עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בכל משחק המקשים מופיעים לי בג'יבריש ואני לא מבין מה עושה כל מקש לדוגמה כתוב לי במשחק: TO KICK PRESS ואז אות בג'יבריש ואז אני צריך לנחש לאיזה מקש הכוונה הבנתי שזה משהו בהגדרות של השפות בויסטה אני אשמח אם מישהו יעזור לי בזה אגב אני לא בטוח שזה המקום המתאים או שתמיכה טכנית זה המקום המתאים,אז פירסמתי פה מקסימום יעבירו תודה לעוזרים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by trxman,

שבת שלום לכולם וחג שמח יש לי בעייה במשחק פיפא 06. כאשר אני נמצא במשחק, בכל מקום שבו ניתן לבחור\לשנות משהו (תפריטים, קבוצות, הגדרות וכדו'), המחשב כאילו מזיז את העכבר ומעביר בינתיים את כל האפשרויות.... למשל בתפריט הראשי..המחשב עובר מאופצייה לאופצייה לבד, כאילו אני מזיז את העכבר..אך העכבר לא זז.. בבקשה עזרה, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  4. Started by The Dom,

דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by g_s,

הורדתי מלא מפות לHL:DEATHMATCH השאלה היא איך אני מכניס אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by t d,

מישהו ניסה את הדמו של XIII?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. היי חברים, לא יודע אם כבר פירסמו את המבצע פה, אבל בכל מקרה שעדיין לא - אפשר לשלם 1 דולר ולקבל קוד למשחקים הבאים ב-steam: company of heroes פלוס שני התוספים שלו darksiders metro מדובר בתרומה שבה אפשר לקבוע את גובה התשלום. אם תורמים מעל 5.67 דולר אז מקבלים גם את saints row the third. המבצע ממשיך לעוד 11 יום, שווה לקנות 8) הקישור: https://www.humblebundle.com/

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. Started by יוסי111,

מה נשמע אנשים??? תגידו איך המשחק המגן ראיתי שהוא יצא כבר אתמול... מישהו שיחק כבר כי הגרפיקה נראת פשוט גרוע ממש מגעיל אז מה אתם אומרים ששוה שיחוק The Shield תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by psychuil,

כמה שאלות: * אני היחיד שחושב שהAA שיש שם הוא בדיחה? אני על X4 וזה נראה כאילו אין בכלל. * איך זה שיצא פאץ' ביום השחרור? לא היה יותר פשוט לשלב אותו בשחרור? * אין נושא ראשי עדיין? זה אחלה משחק.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. היום סוף סוף הצלחתי לסיים אותו. הישג רציני? אפשר לחזור לחיים עכשיו...

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  13. Started by SagroN,

שלום לכולם. מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לשאול. אני מפרמט את המחשב, מכיוון שיש לי בעיה עם הווינדוס, לא חשוב. ורציתי לדעת היכן אני יכול למצוא את השמירות של Crysis ואת השמירות של Assassian's creed? על מנת שאוכל להמשיך מאיפה שאני, ולא להתחיל מההתחלה. אשמח אם תפנו אותי בדיוק לתיקייה ולקובץ המתאים, ממש יעזור לי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by e.s,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20828

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by sagi_10,

משחק ענק המשלב אסטרטגיה וחשחבה מלחמתית והכול און ליין! הירשמו דרך כאן= http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16316 קראו היטב את הוראות המשחק ושחקו להנאתכם במשחק שלדעתי משחק השנה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by SuffiX,

מישהוא מוכן ליתרום לי guest pass בבקשה לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. חברת בליזארד מפתיחה לחשוף לנו כמה יצירות חדשות מתוך היקום העלילתי של סדרת דיאבלו - ואחד מהם יביא את המשחק לדרכים בקונסולת ה-Switch לכתבה

18. אני אישית לא אהבתי את Ut2k3, בספק אם אוהב את 2k4... אבל לדעתי הסרטונים האלה שווים צפיה. http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginamovie http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginagameplaymovie http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=3416 צפיה מהנה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by amit22,

התקנתי את גירסת הדמו אבל יש בעיה מוזרה מאוד התפריט הראשי בקושי זז לי ושאני משנה את ההגדרות גרפיקה אז הכול ניתקע בקיצור אני יכול לשחק רק על ברירת מיחדל התקנתי dierctx 9.0 ועדיין יש בעיה פנטיום4 1.8 @2.4 512 ddr 333 geforce 4 mx על תגידו שה קשור לכרטיס מסך בגלל שהתפריט של המשחק ניתקע אולי הגירסה של המישחק דפוקה ??? בתודה עמית

20. Started by EG,

אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  21. Started by Chymes,

אצלי המשחק תקוע על Success! בהתחברות. הבעיה התחילה לפני מספר ימים, הפסיקה ואתמול הופיע שוב. אני יומיים לא מצליח להתחבר.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. כשמנסים להפעיל את המשחק הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת שהדרייור חייב לתמוך ב OPEN GL 1.3 ומעלה, כמובן שהדרייור תומך אבל כנראה המשחק לא מזהה אותו נכון - כן אני יודע שזו גרסאת בטא אבל הדרייור עצמו מצויין ואני רוצה לדעת אם לעוד אנשים זה קרה... קראתי קצת מה חדש בגירסא של הדרייור ומצאתי את זה , אבל אני לא מבין מה זה אומר כל כך או איך מפעילים את האפשרות בדריוור: What's new : Added "OpenGL version string override" option to the "Compatibility" tab of "OpenGL tweaks" dialog for the Detonator 27.xx and newer drivers. This option is useful for troubleshooting and can be used to solve problems with some incorrectly written OpenGL application, expecting harcoded OpenGL version string. F…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. שלום יש לי את המסך DELL 2007WFP ושאני נכנס ל SETTINGS של PRO EVOLUTION SOCCER 2008 הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1280X1024 . הרזולוציה של המסך היא 1680X1050 והכרטיס מסך שברשותי הוא HD2900 PRO עם הדרייבר הכי מעודכן שיש. מישהו יכול לעזור לי ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  24. ניסיתי בערך ב100 סרברים וכולם רושמים שהגירסא שלי לא מתאימה למשחק. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  25. GTA 4: תוכן בלעדי בגרסת ה-Xbox 360 אחר שכבר הכריזה בתערוכת E3 האחרונה כי Grand Theft Auto 4 ייצא תחילה ל-Xbox 360, ורק חודשים ארוכים לאחר מכן לפלטפורמות אחרות, מודיעה חברת המשחקים Rockstar כי במסגרת שיתוף הפעולה המתרחב בינה ובין מיקרוסופט יפותח שפע של תוכן בלעדי ל-GTA 4, אשר יוצע לבעלי ה-Xbox 360 בלבד. התוכן הבלעדי יופץ באמצעות שירות המשחקים המקוון Xbox Live. עדיין לא ברור האם מדובר בתוספות מינוריות כגון תלבושות ורכבים נוספים, או שמה Rockstar מתכוונת להציע לבעלי ה-Xbox 360 הרחבות משמעותיות יותר בדמות שלבים ואתגרים חדשים. סוני, המתכוננת בימים אלה להשקתה העולמית של קונסולת הפלייסטיישן 3, מבטיחה שירות משחקים מקוון משלה אך בעקבות ההסכם בין מיקרוסופט ו-Rockstar נראה כי שירות …

• 3 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים