משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת דבר ראשון פקודות לקונסול... איך אולי לשפר אפ פי אס ועוד דברים... ובנוסף אם מישהו יודע מהן הדרישות המינימליות של המשחק הזה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
וואי סוף סוף קצת תמונות מהדבר הזה , אחרי שראינו סרטון קצר הגיעו קצת תמונות ופיסות של מידע על המנוע והמשחק המהפכני הזה , כמו שחשבו רבים - תמיכה ב DX10 גראפיקה פוטוראליסטית (אמיתית) תמיכה בליבות כפולות ,HDR ,זמן דינאמי (שקיעה וזריחה) ,מנוע פיזיקלי מתקדם,ועוד מלא דברים שמפורטים בעמוד הבא : מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11616 קצת תמונות , הן סרוקות מאיזה מגזין בגלל זה האיכות קצת לא משהו אבל מבינים את העקרון.. [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה מעצבנת ואני לא יודע אם זה רק אצלי או שאצל כולם יש לי מין בעיה הבעיה היא כזאת זה קרה לי גם במשחק Prince Of Persia The Two Thrones כשאני משחק נדמה לי שהמשחק זז במין פריימים קופצים כאלו ולא חלק אולי ככה זה בגלל המשחק או שאולי זה העכבר האופטי שלי של מיקרוסופט אני לא יודע ניסיתי להוריד פילטרים וכאלו אבל לא עזר צריך ממכם חוות דעת אחים שלי תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם הוציאו פאץ כלשהו ל NBA LIVE 2006 שיתן לשנות את כל המקשים, כי כרגע מה שקורה זה שיש מקשים שמותאמים ל PS2 ואי אפשר להשתמש בהם במחשב, אי אפשר לעשות אלי אופ עם הקרש כי צריך מקש שבעצם לא קיים במקלדת כי הוא מותאם ל PS2 בכל מקרה בדרך כלל מוציאים כל שנה עידכון שנותן לשנות את כל המקשים, מישהו יודע אם יצא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תאריך יציאה? תמונות כבר יש? וידיאו כבר יש? על איזה מנוע גרפי זה יהיה מבוסס? על Generals או על מנוע חדש? ואם יש לכם עוד פרטים שפכו פה. תודה. ירון.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה התחלתי את המשחק והתחלתי מפה אחת. עכשיו מה אני עושה?? הולך לסינים האלה והורג אותם?! קיצור לא מבין את המשחק בכלל
-
ברגע שאי מעלה את הGTA לא כתוב מילים אלא במקום מילים מופיעים רבועים מדובר בGTA SA איך אני פותר את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה פשוט לא יאומן.... עבדתי קשה המון זמן, חסכתי כמה לירות ורצתי לקנות מחשב חדש! אבל הפלא ופלא, אני לא מוצא שום משחק שמרגש אותי. :'( אנא עזרו לי למצוא משחק תפקידים טוב שיחמם לי את הלב המשחקים שאהבתי: (חביב)gothic1+2, divine divinity+behond divinity, diablo 1+2, dungeon siege1+2 משחקים שלא אהבתי: neverwinter nights, icewind dale. תודה לכל העוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות PSP. עכשיו אני רואה כל מיני אנשים שמוכרים את המכיר בגרסה 1.5. עכשיו אמרו לי שהגרסה הזאת קוראת משחקים מהכ. זיכרון-האם זה נכון? אם כן-מה ההבדל בין הגרסה החדשה לבין הגרסה הזו? עוד משהו, כאשר אני מעביר את המשחק לכ. זיכרון אז: 1)אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המכשיר או ישר מפעיל אותו? 2)אני יוכל לשחק אחד נגש השני עם חבר כמו במשחק המקורי? תודה מראש לעוזרים!! **מנהלים-אם הנושא לא חוקי, תנעלו אני לא יודע אם כן או לא-נשאיר את ההחלטה לכם**
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
איך אני עובר את הקטע עם השעון ? אני מוריד אותו על הריצפה מגדיר לו 30 שניות אבל ההוא לא לוקוח אותו...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כתובת האתר: http://pirates.bethsoft.com/main.html השאלה שלי אם מישהו מכיר את המשחק הזה. אם כן אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו, והאם הוא דומה לגוטיק ו Morrowind שמאוד אהבתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחרי שהתאכזבתי מהציפייה של המשחק TREMINATOR 3 THE REDAMPTION לPC הייתי רוצה לדעת אם המשחק Mercenaries בPS2 יצא מתי שהו לPC??
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אם מישהו יכול, אז אני צריך רשימה של משחקים מבוססים OpenGL מהשנים האחרונות. אני יודע שDoom3 ו-Quake4 מבוססים OpenGL. יש עוד משחקים (עדיף קצת יותר ישנים) ? אני צריך כי אני רוצה לבדוק אם הדרייברים האחרונים משפרים גם את ביצועי הOpenGL של הR9XXX. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את generals כולל ההרחבה ושאני מנסה ליצור חשבון זה מה שאני רואה http://img26.imageshack.us/img26/4065/generals2tv.jpg למה אני לא מצליח ליצור חשבון?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי את את המשחק ועכשיו הוא מבקש ממני סיסמה ... שמעתי שצריך לנתק את הכוננים.. אפשר הסבר מפורט יותר?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
משחק מכות Capoera Fighter 3 FLASH מדליק אפשר לשחק בלי להוריד מה אתם חושבים אליו? http://www.shockwave.com/contentPlay/shockwave.jsp?id=capfighter3&prep
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם.לפני שאני שואל, אני מחפש אתר להורדת שמירות למשחק GTA SA לא מצאתי כאן בפורום. אם זה בכל זאת קיים ןכבר יש תרדים שלמים על זה תנו לי רמז היכן אני יכול למצוא מידע?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי משחק טריוויה ישן בעיברית(היה לי אותו כשהייתי ילד)והוא פועל במצב DOS. אני מפעיל את המשחק ונפתח חלון DOS אבל רואים ג'יבריש.ראו תמונה מצורפת. ניסיתי לשנות בהגדרות של גופן אבל אין לי שום אפשרות. כיצד ניתן לראות עיברית? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
המישחק היה מותקן לי על המחשב בגירסה 1.3 ולאחר מכן נימחק. התקנתי אותו שוב, וכשאני מנסה להתקין את ה- 1.3, במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעה שאומרת:" האשף זיהה שהסרת בעבר את הטלאי 1.3 וכעת עליך ללחוץ על הסרה על מנת למחוק שאריות שנישארו ורק אחר כך להפעיל שוב את הטלאי". אני נותן אישור אך כשאני מנסה להתקין את הטלאי - שוב מופיעה לי אותה הודעה. אודה למי שיוכל לעזור. (המחשב נקי, כולל הרדג'יסטרי, מההסרה הקודמת של המישחק)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו זוכר את המכונה המופלאה של טים, משחק ממכר מאוד שיצא ממש מזמן (כשאני היתי בכיתה ב-ד שיחקנו בו). אני אני חושב (לא בטוח) שזה ההמשך שלו: http://www.gamespot.com/pc/puzzle/crazymachinesthewackycontraptionsgame/review.html אבל אני לא זוכר אם זאת אותה החברה או שזה חיקוי... מישהו יודע על מה אני מדבר :s05:
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב עם הזחילה ביער? כבר השתגעתי :jump1:
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שאלה שממש מטרידה את ראשי בימים האחרונים. האם יתכן כי NFS MW החדש תומך גם ב HDR? האפקט שאתם יוצאים מהמנהרה זהה פחות או יותר לאפקט שאתם מטפסים במעלי המדרגות ב HL2:LOST COAST... בנוסף, יש עצמים שבוהקים באור השמש (בניינים, זכוכיות וכו'). בגרסת PS2 אגב שיצא לי גם לשחק בה, יש את האפקט ביציאה מהמנהרה, אבל הארת בניינים וגופים אחרים לא מתקיימת...
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-