עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ככה אני מתכנן לקנות או מחשב חדש או את הקונסולה עכשיו עלות הקונסולה +ציפ יוצא לי 1700 שקלל גג 2000 שקל מחשב חדש יוצא לי בעלות של 5700 שקל +מסך אבל מחשב פצצה יעני ההתלבטות שלי זה מה לקנותתתתתת1@#!@#? אם אני קונה את הבוקס אני מתכנן לחבר לו את ה- xfps הזה שמחבר מקלדת ועכבר ולחבר אותו למסך מחשב 22 אינץ ולשחק בו כמו שאני משחק במחשב אבל הקטע שאני לא יצטרך לשדרג כל פעם וסיפור וגם יוצא לי יותר זול ממחשב מצד שני יש את המחשב מה להחליטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני משתגע כבר... אני מדבר על איכויות הגראפיקה של הxbox לעומת המחשב האם זה שווה???? כי מעצבן אתה משקיע במחשב הון תועפות היום וכעבור שנה זה כבר גרוטאה אז אני אומר בוא נשקיע חצי מזה בקונסולה ונהפוך אותה למחשב משחקים כזה ונחיה באושר ו…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by idos100,

קניתי לפני שבוע מחשב חדש. hd 4850 e8400 4 gb ram. עכשיו יש לי בעיה בכמה משחקים מסוימים שהייתי מצפה מהמחשב שלי להריץ על מקסימום (מסך 22"הרזולציה של המשחקים 1680 כפול 1050). המשחקים שהיה לי בהם בעיות הם crysis שהצלחתי להריץ רק על med-high וfar cry 2 שהצלחתי משהו כמו high עכשיו אני לא מבין למה זה ככה כי המחשב שלי אמור להריץ את הדברים האלו בקלות אם מישהו יודע למה זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by quantoM,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות המון משחקים שהגיימינג יהיה מגוון כי כרגע אני דיי[טוב, רק] ממשחק FPS. אז יאללה תנו אתכם במשחקים טובים שאהבתם. משחקים שיש לי כבר בSteam: THE ORANGE BOX COD4 CS:S וזהו אם אני לא טועה אני כבר הרבה זמן לא נכנסתי לSTEAM מסיבות כאלו ואחרות. אז יאללה תפציצו ויהיה עדיף אם יהיה אותם בSTEAM ;D משחקים שאני כבר יודע שאני אקנה The Witcher GRID Mass Effect וזה כל המשחקים שעולים לי כרגע

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, קניתי מחשב חדש ואני לא בקטע של משחקים מלפני 4 שנים. ההיתי משחק MU ONLINE על הרזולוציה הכי נמוכה ( ) עכשיו אני יכול לשחק כל משחק בכל רזולוציה והגדרות שאני רוצה, אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה, משהו שעושה לך אפקט של WOW מבחינת האקשן כשאתה משחק... שיחקתי כבר ב- AC, CRYSIS, DMC4, THE WITCHER. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Godmoney,

זו יותר שאלה תיאורטית מאשר מעשית (ובגלל זה השאלה גם לא נמצאת בפורום מפרטים), אבל העניין הוא כזה. מבחינת משחקים עברתי לשוק הקונסולות. בנתיים אני נהנה מאד מה PS2 שלי ובקרוב מאד אני מתכנן לקנות PS3. לפי מה שהבנתי, בניגוד ל C&C - שיצא לקונוסולות - Starcraft 2 מתוכנן לצאת אך ורק למחשב. אני ממש לא ארצה להפסיד את החוויה של לשחק במשחק הזה אבל מצד שני גם כואב לי להוציא 3500 שקל על PS3 ואז עוד כמה אלפים טובים על מחשב חדש (מאחר שלפי המפרט שבצד, אתם רואים שאת Starcraft 2 המחשב שלי כבר לא יוכל להריץ...). כמה נראה לכם אמור לעלות מחשב שיוכל להריץ את המשחק? או יותר טוב - האם יש חדשות בקשר ליציאת המשחק ל PS3?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lior505,

ישלי מחשב מעבד:amd phenom 1075t 6x שתי כרטיסי מסך shappire 6850 crossfirex 4GB זכרון וכל המשחקים עד עכשיו רצו לי על הכי טוב מהר הורדתי משחק חדש the amazing spiderman והוא פשוט תקוע כל הזמן לא רץ חלק בכללל רץ גרועע! למה זה ככה? מה המחשב לא סוחב? המשחק חזק מידי.?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Chymes,

די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ובכן , אני קונה מחשב חדש (במפרט המחשב שלי יופיעו הרכיבים תכף אני אעדכן) , ותהיתי, איזה משחקים חדשים מה2-3 חודשים האחרונים אתם ממליצים לזרוק עליו ? תרשו לעצמכם את המשחקים עם הגראפיקות הכי כבדות , אבל עם המשחקיות הכי טובה וכו' , אני קונה איתו גם סטיק למטוסים אז אפשר גם סימולטורים , יאללה תתפרעו

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי חבר׳ה, עכשיו יש לי את המחשב שלי שהוא למשחקים והוא כבר ישן ואני רוצה להחליף אותו ולקנות חדש...עכשיו הסטים שיש לי עכשיו במחשב שאני כותב ממנו הישן , איך אני פשוט מעביר את כולו את הסטים למחשב החדש? זאת אומרת כשאני אקנה מחשב חדש אני אתקין שם ווינדוס גם מקורי כמו פה ואיך אני יכול להתקין שם את הסטים בלי שיחשבו שאני עושה ריבוי משתתפים? הבנתם אותי?

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. הי חברים, אשמח לעזרה איך ניתן לסדר מחשב שאינו תומך במשחקי מיינקרפט ופורטנייט? אשמח לעזרה

12. Started by chen.landau,

לאחר שחשבתי אני רוצה לשתף אותכם.... מכיוון שהמחשב שלי כבר לא מסוגל להריץ את המשחקים החדשים אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש למשחקים (עלות נראה לי בסביבות 2500 ש"ח) או SP2 שעולה בסביבות 1500 ש"ח?? מה הייתם קונים??

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by mazam,

מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by kisin,

שימו לב למוד המדהים הזה: מחשב נייד שהוא בעצם איקס בוקס 360 http://news.teamxbox.com/xbox/11726/Xbox-360-Laptop-Mod/ חובה לראות

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

באמצע המשחק ב Uefa Champions Leage 06/07 נתקע המשחק ואיתו המחשב. אני צריך לעשות ריסטסט כדי שהמחשב יעבוד. פעם זה קרה לי בפיפא 07, אז הפסקתי לשחק ועברתי ל Uefa, שעבד טוב שבוע - שבועיים ועכשיו גם התחיל אם אותה הבעיה. מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 19:24:07 מישהו?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by johnwoo,

אני משחק ב-HL2. כל פעם כשאני יוצא מהמשחק, אני נשאל עם לשמור או לא לשמור את המשחק לפני היציאה. לא משנה באיזו אפשרות אני בוחר, המחשב נתקע לי (רואים את השלב שבו אני נמצא), ואני חייב לעשות אתחול. מישהו נתקל בזה? יודע במה מדובר? המיפרט שלי כתוב בצד

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  17. Started by evman007,

קורס אחרי כמה דקות של משחק :-\ מישהו יכול בבקשה לעזור? :-\ לפני שבוע קניתי את המשחק ואני לא משחק

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי היום נכנסתי לאתר של סימס כדי ליראות מה חדש במשחק ותיראו מה מה מצאתי: Alienware עכשיו המשחק ניראה מה זה שווה@@@!!!!

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by raorian,

שלום, אני מחפש משחק שחמט טוב ואיכותי. שני היתרונות שאני מחפש הם מחשב חכם מאוד (שיהיה לי קשה מאוד לנצח) וגרפיקה טובה. אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד את EMPIRE CHESS תגידו לי. על מה אתם ממליצים?

20. חברת Valve אישרה את השמועות אודות משחק חדש בסדרה המיתולוגית שלה שיתמקד בדמותה של אליקס ואנס - וייחשף בתוך מספר ימים לכתבה

21. Started by WarMachine,

סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. יש למה לחכות אני אוהב את המשחקים של החברה הזאת (לא EA אלה בליזארד) http://www.gamespot.com/news/6185882.html שמועות על KOTOR III http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26213172&sid=6185996&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.escapistmagazine.com/news/view/91844-Valve-Replies-To-Fake-Order-Form-For-TF2-Items בקצרה, לקוח שלח ל VALVE קופון לרכישת נשק למשחק TF2 שפורסם בתור פרסומת/בדיחה. הוא היה בטוח שהוא הצליח לעבד על VALVE אך שם החליטו לא להישאר פרייארים ושלחו לו תגובה משעשעת יותר. כנסו וקיראו. ד"א - כנראה בגלל זה הם עדיין לא שיחררו עדיין את Half-Life 2: Episode 3 - הם עסוקים מידיי בבדיחות

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  24. בואו נארגן משהו. מי רוצה?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by needacomp,

http://cursors.io/

דיונים חדשים בפורומים