עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sylum,

אני וחבר מחפשים מישהו שלישי לקו-אופים. אחד שלא יהיה צוציק שלא סיים בית ספר, מבין צחוקים, מנוסה ככל האפשר בגיימינג ובעל כמה שיותר זמן פנוי. כרגע מה שמעניין אותנו זה ריינבו סיקס, הרימסטר שיוצר למודרן וורפייר, כל הקטע עם סטאר סיטיזן ועוד כל מיני שטויות. יש אנשים כאלה בכלל???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ilay22,

ל

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by CraZyStyLe,

אהלן, אני , חברה שלי ועוד כמה שחקנים משחקים מדי פעם קומפטטיב לכיף אנחנו מחפשים חבר'ה מעל גיל 18 וראנק mg ומעלה שרוצים לשחק ביחד http://steamcommunity.com/id/PELEG/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by game kILLer,

טוב אז ככה כל מי שמשחק אנמי טריטורי בטח ראה אותנו אנחנו מחפשים שחקן או 2 כל המעוניינים שלחו לי הודעה פרטית.... אנחנו מצפים למישהוא שיודע לשחק טוב........ ILK_CKY!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Greg#,

מחפשים שחקנים לא רעים לקבוצה. לא את הטופ של הטופ, ולא שחקנים מתחילים לגמרי. אלא ממוצעים שיהיה כיף לשחק איתם. כמו שהשם אומר לוחמי הסופש זה אירוני ונכון כי אני עובד רוב השבוע אבל עדיין בכל יום יש לי כמה שעות לשחק אז אנחנו מחפשים שחקנים חשוב שיהיו בוגרים, ופעילים יחסית. עומדים להרשם לכל הקאפים ככה שתציעו את עצמכם כאן.

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי, אנחנו 4 חברים.. משחקים דרך המאצ'י, נכון לעכשיו אנחנו מנסים לשחק 2 נגד 2, אבל כולנו סטודנטים שעובדים אז הרבה זמן פנוי אין. אנחנו מחפשים שחקנים נוספים שישחקו איתנו... שישלימו אותנו ל4 או אפילו ל6 בכלל נהדר.. כמה דברים חשובים, לכל אלה ממכם שמשחקים\שיחקו באינטרנט.. אנחנו לא משחקים באותה צורה שם... סטייל RUSH .. אנחנו משחקים בקצב איטי יחסית... קצב איטי = לא תוקפים את הבסיס הראשי ב10-15 דקות הראשונות.. כמובן שקרבות על שליטה בשאר המפה תמיד יש. אני יודע שחלק מהאנשים לא אוהבים את זה.. אבל אנחנו גם לא אוהבים את סגנון המשחק של האינטרנט.. אנחנו אוהבים משחקים ארוכים ולא סתם לזרוק 3 בזוקות לג'יפ ולשלוח אותו אחרי חצי דקה של משחק.. בכל מקרה, לכל מי שבעיניין, יודע לשחק ומסכים עם הס…

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Sleepy-T,

הי! אני מחפשת אתר גדול ורציני שניתן לקנות דרכו משחקי מחשב מקוריים. רצוי גם שיהיה לאתר חנות...[כלומר איזה סניף איפושהו, ולא רק חנות דרך האינטרנט]. אני גרה בחור כזה שנקרא חדרה... וכל החנויות שכן ניתן לקנות בהם משחקים, בדרך כלל קטנות ותמיד חסר להם במלאי. [היום נסעתי לכמה חנויות בשביל לקנות worms 2, ולא היה]... ובדרך כלל גם המחירים באינטרנט יותר נמוכים משבחנות, וזה עוד יתרון. אשמח לקבל אתרים! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by לוסי,

