עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי והכל ואז אני לוחץ PLAY וזה עושה לי תסריקת דיסק הזאת וזה נתקע לי שם מלא זמן ולא זז מה הבעיה? איך אני מתקן אותה? האם אפשר איכשהו לדלג/להתעלם על הסריקה הזאת?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by משה222,

שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kfirlion,

סתם רציתי לקנות משחק בעל מנוע גרפי טוב, אז אני רוצה לדעת איזה משחק לקנות

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by st0m,

שלום לכולם .... מאיפה אני יכול להשיג קראק למשחק need for speed most wanted ?? ובבקשה תביאו לינקים .... זה מאוד חשוב !!!!!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אם אתם משחקים אז יאללה שתפו פעולה תנו שם מדינה וקצת פרטים ואם בא לכם אולי נפתח איזה ברית בין כמה מדינות המדינה שלי היא frostland רק התחלתי לשחק לפני כמה ימים אז אני דיי חדש אתם מוזמנים לתקוף או לעשות ברית או מה שבא לכם המשחק ממכר ומומלץ. http://hebrew.gindis.com/ תהנו.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  8. אהלן אנשים...מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא הכל.... יש לי את המשחק הזה ב2 מחשבים בבית ששניהם מחוברים לאותו מודם בכבלים ומעבירים נתונים ב600K בערך...תודות לאותו מודם בכבלים שהם מחוברים אליו עכשיו במשחקים אחרים של רשת שאני עושה משחק של מחשב אחד נגד המחשב השני אז אין לי פינג (כל עוד שזה מה שאני מתכוון) זאת אומרת שאם אני זז במחשב אחד עם הדמות המחשב השני רואה אותי זז חלק ובלי לחכות שניה ואותו דבר אם המחשב השני זז אני רואה אותו זז באותה שניה אבל במשחק Soldier of Fortune במחשב אחד אני רואה את התנועה של השחקן השני חלקה ובמחשב השני אני רואה את התנועה של השחקן השני בקפיצות כאלו ויש לי גם פינג שזה נראה לי מה שגורם לזה ואין לי מושג למה יש לי פינג עם 600K בשניה והרי אני משחק במשחק רשת…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by yotam360,

האם אני יכול לצרוב משחקים ל-SONY PSP???

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק והגדרתי אותו בהגדרות הגבוהות שיש ( יש לי את ה GTO2 עם O.C ל XTPE ). לאחר איזה 10-15 דק' המשחק נתקע לעיתים. האם הכרטיס לא חזק מספיק עבור המשחק? מה כדאי לשנות כדי להמשיך ולהנות מהמשחק כיוון שהתקיעות האלו דיי מרגיזות.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  11. הוא נחשב עד היום לסימולטור הכי טוב, זה מתאים לגו'יסטיק של EAGLE TALON . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  12. יש לי קובץ של אצטדיונים חדשים למשחק אבל אין לי מושג איך להתקין אותם. יש לי את התוכנות שאפשר דרכן לשנות את הקבצים של המשחק אבל אני לא מוצא שם משהו שקשור. תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by tombcatz,

חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. אנשים פירמטתי תמחשב אני בא להתקין את מרכז היצירה של הפיפא..זה מתקין סבבה..ואז שאני פותח אותה זה מראה לי שגיאה ואי אפשר להכנס לזה !! יש לכם מושג למה ? בתודה מראש !

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by heho15,

שלום, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: pentium M 1.86 ghrz 1024mb ddr2 x600 mobility radeon והפיפא (אפילו בתפריט.. לא ניסיתי בכלל להכנס למשחק עצמו) ממש מקרטע.. אני בקושי מסוגל לבחור משהו.. בעצם אפילו בהתחלה כשבוחרים שפה החלון אמור לקפוץ כזה.. הוא פשוט מקרטע בין למטה ללמעלה.. הקיצר הייתי אומר שזה פועל בערך על 5 fps.. *ניסיתי לשים הגדרות הכי נמוכות.. גם לא הולך..* עכשיו.. לא הייתי שואל את זה אם זה היה בכל משחק אבל nfs most wanted עובד חלק לגמרי.. עשיתי את הeasyinfo שבתיקיה support והוא רושם לי שהמעבד שלי לא עולה על המינימום למשחק.. משום מה הוא מזהה שהמעבד שלי עובד על 798mhz וצריך 1300 בערך.. אם אני לא טועה הראם שלי עובד על 798 מישהו יודע מה הבעיה?! נ.ב: גם הeasyi…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by aldema,

אני מחפש לקנות CD-KEY מקורי של BF 2 במחיר נמוך,אפשר שיהיה כלול המשחק עצמו ואפשר (עדיף..) גם בלי.. maldema@gmail.com

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by shefi,

מישהו יודעה איך לפתור את הבעיה של כריסות לדסקטוף בBF2 ? זה יוצה לדסקטוף או דופק לי RESTART אחרי restart פתחתי את הקבצי DMB וזה אומר לי שבעיה נוצרה בגלל קובץ ati2cqag.dll יש לי X800gto pci-ex תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Guns AND Moses,

איך שאני נכנס למשחק הוא נסגר ויוציא לי לדסקופ בלי שום הודעה.....יש למישהו פיתרון או שנתקל בבעיה?!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by exXxTreAm,

כשאני מתקין ת'משחק וצריך להכניס דיסק להמשך ההתקנה אז הוא מבקש ממני תמיד להכניס את הדיסק הבא לאותו כונן.... זאת אומרת שאם התחלתי להתקין ת'משחק דרך כונן f (כונן דיסקים) אז אני חייב להמשיך להתקין רק דרכו.....איך אני עושה ככה שאני ימשיך את ההתקנה דרך כונן אחר? הוספתי תמונה כדי שתראו למה אני מתכוון.....זה ממש דחוף [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by shefi,

מי שמעוניין במשחק חמוד וחינמי עם Ranksystem יריות מגוף ראשון warrock.net

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by deso,

היי, אני מצאתי באנטרנט אמולטור של DreamCast אני רוצה לדעת איפה יש משחקים להוריד בשביל האמולטור הזה... ;Dמי שיכול לעזור לי, אני מחפש את Sonic Shuffle, Sonic Adventure 1 and Sonic Adventure 2 תודה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  23. שלום קניתי את המשחק וחבילת ההרחבה שלו התקנתי את המשחק בכונן D בתיקיית משחקים ושאני מנסה להתקין את ההרחבה הוא לא מצליח איך אני גורם לו להתקין לתיקייה שלי ויש לי גירסא 1.1 שמעתי שיש יותר חדש איך אני מעדכן? וגם אני לא מצליח לשחק איך אני משחק בזה אני שעה מנסה לשחק לא מצליח הגעתי למסך שאני רואה את הרובים שאני יכול לבחור אני רואה את המלחמה אבל לא מצליח להיכנס אליה וגם שמעתי שBF2 זה רק משחק רשת שאי אפשר לשחק ככה סתם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by idanmal,

חברים אתם חייבים לעזור לי ואני פונה לכול חובבי האסטרטגיה אז ככה לפני כמה שנים בערך 5 או6 שיחקתי במישחק אסטרטגיה היחידי שבאמת אהבתי ואני לא זוכר איך קוראים לו אני רק יכול לתאר לכם אותו ואם מישהו איזה צדיק זוכר שירשום את השם .....היה למשחק שם עם משהו כמו war game אני רק זוכר שיכולתם לבחור או צבא של חיילים או מין רובוטים וחלליות כאלו יש במפות ים ויבשה בתור חיילים הייתי מציב סוללות של טילים נגד הרובוטים ולרובוטים גם היו מין רובוטים ענקיים שיורים טילים וחלליות שמפטרלות ,יכולתי גם לבנות ספינות טילים שהיו מפליגות קרוב לבסיס של הרובוטים ומשגרות עליהם טילים אאה היו לי גם טנקים ....בקיצור שנים אני מחפש את המשחק הזה אם למישהו יש תשובה אז תודה תודה תודה..... :s05:

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  25. http://www.gamespot.com/news/6141960.html

• 7 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים