ספורט/מירוצים, וכד' המלצות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-