שלום. אני ואחי בדיוק סיימנו את המשחק FEAR [משחק מעולה] ואנחנו מחפשים המלצות למשחק הבא שלנו. הייתי בת'רד ההמלצות אבל לא ראיתי שם משהו מעניין שעולה על הקריטריונים שלנו [דרישות מחשב זאת לא הבעיה אנחנו מחפשים משחק בסגנון מסויים] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר משחק טוב שיצא לא מזמן, עם גראפיקה טובה, עלילה רצינית ולא רדודה, קרבות ראיליסטים שדורשים קצת מחשבה מעבר ללחוץ על הכפתור, דמויות משנה אמינות ואויבים מתוחכמים. רצוי ז'אנר הרפתקאות/לחימה/אקשן/מד"ב/מחק את המיותר, לא משחקי תפקידים [תודה רבה], גוף ראשון, איכותי, גיל 18 ומעלה... אתם מבינים למה אני מתכוונת, משהו טוב!בערך בסגנון של half life 2, far cry, FEAR וכדומה. אודה מאוד למי שיעזור לי! בתודה, לוסי.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב שלא יצאו הרבה משחקים טובים בסגנון FPS, כמו פיר וCS שמאוד נהניתי מהם בזמנו... האמנם? אולי פשוט לא שמתי לב.. יש המלצות למשהו נחמד שמעביר תזמן, ולא כבד יותר מדי[כמו ריינבו סיקס החדש ביותר, צריך מיקרוסקופ בשביל להבין מה הולך במשחק..] תודה מראש, אושר

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  10. ולא כמו WOW כי הוא קוואסטי מידיי אני אוהבת שזה יותר אקשן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by makakit,

יש לי איזו בעיה באימונים ואני מחפשת מישהו שיסביר לי כמה דברים... אם מישהו משחק ויודע על מה אני מדברת אני אשמח אם הוא ישאיר לי איזה הודעה פרטית

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עדכון אחרי ששיחקתי עכשיו בגרסת ניסיון של wow היה לי נורא קשה וגם אין לי סבלנות לטייל בעולם ולחפש כל מיני דברים הבנתי שזה לא בשבילי,אז אני מחפשת משחק און ליין קליל יותר ולא מסובך כמו wow. שיהיה חינמי. וגראפיקה יפה תודה.

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by Galit17,

נכון במשחק warcraft3 - Frozen Throne יש את האפשרות לבחור לשחק בטרולים? ואז זה רק מסימות ללכת להרוג ויש קסמים שבמשך הזמן מתווספים ויש עוד יצורים שעוזרים לך... איזה משחק יש בסגנון הזה בלי לבנות רק ללכת להרוג ושיש מסימות ושיצורים חדשים באים ועוזרים לך ושאפשר גם לשלוט בהם? את silverfall לא אהבתי כי הוא ממש משעמם ושיטחי. אני מכירה את spellforce אבל שם צריך לבנות אז גם לא אהבתי. את the witcher לא אהבתי כי הוא קוואסט מידיי. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שלום אנשים, אני מחפשת משחק פאזל, שהיה מורכב מרשת של אותיות, A,B,C,D בצבעים שונים היה צריך לבחור צבע מסוים ואז לנסות לבטל את האותיות האחרות, ואחרי שמצליחים להעיף כמה שיותר אותיות מאלו שלא בחרתי לוחצים עם השרשרת של האות שבחרתי ומקבלים ניקוד. כמובן ככל שהלוח יהיה מורכב יותר מהאות שבחרתי ככה הניקוד גבוה יותר. הלוח היה מורכב מרשת של אורך ורוחב. אני יודעת שהתיאור הוא מאוד מינימאלי, פשוט קשה להסביר אולי זה יזכיר לאנשים את המשחק! זהו משחק מאוד קטן בגודלו אבל הוא כיפי להעברת זמן תודה למי שיעזור! מורן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפשת cd ללימוד אנגלית משנות ה90. היו כמה דיסקים של המשחק הזה ובכל דיסק בסוף החלק של התירגול היה משחק שבו צריך היה למצוא איזשהו חפץ בעיר דוברת אנגלית. למשל דיסק אחד היה בלונדון, שני באדינבורו שלישי במיאמי וכו'. רק אגיד שזה לא גורדי ולא כרמן סן דייגו. האם למישהו יש מושג במה מדובר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. עריכה: עקב הגילויים בת'רד - מחפשת שמירה של סוף המשחק המקורי או של תחילתו של Immortal Throne. בוקר טוב התקנתי את חבילת ההרחבה של המשחק הנקראת Titan Quest - Immortal Throne. נכנסתי למשחק ואכן רשום את שם ההרחבה בתפריט המשחק, אך כשאני מנסה להתחיל משחק חדש הוא מתחיל את המשחק המקורי ולא את חבילת ההרחבה. מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by דניאל52,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13206

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. לפי מחקר עדכני, המערכת הייחודית מבית וואלב שמאפשרת למפתחים לשווק משחקים בגירסאות מוקדמות בתשלום מאופיינת במספר קטן במיוחד של כותרים שמבשילים לכדי מוצרים סופיים ורשמיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a7%d7%a8-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%aa-%d7%94-early-access-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%9e%d7%aa/

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שמעו נימעס לי כבר מCS 1.6 לא מעניין לשחק אותו כבר אז חשבתי לעבור ל BF2 כי ממה ששיחקתי בדמו זה ממש כיף לשחק במשחק הנה השאלות שלי: 1.כמה סרברים ישראליים יש במשחק?(כולל UNRANKED) 2.מה זה משנה אם הסרבר UNRANKED או RANKED? 3.כמה הוא עולה? 4.יש אותו בגירסת דיסקים? 5.אם אני משתמש בCD KEY בהתקנה ראשונה האם הוא יהיה שימושי גם בפעם השנייה? וגם אם אתם יכולים להביא לי איזה אתר שמוכר משחקים ועוד שאלה בTOWER REKORDS מוכרים משחקי מחשב?(מי שמכיר את החנות)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חברים יקרים מחר בחצות ישוחק טורניר הלייט נייט פריידיי של הקהילה הישראלית לסטרקראפט 2. רציתי לשתף אותכם בכך שיהיה שידור חי באינטרנט לכל הטורניר בערוץ – http://www.own3d.tv/live/264 השידור מיועד לכל מי שאוהב משחקי מחשב ולא רק לשחקני סטרקראפט בבקשה ממכם תנו הזדמנות !! פשוט לוחצים על הקישור מחר ב12 בלילה ותוכלו להביט במשחקים. חשוב לספר לחברים שלכם על מנת שגם יתחילו לראות ואולי לבוא לשחק יחד איתנו סטרקראפט 2 ! בבקשה מכם כל מי אשר מעוניין להירשם ולשחק יותר ממוזמן. דרכי הרשמה 1. לחצו על הקישור -> www.the-isl.co.il שם יש ללחוץ על הלייט נייט פריידיי – יש כפתור מיוחד. ואז הרשמה. 2. בערוץ המירק של הקהילה הישראלית בקווייקנט. – irc://eu.quakenet.org/zergling 3. בהודעה …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by psychuil,

השינויים המצופים: http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by SpeeNTro,

חברים היכונו היכונו מחר מתחילים מרתון דאבל XP ההכפלה נמשכת 96 שעות ממחר(23.5) עד ה27.5 הכפלת הXP תחל גם על השרת שלנו! הפרטים המלאים והדיון בבאטלוג על כך נמצא כאן

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. כל מי שרוצה להישתתף שישאיר איסי קיו אנחנו נדבר איתו כבר! *כמובן שחייב להיות אצלכם מותקן מישחק ההרחבה* מחר(שבת) נארגן עוד מישחק בשעות הבוקר צוהריים וכבר נדבר איתכם!! יאללה בואו נחזור לימי הביניים!!! חחח בהצלחה. תשאירו איסי. פורסם גם בגיימר. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=654897 מי שלא נירשם שישאיר איסיקיו!!! כנסוו לגיימר שם הדיון האמיתי.

דיונים חדשים בפורומים