עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by T-MacH,

אבל אני רוצה משחק כמו: DBZ אם אפשר וגם קישור הורדה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  2. אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ

3. Started by User_Name,

יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  4. Started by RDS,

טוב תראו, המשחק COH פועל לי די לאט- לא מאוד לאט, אבל לא ברמה מספקת... את ההגדרות הגרפיות השארתי כמו שהן.... המפרט שלי הוא: AMD 3800 Dual Core twinmose 1g 667 sapphire x1950pro זה פחות או יותר, ומשום מה המשחק לא פועל טוב... המפרט שלי עומד בדרישות המומלצות..... אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. כרטיס מסך HD2900PRO ומסך 22" ברזולוציה 1680X1050, מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

למישהו יש מושג כמה לוקח המישחק Enter the matrix וכמה דיסקים במדויק. וכמה הוא לוקח אחרי התקנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

כבר שנה וחצי אני לא משחק במחשב בגלל שאחרי המשחק מאפיה שום משחק לא מרגש אותי שמעתי שיוצאת מין גרסת המשך למשחק ואפילו ראיתי סרטון של הרחוב וסביבת המשחק אז אם יש לכם מידע על המשחק אנא אמרו הדבר היחיד שאני יודע זה שזה אמור לצאת בסוף 2005 .

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. רוצים לראות מה נשתנה בסדרת האסטרטגיה המופתית של חברת Relic בשנת 2017? בעוד קצת פחות משבועיים תוכלו לעשות זאת, כשכל מה שתזדקקו לו הוא הרשמה מקוונת וחינמית לכתבה

9. Started by hardgore1,

הי מה ה VR הכי מתקדם היום? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום אנשים איזה משחקים ישנים יש שכייף לשחק איתם בLAN? בנוסף אני מחפש בנרות את המשחק virtua cop 3 אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא אותו אני ידאג להחזיר לו טובה (כמובן בפרטי כי בפורום זה כנראה לי חוקי) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Asafalfa,

למישהו יש רעיון למה כל פעם שאני מתחבר אני לא מתחבר ל חדש של ישראל אלה של ארהב :\\ כל פעם מחשב ... כאשר פעם זה היה מתחבר לי לחדר של ישראל :\\.... מישהו יודע איך לסדר את זה ?

12. Started by ShahafH,

הורדתי postal 2 ואני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת DMG... יש איזו תוכנה לזה? הנה תמונת מסך: http://img304.imageshack.us/img304/791/dmg3ma.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  13. אם מישהו מכיר את המשחק גלישה הזה ושיחק בו.. אם אתם יכולים להסביר לי איך עוברים את השלבים האלה בהתחלה שמתאמנים בתוך אולם כזה של גלים... ויש 0 מתוך 1 וצריך להשלים את זה... אני לא מצליח לעשות את זה 1 מתוך 1 חייב לדעת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by kobi_sion,

אני משתמש חדש ב BF3 איך מחפשים שרתי משחק ? כרגע אני משתמש בחיפוש דרך הדפדפן האם יש דרך אחרת ? (כמו לדוגמא ב BF 2 דרך המשחק עצמו)

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  15. Started by firebug,

האם המשחק עדיין חי? האם יש שרתים פעילים ועוד יש סיבה לחזור לשחק,ואם כן אז כמה בערך שרתים יש? כמובן שאני שואל על vietnam ולא על BC2 הרגיל.. תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  16. Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. Started by i_love_u,

שידרגתי לXP , אבל כל משחק שאני מתקין פועל לי רק בחלון קטן אני לא יודע מה הבעיה במקום להראות את המשחק על מסך לם , הוא מראה לי את המשחק על חלון קטן ואומר אין איזשהו קובץ DLL מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by BIR,

אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by thebenjamin,

המשחק רץ על מחשב חדש וחזק... E8400 550W HD4850 על מסך 22" ולפעמים יש פסים כאלו שעוברים את המסך ומפריעים.. ניסיתי לשחק עם הHETZ של הקצב רענון של המסך וזה השפיע אבל לא פתר לגמרי את הבעיה... הHERTZ הכי גבוה שאפשר לשים זה 75 כל הדרייברים מותקנים ואני לא רואה סיבה לבעיה. תודה לעוזרים

20. שלוש שנים אחרי הקונסולות, השדרוג המקיף של GTA V מגיע למחשב עם תכונות Ray Tracing ייחודיות, תמיכה בטכנולוגיות AMD ו-NVIDIA החדשות, ושפע תוספות תוכן - והכל בחינםלכתבה

21. Started by Yossiel,

הי, הרגע מצאתי את המשחק Beyond Divinity באחת המגירות הישנות שלי, ורציתי לדעת האם זה עדיין משחק שאוכל להנות ממנו? והאם מישהו שיחק במשחק וממליץ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by NAZRAK,

והשם הקליט יהיה... DMC! יופי. ככה בכלל לא יווצרו בלבולים עם הסדרה "הישנה" (DMC4 יצא סך הכל ב-2008) http://tgs.gamespot.com/story/6275935/dmc-first-impressions/?tag=updates%3Btitle%3B5 סגנון מעניין, למרות שכבר לא אהבתי את הדיבוב החדש של דנטה (ביחס לסדרה המקורית). נראה שאולי נרו לא נמצא כרגע אבל תהייה זרועה כלשהי לתפיסה מרחוק, המנגנון הזה היה ממש כיף לדעתי במשחק הקודם. יהיה מעניין [=

23. ורק אל תעיזו להגיד HEROS! כי זה לא-ממש לא!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. Started by amit27,

למה שאני תמיד יורה יש שחורים מרובעים ?? , ואיך אפשר לטפל בבעיה ?. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. שלום רב ! מזה זמן רב שלא נגעתי במשחק בכלל... לפני כמה ימים החלפתי ראוטר, אבל אני לא בטוח שזה קשור או משהו כזה... אני נתקל בתופעה ממש משונה, שהמשחק מתקשה לעבוד... ולא מבחינה חומרתית מ FPS, אלא מבחינת קונפיגורציית רשת, כל צעד קדימה זה 2 אחורה, יש ריצוד במסך כזה.. אי אפשר להוזיז את העבר הוא זז לפעמים בדיליי.. ובוא נמאר שאי אפשר לשחק ! החלפתי ראטור לראוטר מתקדם מסוג ZONEALARM ROUTER עם אבטחת CHECKPOINT אני לא בידיוק חושב שזה הבעיה מהראוטר מכיוון שהאינטרנט עובד מהר יותר מהראוטר הקודם אשמח לעזרה, טיפים כיצד לפתור את הבעיה, או האם יש בעיה בראוטר הספציפי הזה וכיצד פותרים אותה (פתיחת פורטים וכ'ו) אשמח לתשובה מהמומחים ! תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.