משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני מתנצל אם זה לא המקום המתאים לבקש או לשאול בנושא, פשוט לא ידעתי איפה כן לבדוק... אני לא מכיר ולא מתמצא בתחום הנ"ל בכלל ולכן אני לא יודע להגדיר תקציב תואם, אך אני מוכן להשקיע סכום מכובד מאוד עבור המטרה. אני צריך משחק סימולטור ל- PC שמדמה נהיגה (לא מירוצים, אלא נהיגה ברכב בדגש על כללי נהיגה נכונים וזהירות מאלמנטים כגון הולכי רגל וכו') לצורך תגבור עבור שיעורי נהיגה. הנושא הוא שיש לי מוטוריקה מאוד מאוד גרועה וקורדינאציה ממש על הפנים מה שמתבטא בחוסר יכולת לאזן את הרכב בנתיב הנסיעה, גורם לי לבלימות חזקות מאוד ולחיצות חזקות מדי על דוושת הגז בתחילת נסיעה ובמהלכה. אני צריך סימולטור שיעזור לי להתאמן בשעות הפנאי כתגבור לשיעורים שאני לוקח. מבקש גם המלצה למערכת היגוי כולל דוושות גז…
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שיחקתי עכשיו בדמו של בלאיזינג אנגלס וזה משחק פצצה :yelclap: אני מחפש משחקים בסגנון מלחמת העולם השנייה אבל אם גרפיקה טובה אפשר גם עתידני אם יש
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש סקווד קבוע או קבוצה שאפשר לשחק בצורה קבוצתית בבטלפילד 4. אני לא ילד אלא בן 40 ושיחקתי קבוע ב3 הרבה מאוד שעות, כן,יש לי הרבה חברים במיוחד מכאן אבל לא מצליחים לשחק כולם ביחד ולשחק לבד ב4 כמעט בלתי אפשרי נהיה. הייתי בקלאן אירופי אבל זה מיצה את עצמו. רעיונות או הצעות אני אשמח RonyG בבטלוג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איפה אפשר להוריד את הסרטים שרואים במשך המשחק, הכוונה לסרטים ולא קטע מעבר בין קטע לקטע בשלב. אם אין אפשרות למצוא את הסרטים אז אולי איזה צ'יט שיאפשר לפתוח את הסרטים לגירסא של ה XBOX. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש שם של משחק ששיחקתי בו בגיל 8 לערך.. (לפני 10 שנים) לא ממש ידוע לי אם הוא היה חדש בזמנו, אבל הוא הולך ככה: המשחק הוא ממבט מלמעלה, וצריכים לאסוף בו חפצים ויהלומים, וישנם גם מפתחות שפתחו חדרים נוספים. אולי מה שהכי יעזור כאן זה שאני זוכר שמידי פעם הופיעו מפתחות בצבע לבן בצורה של גולגולת או עצם (לא הכי זוכר) שפתחו דלתות בונוס לזמן מוגבל מאוד. עכשיו זה היה מן מבוך כזה שבתוכו נמצאת הדלת שנפתחת לזמן מוגבל. אני זוכר שהטריק היה להיכנס למבוך בזהירות מהצד מבלי לגעת בגולגולת / עצם, לחפש את הדלת, ורק אחרי שמוצאים וזוכרים אותה, לחזור אחורה, לגעת בעצם / גולגולת ואז לרוץ בחזרה לאותה דלת. מקווה שמובן, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עידכון למנג'ר הישן והטוב CM0102 אני יודע שיש רק לא יודע מאיפה להורידץ
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעודי משחק לי לתומי כנוב מתחיל בחבילה החינמית של SC2, עליתי מול שחקן מליגת יהלום, רק מרוב הלחץ הAPM שלי ירד בחצי, אבל זאת לא הנקודה, הוא שיחק נגדי רק עם reapers וקרע אותי (למרות שעצרתי לו גל אחד בהצלחה ואני גאה בזה). הוא אמר לי שאני משודר עכשיו בלייב באיזה ערוץ שלו שנקרא mtv, והמשדר נקרא ashton kutcher. ושצריך לחפש משהו בשם PUNK'd עכשיו עשיתי על זה חיפוש בגוגל ומצאתי כמה מקומות שמזכירים את השם שלו בהקשר לסטארקראפט2, אבל לא מצאתי שום ערוץ שמשדר. אם מישהו מכיר\יכול למצוא\יכול להפנות אותי למקום שבו אפשר למצוא את הערוץ המדובר, אני אודה לו מאד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מכווה שזה המקום הנכון וכי אני לא מספים לכם את הפורום אבל כל אחד שיש לו ערוץ ביוטיוב או שמכיר ערוץ כזה מוזמן לרשום בדיון פה אני מחפש כבר הרבה זמן ביוטיוב אחר ערוץ כמו NoobTubeReviews ו ThereisaCanal2 שכבר לא מעלים סיקורים, גיימפלי והצגות תאטרליות של משחקי מחשב. סיקורים: אני מתכוון לסיקורי משׂחקים שעובדים עליהם עדיין ועומדים לצאת לשוק. גיימפליי: אני מתכוון לגיימפלי כמו הסקוואד מחוייב של BF4 ומשחקים דומים, אבל בשום פנים ואופן לא מיינקראפט. הצגות תאטרליות של משחקי מחשב: כמו Max Payne 3 ו- Battlefield 3 , Watch Dog בערוץ הנובים אפשר גם ערוץ שמסביר על חומרה כמו איך לאפות כרטיס מסך או איך לחבר לו קירור מים או איך לחבר קירור מים לכל המחשב בעיברית.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שנקרא ROKETZ כדי שהמחשק יעבוד בWIN XP, הוא מוציא לי ERROR כשאני מנסה להתחיל את המחשק. משחק ניתן להורדה כאן: http://www.bluemoon.ee/history/roketz/index.html יש גם תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מוריד עכשיו את המשחק. אבל לא מצאתי שום פורומים ישראלים שעוסקים במשחק . מישהו יודע איזה פורומים יש ? אם אסור לבקש פורומים אז אני מצטער ולנעול את התארד .
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כבר הרבה זמן משחק במשחק BF2 . וכבר נשברו לי 2 דיסקים . עכשיו זה הדיסק השלישי שלי . ויש עליו סדק ואני מרגיש שהוא גם עומד להישבר . יש איזשהי דרך שאני לא יצטרך להכניס ולהוציא את הדיסק בכול פעם ? למשל איכשהו לשים אותו על DOK או משהו ? (לא להציע להוריד קראק כי שמעתי שזה דופק את המשחק) . תודה .
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך את הפקודה שהופכת אותך להיות אדמין אמרו לי שזה setinfo אבל אני לא בטוח וגם לא יודע איך לכתוב את כולה אם זו הפקודה אני מדבר על CS 1.6 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי שהמשחק הזה שוחרר וחיפשתי עליו מעט יותר פרטים. לא שיחקתי בגוטיקים למינהם אבל שיחקתי בTHE WITCHER ובזמנו מBLADURS GATE 1+2 והרחבותיהם ומאוד נהניתי מהם. לעומת זאת, אובליביון ממש לא מצא חן בעיני. האם סגנון המשחק של RISEN דומה לאחד מהמשחקים האלו? אם לא אשמח להסבר קצר על הסגנון, עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי A)RPG) טוב.
-
- 196 תגובות
- 25.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, גלשתי להנאתי בVGAMES, שפתאום ראיתי את המשחק הזה. לפי הסירטון ידעתי שזה הולך להיות אדיר. אז ניסיתי לחפש פרטים בGAMESPOT, אבל אין! אז חשבתי שאולי תוכלו לתת לי קצת פרטים על המשחק, כי אני לא הצלחתי לברר אפילו מתי הוא יוצא. קישור לדך בVGAMES( אני מקווה שזה לא עובד על החוקים):http://www.vgames.co.il/soons_article.aspx?PreviewID=1008 תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
מי שמעונין והוא כבר משחק אז שיצור איתי קשר במסנג'ר tal_omer40@hotmail.com
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק rainbow - raven shield און-ליין ומחפש לשחק עם עוד שחקנים ישראלים נגד שחקנים אחרים. אם יש לכם teamspeak זה בכלל יהיה נהדר.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן את המשחק בלי פרימיום ואני רוצה לקנות לו את ההרחבות אבל המקום היחיד שאני מוצא בו מכירה זה אמזון והם רוצים פי שש(30$) מהמחיר שהוא קנה את המשחק מישו מכיר איזה מקום אמין וזול לקנות ממנו את ההרחבות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש קוד שיביא לי כסף או נגיד את כל המכוניות שאני אמכור את כולן כל פעם מחדש להשיג כסף חחח
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הצ'יט שיש לעשות על מנת לקבל תת מקלע עגול? ב- VICE CITY היו מקבלים אותו כשרושמים - NUTTER TOOLS. תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-