עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by guyz6471,

שלום לכולם, ראיתי פוסט בנושא שלא זכה לתגובה לפני חודש אז אני ירשה לעצמי להצטרף בבעיה דומה אך לא לגמרי. אני משתמש ב כרטיס מסך 6200 128BIT, כאשר אני משתמש בו ללא כל שינויים (stock) המשחק פועל מצוין (כמובן בהתאם לרמת הכרטיס) אבל כאשר אני פותח אותו לש 8 צינורות (אם או בלי OCלא משנה) הוא עובר לעבוד ברנדור של DX7, עכשיו אני רוצה לציין שאין לי בעיה באף משחק אחר כאשר אני על 8 צינורות ולמרות שמחשב שלי מאפן (P4 1.6 512 RDRAM) הוא מקבל בסביבות ה 2500 ב 3dmark2005 , כך שאני לא רואה שיש בעיה ב פתיחת צינורות או ב OC. למישהו יש רעיון למה COD2 עובר ל DX7 ב 8 צינורות ואילו ב 4 צינורות הוא מזהה DX9?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by SupeRnovA,

תאריך יציאה, תמונות משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by הילינג,

שלום לכם , אני לא יודע איזה קורדינציה צריך במשחק הזה . אבל נראה לי שצריך קורדינציה של נמר או טייגר .. לא יודע אני תקוע בשלב שהרוח פרצה לבית שלי ומתחילים לעוף לי מלא דברים בבית ואני צריך להתחמק כל הזמן . אני אישית ישבתי על זה כ 5 שעות רצוף ולא הצלחתי ... אולי לא לקחתי מספיק רמזים . אין לי מושג . השיא שלי זה היה להגיע לדלת ולקירות שמתחילים ליפול אלי . אחרי זה לא עברתי את זה . מישהו בכלל סיים את המשחק הזה ??? בתודה עדי

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  4. מישהו יודע האם הסרטונים בתוכנה 3DMARK05 של בדיקת הגרפיקה לקוחים ממשחקים אמיתיים ???

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

שלומות, אני אחרי פרמוט. התקנתי את המשחק מחדש ואני לא מצליח להכנס אונליין צירפתי תמונות... משהוא נתקל בבעיה ? נ.ב שלחתי מייל לEA אבל הם לא מגיבים בצורה הכי מהירה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by passanger57,

יש לי PS2 עם ציפ' ואני מחובר לפלזמה בחיבור COMPONNET מה עדיף משחקים ב PAL או ב NTSC - בחלק מהמשחקים בNTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN לדוגמה GOD OF WAR בPAL רואים אותו מצוין אבל במשחק בגירסת NTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ואז התמונה בפלזמה היא פשוט פזג ( האם אין ב PAL אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ) ??? אז מה עדיף ?????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מנסה להפעיל את המשחק ואחרי שחיטטתי בהגדרות קצת של כיוון הרזולוציה...עשיתי רזולוציה גבוהה (אני לא זוכר אותה). אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי Out Of Range.... חברה מה אני יכול לעשות איך אני מחזיר את הרזולוציה הקודמת...? בקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  8. אנשים אני מתחנן לעזרה אני מחפש את המשחק הזה בנרות!!!!! למי שיש אותו שיתן לי ... אני מתכוון לגרסה המיוחדת שיש בה תוספת דמויות - האולטימייט!!! אם למישהו יש את המורטל קומבט 3 הרגיל שגם יתן לי, אבל עם עדיפות לאולטימייט אני ממש מבקש שתעזרו לי עם זה תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by dark_zero,

שאני ניכנס למשחק הוא מוציא לי את הדבר הבא Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9250 128MB AGPX8 תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by overload,

יצא הדמו, משחק מצוין אני ממליץ לכולם, אמור לצאת המלא עוד מעט. עריכה: 24/02/2006. משחק מעניין מאוד וגם יפה (אבל הוא הולך להיות מאוד כבד גם), אני מצפה לו כבר חצי שנה כמעט. מה שנחמד זה שזה העתק של העיר (לפחות של מנהטן) ומתקדמים לפי אזורים בעיר ולומדים להכיר את המאפינים של כל אזור. שזה נחמד ואפילו יכל להיות מועיל בעתיד, מי יודע... לכל מי שאוהב את הסגנון של הניהול (כמו סימסיטי), אני ממליץ לנסות את הדמו. http://www.il.atari.com/index.php?pg=product&id=130

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום! אני משחק FAR CRY, ואני כבר בשלב אחד לפני האחרון, ולא היה לי בעיות עד עכשיו... ופתאום הגעתי לקטע שצריך לעבור את הנהר ואין לך בכלל כדורים, והמים בצבע סגול... בסדר, המשכתי, ואז הגעתי להר געש, שהלבה - מן הסתם - צריכה להיות כתומה-אדומה, אך היא באותו צבע של המים: דרך אגב הצבע הזה הוא גם לא כל כך צבע של מים... נראה לי יותר כמו שפיכה של רידינג לירקון המחשב שלי יחסית עומד בדרישות מינימום, ואני משחק על רזו' 1024X768 עם פרטים LOW, וזה עובד חלק... עשיתי עדכון למשחק (1.33) וזה עדכן בהצלחה עשיתי עדכון לכ. מסך המחשב שלי נקי מוירוסים ורוגלות איך מתקנים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by DS,

