עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הגירסה המודרני למשחק האסטרטגיה הקלאסי והאהוב לא תגיע בסוף השבוע, אלא רק בתחילת השנה הבאה לכתבה

2. זה המפרט שלי: amd athlon 3000 OC@2200 MHZ 7600GT @ 640GPU @ 770MEMORY 1.5GB ram 400MHZ creative Audigy 2ZS 250 GB MAXTOR אני משחק בהגדרות הכי גבוהות ל-XP חוץ משיידר על מדיום, רזולוציה 800-600, עובד חלק לחלוטין לא משנה איזה סצנה. (חלק בשביל המחשב שלי זה 25=40FPS יציב) כמו שאתם מבינים אני לא גיימר כבר ומשחק לפעמים, ככה שFSP בשמיים זה לא מה שמפריע לי. אחרי חצי שעה של משחק, מתחילים להיות תקיעות לא נורמליות. הFSP יורד ל-2~3, ועולה חזרה. מידי כמה שניות יש תקיעה של 5 שניות או יותר. מפריע ביותר . רק מתי שאני יוצא מהמשחק ומפעיל מחדש את המחשב הבעייה נפתרת לעוד חצי שעה של משחק. אם אני רק יוצא מהמשחק בלי להפעיל מחדש, הבעייה נפתרת ל10 דקות בערך. אני משחק כשכל הדברים סגורים, כולל הexpl…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. Started by ozzo,

והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122397.html HL2: AFTERMATH כולל תמונה בודדת של חשוכה... http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122391.html QUAKE 4: גם כן תמונה, וקצת מידע, כולל שהוא יהיה המשך לסוף של QUAKE 2 http://www.gamespy.com/articles/595/595975p1.html כתבה ארוכה (עוד לא הספקתי לקרוא), על המשחק הבא מבית WILL RIGHT (הגאון שהמציא את, SIMCITY ו THE SIMS), משחק ניהולי ברמת היקום כולו, לפי ה BUZZ סביבו והתמונות, זה הולך להיות משחק הרבה יותר מורכב/מהנה מה SIMS.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by thebigman1977,

שלום. קניתי את המשחק -homeworld 2 ,יש לי מסך רחב ולא משנה באיזו רזולוציה אני מנסה לשחק-תמיד חסר לי החלק התחתון של המסך,מצאתי כמה פורומים שבהם ממליצים לנסות להגדיר ידנית את הרזולוציה-אבל המשחק מסרב לקבל כל רזולוציה רלוונטית,יש למישהו פיתרון לבעיה?

6. Started by 47,

התקנתי את הדמו של המשחק ואז כשאני מדליק אותו הוא עושה לי מה שקורה כששמים רפרש יותר מדי גבוה ממה שהמסך מאפשר. ניסיתי להוריד את הREFRESH RATE ולשנות רזולוציות אבל כלום לא עזר!

7. Started by De_Lu_xE,

אם יש לי כרטיס GE-FORCE 4 MX 440 ואת התוכנה 3D-Analyzer אני יוכל לשחק בנסיך הפרסי? אתם יכולים להסתכל במפרט של המחשב שלי ולאמר לי אם זה אפשרי!!! תודה......!!!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Pease Brother,

שלום כמה שרתים יש במשחק ? וכמה מיהם ישראלים כי הלגים הורגים אם יש תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by deathreaper123,

הורדתי היום למחשב דרך טורנט את סימס 2, והתקנתי אותו, נכנסתי אליו ושיחקתי במשך זמן מה בלי בעיות בכלל. אני חושב שאני צריך לציין שיש לי מחשב נייד של LOVENO G530 עם מערכת הפעלה ויסטה שעונה על כל הדרישות, אפילו המומלצות למשחק. עכשיו יצאתי מהמשחק ולאחר כמה שעות החלטתי לשחק בו שוב, אבל הפעם במקום לפתוח לי את המשחק, הוא פותח את המיני חלון הזה שרשום בו סימס 2 הלוגו והכל.. אבל במקום להדליק את המשחק הלאה הוא רושם י בחלון שגיאה: Unspecified error === מה לעשות? === אני רוצה לציין שמאז שסגרתי את המשחק הורדתי והתקנתי יוטורנט, אם זה משפיע על משהו, אבל הוא לא דולק, וגם ששניסיתי להוסיף לתיקיה של הSOUND בתוך התיקייה של המשחק->סיסטם כמה שירים משלי בתקווה שהם יופעלו במהלך המשחק וניסיתי לה…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. Started by oded6188,

אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. אני ממש מת למשחקים בסגנון של מוטוקרוס , אופנועים , באגי , טרקטורונים, יש גם את motogp (משחק אדיר דרך אגב) אני הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון כזה. כל העוזרים יבורכו ;D

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by simonsix,

הקונספט באמת מענין,התוצאה הויזואלית פחות. http://www.gametrailers.com/player/29967.html

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by SimonSays,

מה זה DLC PACK? זה המשחק המקורי? ואחרי ME הולך ME2? או יש משהו באמצע?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  15. דרישות המערכת הסופיות והרשמיות של Battlefield 1 כבר כאן לכתבה

16. Started by noodle,

שלום לכולם, נתקעתי בשלב שאני אמור למצוא את האורוות בוילה של מריו, אני פשוט לא מוצא את האורוות. אז בינתיים הבאתי את הנוצות לחדר של מריה וכעת סימן הקריאה של המשימה ממוקם מחוץ לחומה (כנראה המקום שאני אמור להגיע אליו עם הסוס). קראתי איפשהו שהאורוות נמצאות מחוץ לשער הראשי של הוילה אבל לא מצאתי שם כלום רצתי מסביב לוילה איזה מאה פעם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by LazyBoy,

הבחור הזה מוכר את המשחק (שימו לב - מדובר במפתח לסטים, לא עותק פיזי) ב15$ שזה חצי מחיר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150435171649 אני קניתי ממנו עותק (לפני ~שעה) וכבר קיבלתי את הקוד והפעלתי בחשבון של סטים ללא בעיה. עריכה: העותק השני נמכר, אני מקווה שלמישהו פה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. התקנתי דיאבלו ושבאתי להכנס לבטלנט הופיעו לי רשתות אחרות כמו BROODWAR INTERNET 0.0.0.0 CLANBROOTAL ואין לי מושג מה זה אבל הוא לא מתחבר לי...יש למישהו מושג מה זה...??אני חייב עזרה דחוף..... תודה מראש..!!!

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by idofr,

אנשים היייייייייי אז ככה אני כבר כמה חודשים (לא הרבה משחק חדש בדוגרי) משחק NFS על מחשב יחסית ישן אבל הוא מריץ אותו ועכשיו יש לי מחשב חדש (סתכלו במפרט ממש שווה) ואמרו לי שיש כול מיני אפקטים מיוחדים שאפשר לעשות במשחק (מבחינה גרפית) כול מיני מריחות ועוד משהו אז מזה העוד משהו הזה ואיך עושים את המריחות יותר רציניות (התחלתי מחדש אז זה יכול להיות בגלל שהמכונית לא זזה אני לא יודע) בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by shlomibandit,

מהם עשרת המשחקים שנחשבים להכי חזקים ובעלת גרפיקה הטובה ביותר שיש היום??? חבר שלי קנה כרטיס 8800 והוא רוצה לראות את הביצועים במשחקים כבדים ביותר? אני יודע שיש את אוליביון .. מה עוד? יש גם איזה תוכנה שמראה את האפקטים של דיירקט 10? למשהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by shabo,

התקנתי את הדמו וכאשר אני מריץ... המחשב חושב כמה שניות ואז הוא רושם לי את ההודעת שגיאה הזאת של ווינדוס (ההודעה שרשום בה האם לשלוח או לא למיקרוסופט את הבאג..) מישהו יודע מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by elif744,

?(השאלה בכותרת) אני חושב שהם יותר כבדים אך חבר שלי התעקש ש Doom 3 יותר כבד האם אני צודק ?! תודה מראש, אלי.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  23. כדי להקל על הגעה וחזרה מהאירוע, נפתחה קבוצת פייסבוק לאירוע המתקרב במודיעין. אם אתם באים עם רכב או צריכים הסעה, כנסו לקבוצה, ובקשו/הציעו עזרה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by dids22,

לפני שהתקנתי את העדכון המשחק עבד לי אחלה אבל עכשיו אחרי העידכון הוא לא עולה בכלל כשאני נכנס אליו לא נפתח חלון או משהו של המשחק אבל ב מנהל המשימות כתוב שfear כן עובד והוא משתמש ב 90 מהמעבד יש לכם מושג מה הבעיה? אני הייתי צריך להתקין לפני זה את העדכון 1.01? תודה

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by moshebe,

מי בבקשה יכול לעזור לי אני צריך את הקוד של המשחק Return To Castle Wolfenstein

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.