עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by redti,

אני לוחץ על קובץ ההתקנה של הDEMO. והוא רושם לי OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup מתחנן תעזרו לי. יש לי את הDRIVERS והDIRECTX הכי חדשים כל המשחקים פועלים רק זה עושה לי בעיות ואני מת לשחק ברשת . איך זה קורה רק לי. WINDOWS XP 933 MHZ 256 RAM TI 4200 GAINWARD

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. באנר שנחשף מוקדם מדי באתר IGN חושף עבורנו עוד כמה פרטים על Watch_Dogs 2 שיחשף היום בערב: המשחק אכן מתרחש בגירסה כלשהי של סן פנסיסקו כפי שדווח בעבר, הבחור הממושקף שתמונתו הודלפה בעבר הוא אכן דמות הגיבור החדשה שאותה נגלם - וההשקה תגיע כבר ב-15 בנובמבר השנה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  5. ניסתי שתי סוגי פאצים ובשניהם אותו שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by Blu-Ray,

מתי יוצא C&C 3?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

ציון סופי של 7.7 בgamespot http://www.gamespot.com/pc/adventure/sammaxep1/review.html מוזר מאוד שיש ביקורת למשחק כאשר הוא יוצא רק ב1/11.

8. אהלן, הסיפור שלי הוא פחות או יותר קלישאה...מכור ל CS שפרש עקב המעבר ל 1.6 החלטתי לנסות לחזור...או לפחות להתנסות עם הגירסא הזאתי, אבל הסתבכתי לגמרי... יש כל כך הרבה גירסאות שאפילו אין לי כח לחשוב על זה... אז הורדתי רק את מה שצריך קובץ SteamInstall_CS.exe בגודל 379 מגה, ניסיתי להירשם עם ה CD-Key הטוב והפרוץ שלי (אל תכעסו עלי הא??)וכמובן שלא הלך... אז השלמתי עם העובדה שאצטרך לקנות את המשחק...אבל פה הסתבכתי עוד יותר... מה לקנות? יש שמועות ש Valve עדכנו את הסטים שיעבוד רק עם קודים של 2004 ומעלה או משו שכזה...האם זה נכון? האם CD-Key של ההאלף-לייף הטוב והישן (הכוונה לגירסה הזאתי) יעבוד? אם כן איפה בארץ עדיין מוכרים את המשחק הישן הזה? ואם לא, אז מה כן לקנות??? אני מעוניין לשחק ב …

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by First Squad,

משעמם לי ואין לי במה לשחק... :cwm10:

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. XBOX-360 או איזה כרטיס מסך ב3.5 אלף

11. אבל עדיין נראה לי מעניין! http://computers.walla.co.il/?w=/4/919693

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Don_Makaveli,

אני רוצה לעשות משחק פורום, כל אחד משחק x תורות מעלה את השמירה שלו ושולח להבא בתור, מעלה תמונות ומידע על מה שהוא עשה בתור. מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by elif744,

?(השאלה בכותרת) אני חושב שהם יותר כבדים אך חבר שלי התעקש ש Doom 3 יותר כבד האם אני צודק ?! תודה מראש, אלי.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by ronen_ca,

אני שחקן COD-CALL OF DUTY ויש לי בעיה אולי תוכלי לעזור לי אני מתחבר תוך 14 שניות בממוצע העם יש דרך לקצר את זמן ההתחברות??

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by goma,

החלטנו על איזה שרת אני לא מבין מישהוא מוכן להסביר לי על הסיכומים. ???

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by e.s,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20828

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by shibie,

היי חברה, מישהו יודע איך אפשר להפעיל את המשחק בוינדוס ויסטה 64ביט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. החנות המקוונת שמשמרת כותרים וותיקים ומתנגדת להגנות DRM למיניהן מציעה כעת יפות על מספר משחקים שעשויים לעניין אתכם כמו כל חנות גיימינג ברשת שמכבדת את עצמה, גם חנות ה-GOG הצנועה וההוגנת ממשיכה לספק לנו מבצעים על בסיס שבועי – הפעם עם מגוון משחקים וותיקים יותר ופחות, שבהחלט כדאי לשקול לנסות (אם עוד לא עשיתם זאת עד עכשיו). בין הכותרים המוזלים ניתן למצוא את שלושת משחקי האקשן-תפקידים של סדרת Risen, מהיוצרים של סדרת משחקי Gothic הפופולרית, אשר נמכרים במחירים של 2 דולר עבור הפרק הראשון, 4 דולר עבור הפרק השני ו-15 דולר עבור הפרק השלישי, שהושק בשנת 2014. גם צמד משחקי הפעולה הנהדרים Metro 2033 ו-Metro: Last Light, בגירסאות Redux מעודכנות, מוצעים במחירי מבצע של 5 ד…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by moshebe,

מי בבקשה יכול לעזור לי אני צריך את הקוד של המשחק Return To Castle Wolfenstein

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by gal_il50,

אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

http://www.mohcenter.com/ אני מקווה שלא יאשימו אותי ב WAREZ כי זה לא ואם כן אני ישנה את הלינק

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by must_fake,

תגידו אחים שלי במשחק הזה איך שאני נכנס למשחק הזה יש לי מסך שחור ולא עולה המשחק ב Pro Evolution Soccer 3 היה את אותו דבר אבל אמרו למחוק איזה קובץ וזה מסדר את זה.... אולי תוכלו להגיד לי (מי שיודע) מה לעשות אולי צריך למחוק גם פה איזה קובץ....? אם כן אז מה? תודה מראש השאלה מדוברת על Pro Evolution Soccer 4 למי שלא הבין....

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by Jeka90,

מה אני אמור לעשות במשימה הזאת? אני טס מעל הסכר ולא קורה כלום וגם במשלוש הצהוב אין שום נקודת נחיתה! מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by toniviner,

היי, היום, כמו בכל יום עברתי אל האתר GAMESPOT.COM ובטאב של PC בCOMMING SOON רשום שSC2 יוצא ב 3/12/08!!!!!!!!!!!!!!!! באתר של BLIZZARD לא רשום כלום וגם בFAQ עדיין רשום שזה מוקדם מידי לתת הערכה לתאריך יציאת המשחק. לאחר שנכנסתי לפרטים בGAMESPOT רשום כך: Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA (US) Release Region: North America Distribution: Retail Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA 2008 (EU) Release Region: Europe Distribution: Retail Starcraft II Publisher: Blizzard Entertainment Platform: PC Release Date: TBA 2008 (AU) Release Region: Australia Distribution: Retail שזה אומ…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום!. אני מת לשחק משהו ואין לי כלום על המחשב חוץ מ XIII ישן.... אני מחפש משחקיי פעולה שיש להם עלילה טובה זה העיקר. תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.