לפיפא 06. אם זה לא חוקי לפרסם אז סורי ותמחקו

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. Started by yayona,

מי יכול לעזור לי להפעיל את המשחקים הישנים של ה-DOS אני מנסה לעפיל אבל זה מקפיץ לי הודעה כזאת: יש לי Windows XP אולי זה קשור אם מישהו יודע מה לעשות שירשום תגובה בבקשה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by ForresT,

fly for fun יש פה מישהו שמשחק? משחק ממש נחמד..מומלץ מאד http://flyff.gpotato.com/ תורידו מפה..ממליץ בחום(זה משחק חינמי כמובן) אם יש כאן אנשים שמשחקים אז אולי תכתבו תניקים שלכם ורמה? אני שיחקתי לפני המון זמן ההיתי לבל 29 עכשיו חזרתי אני לבל 11.. JoK3RrR lvl-11

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by DS,

אז ככה התקנתי את המשחק ולאחר מכן כשאני מפעיל הוא מראה FIFA 06 והוא כותב בעיה ב"קריאה" של זכרון. יש לי אפשרויות של OK וCANCEL והוא מודיע שאי אפשר לשחק. גם לחבר שלי יש את זה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by stone cold,

שיחקתי במישחק ובהתחלה הכל היה מגניב וחשבתי שזה מישחק טוב מאוד אבל כמו בדום 3 הכל התחיל לחזור על עצמו וזה התחיל לשעמם יותר ויותר בכל זות הגעתי ל100% (רימיתי בחלק מהמירדפים+רימיתי בכסף) ואני רוצה להגיד המישחק הזה אולי ניראה מאוד טוב בהתחלה אבל האריכו אותו באופן מלאכותי טוב מה אפשר לעשות מישחק של EA בכל זות

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. את הקטע שהוא מרים מן בלון גז ענק כזה...?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by AVL,

יש לי מכרה שרוצה לקנות ממני את הPS2 לילד שלה, מדובר בדגם העבה , בלי צ'יפ , עם כרטיס זכרון 8M , שני ג'וייסטיקים (לא מקוריים) , וכמה משחקים כולל GTA SAN ANDREAS ו FINAL FANTASY X2 , בכמה כדאי לי למכור? אני לא רוצה לדפוק אותה במחיר אבל מצד שני אני די לחוץ על כסף אז אני גם לא רוצה לתת אותו במחיר נמוך מידי תודה לעוזרים! (זה די דחוף )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mardona,

שנת 2005 מאחורנו,אז בוא נסתכל על השנה החולפת ונראה איזה משחקים סיימתם בשנת 2005 בכל הקונסולות(PC,XBOX,PS2 וכו') אז ככה אני סיימתי: half life 2 doom 3(הייתי בסוף אבל לא היה לי כוח לסיים) midnight club 3 god of war NFS:U2 dragon ball budkai 3 GTA:SA NFS:MW(בקרוב מאוד מסיים) quake 4 אלו המשחקים שסיימתי השנה היו עוד המון המון משחקים שהתחלתי אבל הפסקתי באמצע+שעות רבות על fifa 2005 ו PES4 ומשחקי המכות למינהם ב PS2. מה איתכם חברים?

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. המשחק הזה מדהים מבחינה גרפית דבר שראיתי שדיי נדיר במישחקי RPG, יודעים על איזה מנוע הוא פותח ? http://gothic3.czechgamer.com/Images/wallpapery/gothic3_wall01_1024x768.jpg ככה באמת יראה המישחק ?!? מה יהיה מיוחד מבחינת ה עלילה או המשחקיות ? התאריך יציאה הצפוי שלו הוא Q1 של 06 ידוע על שינויים ? יהיו בעיות למי שלא שיחק ב 2 ו1 ? חוץ מיזה אני מעוניין ליקנות מישחק RPG ראשון, ואני לא יודע לאיזה כיוון ללכת . אני לא ממש יודע איך זה הולך שם אבל מה שאני כן רוצה ממשחק זה שתהיה אפשרות לפתח את הדמות ושהיא תעלה רמות כתוצאה מצבירת נק' ניסיון וכתוצאה מכך תוכל ליקנות חפצים או סתם לחזק את הדמות בדרך אחרת וכדומה . (מישהו זוכר את המישחקים של פוקימון לGAME BOY ? אתה נילחם מקבל נק' ועולה…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shefi,

מישהו יודעה Battlefield 2 עובד אם Windows® XP 64-Bit Edition

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שמעו נימעס לי כבר מCS 1.6 לא מעניין לשחק אותו כבר אז חשבתי לעבור ל BF2 כי ממה ששיחקתי בדמו זה ממש כיף לשחק במשחק הנה השאלות שלי: 1.כמה סרברים ישראליים יש במשחק?(כולל UNRANKED) 2.מה זה משנה אם הסרבר UNRANKED או RANKED? 3.כמה הוא עולה? 4.יש אותו בגירסת דיסקים? 5.אם אני משתמש בCD KEY בהתקנה ראשונה האם הוא יהיה שימושי גם בפעם השנייה? וגם אם אתם יכולים להביא לי איזה אתר שמוכר משחקים ועוד שאלה בTOWER REKORDS מוכרים משחקי מחשב?(מי שמכיר את החנות)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. החורף זהו הזמן הכי משעמם בעולם!!! אי אפשר לצאת לשחק כדורגל אף אחד לא רוצה לצאת כי קר בחוץ ועוד אם יש לכם YES אתם יכולים להשתגע בכלל שלפעמים אין שידורים בגלל הגשם אני מחפש פתרון לבעיה והפתרון הוא איזשהו משחק רשת המוני וחינמי שאפשר להנות ממנו איזה משחקים יש שאפשר להנות מהם?? :s05: שפכו את הלב אני מת לעשות משהו :-X

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון …

• 2 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים