משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אחרי שכבר טחנתי את המשחק ואני מנצח בTOP PLAYER אני רוצה להתשעשע אז יש למישהו אולי איזה טריינר טוב או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הורדתי היום למחשב דרך טורנט את סימס 2, והתקנתי אותו, נכנסתי אליו ושיחקתי במשך זמן מה בלי בעיות בכלל. אני חושב שאני צריך לציין שיש לי מחשב נייד של LOVENO G530 עם מערכת הפעלה ויסטה שעונה על כל הדרישות, אפילו המומלצות למשחק. עכשיו יצאתי מהמשחק ולאחר כמה שעות החלטתי לשחק בו שוב, אבל הפעם במקום לפתוח לי את המשחק, הוא פותח את המיני חלון הזה שרשום בו סימס 2 הלוגו והכל.. אבל במקום להדליק את המשחק הלאה הוא רושם י בחלון שגיאה: Unspecified error === מה לעשות? === אני רוצה לציין שמאז שסגרתי את המשחק הורדתי והתקנתי יוטורנט, אם זה משפיע על משהו, אבל הוא לא דולק, וגם ששניסיתי להוסיף לתיקיה של הSOUND בתוך התיקייה של המשחק->סיסטם כמה שירים משלי בתקווה שהם יופעלו במהלך המשחק וניסיתי לה…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הגעתי לשלב 11 עם הצייד ELF. עשיתי משימה בעיר TELDRISSLE, ובסוף ראיתי יציאה שיש בה כמה גזעים שאפשר ללכת עליהם מעל תהום. הלכתי על הגזע הראשון, נלחמתי שם עם שד, ובטעות נפלתי לתהום!באמצע הנפילה, הייתי ממש קרוב לעצץ ושם השתחררה הגופה שלי. בתור רוח, ניסיתי להגיע לאותו המקום בדיוק, אבל אני לא מצליח. הגופה תקועה באמצע התהום, ואין לי שום דרך לנווט לשם את הרוח. אין שביל, וגם ניסיתי לחזור בדיוק על אותם הצעדים, שאפול בדיוק באותו המקום אבל לא עובד לי. בתחתית התהום יש את ה-VIELED SEA מה אני עושה (חוץ מלהתחיל מחדש). לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני רק שלב 11, כי ראיתי מישהו עם דמות 60 בפורום WOW שקרה לו אותו הדבר. הייתי שובר את המחשב אם היה קורה לי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
טוב תעשו בדיוק את מה שאני כותב פה וזה יעבוד לכם בדוק לי זה עובד והיתה לי את אותה בעיה . קודם כל תתקינו את המשחק ותעתיקו את הקראק מהדיסק של המשחק, אחרי זה תורידו את הקראק הזה, העלתי לכם אותו בהורדה ישירה צונזר הוא שוקל כמו הקראק שיש בדיסק של המשחק אבל הוא קראק מתקן פשוט תעתיקו אותו על הקראק שיש לכם בתוך התיקיה של המשחק ואז תקישו קוד בתחילת המשחק ממה שיש ביוצר סריאלים (לא לשכוח להקיש את הקוד בלי המקש "-" זה חשוב , תקישו את הקוד רצוף!!!) ואחרי זה הוא ירשום לכם הודעה שהקוד שלכם בלבד ולא לגלות לאף אחד אותו, תלחצו אוקי ותשחקו במשחק ). *דרך אגב לא משנה אם אתם מחוברים לאינטרנט או לא, אבל במידה והמשחק מנג'ס לכם על כניסה לאינטרנט אז תחסמו.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מקווה שאהבתם תנו בלייק ובסאב :) :xyxthumbs: :xyxthumbs: קומנטרי רביעי לערוץ בנושא-חשיבות השפה הערבית בישראל
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי חברים, לא יודע אם כבר פירסמו את המבצע פה, אבל בכל מקרה שעדיין לא - אפשר לשלם 1 דולר ולקבל קוד למשחקים הבאים ב-steam: company of heroes פלוס שני התוספים שלו darksiders metro מדובר בתרומה שבה אפשר לקבוע את גובה התשלום. אם תורמים מעל 5.67 דולר אז מקבלים גם את saints row the third. המבצע ממשיך לעוד 11 יום, שווה לקנות 8) הקישור: https://www.humblebundle.com/
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שמות של מודים איכותיים ל-Half life 2? תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מוריד את ה 10 יום ניסיון, ראיתי שמוכרים Cd-key ממש בזול, אני מחפש משהו זול אמין ל Europe,תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.mission-in-snowdriftland.com/ המישחק דומה למאריו הישנים ומאוד כיף אני חושב שהם הוציאו אותו למטרות פירסום בכל מיקרה תנסו ותיראו דרך אגב עובד אם השועל מצוין
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני תקוע בקטע הזה שאני נלחם בכלבים האלה עם המוט ברזל הזה והם הורגים אותי מה לעשות איך מרפאים? והגעת אחרי זה לתולעת ענקית ויש לידה שתי כלבים הרגתי אותם.. מה לעשות עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הלחץ מצד השחקנים והתנגדותם למנגנוני ההתקדמות בתמורה לכסף אמיתי ב-Battlefront 2 נותנים אותותיהם גם בכותרים אחרים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
סיימתי את המשחק ואני רוצה להמליץ עליו בזמן האחרון יוצאים הרבה מאוד משחקים יפים ו"כבדים" (לא מבחנה גראפית) אבל המשחק הזה קטן חמוד וכיפי ונראה טוב מאוד! נכון, גם אני התחלתי לשחק ביגלל שהמשחק מבוסס על מנוע אנריל 3 אבל המשחק עצמו נורא נחמד אז עזבו לשניה את Medieval 2 ואת Double Agent ותנו למשחק צ'אנס
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חחח מה זה איך אפשר לעשות את זה??? כל הקטע הוא שאפשר לקחת את התחפושת של הסוס ולהילחם איתו :lol:
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הסנדק והוא כל הזמן אומר לי שאני צריך את הדיירקט X 9.0C שכבר התקנתי איזה שלוש פעמים והוא עדין אומר לי שזה לא מותקן.. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תגידו אחים שלי במשחק הזה איך שאני נכנס למשחק הזה יש לי מסך שחור ולא עולה המשחק ב Pro Evolution Soccer 3 היה את אותו דבר אבל אמרו למחוק איזה קובץ וזה מסדר את זה.... אולי תוכלו להגיד לי (מי שיודע) מה לעשות אולי צריך למחוק גם פה איזה קובץ....? אם כן אז מה? תודה מראש השאלה מדוברת על Pro Evolution Soccer 4 למי שלא הבין....
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמתי לב שיש משתמשים שמקוטלגים כמומחים למשחקים..עם כל הכבוד מה הופך אותם למומחים ? אני גם רוצה להיות
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הייתי שמח לדעת אם מישהו מכיר משחק , שיצא או שייצא בקרוב, בפורמט דומה לזה של Zero Hour אשר יכול להוות יורש ראוי?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כיצד ניתן גם ברובה צלפים וגם במשקפת להגדיל את הזום חיפשתי באפשרויות לא מצאתי התודה מראש
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
BATTLEFILED 2142 ו EA DOWNLOADER לא מתחברים בגלל ראוטר והעברת פורטים מה לעשות????
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אנשים, רכשתי רמקולים של לוג'יטק X530 ואני חייב לשבח אותם יחסית למחירם. מאוד נהניתי לשחק COD4 בסאונד היקפי ובכלל מהז'אנר הזה,אודה להמלצותיכם. המחשב חזק מאוד-כל משחק יתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-