עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MortaL,

\ה כבר יומיים כך ויש שחקנים בשרת!!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by shablull,

יש לי בעיה מוזרה עם המשחק , הוא עולה חלק וכ 5 דקות אחרי שהוא פועל הוא זז לאט מאוד , ניסיתי להוריד רמת רזולוציה ולשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר זה לא בעיית חומרה כי משחק כבד יותר COH עובד על אותו מחשב בצורה תקינה האם יש למישהו רעיון למה ?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by B.D.B,

[ltr]ok, basicly I'm looking for good games that can run on P3 933Mhz with 384mb/133mhz and GeForce 3 Ti 200. no more than 20mb in size, because it's only a lame 56kbps dailup, so no online games either. it's windows xp so no dos games. and if you know any split screen multiplayer games that will be awsome. any gener is good, but racing and shooting (side or fps) will be great. [/ltr]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by Jeka90,

אני בחרתי לשחק בליגה הספרדית עם ברצלונה. למה אין לי משחקים של ליגת האלופות או של הגביע הספרדי אלא רק משחקי ליגה? איך עושים שיהיו כל המסגרות? ועוד דבר, איך אני קונה ומוכר שחקנים? לאן אני צריך להיכנס? תודה. נ.ב: אני חדש במשחק

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. http://megagames.com/news/html/movies/nfscarbon-teasertrailer.shtml

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by marlboro,

אני פותח את הת'רד הזה כדי שככל אחד יוכל להמליץ על משחק ל Xbox360. מעניין אותי לקבל חוות דעת על enchanted arms מי ששיחק המשחק הראשון Lost planet תמונה מתוך המשחק משחק מרהיב בסגנון יפני, מזכיר מאוד את devil may cry בסגנון ובבוסים הענקיים גרפיקה מדהימה עם סרטי קישור בין משימה למשימה. בתמונה אפשר לראות את זווית הצפיה במשחק (שניתנת לשינוי). החידושים במשחק זה הרובוטים שאפשר להכנס ולהשתמש בהם, יש מספר סוגים עם יכולות שונות. שליטה מתוך רובוט יש עלילה יפה, אבל מה שבאת מושך את העין המשחק זו הגרפיקה , יש אומרים שהיא יותר יפה מב GOW (לא שיחקתי עדיין) מה שמשך אותי למשחק זו היתה הגרפיקה, כבר בהתחלה נכנסים ל"הלם" מכמות ההשקעה בגרפיקה משחקיות וסיפור זה משהו שאי אפשר לתאר…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by ~BaRaK~,

F1 ONLINE הוא משחק מרוצי פורמולה 1 ברשת שפועל על הדפדפן שלכם, מסדרת F1 של codemasters. ההבדל העיקרי בין המשחק הזה לאחרים בסדרה זה שכאן אנחנו ניגע גם בצד הניהולי של הקבוצה שלנו. למשל בתור התחלה נתבקש לבחור את שם, סמל, צבעי הקבוצה, המכונית והקסדה. אחרי כל מרוץ תקבלו כסף ו-XP שאיתם תוכלו לקנות שיפורים למכונית. הדרך הטובה לקבל כסף היא להשלים יעדים שתקבלו לכל מרוץ. לקבוצה יהיה בסיס, HQ, שנוכל לפתח עם הזמן. כשיהיה לנו יותר כסף נוכל לבנות מבנים חדשים שיעזרו לנו בשיפור המכונית ובפיתוח של חלקים חדשים וטובים יותר. כמובן שאנחנו נחליט איזה חלקים יכללו בסופו של דבר במכונית. לכל שיפור שנעשה יהיה גם זמן הכנה שבסופו, אותו חלק יכלל במכונית. להרשמה: https://www.f1onlinethegame.com/

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by baruch,

אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  9. ההלצה של חברת Sega מתחילת החודש מסתיימת בהשקה חגיגית של משחק הפעולה המשובח בפלטפורמת ה-Steam לכתבה

10. Started by CliCK,

שלום אני מחפש מעבדות לתיקון והתקנת שבב קורא צרובים לפלייסטיישן 1 (כן כן.. הישן ) תודה :]

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. אני לא מוצא את הגדרת השפה ב FAER.......... תודה !

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. Started by davidcohen,

שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  13. האם מסכי הפסילה (GAME OVER) של המשחקים הקלאסיים האלה מוכרים לכם? בחנו את עצמכם! לכתבה

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by dj_horse,

האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by AsD[eyal],

יש 3 דרגות לליגה דרגה 1 דרגה 2 דרגה 3 וקוסטיום מירוץ של עד 8 שהוא נוקאוט ואז 3 מירוצים של 4 לסינון ואז מירוץ של שני אנשים חוקים*** מותר לשחק רק אם הרכבים שהם בירת מיחדל אסור צ'טים תגובות יש לכם מה להוסיף בכיף

16. אני מעוניין לחזור לזה....הייתי בחודש הראשון שהמשחק יצא...מאז השתנה הרבה ורציתי לדעת אם יש כאן שחקנים ישראלים שעדיין משחקים בזה...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by October,

שלום חברים ברשותי רדיאון 5850 על ההגדרות המקימליות של המשחק הכל עובד מושלם וחלק.. הבעיה היחדיה היא הצל.. הצל נראה באיכות ירודה ומקפץ ולא יציב.. יש ממש לפעמים הבהובים של הצל על הדמויות.. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני די מתחיל להתבאס על זה שרכשתי את הכרטיס הזה כי לחבר שלי עם גי פורס אין את זה..

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by Cable,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by rban45,

לא בטוח שאני בפורום הנכון. המפרט שלי הוא כזה. Pentium 4 HT 3.4GHz 2x 512 SDRAM DDR GeForce 7600 GT 256mb DDR3 משחקים חדשים (כגון Rainbow Six Vegas או Transformers) מקרטעים ביותר גם באפשרויות הכי נמוכות. ותהיתי, *האם יש בעיה במחשב שלי *או האם הרחבת זכרון ל2 גיגה תעזור. *או שמא פשוט כרטיס המסך שלי מיושן (מה שיהיה מאוד מבאס). תודה מראש, בן אדם שמקווה שהוא לא עשה השקעה גרועה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ברשותי רשת ביתית בת שני מחשבים. יש לי פיפא 2006 מותקן על שני המחשבים. כאשר אני בא לשחק בפיפא ברשת, זה כותב לי trying to establish ... במשך בערך חצי דקה ואז זה רושם connection failed. מה אני צריך לעשות? אולי אני בכלל לא מנסה נכון? אפשר הסבר על איך לשחק ברשת? ויש ברשותי ראוטר, האם יש צורך בפתיחת פורטים מיוחדים למען משחק ברשת? תודה רבה לכולם, אבי.

21. Started by angel_pilot,

בחודשים הקרובים מתחיל צוות פיתוח בניהולי לפתח מוד ישראלי לCOD4 שיכלול בתוכו מפות למולטי של אזורי קרב בישראל בניהם ירושלים תל אביב ועוד! במוד תשולב ערכת סקינים של צה"ל, מפות, נשק צה"לי ועוד!. יתכן וישוחררו אף מספר שלבים לסינגל פלייר, אך איני מבטיח כלום. דרושים אנשים שיודעים mapping, מתכנתים ומעצבים מוכשרים! כל המעוניין לעזור שיפנה אלי בפרטי או במסן: yoni92@hotmail.co.il בברכה, יוני.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by מגדל,

מחפש לינק טוב לניד פור ספיד קרבון יש למישהו....(לא מהאמיול או מהביטורנט)....הורדה ישירה בחלקים....(או חלק אחד אם יש).... תודה...

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  23. כמיטב המסורת המתהווה שלה, מפתחת השבבים הפיקה מדריך מושקע ומקיף גם להגדרות הגראפיות הזמינות במשחק הפעולה-הרפתקאות המצליח אחרי שעשו זאת ללהיטים כמו Fallout 4 ו-GTA V, מומחי הגראפיקה מטעם NVIDIA פותחים את שנת 2016 עם מדריך מפורט ומושקע גם עבור ההגדרות הגראפיות הקיימות במשחק הפעולה Rise of the Tomb Raider – שכבר הוכיח את עצמו בהצלחה כהמרה מושקעת במיוחד מהקונסולות אשר נתמכה בידי מפתחת השבבים הירוקה. גם המדריך הנוכחי מסייע לכולנו לקבל המחשה להגדרות אשר מספקות שידרוג מהותי למראה במחיר פגיעה קטנה יחסית בביצועים (בתמונות למעלה), ומנגד הגדרות שפוגעת בביצועים עם השפעה מזערית עד בלתי מורגשת על המראה בפועל (בתמונות למטה) כמו במדריכים הקודמים, …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Jack_g,

תגידו אין איזושהן מסיבות רשת באיזור הצפון? כי זה מטאיף לנסוע למרכז או לדרום בשביל מסיבת רשת עם מחשב ולהיות שם רק יום אחד ואז לחזור בלילה או בוקר שכולך WIRED מהמסיבה. עד עכשיו תקנו אותי אם אני טועה לא שמעתי אל מיסבת רשת אחת באיזור הצפון.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  25. שלום לכולם, יש משחק אסטרטגיה שהקיצור שלו הוא KAM , רציתי לדעת מה שמו המלא של המשחק :-* {חיפשתי כבר בגוגל} בתודה מראש, יאיר

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.